-ميتونيد دو تا سايز 40 رو مقايسه كنيد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-ميتونيد دو تا سايز 40 رو مقايسه كنيد :
ممنون t_tanhayam
دستت درد نکنه ممنون از راهنماییتون
برادرم 550 داره و 40 اینج که صفحهاش کوچیکتر از 650
بازم ممنون از راهنمایتون
خواهش ميكنم گاهي فرم هاي دور پنل ها طوري هست كه خطاي چشم ايجاد ميشه واحساس ميكنيد كوچيك بزرگه
وگرنه همه استاندارد هاي خاص دارند كه بايد رعايت بشه
سلام . بچه ها C650 گیرنده دیجیتال یا همون ----T داره؟ فروشنده نمایندگی سامسونگ که میگه داره .
من تو فروشگاه دیدم زده بود Made in Thailand . ممکنه این مدل ----T داشته باشه ؟
-والا روایت ها متفاوت هست عده ای با گارانتی گرفتند ومیگن داره عده ای از بانه گرفتند ومیگن نداره
با ابن حال بزرگوار شما همونجا میتونید امتحان کنید
-بله ریجن های متفاوتی وجود داره ممکن داشته باشه
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خيلي ازتون متشکرم . ميشه بفرماييد توي فروشگاه چجوري ميتونم امتحان کنم ----T داره ؟ ممنونم .
( راستي اين دکمه تشکر کجاست ؟ من نتونستم پيدا کنم )![]()
-پيمان عزيز ميتونيد داخل منو وقسمت سرچ كانال ها برين ببينيد گزينه انالوگ وديجيتال داره يا نه![]()
سلام سامسونگ 650 یا 695 که هردو یک مدل هستند --- t اچ دی دارند من خودم یک 40 اینچشو گرفتم ازنمایندگی به تاریخ 15.9.1389با گارانتی سام به قیمت 1.179.000تومان. تازه پشتش هم از اینکه کجا ساخته شده هیچیننوشته .واقعا عالی .شما هم حتما با گارانتی رو بخرید
با سلام و تسلیت ایام عاشورای امام حسین علیه السلام
دوستان کسی میدونه از منوی مخفی چطوری میشه Local set رو که روی EA_Iran قفل شده تغییر داد به ED_Iran ؟
چطوری میشه بورد اصلی رو ریست کرد؟(منظورم Factory Reset نرم افزاری تو منوی مخفی نیست)
Last edited by amuhasan; 17-12-2010 at 21:27.
-در مورد اون بخش local set اگر غير فعال هست كه خودم هم نميدونم چطور ميشه تغيير داد ودنبالش هم هستيم
در غير اين صورت با رفتن وزدن كليد هاي جهتي تغيير ميكنه
-در مورد رست فكتوري نميدونم منظورتون چيه ولي پشت پنل رو هم باز ميكنند و از روي مادر برد رست ميكنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)