تو بازار سه یا 4 تا مارک ما بیشتر هارد نداریم به همین دلیل شما نمی تونید مارک های دیگه رو
انتخاب کنید چون محدوده اون تعداد
تو بازار سه یا 4 تا مارک ما بیشتر هارد نداریم به همین دلیل شما نمی تونید مارک های دیگه رو
انتخاب کنید چون محدوده اون تعداد
من نگفتم به این دلیل که 5400 دور یا 7200 دور ... این دلیل غیر استاندارد بودن این هارد هاست
کارخانه اصلی سیگیت به خاطره اینکه بعضی از کمپانیهای چینی مبادرت به تولید هارد بی کیفیت
محصولات این شرکت کرده اند اومده یه سایت راه اندازی کرده و یه سری شماره سریال داده که وقتی
شما هاردی رو تهیه کردی میری و اون شماره سریال رو تو سایت جستجو میکنی و ........
در مورد هارد های 5400 دور باید بگم این هارد ها سرعت کمتری دارند و عمر بیشتر
و هارد هائی با سرعت 7200 دور برای استفاده در کیس های سروری مورد استفاده قرار میگیرند
( الان اشفته که حرف نزدم فکر کنم کاملا متوجه شدی )
معلومه اصلا مطالب منو نخوندید من گفتم اگه میخواهید هارد زیره 4 ترا بخرید همون بهتر که 1 ترا باشه
شما برعکس داری میگی .
دوباره بگم ؟ هارد زیره 4 ترا استاندارد نیست بالای 4 ترا و 1 ترا و زیره اون الان مشکلی نیست ؟؟؟
بعدش هم من نگفتم وسترن خوب نیست من عرض کردم وسترن 3 تا محصول در سه رنگ دارد
الف - آبی
ب - مشکی
ج - سبز
و توضیح دادم هر کدوم چه مزیت و چه معایبی داره و گفتم سبز به درد نمی خوره و دو تا دیگه خوبه
پس من نگفتم وسترن چی ؟؟؟؟؟
---------- Post added at 05:20 AM ---------- Previous post was at 05:19 AM ----------
امیدوارم این بار مطالب منو درست بخونی که دجار سر در گمی نشوید
اقایون لطفا شلوغ نکنید و پست اسپم هم ندید.
با هم که دعوا نداریم و نمیخوایم روی همو کم کنیم.پس خواهشا یه کم ملاحضه کنید.
و دقیقا پست های همو قبل از اظهار نظر بخونید با تشکر.
حالا بحث تخصصی:
وقتی شما میخوای یه هارد رو برای ارشیو اطلاعات بخری یعنی میخوای یه سری اطلاعاتو توش بریزی تا برات بمونه و از بین نره.پس اینکه سرعت هار 5400 باشه یا 7200 خیلی تفاوت نداره.بیشتر بحث کیفیت محصول مطرحه که به نظر من هم سیگیت و هم وسترن و مارکهای دیگه که بیشتر 3-4 تا هستن توی بازار از لحاظ کیفیت واقعی هارد خیلی فرق ندارن بلکه هر کدوم دارای یه نو آوری خاص اند که اونا رو از هم متمایز میکنه.
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
من یه سوال دارم.
چرا هارد های بین 1 تا 4 ترا مناسب نیستن؟
مگه فرقی بین اونا هست؟
---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
اقایون ایتهایی که شما میگید ممکنه تو عمر هارد تاثیر داشته باشه اما تاثیرش خیلی کمه!!!
یه مثال:مثه این میمونه که من بگم اگه لاستیک ماشینم به جای اینکه قطرش 15"باشه 17" بذارم بهتره.چونکه که نقاط مختلف لاستیک دوم نسبت به لاستیک اول اصطکاک کمتری با زمین داره پس دیرتر خراب میشه.
خیلی بین اینها تفاوت نیست که شما اینقد بزرگش کردید!
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
میتونید اسم گارانتی رو بیارید
چون فقط یه شرکت هست که این هارد ها رو گارانتی میکنه.
اگه اینها رو هم نتونیم بگیم که باید اسم وسترن و سیگیت رو هم نیاریم!!!!
همین جا توضیح بدید در مورد این هارد های جدید تا همه این از این اطلاعات استفاده کنن.
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
من تا بحال اسم این فروشگاه رو نشنیده بودم.ولی فروشگاه رایانه شنیدم که هارد هم میفروشه و تقریبا معتعبره.
مشکل شما اینه که داری حکم کلی میدی کی گفته سرورها باید از هاردهای 7200 دور و
کیسهای دسکتاپ باید از 5400 دور استفاده کنن ؟
مگه برای کاربرهای خانگی سرعت مهم نیست ؟ تکلیف کسی که میخوایید بالاترین سرعت رو داشته و در عین حال ارشیو اطلاعات براش خیلی ضرورت نداره چیه ؟
به نظر من الویت در انتخاب هاردهای 7200 دور هستش ولی اگه میخواید کمی قابلیت اطمینان رو بالا ببرین بهتره که از هاردهای 5400 دور استفاده بشه ولی در عوض سرعت رو از دست میدین و همین طور که دوستمون هم گفتن این مورد یعنی دور هارد واقعا تاثیر کمی توی عمر هارد داره
در مورد ظرفیت هارد هم من بازم تکرار میکنم که بستگی به نیاز کاربر داره و حرف شما در این مورد اشتباهه مگه اینکه یه دلیل قانع کننده داشته باشین
در مورد وسترن هم خود شما گفتین که از نظر بین المللی بی اعتباره
Last edited by mehshad; 02-12-2010 at 14:27.
دوستان خواهشا بهترین هار 1T موجود فقط از برندهای سیگیت یا وسترن در حدود 100 تومن معرفی کنین.
یه توضیح کوچولو هم ازش بدین ممنون میشم .
پ.ن: اینو چطور میبینین، چیز مالی هست یا نه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fade2amin; 02-12-2010 at 17:37.
WESTERN
1-my book esssential:من همین مدل رو دارم و ازش راضیم.ا تراست و ساده هست و فقط یه گیج داره که 4 تا چراغ داره و به مقدار فضای استفاده شده چراغ ها خاموش میشه..
2-My Book Studio:که یه صفحه نمایش که فضای باقی مونده رو مشخص میکنه+فایروایر 800.
3-My Book elite Edition:که علاوه بر جزئیات مدل شماره یک یه صفحه نمایش درست مثل مدل دومی داره.
SEAGATE
4-Seagte GoFlex Desk:این هارد USB 2.0 است ولی با تعویض اداپتر(پایه ی زیرش)میتونی اونو به USB 3.0 تغییرش بدی یا مستقیم به ساتا وصل کنی.
5-Expanssion external :که این مدل هم ساده ی ساده هست وچیزی نداره!
چیز خوبیه و من اگه بودم همینو میگرفتم.
دوستان بین My Book elite Edition و Seagte GoFlex Desk شما کدوم مد نظرتونه. اگه کسی هم قیمت اینا رو داره ممنون میشم لطف کنه ؟
شماره 4 بهترین گزینه است البته با گارانتی سازگار ارقام شما با شرکت تماس بگیر اونجا
قسمت هارد چند تا فروشگاه رو معرفی میکنه که این محصول رو دارند البته تو شهرستان
هم میتونید به قیمت تهران اون رو خرید کنید چرا که نمایندگی های سازگار اکثرا قیمتهاشون
برابره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)