تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 109 اولاول ... 293536373839404142434989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

متاسفانه این بحث ها به یک چیز نامیمون آلوده شدن.
    اونم اینه که خدا و ادیان با هم قاطی شدن. به نظر من باید این دو رو از هم جدا کرد.

2. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

iranmjh
    دوست خوبم لطفا دقت كنيد شما يه بار ديگه پست خودتونو ملاحظه بفرمائيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آيا قسمت هاي سبز جواب شماست؟
    به نظر ميرسه من اونارو گفتم
    اگه جوابه بايدبگم كه منطقي و قابل قبول هست
    دوستمون سعيد ميفرمايند كه آقاي مطهري به عقايد ديگران توهين ميكنه:
    مشکل اینکه ایشون به عقاید دیگران احترام نمیزاره و کلآ بی طرفانه به موضوع نگاه نمیکنه و در بعضی مواقع حتی عقیده ی دیگران رو نقض و تا حد توهین پیش رفته!!
    من با این طرز تفکر مشکل دارم دلیلشم اینکه معتقدم باید به تمام عقاید احترام گذاشت...
    و اين ملاك ماست كه نظريه ها و عقايد رو ببينيم و احترام بذاريم تا اونا هم به نظرات ما احترام بذارن
    كاملا درسته
    اين آقايي كه ميگيد در قومي بوده كه مردمش هيچي سرشون نميشده و با زبان خودشون بايد باهاشون صحبت ميكرده و يكي از صد شخصيت تاثير گذار در جهان بوده به گونه اي كه هيچ راه رشد و تكامل در جامعه ي خود نداشته (برخلاف ساير تاثير گذاران)

و خودتونم ميدونيد در مورد صفات خداوند بحثهاي طولاني و پيچيده اي ميشه
    گفته ميشه خدا خوده كمال و ... هستش نه اينكه صفاتي رو بهش اختصاص بديم
    در حالت كلي خدا يك بحث ثابت هست.اما انواع اديان از آن توجيه ها و تعريف هاي مختلي استخراج ميكنن.
    و شما مختاريد به هر كدام ايمان بياريد و در دين خودتون به بحث بپردازيد نه اينكه دين مقابل رو ضعيف و ناقص و عقب مانده بناميد
    بنده ايمان به ديني دارم و دوستان و همسايگان زيادي از دين ديگري دارم كه مسالمت آميز در كنار هم زندگي ميكنيم و به هر دوي اعتقاداتمون احترام ميذاريم

4. این کاربر از .:HAMED:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

10

دوست خوبم لطفا دقت كنيد شما يه بار ديگه پست خودتونو ملاحظه بفرمائيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آيا قسمت هاي سبز جواب شماست؟
    به نظر ميرسه من اونارو گفتم
    اگه جوابه بايدبگم كه منطقي و قابل قبول هست
    بله عزیز جواب بنده بود...

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

مزخرف يعني برخلاف باطن ،ظاهرش زيبا باشه
    از آن جهت كه شما حرفايي ميزنيد يا در كل حرفايي ميزنيم كه منطقي "علمي-فلسفي"نيستند وگرنه قانع ميشديم
    بيربط از آن جهت كه اكيدا مربوط به سوال نيست و بحث كشدار و بي پايان هستش
    استاد ... شما بجاي اينكه به حرف اينو اون اسم بزاري ، ايرادش رو لطف كن بيان كن.

منطقي نيست ؟ خوب بگو كجاش منطقي نيست ... چرا كلي ميگيد فلان بحث منطقي نيست ؟

در ضمن قضيه كلاس و معلم فقط يك مثال بود از جانب بنده كه براي سعيد زدم ... براي اينكه حرف مذهب رو از ديد خودم بگم ... اون حرفايي كه زدم خودم قبول ندارم. ولي ميگم حرف مذهب اينه.
    حالا دوستان به مثال ايراد گرفتن گفتن اين نيست ، اون هست ... شما اومدي ميگي مزخرفه !!!

سعيد جان لطفا ژست اول تاژيك رو ويرايش كن و اين رو هم بزار جزو قاعده هاي تاژيك كه بجاي اسم گذاشتن روي حرف ديگران ، نظر خودمون رو در موردش بگيم. بارها اين موضع رو از دوستان ديدم ...

چيز هايي كه من ميخوام بگم مثلما به جاهاي باريك ميكشه !‌
    به طور محترمانه ،‌جزوش رو من قبول ندارم ! ‌اگر خواستيد واستون ميگم چرا !‌ ولي الان بحث رو منحرف ميكنه .

