بابا این پودر های افلاطون و تیار فقط چاغی کاذبه ما یکی از فامیل هامون میخورد شده بود خرس بعد که پودرش تموم شد دوباره غذاش کم شد و لاغر شد![]()
بابا این پودر های افلاطون و تیار فقط چاغی کاذبه ما یکی از فامیل هامون میخورد شده بود خرس بعد که پودرش تموم شد دوباره غذاش کم شد و لاغر شد![]()
این پودر ها احتمالا حاوی مواد هورمونی می باشند که باعث احتساب آب و نمک در بدن شده و افزایش وزن کاذب می دهد .یه قوطی نیم کیلیویی مثلا افلاطون چطور می تونه 5 کیلو به وزن ادم اضافه کنه؟
مصرف این داروها به هیچ عنوان توصیه نمی شود .![]()
دقیقا فقط افزایش وزن کاذب هست و بعد از تموم شدن دوبازه به حالت اولیه برمیگرده![]()
کاملا با حرفات موافقم.من کلا آدم کم اشتهاییم ولی الان یک ماهه خوابم رو تنظیم کردم ساعت 12 میخوابم 7 پا میشم.اشتهام خیلی بیشتر از قبل شده و وزنم هم داره آروم بالا میره.البته از قرصهای دینه هم استفاده میکنم که نسبتا خوبه
2 سال پیش یک دوره از این پودرها استفاده کردم که دو ماهه 12 کیلو زیاد کردم ولیهمزمان موهای دستم کمی زیاد شد فکر کنم دلیلش همون هورمونی بودنش باشه
دیشب پودر رو همراه عرض کاسنی خریدم و روزی سه بار مثل گذشته مصرف می کنم
تا الان دو بار همراه پودر عرق کاسنی خوردم اما از دیشب تا الان مثل جنازه شدم
تموم بدنم سست شده حتی نمی تونم حرف بزنم دقیقا مثل وقتی سپروهپتادین می خوردم
حالا نمیدونم این لعنتیا توی پودر سپروهپتادین ریختن یا اینکه اثر عرق کاسنیه
خوشحال شدم یک تاپیک ایجاد کردم که یکم مفید باشه
رفتم دوباره همون داروخانه ولی یک خانم دکتر بود به جای اون آقا گفتم اینا مشکل نداره؟گفت اینا برا ورزشکارا و بدنسازهاست یعنی بیخیالش!
بعد یک چیزی نشون داد که چاکلت بود که میشه شکلات گفت اینا خوبه بعد گفتم جوش هم نمیزنم؟گفت چرا....
ولی داشت یک راه حل میگفت که جوش نزنه یادش رفت بگه!
دوستان عزیز بگم، غذای های ایرانی در سراسر دنیا جزو لذیذ ترین غذا ها و در عین حال بی خاصیت ترین غذا ها می باشد!
موفق باشید!
---------- Post added at 03:15 AM ---------- Previous post was at 03:11 AM ----------
مها جان اگر میخوای چاق بشی و نه عضلانی! و هزینه کمی بکنی!
بستنی های 1 لیتری میهن که دونه ای هزار تومن هست روزی نصفش رو بخور، اگر تونستی با گردو یا مغز دیگر مخلوط کن!
هر 3 روز هم یک دونه تن ماهی بخور اگر دسترسی داری خود ماهی رو بخور!
سیب زمینی هم فراموش نشه هر دو روز بخور!
در آخر بگم بهتره برید دکتر تغذیه!
البته بگم این تجربه ورزشی من هست! دوستان اگر اشکالی دارد بگید!
برنجی که ما هر روز می خوریم هیچ سودی نداره تموم اون بشقاب فقط و فقط ابه نه برنج و نشاسته
هر بشقاب برنج حدود یک لیوان برنج خام هست که با متورم شدن حجمش زیاد میشه
حالا اگه همون برنج رو پودر کنید میشه نصف لیوان ارد برنج
من خودم نشاسته میگیرم داخل اب حل می کنم مثل اب می خورم فکر کنم خواص بیشتری داشته باشه نسبت به برنجی که ابکش شده
وقت نهار شکم ما فقط از اب پر میشه در حالی که توی وعده های خارجی ها دقیقا برعکسه
علتش هم قیمت گزاف گوشته
توی کشور های دیگه گوشت فوق العاده ارزونه واسه همینه که میبینید سر شام استیک میخورن که اگه ما بخوایم دوبار اونو بخوریم پولی واسمون نمیمونه
من خودم دنبال موادی هستم که عصاره باشه یعنی مثلا نشاسته رو مستقیما می خورم به جای اینکه سیب زمینی یا برنج بخورم
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------
ظاهرا علتش خستگی از عرق کاسنی بود
امروز حالم بهتره
خب من خودم رزمی کار هستم اگر چربی هم باید میسوزه و بیشتر به هیکل عضلانی تبدیل میشم
مخصوصا با دستگاهی که دارم....پاور200 که هیکل رو خطی میکنه
دوستان یه سوال:
خیلی عذر میخوام من وقتی غذا میخورم یه ساعت بعدش دفع میکنم-یعنی احساس میکنم چیزی جذب بدنم نمیشه
احتمالا مشکل از روده باشه
کسی این مشکل من رو داره؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)