تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 55 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 548

نام تاپيک: Sid Meier's Civilization V

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

1- نه دیگه. زودتر پیشرفت می کنی. مثل واقعیت. الان پیشرفتی که بشر در عرض 10 سال داره قدیم در عرض 100 سال داشت.
    2- قبل از شروع تیک همه ی پایان هارو توی قسمت تنظیمات پیشرفته بردار
    3- این چوپونا که سرباز نیستن. اینا شهر هستن. باید ببریشون یک جایی تا تبدیلشون کنی به شهر. شما شاید به سربازاتون هم دستور حمله نداده باشی !!!!!!!! باید اونا رو انتخاب کنی و شهر دشمن رو کلیک کنی.
    4- هر گروه توی هر دوره می تونه یک حرکت داشته باشه
    5- شهر هارو زیاد نکن. کم هم باشه قدرت کم میشه. کلا 5 یا 6 شهر کافیه. مردم هم نیرو ها نیستن. مردمن دیگه. یک قسمت هست مربوط به مردم.
    6- آره دیگه. می خری تا مرزت بیشتر بشه.
    درسته بازیش خیلی اعتیاد آوره. من که خیلی وقته دیگه بازی نکردم.

بسیار کامل و جامع بود-مر30

یه چند تا سوال دیگه

1- من یه کشور نزدیکم بود اونا همه چیز دارند و دیوار کشیو چه پیشرفتی کردند و همه جوره کاملند اما من هنوز دارم زراعت میکنمو درخت میبرم -چرا به نظرت من پیشرفت نکردمو عقب موندم ؟

2- من رفتم عربستانو تک تک شهراشو گرفتم(3شهر) حمله کنمو هی شهرا رو بگیرم خوبه ؟ الان شده 8 شهر

3- موقع گرفتن شهر ها شهر رو تسخیر کنم ؟یا اون گزینه که معنی عروسک شب خیمه بازی رو بزنم یا ....؟کدوم بهتره؟عروسک شب خیمه بازی هیچ چیزی از شهر دستم نیست پس چه فایده ای داره ؟

4-الان این کشوره که میگم خیلی پیشرفت کرده رو دیگه تا 100 سال دیگه هم نیرو درست کنم فایده نداره واسه نابودیش -چی کار کنم ؟چنگمونم شده هیچ جوری سکه نمیگیره چنگو تموم کنیم فقط گزینه negotation peace هست که میزنم میگه نه

5-کارگرا یه چیزی میسازند به معنی مرکز تجارت -اینا باید جای خاصی بسازم ؟نزدیک شهرها یا هر جا شد؟مزرعه ها فرق میکنند کجا باشند ؟

6- بعضی گزینه ها نوشته food رو اضافه میکنه -از کجا بفهمم چه قدر غذا داریم ؟

7-هر شهری رو جداگونه باید پیشرفت بدم ؟حوب وقتی مثلا ایران پیشرفت میکنه همه شهرهاش باید پیشرفت کنه نه تک تک جدا

8-کدوم کشور از همه قوی تره ؟فرق دارند ؟چرا وقتی به عربستان حمله کردم آخرین شهرش داشت میپکید بهش گفتم یه پولی بده تا ولت کنم اما این مردتیکه گفت میپکونمت و دیگه پولم بهت نمیدم ؟خوب این که دید داره داغون میشه

آقا خیلی شرمنده باز هم سوالات زیاد شد

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

بسیار کامل و جامع بود-مر30

یه چند تا سوال دیگه

1- من یه کشور نزدیکم بود اونا همه چیز دارند و دیوار کشیو چه پیشرفتی کردند و همه جوره کاملند اما من هنوز دارم زراعت میکنمو درخت میبرم -چرا به نظرت من پیشرفت نکردمو عقب موندم ؟

2- من رفتم عربستانو تک تک شهراشو گرفتم(3شهر) حمله کنمو هی شهرا رو بگیرم خوبه ؟ الان شده 8 شهر

3- موقع گرفتن شهر ها شهر رو تسخیر کنم ؟یا اون گزینه که معنی عروسک شب خیمه بازی رو بزنم یا ....؟کدوم بهتره؟عروسک شب خیمه بازی هیچ چیزی از شهر دستم نیست پس چه فایده ای داره ؟

4-الان این کشوره که میگم خیلی پیشرفت کرده رو دیگه تا 100 سال دیگه هم نیرو درست کنم فایده نداره واسه نابودیش -چی کار کنم ؟چنگمونم شده هیچ جوری سکه نمیگیره چنگو تموم کنیم فقط گزینه negotation peace هست که میزنم میگه نه

5-کارگرا یه چیزی میسازند به معنی مرکز تجارت -اینا باید جای خاصی بسازم ؟نزدیک شهرها یا هر جا شد؟مزرعه ها فرق میکنند کجا باشند ؟

6- بعضی گزینه ها نوشته food رو اضافه میکنه -از کجا بفهمم چه قدر غذا داریم ؟

7-هر شهری رو جداگونه باید پیشرفت بدم ؟حوب وقتی مثلا ایران پیشرفت میکنه همه شهرهاش باید پیشرفت کنه نه تک تک جدا

8-کدوم کشور از همه قوی تره ؟فرق دارند ؟چرا وقتی به عربستان حمله کردم آخرین شهرش داشت میپکید بهش گفتم یه پولی بده تا ولت کنم اما این مردتیکه گفت میپکونمت و دیگه پولم بهت نمیدم ؟خوب این که دید داره داغون میشه