در مورد سوالم : من نگفتم اون شخص به بهشت ميره يا جهنم ،‌ مثلما به بهشت ميره . اما من پرسيدم اين شخص استعداد رفتن به طبقه هفتم بهشت رو داره ؟؟ نداره . ‌اگر بره بي عدالتيه ،‌اگر نتونه بره هم بي عدالتيه .

اينجا واسه يه بحث خاص باز نشده ... همزمان موضوع هاي مختلف رو روش بحث ميكنيم . نظرتون رو راجع به حرف بگيد لطفا ...

در مورد سوال ... خوب منم منظورم اين بودكه اينكه نره بهشت بي عدالتيه ، از جانب خالقش. چون اينجوري خلقش كرده . اگه نره هم بي عدالتي ، از منظر اونايي كه بهشون ظلم كرده .
    همين بحث رو من در زمينه خدا مطرح مي كنم ... ميگم وقتي انسان توانايي درك خداوند رو نداره ، ژس انتظار خدا از ايمان آوردن بهش درست نيست !!
    چون همينجوري محدود خلقش كرده.
    مثل معلمي كه به شاگردش رياضي ياد نداده ، بعد ميخواد كه انتگرال فلان تابع رو بگير واسه من !! خوب اين كه نمي تونه درك كنه . حتي اگه روش حل رو هم بهش بگي حفظ كنه ، بازم درك نكرده و بي فايدست .

7. 3 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

ميگم وقتي انسان توانايي درك خداوند رو نداره ، ژس انتظار خدا از ايمان آوردن بهش درست نيست !!
    خدا همچین انتظارایی از ما نداره فکر کنم.

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

- خوب . حالا خودتون به حرفتون فكر كنيد . شايد اين حرفتون براي شما پاسخ باشه ولي براي من و امثال من كه اين سوال رو پرسيدن هرگز پاسخ نبوده و نيست .

همون طور كه در بالا گفتم ،‌پيش فرض هاي ذهني من با شما خيلي متفاوته ،‌ من داستاني كه گفتم رو براي شما گفتم ،‌والا براي من صورت سوال وجود نداره .

خوب جوابتون از ديد من :
    براي شخصي كه مرد ،‌خدايي وجود داشت كه به اميد كمك اون نشست و مرد .
    براي شخصي كه زنده موند خدايي وجود نداشت ،‌پس ميدونست كه خودشه و خودش . پس حركت كرد ،‌ماهي گرفت و زنده موند . بدون توجه به اعمال اون شخص ...

--------------------------------------
    اميدوارم فرصت به نتيجه رسوندن بحث رو داشته باشم . چون زمانم خيلي محدوده .
    فکر کنم تفاوت دیدگاه من و شما در اصل قبول یه وجود کاملی به اسم خداست. صحبتهای قبلی من با در فرض گرفتن وجود اصل خدا بود و فقط با تکیه به اصل عدالت خدا سعی کردم جواب بدم. ولی خب ظاهرا شما از ابتدا با من هم عقیده نبودین.
      محتوای مخفی: فقط به عنوان نظر شخصی! لطفا بخونین ولی نشنیده بگیرین. 
    (شاید خیلی به این بحث مربوط نباشه و امیدوارم که این صحبت منو نشنیده بگیرین ولی اینو تو پرانتز بگم که آفت اغلب این قبیل مباحثه ها اینه که یکی از دو طرف پله پله از اصول و عقاید خودش عقب میره و تا بخوای یه چیزی رو اصل بگیری، بعد از مدتی اون رو هم نادیده میگیره)

شما در مورد تبعیضی که خداوند در مورد بندگانش اعمال میکنه مثال زدین که من سعی کردم با دانسته های خودم جواب بدم. اگه جوابی که من دادم مشکل منطقی داره بفرمایین وگرنه برای من مهم نیست که پیشفرض های ذهنی شما این رو از من قبول میکنه یا نه. یا اینکه اصلا شما دنبال جواب گرفتن هستین یا نه برای من مهم نیست.

و اما در مورد جواب شما به سوال من که فکر میکنم اصل موضوع که همون بحث در مورد عدالت خدا بود فراموش شد. لطفا صراحتا در این مورد جواب بدین که اگه فرض کنیم خدای قادر و متعالی وجود داشته باشه که اون فرد صالح و اون فرد فاسق رو خودش آفریده و بنابراین مکلف به هدایت و پرورش اونهاست (فرض کنین. اصلا فرض کنین که محال ... ولی فرض محال که محال نیست) آیا چنین داستانی با عدالت خدا جور در میآد؟؟ مهم نیست که اون فردی که زنده موند به خدا اعتقاد داشت یا نه. مهم اینه که سوالی که در ذهن افرادی که به خدا اعتقاد دارن و به عدالت خدا هم به تبع اعتقاد به خدا، معتقدند، بعد دیدن شرایط این دو چگونه پاسخ داده خواهد شد؟؟ مطمئنا جواب سوال من کمک بزرگی به شما در رسیدن به جواب سوال شما از استادتون میکنه.

موفق باشین.
    89/9/6

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

متاسفانه این بحث ها به یک چیز نامیمون آلوده شدن.
    اونم اینه که خدا و ادیان با هم قاطی شدن. به نظر من باید این دو رو از هم جدا کرد.
    یک سوال مگه خدا و ادیان جدای از همن ؟؟؟
    من فکر می کنم این پیامبرا بودن که ما رو به وجود خدا راهنمایی کردن مگر نه اصلا بحث خدا نبود!!!

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

Salam .
    Bebakhshid . Man faghat akhare hafte ha dastresie azad be net daram . Baghie hafte dargire danesh gah hastam . Alan ham ba mobilam onlinam ,vali dar avalin forsat hatman javabe hameye sohbat ha ro midam .goftam ke fekr nakonid farar kardam !

Shad bashid ...

12. این کاربر از Sharim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

در ضمن قضيه كلاس و معلم فقط يك مثال بود از جانب بنده كه براي سعيد زدم ... براي اينكه حرف مذهب رو از ديد خودم بگم ... اون حرفايي كه زدم خودم قبول ندارم. ولي ميگم حرف مذهب اينه.
    حالا دوستان به مثال ايراد گرفتن گفتن اين نيست ، اون هست ... شما اومدي ميگي مزخرفه !!!

سعيد جان لطفا ژست اول تاژيك رو ويرايش كن و اين رو هم بزار جزو قاعده هاي تاژيك كه بجاي اسم گذاشتن روي حرف ديگران ، نظر خودمون رو در موردش بگيم. بارها اين موضع رو از دوستان ديدم ...

اينجا واسه يه بحث خاص باز نشده ... همزمان موضوع هاي مختلف رو روش بحث ميكنيم . نظرتون رو راجع به حرف بگيد لطفا ...

در مورد سوال ... خوب منم منظورم اين بودكه اينكه نره بهشت بي عدالتيه ، از جانب خالقش. چون اينجوري خلقش كرده . اگه نره هم بي عدالتي ، از منظر اونايي كه بهشون ظلم كرده .
    همين بحث رو من در زمينه خدا مطرح مي كنم ... ميگم وقتي انسان توانايي درك خداوند رو نداره ، ژس انتظار خدا از ايمان آوردن بهش درست نيست !!
    مثل معلمي كه به شاگردش رياضي ياد نداده ، بعد ميخواد كه انتگرال فلان تابع رو بگير واسه من !! خوب اين كه نمي تونه درك كنه . حتي اگه روش حل رو هم بهش بگي حفظ كنه ، بازم درك نكرده و بي فايدست .
    کاملا درسته محمد عزیز
    دوستان رعایت کنید دیگه
    واقعا این حرکات بچه گانست
    یاد بگیریم به عقاید دیگران احترام بزاریم
    عقاید هرکس گرچه غلط محترمه
    هم برای خودش و هم برای دیگران و احترام وظیفه ماست
    دوستان خواهش میکنم...
    در مورد اون فرد و اون سوال(فردی که کمبود ذهنی داره و...)
    جوابم اینکه نمیدونم اون به بهت میره یا جهنم
    و اصلا برام مهم نیست که به بهشت میره یا جهنم
    مهم اینکه من هرچه سریعتر اونو کمک کنم و به یه مرکز باز پروری تحویل بدم تا هم به جامعه آسیب نبینه و هم خودش تا حد زیادی بهبود پیدا کنه...
    درسته ولی محمد جان چرا انسان نتونه خدا رو درک کنه؟!
    این حرفت قابل قبول نیست محمد!
    از جانب خدا حرف نزنیم بهتر نیست؟
    کاری که ادیان مختلف به اسم خدا انجام دادن...
    قرار نیست خداوند به ما چیزی رو بگه
    قراره ما بریم دنبالش و کشفش کنیم و این پروسه از اول وجود داره

14. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

یک سوال مگه خدا و ادیان جدای از همن ؟؟؟
    من فکر می کنم این پیامبرا بودن که ما رو به وجود خدا راهنمایی کردن مگر نه اصلا بحث خدا نبود!!!
    مبدا تمام ادیان دین میترایی خودمون هستش که این دین حاصل خرد جمعی بوده!

16. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •