من تی ویم رو با کامپیوتر شبکه کردم .
در همین تایپیک در صفحه های قبلی آقای baghbanzadeh آموزش شبکه با تی وی رو گذاشتن
من تی ویم رو با کامپیوتر شبکه کردم .
در همین تایپیک در صفحه های قبلی آقای baghbanzadeh آموزش شبکه با تی وی رو گذاشتن
اگه یادتون باشه قبلا تونسته بودم که تی وی رو به اینترنت وصل کنم و ویجت ها رودانلود کنم اما تی وی چون آپدیت اتو ماتیکش فعال بود . خودش اتوماتیک آپدیت شده بود و تمام ویجتهام پرید . (البته شاید علتش چیز دیگه ای بوده)وقت و حوصلش هم نداشتم تا اینکه امشب (شب جمعه)
وقت کردم و دوباره کار های قبل رو کردم و دوباره بعد 10 دقیقه ویجت هارو دانلود کردم (آفرین به خوذم
) اینم عکساش ....البته اینم بگم یه چند تایی ویجت جدید هم اضافه شده.
![]()
Last edited by hosn7; 15-04-2011 at 09:42. دليل: اضافه کردن عکس
سلام دوستان عزيز
با راهنمائيهاي دوست خوبمون آقايhosn7 من هم توانستم قسمت اينترنت و ويجت اين تلويزيون را فعال كنم و كلي برنامه هاي مربوط به اينترنت را بگيرم. شما هم طبق دستور ايشان عمل كنيد تاموفق شويد.
پاينده باشيد.
Last edited by fafarnana; 19-04-2011 at 15:27.
سلام دوستان عزيز
من نرم افزار QUIK IP رو از اینترنت دانلود کردم ولی کار نمیکنه با کرک از کجا دانلود کنم در ضمن سرعت ADSL من 128 است کار میکنه با تی وی
سلام دوست عزيز
اگر تو اينترنت بگردي ورژنهاي متفاوتي براي نرم افزارمورد اشاره است. بايد آنها را نصب كني تا ببيني كدام يك كار مي كند. در ضمن من با سرعت512 با تأخير و كندي مي توانم كار كنم . فكر كنم با 128 مشكل زيادي داشته باشيد.
به هر حال نرم افزارهاي ديگري هم به غير از quick ip هست كه اگردر google بگردي مي تواني پيدا كنيد كه همان كار را انجام مي دهد.
پاينده باشيد.
سلام.من یه nx700 گرفتم تصاویرکیفیت بالاکه میزارم تصویرازچپ به راست خط داراست( افقی). کل صفحه همینطورهست.کیفیت خیلی بد. ایا مدلش هست یاخراب هست.لطفا کمک کنید.ممنون
با تشكر از پاسخ هاي بسيار خوب دوستان، يه سوال داشتم
ميخواستم بدونم راهي وجود داره كه بشه ترتيب عوض شدن كانالها با كليد افزايش و يا كاهش كانال را تصحيح كرد؟
ترتيب عوض شدن كانالها با كليد افزايش كانال در دستگاه من (40NX700) به صورت زير هستش.
(1-->10-->11-->12-->...19-->2-->20-->21-->.....)
با تشكر
سلام
دوستان شاید اینجا جاش نباشه اما هرچی گشتم تاپیک Nx710 رو پیدا نکردم. چون میخواستم بگیرم کسی از دوستان اطلاعاتی یا لینک تاپیک راجع بهش داره؟ ممنون
دوستان امروز دقت میکردم دیدم 2 تا از پیکسلهای تی ویم سوخته خیلی حالم گرفته شد.علتش چیه و آیا راهی واسه درست شدنش نیست؟
کشور رو بزار روسنگاپور ترتیب کانال هااز شماره 1 تا شماره 28 ردیف میشه ولی از 28 به بعد یهو میره رو 500 !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)