آقا خیلی شرمنده باز هم سوالات زیاد شد
    1- خب عوامل زیادن عزیز. میشه انتخاب بد از محیط یا روابط دیپلماسی یا هزاران عامل دیگر دونست.
    2- دیگه نمی تونم چیزی بگم. بستگی به شرایط داره. بعضی وقتی خوبه بعضی وقتی بده.
    3- فایدش اینه که مردم ازت راضی می مونن. ولی هیچ چیزش دست تو دیگه نمی مونه. ولی اگه بگیری دستت مردم شاید انقلاب کنن و کشور رو پس بگیرن. باید شهر تسخیر شده رو سریع پر از سرباز کنین تا سرکوب کنن.
    4- دفاع مقدس من چه می دونم دعا خب وقتی هیچ چیز قبول نکنه که صلح کنه ، سعی کن بهش پیشنهاد بدی که یکی از شهراتو بگیره به جاش صلح کنه. این طوری شاید قبول کنه. اگر هم نمی خوای این کارو کنی ، دفاع کن شاید شکست بخوره ( اینا همه استراتژی خودته دیگه )
    5- نه فرق نمی کنن. ولی توی مرز هر شهر با اون یکی فرق می کنه. مزرعه هارو جایی بساز که food اشون بیشتر باشه ( 6 ضلعی هارو می گم. )
    6- بالای صفحه سمت راست. توی صفحه شهر ها هم نشون داده.
    7- خودش پیشرفت می کنه. اگه تک تک بخوای وارد جزئیات بشی شاید برات سخت باشه. بهتره همین طور عادی بری. خودشون هر قرن عوض میشن ظاهرشون
    8- این دیگه کامپیوتره دیگه. هر کشوریو رو یک جور ساختن. بستگی به بازی فرق می کنن کشور ها ( موقعیت ها و شرایط )

3. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اقا بازی اجرا میشه اما اول بازی یه حرکت کوچیک میکنه دیگه تکون نمیخوره.
    نسخه ریپک رو دارم.
    مشکل از چیه؟
    هر کار میکنم تکون نمیخوره دیگه....!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

کرکتو عوض کن شاید درست شه.

6. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به نظر من فرانسه خیلی قویه.یک کمی بجنبید و شهرهای جنوبی را تسخیر کنید،شمال آفریقا صحرایی که پر از معدن آهن و طلا و حیوانات اهلی و زمنیهای زراعی و کلی چیز دیگه است

8. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

با ز هم ممنون

1- اون وقت فرق داره که مثلا خوشحالی یا غذا 15 باشه یا 30 ؟؟؟ یا فقط باید حواسم باشه صفر نشه ؟
    2- کلا باید فقط تمدنم رو پیشرفت بدم یا کل جهان رو تسخیر کنمو بجنگم ؟
    3- نمیشه هر دوره ازم نخواد که سپاهیان رو تکون ندم ؟هر دوره هی میگه باید حرکتشون بدی منم نمیخوام این قدر تکونشون بدم شدید این موضوع رو اعصابمه
    4- -این scout ها کارشون چیه ؟نوشته برای جستجو هستند –آخه جستجوی چی ؟
    5- از اول تا آخر به کارگرام بگم هر چی درخت هست ببرند ؟یا تا حدی این کارو بکنم ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

با ز هم ممنون

1- اون وقت فرق داره که مثلا خوشحالی یا غذا 15 باشه یا 30 ؟؟؟ یا فقط باید حواسم باشه صفر نشه ؟
    2- کلا باید فقط تمدنم رو پیشرفت بدم یا کل جهان رو تسخیر کنمو بجنگم ؟
    3- نمیشه هر دوره ازم نخواد که سپاهیان رو تکون ندم ؟هر دوره هی میگه باید حرکتشون بدی منم نمیخوام این قدر تکونشون بدم شدید این موضوع رو اعصابمه
    4- -این scout ها کارشون چیه ؟نوشته برای جستجو هستند –آخه جستجوی چی ؟
    5- از اول تا آخر به کارگرام بگم هر چی درخت هست ببرند ؟یا تا حدی این کارو بکنم ؟
    1- بیشتر باشه بهتره دیگه. خیالت راهت تره مانور هم راحت می تونی بدی تا اگه 15 تا کم ش مردم شورش نکنن/
    2- بستگی داره. می تونه همش بجنگی ، می تونی آدم صلح طلبی باشی. استراتژی خودته.
    3- بزن که همون جا بمونن. دقیقا یادم نبود چی هست اسم اون گزینه ، خیلی وقت پیش بازی می کردم ولی یک علامت ساعتی چیزی هست که می گی تا اطلاع ثانوی همین جا بمونن
    4- برد دیدشون زیاده. پس راحت می تونی باهاشون در اوایل جهان رو بگردی.
    5- درختا رو نگه دار تا بعدا چوب بری هم بزنی.

11. 2 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یکی طریقه ی افزایش طلا رو بگه
    طلای من منفی 27 در هر دوره شده و چه کار کنم افزایش پیدا کنه
    وقتی شهر رو تصرف کنم بهتره تصرف بشه -عروسک باشه-یا نابود بشه
    Last edited by STON-COLD; 03-04-2011 at 17:48.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

صفحه ی قبل هم توضیه دادم.
    اگه مردم شهر ازت ناراضین خب عروسک رو انتخاب کن. این طوری خودشون شهرو می گردونن ولی ازت ناراضی نمیشن.ولی اگه می خوای خودت زیر نظرشون داشته باشی ، و سرباز داری تا سرکوبشون کنی ، اینطوری مستقیم زیر کنرتلش بگیرد.
    برای افزایش طلا ، دیپلماسی هست. می تونی زمین کشاورزی بسازی و یا ...
    بهترین راهشم قرارداد هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

option menu من نمیاد یعنی میاد همونجا گیر میکنه کسی راهی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •