تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 65 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 648

نام تاپيک: بحث و بررسی سرویس EDGE شرکت همراه اول

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان کسی از تعرفه ای که هوراه اول برای این سرویس محاسبه می کنه اطلاع داره ؟
    لطفا نگید تو سایت زده و هر کیلو بایت 8 ریال است و...... بنده با نرم افزار تست کردم .
    متوجه شدم تعرفه داده شده در سایت با قبض موبایل هماهنگ نیست . تعرفه رو دو برابر کردم بازم برابری نکرد .
    سه برابر که کردم تازه نزدیک اون هزینه ای بود که تو قبض نوشته بود . حالا شما هم این مورد رو بررسی کردید ؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

همراه اول ابتدا بايد gprs رو فعال كنيد. شما اين كار رو انجام داديد؟؟ اگر انجام داديد access point رو به صورت دستي mcinet بدهيد
    شوخی میکنی؟؟! باب من gprs رو فعال کردم تنظیمات wap - internet - access point هم دارم یعنی از سایت گرفتم تو تنظیمات access point هم رفتم نوشته mcinet همه چیز ردیفه ولی
    تو کامپیوتر ارور 734 میده و تو گوشی مینویسه

subscribe to packet data first
    کمک

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

شوخی میکنی؟؟! باب من gprs رو فعال کردم تنظیمات wap - internet - access point هم دارم یعنی از سایت گرفتم تو تنظیمات access point هم رفتم نوشته mcinet همه چیز ردیفه ولی
    منم این ارور رو یه مدت داشتم.خیلی هم دربارش سرچ کردم.احتمال زیاد گوشی شما نوکیا هستش.نه؟
    من چون توی گوشیم هم تنظیمات ایرانسل و هم همراه اول رو داشتم رفته بود روی ایرانسل.یعنی اپراتور رو mtn irancell انتخاب کرده بود و به همین راحتی هم پیداش نکردم.گوشیم رو ریست کردم تنظیمات رو از اول تنظیم کردم،کانکشن جدید ساختمو... اما باز همین مشکل بود.اما این کاررو انجام دادم درست شد:
    از توی برنامه pc suite گزینه connect to internet یا یه همچین چیزی رو انتخاب کردم.بعد تنظیمات دستی رو انتخاب کردم چون در لیست اپراتورها همراه اول رو نداره ولی ایرانسل رو داره.در قسمتهای بعد هم یوزر پسورد خالی میمونه،شماره اتصال ستاره نودونه مربع هست و مهمترین نکته هم اکسس پوینت که همون mcinet میزنی.بعد می کانکتی.
    ارور subscribe to packet data first مربوط به همین مسئله هستش.حتما همه راههارو امتحان کن.

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    خواهش میکنم دوستان کمک کنید من بسته رو فعال کردم و از گوشی e250 سامسونگ استفاده میکنم چجوری باید رو کامپیوتر فعال کنم با ایرانسل با هر گوشی با پی سی سویت وصل میشدم؟
    ایا باید برای هر گوشی تنظیمات خاصی انجام بدم؟
    با همون کانکشن ایرانسل الان نمیتونم وصل بشم چجوری باید کانکشن برای همراه اول رو کامپیوتر بسازم ؟
    میشه مرحله به مرحه توضیح بدین چیکار باید بکنم ؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

آموزش فعال سازی gprs همراه اول
    تنها در سه مرحله و بصورت آنلاین انجام میشه:
    فرض میکنیم شما الان یه سیمکارت با کد 091 دارید که می خواید از سرویس gprs استفاده کنید.
    .........................................
    1.درخواست فعال سازی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در این صفحه و مرحله به مرحله باید مشخصات خودتون رو وارد کنید.همه چیز به زبان شیرین فارسی توضیح داده شده پس من توضیح اضافه نمیدم.
    نکته:این کار برای هر سیم کارت فقط یکبار انجام میشه.مگر اینکه در موارد خاص این سرویس غیر فعال بشه.پس برای تمدید دوره های بعد دیگه نیاز به این مرحله نیست.
    2.دریافت تنظیمات GPRS& MMS :
    کد:
    ابتدا شماره تلفن و بعد برند و مدل گوشی خودتون رو انتخاب میکنید.در آخر هم نوع تنظیمات درخواستی رو مشخص میکنید که mms می خواید یا gprs یا هردو.
    نکته:اگه درخواست گزینه آخر یعنی دریافت کلیه تنظیمات رو کرده بودید ولی هنگام ذخیره کردن روی گوشی با ارور مواجه شدید درخواستتون رو به دریافت فقط تنظیمات gprs تغییر بدین.
    ضمنا این کار هم معمولا یکبار انجام میشه.مگر در مواقعی که بخاطر ریست یا فلش کردن گوشی،تنظیمات پاک میشه.بعد از ذخیره تنظیمات با کد 1234،از داخل خود گوشی،اونها رو بعنوان تنظیمات پیش فرض قرار بدین.
    3.خرید بسته های gprs :
    کد:
    قوانین رو بخونین تیک آخر صفحه رو بزنین و در صفحه بعد با توجه به نیازتون یکی از بسته هارو خریداری کنید.
    در سیمکارتهای اعتباری از شارژ کم میشه و در دائمی ها در قبض دوره ای لحاظ خواهد شد.
    اعلام وضعیت:
    عدد 0 رو به 8080 اس ام اس کنید.براتون چند دقیقه بعد اعلام میکنهکه آیا الان شما دارای اعتبار gprs هستید یا نه ودر صورت استفاده تاریخ اتمام رو هم اعلام میکنه.
    موفق باشید...

6. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

مگه همراه اول هم ادج میده؟ از کی تا حالا؟ فعلا که جی پی آر اس اون تو خیلی شهرها کار نمی کنه!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

با سلام
    خواهش میکنم دوستان کمک کنید من بسته رو فعال کردم و از گوشی e250 سامسونگ استفاده میکنم چجوری باید رو کامپیوتر فعال کنم با ایرانسل با هر گوشی با پی سی سویت وصل میشدم؟
    ایا باید برای هر گوشی تنظیمات خاصی انجام بدم؟
    با همون کانکشن ایرانسل الان نمیتونم وصل بشم چجوری باید کانکشن برای همراه اول رو کامپیوتر بسازم ؟
    میشه مرحله به مرحه توضیح بدین چیکار باید بکنم ؟
    شما اگه با ایرانسل میتونی کانکت شی که دیگه حله کافیه فقط پروفایل اینترنت گوشی رو عوض کنید و بذارید رو mci
    شما اول pc suite رو نصب کن بعد درایور گوشی بعد یه کانکشن دیال آپ بساز توی تنظیمات مودم گوشی که نصب شده رو انتخاب کن بعد من خودم که گوشیم سامسونگه شماره *99*# (از راست به چپ) رو می گیرم اما اگه این جواب نداد این رو امتحان کن *99***2# (از راست به چپ)
    شما تا هر مرحله ای که پیش رفتی بگو تا من بقیه شو بگم.

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنونم پروفایلو چجوری و از کجا بزارم رو mci

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

منم این ارور رو یه مدت داشتم.خیلی هم دربارش سرچ کردم.احتمال زیاد گوشی شما نوکیا هستش.نه؟
    من چون توی گوشیم هم تنظیمات ایرانسل و هم همراه اول رو داشتم رفته بود روی ایرانسل.یعنی اپراتور رو mtn irancell انتخاب کرده بود و به همین راحتی هم پیداش نکردم.گوشیم رو ریست کردم تنظیمات رو از اول تنظیم کردم،کانکشن جدید ساختمو... اما باز همین مشکل بود.اما این کاررو انجام دادم درست شد:
    از توی برنامه pc suite گزینه connect to internet یا یه همچین چیزی رو انتخاب کردم.بعد تنظیمات دستی رو انتخاب کردم چون در لیست اپراتورها همراه اول رو نداره ولی ایرانسل رو داره.در قسمتهای بعد هم یوزر پسورد خالی میمونه،شماره اتصال ستاره نودونه مربع هست و مهمترین نکته هم اکسس پوینت که همون mcinet میزنی.بعد می کانکتی.
    ارور subscribe to packet data first مربوط به همین مسئله هستش.حتما همه راههارو امتحان کن.
    بابا از اول میگفتین که access pont nokia pc suite تو کامپیوتر رو میگفتین من هی میرفتم سراغ access poni که تو گوشی است . من با فاصه کم تر از 200 متر با دکل ایرانسل
    سرعت دانلود 4.2
    پینگ حدود 900

داشتم این سرعت واسه گوشی هم خوب نیست چه برسه به کامپیوتر توف به این کیفیت توف
    من قبلا که با gprs ایرانسل کار میکردم سرعت دانلود تقریبا 5.6 بود یعنی عین 48 کیلو بیت الان که با edgeایرانسل حال میکنم

11. این کاربر از tik2tak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

ممنونم پروفایلو چجوری و از کجا بزارم رو mci
    از تنظیمات مرورگر گوشی میشه برید توی internet profiles و بعد MCCI WAP GPRS رو انتخاب کنید
    واسه ایرانسل irancell-gprs هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •