من بودمقبل از شروع جام طرفداره امریکا بودم ولی دیدم بازیکنای مورد علاقم نیستن مام شدیم هوادار
ترکیه!
الان چین و لیتوانی بازی دارند
22:30 برزیل - ارژانتین هر دو رو هم ntvspor می زاره.
راستی نظر سنجی چی شد؟؟
بلی
خیر
من بودمقبل از شروع جام طرفداره امریکا بودم ولی دیدم بازیکنای مورد علاقم نیستن مام شدیم هوادار
ترکیه!
الان چین و لیتوانی بازی دارند
22:30 برزیل - ارژانتین هر دو رو هم ntvspor می زاره.
راستی نظر سنجی چی شد؟؟
سلام دوستان.
به قول ارباب سایه ها لیتوانی 78 بر 67 چین رو له کرد.
الان هم که 6:13 تا پایان کوارتر دوم بازی برزیل و آرژانتین مونده 30-29 به نفع برزیل![]()
بازی آرژانتین برزیل آخرش بودکوارتر اول 25 25 مساوی شدن دوم رو برزیل 23 بر 21 برد سوم رو آرژانتین 18 20 برد تا کار مساوی بشه و کوارتر حساس چهارم رو آرژانتین با اختلاف ناچیز 27 بر 24 در ثانیه های پایانی و با چاشنی شانس برد تا در کل هم 93 بر 89 برنده باشه و برزیل با تمام شایستگی ها از صعود به دور بعد باز ماند
![]()
حالا هي به دونگا بگو رونالدينيو رو دعوت كن.به كتش نميره كهبرزیل با تمام شایستگی ها از صعود به دور بعد باز ماندهمين ميشه تيم ميبازه
![]()
چهارشنبه 17 شهریور :
امریکا - روسیه 19:30 ntvspor
لیتوانی- آرژانتین 22:30 احتمالا ntv
Last edited by hojjatinho; 09-09-2010 at 17:57. دليل: تغییر تاریخ
سلام دوستان.
دیشب صربستان 92 بر 89 اسپانیا رو شکست داد و ترکیه 95 بر 68 اسلوونی رو مغلوب کرد.
فکر کنم پنج شنبه باشه.18 شهریور
[QUOTE=andre22;5387657][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][B]چهارشنبه 18 شهریور :
امریکا - روسیه 19:30 ntvspor
یاد اون بازیه معروف المپیک افتادم همون که شوروی اون آخرا برد
[QUOTE=saeed atletico;5388725]آمریکا روسیه رو می خوره....
JUST THE UNITED STATES
![]()
بحث این نیست کی کیو می خوره بحث اینه که 2 ثانیه مونده بود به پایان بازی آمریکا با 1 امتیاز جلو میفته بعد شروع می کنن به خوشحالی این نیمکت و بازیکنا ...
ولی بازیکنای شوروی با انگشت اشاره میکنن به ساعت که هنوز بازی تموم نشده و تو همون 2 ثانیه گل برتری رو می زنن
فکر کنم اون موقع هنوز 3 امتیازی 2 امتیاز حساب میشده...
Last edited by saeed atletico; 09-09-2010 at 15:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)