این بازی کی واسه pc میاد ؛
یه ماه هم بذار واسه کرک کردنشدر ماه اسفند میاد
این بازی کی واسه pc میاد ؛
یه ماه هم بذار واسه کرک کردنشدر ماه اسفند میاد
خب امروز این بازی هم روانه کنسول شد بازی کردیم..
تغییرات اساسی در گیم پلی نشده ولی جزیات خوب شدن...
داستان هم خبر از بهترین بودن میزنه..
ولی باز مثل قسمت دوم HUD های پر تعداد...و پرهرج و مرج..
و موسیقی ضعیف که تو این قسمت هم کامل نشده در ابزی وجود داره
شاید در ادامه بهتر بشه..
عزیزم شما Assassins Creed I و AC II رو بازی کن کل داستان میاد رو دستت .
البته اگه انگلیسیت خوب باشه .
نه اینکه فقط واسه تفریح بازی کنی.
درسته...البته چندان هم نیاز اجباری نداره که حتمآ انگلیسی طرف فول باشه تا داستان رو متوجه بشه..داستان بازی از همون لحظه اول کاملآ گیمر رو درگیر می کنه و میره تو داستان....
شوخیه دیگه؟
با احترام باید بگم چون داستان این بازی مربوط به بازی های قبل میشه وموضوعش طولانی است کسی حوصله ی توضیح دادن اون رو نداره . پس بهترین راه حل بازی کردن سری های قبل میباشد
بابا خیلی با معرفتین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟ ؟
من خودم اگه وقت داشتم که 1 و 2 رو می رفتم.
یعنی کسی نمی تونه 3 . 4 خط داستان بازیو به من بگه؟
مشکل اینجاس که تو 3, 4 خط نمیشه گفت داستان قسمت اول این سری رو!...
داستان بازی اول این سری در پست اول تاپیکش قرار داده شده. اما داستان بازی دوم خیلی پراکندست تو تاپیکش:
(شاید خودم یا یکی از دوستان داستان دوم رو جامع بنویسه چون بازیهای این سری به هم مربوط هستن و جلوتر هم مثل شما کسانی میان که بیان بپرسن.)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر میکنم منظور حامد جان تکراری بودن ترک های موزیک بازی باشه چون عین شماره 2 هست.
(باور کنین من کنسول ندارما!)
این از داستان 1
اساسین گروهی مسلمان هستند که به سرکردگی ابن سینان قصد دارند با قتل فرماندهان جنگ صلیبی ، آن ها را پایان دهند .اساسین معمولا برای نشان دادن وفاداری خود انگشت سوم خود را قطع می کردند تا بتوانند از خنجر مخفی قتل که یکی از ابداعات مسلمانان بود استفاده کنند . داستان بازی در سال 2012 پیگیری می شود . جایی که دزموند مایلز توسط شرکتی به نام آبسترگو دزدیده شده است .شرکت آبسترگو دستگاهی به نام آنیموس ساخته است که با توجه به DNA شخص استفاده کننده ، می توانید وقایع اجداد شخص را بازسازی کند . از آن جایی که دزموند یکی از نوادگان اساسین است ، آبسترگو مقاصد نامشخصی را با برگرداندن وقایع گذشته دارد . آنیموس نوعی آنالیزگر DNA است که می تواند آن را تا چنین نسل در یک نمونه پیدا کند .
. المعلم ، به الطیر ماموریتی می دهد که از یکی خرابه های دمشق به نام قلعه سلیمان ، یک قطعه ارزشمند به نام قطعه باغ عدن (Piece of Eden) را برای او بیاورد .الطیر یک لیست 9 نفره از المعلم دریافت می کند که مامور به قتل تمامی آنهاست
. الطیر هر بار با کشتن یک فرد اطلاعاتی درباره قوم خود و همچنین فرد بعدی بدست می آورد که سرانجام به فرد آخر یعنی رابرت دی سابله رسید . پس از کشتن او ، رابرت در آخرین کلمات خود بیان کرد که او و المعلم هردو جز گروه Knights Templar هستند و المعلم او را گول زده است و از او برای کشتن دیگر اعضای گروه و بدست آوردن قطعه عدن استفاده کرده است . الطیر نیز برای کشتن المعلم روانه مسیف شده و پس از کشتن المعلم در می یابد که قطعه عدن باعث توهم و ایجاد وهم می شود و تمام پدیده های رخ دهنده را بسیار غیر واقعی جلوه می دهد . (خیلی خلاصه)
از سایت gamersland.ir توسط کاربر سایت ali0008
Last edited by hamed30; 06-12-2010 at 17:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)