سلام
بله کاملا همین طوره
ولی ساختن نه فقط آپدیت از فیفا 10 کنسول + بازی جام جهانی به همراه نقل و انتقالات جدید تیم ها + رفع باگ های فیفا 10 کنسولی و جام جهانی 2010
سلام
بله کاملا همین طوره
ولی ساختن نه فقط آپدیت از فیفا 10 کنسول + بازی جام جهانی به همراه نقل و انتقالات جدید تیم ها + رفع باگ های فیفا 10 کنسولی و جام جهانی 2010
بله نسخه PC امسال قرار هست به صورت Nexgen منتشر بشه!سلام دوستان
من یه جایی خوندم که قراره FIFA 11 برای pc مثل کنسول ها ساخته شه........... آیا صحت داره؟؟؟؟؟؟؟؟
البته فیفا 11 روی PC با فیفا 11 روی کنسولها یک تفاوتهایی داره!به طور کلی باز هم نسخه کنسولی یک قدم از نسخه PC جلوتر هست!
فیفا 11 روی PC ترکیبی از فیفا 10 کنسولی و فیفا جام جهانی هست!به طور کلی میشه گفت!
Fifa 11 PC>FIFA World Cup 2010>fifa 10 ps3
----------
البته امیدوارم چندتا مشکل فیفا رو حل کنن یکی شوت از راه دور که اصلا به نظرم جالب نیست!بعد کات گرفتن غیر طبیعی توپ یکی دیگه هم این دوربین تو کرنر خیلی مسخره هست!
وای خدا !!!. یعد دیدن اسکرین شات ها دارم برا بازی کردنش رو pc لحظه شماری میکنم.
یعنی بازم فیفای کنسول نمیشه.....؟بله نسخه PC امسال قرار هست به صورت Nexgen منتشر بشه!
البته فیفا 11 روی PC با فیفا 11 روی کنسولها یک تفاوتهایی داره!به طور کلی باز هم نسخه کنسولی یک قدم از نسخه PC جلوتر هست!
فیفا 11 روی PC ترکیبی از فیفا 10 کنسولی و فیفا جام جهانی هست!به طور کلی میشه گفت!
Fifa 11 PC>FIFA World Cup 2010>fifa 10 ps3![]()
یک سری ویژگی های نسخه کنسول رو نداره...مثل همین پرسونالیتی که قراره در نسخه 11 کنسول باشه ولی در نسخه pc وجود نداره...
ولی باز با این همه به نظر من این نسخه ای که قراره برای pc بیاد خیلی بهتر از نسخه های قبلی فیفا برای pc و همچنین بهتر از نسخه 10 فیفا بر روی کنسول میشه.
شما هم شک نکن که این بازی ارزش خریدن رو داره
فیفای کنسول قابلیت پرسنالتی داره یکی هم پرو پاسینگ..............این دو تا مهمترین هستن!!یعنی بازم فیفای کنسول نمیشه.....؟
و البته گفتن اون سنماتیکهای جدید فیفا 11 کنسول در فیفا 11 نسخه PC هم هست به علاوه گرافیک بهتر در نسخه PC که شما میتوانید روی 1080P گرافیک بسیار زیبایی را ببینید مخصوصا اینکه گرافیک نسخه 11 دیگه کارتونی مثل فیفا 10 و WC نیست و این خودش یعنی سال خوب برای همه اون کسایی که شیفته فوتبال هستن!
Last edited by joey jordison; 27-07-2010 at 23:48.
بچه ها یه سوال .
ififa 11 قابلیت به روز رسانی داره یا نه ؟
منظورم ترانسفر بازیکنا و چهره ی ظاهری و... است.
بعد از اینکه چند سال PES بازی کردم بعد از خرید کنسول رفتم سراغ Fifa 10 خداییش خیلی خداست!!!از تعریف و تمجید بگذریم اما امیدوارم چیپ گل زدن کمی سختتر شده باشه.موقع تک به تک با دروازه بان،دروازه بان خیلی میاد جلو و عین آب خوردن میشه با چیپ گل زد.امیدوارم طوری بشه که دیگه رو سختترین درجه بازی هم نشه به این راحتی چیپ زد.البته لازمه چیپ گل زدن یه پاسور خوب و یه فورارد سریع هست که با وجود سیستم دفاعی Fifa تک به تک شدن کمی سخته(برای من)
اینجا در مورد ویژگی های بخش منیجر مد این بازی توضیحاتی داده شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها من یه سوال فنی دارم:
فیفا 10 ایکس باکس با فیفا 10 پی اس3 فرق داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه من شنیدم یه خورده ای با هم فرق دارن.....
ولی نفهمیدم کدومش بهتر بود....یکی میگه پی اس 3 بهتر بود یکی میگه ایکس باکس...
ممنون میشم اگه تکلیف منو روشن کنین d:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)