از IN-START Service Menu
پسورد: 0413
گوشي N73
توضيح كامل :
"http://lgusb.wikispaces.com/IR+H a c k"
فاصله H a c k را حذف كن.
از IN-START Service Menu
پسورد: 0413
گوشي N73
توضيح كامل :
"http://lgusb.wikispaces.com/IR+H a c k"
فاصله H a c k را حذف كن.
Last edited by amahdavi2004; 30-11-2010 at 23:33.
دوستان عزیز :
فعال کردن تلوبزیون دیجیتال رایگان هست و با تماس به نمایندگی های شهرخودتان این کار را به صورت تمام رایگان انجام میدند.
پس بی خود نگید که این مدل داره ولی گلدیران ان را فعال نکرده.گلدیران اصلا خبر نداشت که این ال سی دی ها تلویزیون دیجیتال دارند.
در ضمن مادیران به گلدیران هیچ ربطی نداره.
ولی اگر گارانتی ال سی دی ها را مادیران داشت حرف اول را در ایران ال جی میزد.
با تشکر.
هادی
حالا اگه تو یه شهری نمایندگی ال جی نبود چی؟؟؟
در بسياري از شهرها سرويسكارهاي ال جي حتي از اين موضوع خبر ندارند و ريموت سرويسكار هم ندارند چه رسد راه اندازي كنند!
براي امتحان مثلاً به خدمات بعد از فروش زنگ بزنيد و خود را از قم يا مشهد معرفي كنيد و پاسخشان را بشنويد:
سرويسكاران ما بايد بيايند تهران و آموزش ببينند و ريموت را به آنها بدهيم تا بتوانند براي شما فعال كنند و معلوم نيست چه زماني ما اين كار رابكنيم.
يك نفر را كه من در قم مي شناسم يك ماه منتظر است ولي نصابش هنوز از برگزاري اين دوره اظهار بي اطلاعي مي كند؛ فعلاً منتظر است كي من قم مهماني بروم خانه شان تا برايش راه اندازي كنم!
Last edited by amahdavi2004; 02-12-2010 at 00:10.
ما گفتیم رشت عقب افتاده است .
نگو از رشت هم عقب افتاده تر است.
در ضمن 4تا کانال در پیت به نظر من ارزش این قدر زحمت را نداره.
وخیلی بعید میدونم در بین این همه نمایندگی هیچ یک این کنترل را نداشته باشن.با تشکر.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هادی
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
شما شهر بگو من نماینده معرفی کنم .
با تشکر.
هادی
Last edited by jabarsink2000; 01-12-2010 at 22:26.
بچه ها سامسونگ از 3 روز پیش ال سی دی هاش رو حدودا از 50 تا 200 هزار تومان(مقدار کاهش دقیق نیست) کاهش قیمت داده ال جی چی؟ هنوز کاهش نداده؟
با تشکر
Last edited by mehdi n73; 01-12-2010 at 23:09.
ال جی مانند سامسونگ نیست هر2 هفته کم کم 10 تا 15 ارزان میشه.
با تشکر.
هادی
هادی جان مگر میشه گلدیران از این امکان باخبر نباشه?!
در ضمن این نصاب که نصاب گلدیران بود و دوست من وقتی گفتم برو برای فلان آشنا این رو راهبنداز گفت نه چون اگه گلدیران بفهمه من رو جریمه می کنه در حالی که می تونست بره و از یارو رو 15 تومن بگیره
و میگفت شرکت کنترل رو به ما نمیده و این کنترل هم کنترل مادر(universal) هستش که من خودم خریدم وبه همه تلویزیونها می خورد
در ضمن در پشتیبانی مادیران شکی نیست
دوست عزیز اگر دوست شما نمایندگی اصلی باشه یک کنترل سرویس از گلدریران به انها داده می شود.
طبق نامه ای که از گلدیران فرستاده شده تمام محصولات موجود در بازار از lcd460 به بالا دارای تلویزیون دیجیتال هستند که با تماس با یکی از نمایندگی ها ان را به صورت رایگان فعال می کنند.
در مورد ندانستن اینکه این تلویزیون دارای تلویزیون دیجیتال هست یا نه .
شرکتی که هنوز نمیداند که چه طور نرم افزار یک ال سی دی را اپدیت می کنند شما چه انتظار دارید.
اگر میدانست که خیلی زودتر فعال میکرد تازه فروش هم بالا تر میرفت.
زمانی که سری جدید وارد بازار شدند من گفتم این مدل ها به راحتی از طریق لن اپدیت می شوند ولی کسی باور نکرد.
با تشکر.
هادی
چطور می تونم ریجن رو استرالیا بکنم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)