مسخره س![]()
وقتی دیدم تعداد کساییکه اعتقاد ندارن بیشتر از کسایین که اعتقاد دارن امیدوار شدم![]()
مسخره س![]()
وقتی دیدم تعداد کساییکه اعتقاد ندارن بیشتر از کسایین که اعتقاد دارن امیدوار شدم![]()
یه گزارشی از این اتفاق آخر تو یه شبکه دیدم جالب بود.
نشون میداد که هشت پا رفته به سمت تیم اسپانیا و
بعد با مردم آلمان مصاحبه انجام میشد
اون هم کجا؟
تو یه رستوران که مردم داشتن هشتپا میخوردن و پختن هشتپاها رو هم نشون میداد و ...
اگه این هشتپا تا آخر پیش بینی میکرد آلمان میبره و واقعا هم میبرد، تا وقتی زنده بود مورد توجه مردم آلمان قرار میگرفت و ... .
اما اگه واقعا آلمان نبره چی؟
Poor Eightfoot
ماشالا اسپم...
![]()
اونوقت هشت پاهه رو میذارن رو چشماشون! بعدم پخش میشه که بیاین پول بدین براتون باهاش فال بگیریم! بعدم تو خیابونها بچه ها (از همینها که این پرنده ها رو میارن واسه فال : دی) میان میگن اینقدر پول بده و ببین هشتپاهه چه فالی میگیره؟ : دیاما اگه واقعا آلمان نبره چی؟
کی گفته باور نکردنی؟ اسپانیا که قهرمان جام ملتهای اروپاس!
باور نکردنی .اسپانیا.
البته قبول دارم تو یه سری بازیها ضدحال زد!
========================
در مورد هشت پاهه؛ به نظر من هرچیزی ممکنه!
فقط غیر ممکن غیر ممکنه (فکر کنم توی آتش بس این حرف زده شد!)
Last edited by frnsh; 07-07-2010 at 11:35.
شنیدین هشت پای پیشگو الکل زده فینال و بین ایران و عراق پیشبینی کرده؟
ولی جدا پیشبینی هایی که تا حالا داشته آدم و به شک میندازه!! تاحالا خیلی خفن پیشبینی کرده! حتی باخت آلمان از ضربستان! ببینم موقع بازی ها هم تلیویزیون میذارن جلوش نگاه می کنه؟![]()
من واقعا تعجب می کنم بعضی ها تو این تاپیک در صفحات مختلف ناگهان 180 درجه تغییر عقیده دادن
اون موقع که هشت پا میگفت آلمان میبره میگفتن اینا خرافاته و چقدر مسخرست و ...
ولی حالا که میگه اسپانیا میبره طرفدارش شدن و میگن ایول عجب هشت پایی خیلی قبولش داریم حتما راست میگه![]()
Last edited by errmii; 07-07-2010 at 13:45.
آقای "پل" اکنون یکی از معروف ترین چهره های جام جهانی 2010 است ، بی آنکه تا کنون حتی یک لحظه هم فوتبال بازی کرده باشد! او نه در آفریقای جنوبی که در یک آکواریوم در شهر اوبرهاوزن در غرب آلمان زندگی می کند و بی تردید شناخته شده ترین هشت پای جهان است!
از وقتی که آلمانی ها راهی جام جهانی شده اند ، مرتب با " پل " شان "پز" می دهند زیرا 80 درصد پیش بینی های او درباره نتایج بازی های آلمان درست از آب در آمده است.
نحوه پیش بینی هم این گونه است: مسوولان آکواریوم ، پرچم آلمان و تیم رقیب را داخل دو جعبه شیشه ای قرار می دهند و داخل هر کدامشان هم یک صدف می گذارند.
سپس پل را به سمت جعبه ها روانه می کنند و پل گرسنه هم یکی از آنها را باز می کند و صدف داخلش را می خورد. در واقع اصلاً پل کاری به جام جهانی ندارد ؛ او فقط گرسنه اش هست و می خواهد صدف بخورد ؛ همین!
اما چرا اکثر مواقع صدفی را انتخاب می کند که داخل جعبه آلمان است؟
جواب این هم زیاد سخت نیست ؛ هشت پاها از جمله نرم تنان باهوشند که حافظه بلند مدت دارند ؛ مسوولان آکواریوم هم پیش از آغاز جام جهانی ، برای مدتی غذای مورد علاقه او را داخل جعبه شیشه ای منقش به پرچم آلمان گذاشته اند تا "پل" نسبت به پرچم آلمان و نقش و رنگ آن "شرطی" شود و به هنگام گرسنگی به رستوران مورد علاقه اش که جعبه ای شیشه ای با پرچم آلمان است برود ؛ به همین سادگی!
اما خودمانیم ، این آلمانی ها هم خوب دکان و بازاری با این هشت پا برای خودشان درست کرده اند!
منبع : عصر ايران
البته برعکس اونم هست...
من که قبل از اینکه بگه اسپانیا میبره اینو گفتممن واقعا تعجب می کنم بعضی ها تو این تاپیک در صفحات مختلف ناگهان 180 درجه تغییر عقیده دادن
اون موقع که هشت پا میگفت آلمان میبره میگفتن اینا خرافاته و چقدر مسخرست و ...
ولی حالا که میگه اسپانیا میبره طرفدارش شدن و میگن ایول عجب هشت پایی خیلی قبولش داریم حتما راست میگه![]()
کلا ملت ک.... شادن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)