جسارتا الان تو بخش هنر هشتم هستش مگه؟
این تاپیک در فروم پی سی ورد، تالار هنر هفتم، زیر مجموعه تلویزیون و رادیو قرار گرفته
جسارتا الان تو بخش هنر هشتم هستش مگه؟
این تاپیک در فروم پی سی ورد، تالار هنر هفتم، زیر مجموعه تلویزیون و رادیو قرار گرفته
درسته اما اینجا بخش سریال و تلویزیون هست در حالی که موضوع برنامه ی هفت در مورد سینما هست ....
مثلا برنامه ی نود هم از تلویزون پخش میشه اما موضوش فوتباله.... در نتیجه تاپیکش تو بخش ورزشه
حالا فرقی نداره بیخیال....
برنامه ای که در مورد پایان نامه بود رو از کجا میشه دانلود کرد؟
فیلم سینمایی رامبد جوانم نقد کردن ؟
من رفته بودم سینما آزادی فیلمشو ببینم فراصتی هم دیدم![]()
نه به نقد كه نرسيد و حرف خاصي هم نزدن بجز ميزان فروشش اما بعيد نيستش در يكي 2 هفته ي آينده درموردش صحبت بشه ...
خوبه كه بيان و يك كمدي رو هم نقد كنن ... من فكر كنم خوب ميشه اگه مفاهيم پايه اي و اساسي كمدي مطرح بشه و ببينيم آيا اين كمدي ها تو سينماي ما اين مفاهيم و اساس رو رعايت ميكنن ( كه خيلي به ندرت اين اتفاق ميوفته )
حداقل براي تنوع هم شده بعد از نقد جرم و اين فيلمه كلاه داري ايده ي جالبي هست نقد يك كار كمدي.
حمید جان... یادمه قبلا کارای کمدی (یا حداقل درون مایه طنز) (با فاخر و سخیفش کار ندارم) بحث شده بود... "ازدواج در وقت اضافه" الان خاطرمه...
+
پریروز جرم رو دیدم... واقعا ارزش دیدن داشت...![]()
سلام
اصولا سیاست خاصی برای انتخاب فیلم هفته ندارن.
فقط فیلم باید در حال اکران باشه ... ژانر اش مهم نیست!
فیلمش رو موقع پخش تو جشنواره نقد کردن . به نسبت فیلم های دیگه بیشتر هم در موردش تعریف کردن.
بیشتر نظ منتقد ها مثبت بود و فراستی هم می گفت فیلم نامه این طنز خیلی خوب بود و جز معدود کارهای طنز خوب ایرانی در این سال ها هست !
نمیدونم دارم اشتباه میکنم یا نه چون حافظم یاری نمیکنه .. اما فکر میکنم ویشکا آسایش رو دعوت کرده بودند این ورود آقایان ممنوع رو به طور خلاصه نقد کرده بودند
راستی این هفته بازم میخوان عرب نیا رو بیارند؟؟
بابا گندش در میاد که
شورش رو دارن در میارن
امیدوارم دیگه نیاد عرب نیا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)