بسیار کامل و جامع بود-مر30
یه چند تا سوال دیگه
1- من یه کشور نزدیکم بود اونا همه چیز دارند و دیوار کشیو چه پیشرفتی کردند و همه جوره کاملند اما من هنوز دارم زراعت میکنمو درخت میبرم -چرا به نظرت من پیشرفت نکردمو عقب موندم ؟
2- من رفتم عربستانو تک تک شهراشو گرفتم(3شهر) حمله کنمو هی شهرا رو بگیرم خوبه ؟ الان شده 8 شهر
3- موقع گرفتن شهر ها شهر رو تسخیر کنم ؟یا اون گزینه که معنی عروسک شب خیمه بازی رو بزنم یا ....؟کدوم بهتره؟عروسک شب خیمه بازی هیچ چیزی از شهر دستم نیست پس چه فایده ای داره ؟
4-الان این کشوره که میگم خیلی پیشرفت کرده رو دیگه تا 100 سال دیگه هم نیرو درست کنم فایده نداره واسه نابودیش -چی کار کنم ؟چنگمونم شده هیچ جوری سکه نمیگیره چنگو تموم کنیم فقط گزینه negotation peace هست که میزنم میگه نه
5-کارگرا یه چیزی میسازند به معنی مرکز تجارت -اینا باید جای خاصی بسازم ؟نزدیک شهرها یا هر جا شد؟مزرعه ها فرق میکنند کجا باشند ؟
6- بعضی گزینه ها نوشته food رو اضافه میکنه -از کجا بفهمم چه قدر غذا داریم ؟
7-هر شهری رو جداگونه باید پیشرفت بدم ؟حوب وقتی مثلا ایران پیشرفت میکنه همه شهرهاش باید پیشرفت کنه نه تک تک جدا
8-کدوم کشور از همه قوی تره ؟فرق دارند ؟چرا وقتی به عربستان حمله کردم آخرین شهرش داشت میپکید بهش گفتم یه پولی بده تا ولت کنم اما این مردتیکه گفت میپکونمت و دیگه پولم بهت نمیدم ؟خوب این که دید داره داغون میشه
آقا خیلی شرمنده باز هم سوالات زیاد شد