سرچ کنید مطالبی رو که دوستان خودشون زحمت ترجمش رو کشیدن پیدا میکنید .
در مورد عثمان چاوز براتون نقل قول گرفتم....
سرچ کنید مطالبی رو که دوستان خودشون زحمت ترجمش رو کشیدن پیدا میکنید .
در مورد عثمان چاوز براتون نقل قول گرفتم....
خب دوستان اینم لیست کامل بازیکنا ...
امشب در حین اجرا شدن بازی چینش تیم رو میزارم ...
![]()
به شدت منتظر بازی هستیم ... باید پیروز میدان بشیم ! ...
تبریک میگم! بابت باز شدن تاپیک هندوراس! امیدوارم تو اولین قدم شیلی رو ببره.
یاعلی![]()
با توجه به بازی های مزخرف تیم های برزیل و آرژانتین و انگلیس و هلند و ... اینطور که معلومه این بار تیم هایی مثل کره شمالی و هندوراس قراره باعث رعب و وحشت حریفان بشن...
دوستان جنگ تبلیغاتی علیه ما شروع شده خودتو ببینید ! تصاویری از هندوراس رو تو روزنامه ها گذاشتن که توش آشوب و اغتشاش هست و میخوان ما رو آشوبگر جلوه بدن !
گذشته از مطالب و نوشته هاي بسيار جالب ( هرچند تكراري)، شاهكاري نيز دارد. در صفحه 220 عكس مشهوري از تقابل پليس ضد شورش و مردم هندوراس را با اين توضيح منتشر كرده است: «حمله ----------- به نيروهاي انتظامي».روزنامه ايران ويژه نامه اي به مناسبت سالگرد دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري و بررسي آنچه در عرصه سياسي ايران 88 گذشت در224 صفحه و با عنوان «رمزعبور3» روز شنبه 22 خرداد منتشر كرده است.
اين عكس آسوشيتد پرس مربوط به روز دوشنبه 8 تير سال گذشته(88) و درگيري طرفداران مانوئل زلايا و پليس ضد شورش هندوراس است.
ولی خودمونیم مردم پلیس رو خفت کردن
کل دنیا داره بر علیه ما تبلیغ میکنه ولی ما مشتی با برد خودمون در بازی اول به دهن قدرت های جهان و جامعه جهانی میزنیم !
Last edited by M O B I N; 16-06-2010 at 12:02.
خوب از چند ساعت دیگه آماده میشیم تا بطور رسمی کارشناسی بازی رو شروع کنیم، مخصوصا در حین بازی ، به همه هم پیشنهاد می کنم کارشناسی ها رو در اینجا دنبال کنند، کارشناسان شبکه 3 سیما متاسفانه یه چیزی رو به شقیقه ربط میدن و یه سری چرت و پرت تحویل مردم غیور همیشه در صحنه ما میدن، در عوض ما اینجا به معنای واقعی بازی رو کارشناسی می کنیم، این افراد هیچ شناختی از تیم ما ندارند و به خودشون اجازه اظهار نظر هم میدن!!
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
برای اینکه این مردم غیرت دارند ، در مقابل کودتا ساکت نمی نشینند، حق مانوئل زلایا رو خورده بودن و مردم هم داشتند اعتراض می کردند... جای افتخار داره که این مردم انقدر فرهنگشون به فرهنگ ما نزدیــکه، همونطور که ما در مقابل کودتای شاه خائن تسلیم نشدیم.ولی خودمونیم مردم پلیس رو خفت کردن![]()
امیدوارم دوستانی که الان سر کار هستن زود تر به سمت منزل حرکت کنن تا قبل از برخوردن به ترافیک احتمالی قبل از بازیدر منزل و جلوی تلویزیون آماده ی دیدن یک بازی پرهیجان باشن
یکی لطف کنه بعد از بازی گلا رو واسه دانلود بزاره
ما پیروزیم
احتمالا خیلی سریع بعد از بازی تورنتش رو دوستان هندوراسی بزارن برای دانلود و بلاخره چون محبوبیم احتمالا عده ی زیادی سید کنن ... اگه لینکی بعد بازی پیدا کردم میزارم ! فقط می گم دوستان !من دسترسی به سیستم و تی وی با هم ندارم ! کسی نمی تونه این جا گزارش کنه بازی رو ؟ البته این خزعبلات این گزارش گر ها رو هم نگه طوری نیست !
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
ولی یه مسئله ای ! که من اگه این رادیوههه درست بشه بازی رو از رادیو دارم ! :( من تی وی می خوام :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)