تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 451 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض GPU

در عکس زیر توضیح داده شده که برای تنظیم GPU اگه روی آیکون ATI کلیک راست کنیم، آیتمی با نام Configure Switchable Graphics هست که باید روی اون کلیک کرد ولی تو لپ تاپ من با کلیک راست روی آیکون ATI آیتمی با نام Configure Switchable Graphics وجود نداره! می‌خواستم ببینم آیا مال بقیه دوستان هم همینجوریه؟ (البته میدونم که بعضی از مدل‌های خاص این قابلیت رو دارن ولی می‌خواستم ببینم لپ تاپ من چه قابلیتی رو نداره که این آیتم ظاهر نمیشه)

رامین
    Last edited by rahnemoun; 16-06-2010 at 17:19.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام داداش خسته نباشی خوبی ؟ حالا چرا از سایت ؟ به هیچ عنوان توصیه نمیشه لپ تاپ را از سایت ها خرید حتی اگر نمایندگی اصلی باشه . من خودم هم کرمانی هستم حدود دو هفته پیش با گارانتی امرتات گرفتم 1.540 گارانتی خیلی خوبیه حالا اگه خواستی بگو ادرسش را بهت بدم در ضمن اگر فرهنگی باشی بهت قسطی هم میده .
    سلام....ممنونم...اگه ادرس رو لطف کنی خیلی ممنونت میشم....
    راستی بلوری هست دیگه؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

10

در عکس زیر توضیح داده شده که برای تنظیم GPU اگه روی آیکون ATI کلیک راست کنیم، آیتمی با نام Configure Switchable Graphics هست که باید روی اون کلیک کرد ولی تو لپ تاپ من با کلیک راست روی آیکون ATI آیتمی با نام Configure Switchable Graphics وجود نداره! می‌خواستم ببینم آیا مال بقیه دوستان هم همینجوریه؟ (البته میدونم که بعضی از مدل‌های خاص این قابلیت رو دارن ولی می‌خواستم ببینم لپ تاپ من چه قابلیتی رو نداره که این آیتم ظاهر نمیشه)

رامین
    به نظر من ممکنه ماله آپدیت درایور گرافیک باشه !! یه آپگرید انجام بده ، بد خبرش رو به من و دوستان بده

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

در گیری نداره که داداش
    معلومه ایسوز n61 بهتره
    asus #1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شاباد

پيش فرض

1 - این لپتاپ مخصوص بازی است؟ با بازی زیاد عمرش کم نمیشه؟
    2- من بین n61jq و n73 دودل هستم ایا اگه صبر کنم n73jh را میتونم 1500 بخرم 4 ما صبرمیکنم
    3- تا یک ماه دیگه به نظرتون قیمت n61 چقدر کاهش پیدا میکنه
    خواهش میکنم به سوال ها جواب بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

1

ببینم اگه بازی برای شما مهم نیست و میگید تنها برتری ایسوز بازیشه تو این مدل اگه برا بازی نمی خواید ببینم شما یه لبتاب 16.4 اینچی با 3.2 کیلوگرم وزن رو کجا می خواین بکشونین ببرین همش که مثلا برای بازی نمی خواین؟برای فیلم می خواین؟تو tv خونه هم میشه دید برای نرم افزار تو همین 13 اینچی ها هم میشه انجام داد به نظر من خریدن این سونی f با اون قیمت و وزن و کاربرد پایینتر یه جور دیوانگیه اصلا هم چیز قابل توجهی نداره به نظر من همین رزولوشن ایسوز کافیه.کی میره 1700 1800 پول بده بابت چنین لبتابی من G73 پیدا کردم 2 تومان خیلی بالاتر از همه لبتابا آدم اونو می خره نه سونی اف و با قابلیت پایینتر نسبت به ایسوز همون گرافیکش به کل مدلهای سونی میرزه.

Last edited by hamid361; 17-06-2010 at 00:20.

7. این کاربر از hamid361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خواهش می کنم بحث تاپیک رو به انحراف نکشونید اینجا کلوب N61 نه سونی.

9. 2 کاربر از hamid361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز erno69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض n61jq

ببینم اگه بازی برای شما مهم نیست و میگید تنها برتری ایسوز بازیشه تو این مدل اگه برا بازی می خواید ببینم شما یه لبتان 16.4 اینچی با 3.2 کیلوگرم وزن رو کجا می خواین بکشونین ببرین همش که مثلا برای بازی نمی خواین؟برای فیلم می خواین؟تو tv خونه هم میشه دید برای نرم افزار تو همین 13 اینچی ها هم میشه انجام داد به نظر من خریدن این سونی f با اون قیمت یه جور دیوانگیه اصلا هم چیز قابل توجهی نداره به نظر من همین رزولوشن ایسوز کافیه.کی میره 1700 1800 پول بده بابت چنین لبتابی با قابلیت پایینتر نسبت به ایسوز همون گرافیکش به کل اون مدل میرزه.

من کاملا با حرفات موافقم...
    تو این چند وقتی که خریدی ازش راضی هستی؟ تو بازیا رو high کم نمیاره؟
    منم به زودی میرم که بخرمش...

11. این کاربر از erno69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خیلی عالیه فقط یکم رزولوشنش پایینه در زمان دیدن فیلم می تونید بفهمید پیکسلها مشخصا اما تو بازی واقعا محشره برای دین فیلم اگه HD باشه که محشره و تمیز پخش می کنه.تو بازی ها واقعا عالیه و محشر کار میکنه.ببینین در مورد بازی METRO 2033 من اونو نصب کردم واقعا علی اومد با کیفیت اولترا اما بار دوم که اومدم صفحه بصورت عمودی بریده بریده شد ریز ریز که هرچی کردم درست نشد یعنی رو کیفیت LOW هم که گذاشتم بازهم همین خطوط بود کلا با این بازی مشکل داره فقط افت فریم نیست بلکه کلا تصویر تکه تکه میشه توش و اصلا نمی کشه من که سر اون حالم گرفته شد انتظار بیشتری ازین لبتاپ داشتم اما دوستمون گفت که روی PC ها با گرافیک بالاتر هم این مشکل هست دیگه من قانع شدم.منم باطری رو در آوردم اولش رو DVD ریکاوری گرفتم حالا نمی دونم بر اینکه ویندوز 32 بیتی بریزم در کنار 64 بیتی درایو D رو فرمت کنم و پارتیشن بندی مجدد؟لطفا کمک تو این زمینه لطفا.من فکر می کنم اگه یه 32 بیتی نصب شه بازیها رو بهتر اجرا کنه مثلا همین METRO 2033 و دیگه اینکه پرز خیلی رو مانیتور میشینه و جای لک که خوب طبیعی دوستان راهی بلد نیستین که همیشه نو بمونه؟کمک کنید.در این زمینه لطفا.من هم تمام اجزاء سخت افزاری رو آپدیت کردم مثلا گرافیک که یه فایل 280 مگابایتی بود اما وقتی صدا کردم تاریخ آپدیتش تغییر نکرد دوستان نظری ندارن؟فقط هنور نتونستم به مودم ADSL خودم وصلش کنم وقتی کابل رو به LAN میزنم پیغام میده کانکشن آماده نیست و وقتی مودم رو می خوام نصب کنم میگه ارتباط پورت و مودم قطعه نمی دونم چیکارش کنم دیگه.راستی وبکمشم عالیه دید در شب داره تو تاریکی کاملا چهره رو روشن نشون میده.همه چیزش عالیه.موفق باشید.

کسی کمک نمیکنه اینجا همه به فکر خودشونن.

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

به نظر من ممکنه ماله آپدیت درایور گرافیک باشه !! یه آپگرید انجام بده ، بد خبرش رو به من و دوستان بده
    دیروز درایور گرافیک رو از سایت ASUS با حجم 233 مگابایت دانلود و نصب کردم، باز هم تغییری نکرد...!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •