تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 61 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 605

نام تاپيک: معرفی HDPlayer های Novatron با قابلیت ----T

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام به همه بچه های گل این تایپیک
    طرح سوال
    دوستانی که نسخه جدید فریمور (67 یا 68) نواترون رو نصب کردند لطفا اعلام کنند کدامیک از مشکلات حل شده و کدامیک هنوز باقی مانده ؟
    1- زمانبندی ضبط از تلویزیون
    2- هنگ کردن در زمان تعویض کانال
    3- مشکل کلید sleep
    4- پارازیت شدید در خروجی آنتن آنالوگ به تلویزیون
    5- طولانی ماندن info bar روی صفحه(12ثانیه)
    6- امکان تغییر رنگ زیرنویس فیلم
    7- مشکل حروف فارسی روی srt
    8- عدم استفاده از سرعت بیشتر از 2X در فیلمهای ضبط شده از تلویزیون (TS)
    9- ضعیف بودن صدای خروجی HDMI
    و مشکلات دیگری که در 38 صفحه این تایپیک آمده و من فقط جمعبندی و لیست کردم .
    با تشکر از همگی

2. این کاربر از rfah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

r-k

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من فریم ویر 68 رو نصب کردم
    زمان بندی پخش همچنان مشکل داره
    به نظر من صدای خروجی hdmi یه مقدار بهتر شده البته نه خیلی
    از لحاظ هنگ کردن هم از وقتی من 67 رو نصب کردم تا الان که 68 رو نصب کردم دقیق یادم نیست چند روزه ولی 3 بار بیشتر هنگ نکرده
    وقتی هم که کانال عوض میشه info bar بعد از 5ثانیه میره
    من تا همین جا رسیدم تست کنم

داره خودمونی میشه Mart-co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران چهارراه ولیعصر بازار رضا شماره 41

پيش فرض

با سلام خدمت مدیریت این فروم

متاسفانه این فروم به جای این که به نقد و بررسی کالا بپردازه محلی برلی جولان بعضی اشخاص شده در هر حال دوستمون rfah بهترین صحبت رو گفتند . وا قعاً کسایی که مشکل دارندهم تلفن وهم آدرس اینجانب رو دارند و همانند گذشته اینجانب پذیرای دوستان میباشم در ضمن سیستم نظرات خود سایت مارت هم فعال میباشد و دوستان میتوانند نظر خود را از آن طریق و یا ایمیل و یا هر طریقی که خودشان میدانند به اینجانب بگویند.
    ضمناً دوست عزیز rfah تفتوت بین ایراد در عملکرد و داشتن نظر بابت بهتر عملکردن از زمین تا آسمان میباشد. با این حال تمامی مواردی که تا این لحظه بنده از طریق این سایت در جریان گرفتم را در اختیار شرکت گذاشتم اما بابت پاسخ دیگر دوستان و سروران میتوانند از طریق خود سایت مارت و یا اینجانب پیگیری نموده و یا سایر موارد را در اختیار اینجانب قرار دهند با امید موفقیت و کامیابی برای سروران گرام خود .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

فکر کنم تا چند وقت دیگه و با اومدن چند فریم ویر دیگه مشکلات این دستگاه برطرف بشه
    در کل دستگاه خوبیه به نظر من و من ازش راضیم
    خدایی کیفیت تصویرش خوبه من وقتی کامپیوترمو خریدم و به تلویزیون وصل کردم تصویرم پرش داشت و لی با اومدن catalyst های جدید مشکلش حل شد این دستگاهم به احتمال زیاد مشکل زمان بندیه ضبطش حل میشه
    خدایی تورنتش به همه چیش میارزه حداقل برای من باعث شده کامپیوترم کمتر روشن باشه و در نتیجه مصرف برقم خیلی اومده پایین
    برای صدا هم من از کابل اپتیکال استفاده میکنم و مشکلی باهاش ندارم صدای خوب و شفافی داره
    در کل به نظر من محاسنش بیشتر از معایبش هست حداقل برای من که اینطور بوده
    فقط یه زمانبندیه ضبطش درست بشه عالیه برای من زیرنویسم خیلی مهم نیست معمولا فیلمامو بدون زیرنویس نگاه میکنم
    در کل اگه کسی میخواد دستگاهی بخره اول باید ببینه چه امکاناتی میخواد بعد یه مدل انتخاب کنه و گرنه هیچ دستگاهی بدون عیب نیست
    موفق و پیروز باشید

6. 3 کاربر از amirspl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزیز
    فرمایش شما بسیار متین و بجا میباشد اما در نظر داشته باشید عملکرد تمامی اینگونه دستگاهها بر اساس لینوکس میباشد. در دستگاههایی که شما نام بردید تنها کار دریافت عمل گیرندگی دیجیتال انجام میگردد اما کار آیی این دستگاه بر اساس پخش دیجیتال تعریف گردیده . در این که شاید در بعضی موارد قسمت گیرندگی دیجیتال با بعضی مشکلات مواجه میشوید پیشاپیش معذرت میخواهم. اگر شما ببنید firmware های این دستگاه در حدود 100 مگابایت حجم داشتند که جدیداً احتمالاً توانسته باشند به حجم کمتری دست پیدا کنند ( حدود 50 مگا بایت) در حالی که برای دستگاههای گیرنده حداکثر 2 مگابایت میباشد. پس از صحبت با شرکت گفتند چون قضیه بافرینگ دستگاه بسیار مهم میباشد فعلاً کوتاه کردن این مسئله امکانپذیر نمی باشد اما در نظر دارند تا بتوانند این کار را بکنند. در مورد زیر نویس فارسی هم تا آخر هفته حتماً این مشکل بر طرف شده و نسخه 68 منتشر خواهد شد.
    با سلام و تشکر از پاسختان
    1- کاملا حق با شماست و هر محصولی را باید با محصول آن گروه و یا کلاس مقایسه کرد ، من فکر می کنم دستگاه ایگیت 890 یک محصول مشابه از لحاظ سخت افزاری است و به همین منظور در تایپیک مربوطه این سوال را طرح نمودم که می تواند رهگشا باشد .
    2- دستگاههای پروویژن و بلوسنس نیز علاوه بر Dvbt از امکان پلیر برخوردارند و ظاهرا سرعت تعویض کانال تلویزیون در آنها بالاتر است و این مورد نیز قابل بررسی است .
    3- بهرحال کاربری که این دستگاه را خریداری میکند بخاطر امکانات آن است و اگر ضعف و یا محدودیتی در بخش Dvbt دستگاه وجود داشته باشد ترجیح می دهد یک دستگاه پلیر قوی مانند وسترن لایو و یا پاتریوت و یک دستگاه گیرنده دیجیتال مانند ایکس ویژن و یا بلوسنس و .. بصورت مجزا خریداری نماید که مجموع قیمت هردو کمتر از قیمت نواترون خواهد شد .
    4- پس بنظر می رسد بمنظور رقابت در بازار ، آن نمایندگی محترم می تواند با مشورت و مذاکره با شرکت اصلی هرجه زودتر نسبت به تدوین جدول زمانبندی درخصوص رفع مشکلات این محصول که عموما نرم افزاری ( فریمور ) و قابل حل است اقدام نماید . با تشکر مجدد از جنابعالی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزیز علیرغم این که به هیچ عنوان مایل به بحث کردن با شما به هیچ عنوانی نبودم مایلم اعلام کنم که این شرکت به هیچ عنوان با شرکت اصلی قطع همکاری ننموده و طی 10 روز آینده نیز 2 مدل دیگر به دستگاههای نواترون اضافه میشود. اینکه نوشتید این شرکت حرفی برای گفتن ندارد یعنی چی؟ کدام یک ار از دوستان تاکنون با این شرکت تماس گرفته و جواب این چنین که شما گفتید گرفته است. کافی از babk, R-K,.... یا سایر دوستان سوال کنید. این شما این دستگاه رو نمی پسندید امری است دیگر این که فقط دنبال این هستید که بگویید این دستگاه اصلاً کار نمی کند بماند.اما این که این آخرین سری کار مارت است بسیار جالب است انشاا... که شما...
    این که از مزایای دستگاه کسی چیزی نمی گوید فقط یک جواب دارد . آیا اینجا برای تبلیغ کالا ایجاد شده یا برای رفع اشکال اگر هدف رفع اشکال است که خوب به بهترین وجه دارد پیش میرود تا اشکالات نمایان شود و بر طرف . اگر برای تبلیغ باشد که شرکت مارت به اندازه کافی برای خود تبلیغات دارد و مطمئن باشید از این راه هیچ گاه تبلیغ نخواهد کرد . اگر من وارد این بحثها در این فروم شدم مطمئن باشید فقط به خاطر شما بوده و بس وگرنه من مرتب همانگونه که دوستان گفتند همواره مطالب این فروم و سایر فروم ها را مطالعه میکنم تا بتوانم به شرکت اصلی منتقل کرده و رفع ایراد کنم . سایر دوستان هم لطف کرده همواره یا حضوری یا تلفنی ایرادات را به اینجانب منتقل میکنند. اما در نهایت فقط میتوانم به شما اطمینان بدهم که بنده خود بشخصه شما را از نزدیک میشناسم و امیدوارم که در فروش کالای خود موفق باشید
    فقط به این نکته اشاره میکنم که در جایی که شما فقط کالای خود را بهترین کالا معرفی میکنید و در همانجا هم به بدترین حالتها از نواترون یاد میکنید هنگامی که در مورد تلویزیون دیجیتال سوال میکنند فقط میگویید که این دستگاهها به عنوان پلیر ساخته شده اند و به ایراد ذکر شده هم حتی جواب نمی دهید.
    با امید موفقیت روز افزون برای شما
    در پایان از سایر دوستلن بابت گرفتن فضایی که برای مورد دیگری ساخته شده عذر خواهی نموده و اطمینان میدهم دیگر به هیچ وجه وارد این گونه مباحث نشوم.
    با سلام
    دوست گرامی حق با شماست و بنده بارها حضوری و تلفنی به جنابعالی زحمت داده ام و انصافا شما با متانت و صبر و حوصله پاسخ داده اید ، بسیاری از دوستان در این فروم مزایای این دستگاه را ذکر کرده اند و خواهند کرد اما بمنظور پیشرفت در بازار رقابت و رفع مشکلات این محصول ، نقد و بررسی بیشتر برای شرکت شما و سازنده این محصول مفید واقع خواهد شد . شما اطمینان داشته باشید که همین نقد و ارایه مشکلات باعث ارتقاء این محصول خواهد شد و در دنیای تجارت بابت آن هزینه می کنند ، نمونه بارز آن شرکت مایکروسافت است که نسخه بتای خود را رایگان عرضه کرده و با آغوش باز پذیرای مشکلات و ایرادات محصولات خود است . با تشکر

9. این کاربر از r-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نوشته شده توسط best [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در کمال بی ادبی و گستاخی همینطور واسه خودت قصه تعریف می کنی و ... می ری. کجا با این عجله!
    دو هفته است اومدی ، یکم بشین ، بگذار عرقت خشک شه. بفرما آب یخ
    تاپیک مربوط به پلیر eGreat رو هم من زدم.

از کی تا حالا باز کردن یک تاپیک و معرفی یک وسیله ، تعریف و تمجید و یا فروشندگی اون به حساب می یاد!؟

تازه مگه چندتا پلیر مطرح در بازار وجود داره یا در همین فروم از اونا صحبت شده... ، لزومی نداره از مدلی نام ببری. فقط کافیه رقیب رو بکوبی...

rfah عزیز
    آنچه که مسلم است شما این پلیر را ندارید و اطلاعات شما درباره آن محدود است به آنچه در سایت ها آمده.
    پس با حفظ آرامش خود ... ، اظهارنظر و نقد و بررسی را بگذارید به عهده بچه هایی که تجربه کار با این پلیر را دارند

اظهارنظرتون درباره شرکت ، فروش یا عدم فروش و یا سود کالا فوق و سوالات دیگر در این زمینه را با نماینده شرکت مطرح کنید.
    شما پست 334 رو خوندی!؟ توصیه می کنم که حتما بخونی

و خیالت راحت. وارد بازیی که می خوای راه بندازی نمیشم.
    این بحث از نظر من تمام شده است چون کوچکترین ارتباطی با موضوع تاپیک ندارد.

برای بار آخر توصیه می کنم از گذاشتن پست های تحریک آمیز و احساسی... ، پرهیز کنی

گستاخی و بی ادبی از چه کسی شروع شد ، بهتره پستهای قبلی رو مرور کنی تا ببینی چه کسی ادب داره و چه کسی بی ادب و گستاخه ، بهتره دوستان دیگه هم ببینند و قضاوت کنند .
    شما با زدن 300تا پست در این فروم به دیگران فخر میفروشی؟ یا تاریخ عضویتت رو به رخ میکشی ؟ آخه اینها مهمتره یا ادب و معرفت ؟!!
    من هم تمایلی به ادامه این بحث با شما ندارم و پستهایی هم که میزنم به شما و امثال شما ربطی نداره ، همانطور که جناب r-k عزیز گفتند اینجا برای طرح مشکلات و مزایای این دستگاه است و اگر بخواهیم فقط مزایای دستگاهو بگیم که خود نمایندگیش به اندازه کافی تبلیغ کرده ، پس ساکت شو و تو کار دیگران دخالت نکن .
    برای نشان دادن ادب ، چند خط از افاضات شما را آوردم تا دیگران نیز ببینند :

نقل قول از طرف جناب best باادب در پست های قبلی

جای اینکه آتیش بیار معرکه بشی، اگه مارک خاصی یا مدل خاص یا برند خاصی مد نظرتون هست که به مراتب از نوواترون بهتر باشد، کاملتر و بی عیب و نقصتر ... معرفی کنید

حرکت دوست عزیزمون rfah ... ، تاریخ اکانتی که گرفته و پست هایی که گذاشته سوال برانگیز و مشکوک
    و همینطور نحوه گفتارشان تابلوست با نیت خاصی صورت می گیرد.
    ایشون اگر نیت سوء نداشت، نیازی نبود اکانت جدیدی بگیرد و از اکانت اصلی که حتما دارند برای گذاشتن این پست ها استفاده می کردند.
    اینجور حرکتها از سوی بازاریاب ها و فروشندگان در اینجور فروم ها به وفور یافت می شود که برای فروش کالای خودشان، محصولات مشابه را به ناحق به چالش می کشند.

تــــمـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــام
    با سلام خدمت best عزیز و rfah گرامی
    دوستان عزیز باز هم توصیه بنده تحمل نقد یکدیگر و عدم توهین به همدیگر است ، دوستان عزیز اینجا محلی است برای تبادل نظر ، من اطمینان دارم که هیچکدام از شما بزرگواران در فروش بیشتر و یا کمتر این محصول ذینفع نیستید و تنها بمنظور ارایه نظرات در این فروم حضور دارید ، پس بهتر نیست کدورتها را کنار گذاشته و مانند دوستان عزیز دیگر به منظور نقد منصفانه این محصول مشارکت فرمایید ؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    همانطور که ذکر کردید این شطرنجی شدن در پخش بعضی فایلها مثل بعضی مجموعه های BBC موجود در بازار توسط بیشتر پلیرها ، به مقدار دهی Reference Frame در حین Rip ارتباط دارد.

NTR8x همانطور که در مشخصات فنی اش آمده در فرمت h.264 از استانداردهای
    Base Profile @ Level3 - و - Main Profile@Level4.1 - و - High Profile@Level4.1 در رزولیشنها و فریم ریتهای (up to 1920x1080@30P/60I or 1280x720@ 60P) استفاده و پیروی میکند.

میشود گفت تقریبا همه دیسکهای BluRay ریلیز شده(که اکثر فایلهای MKV از روی آنها Rip میشوند) شامل فیلمها و مستندها، دارای رزولیشن و فریم ریت در محدوده آنچه در بالا ذکر شد هستند.(که استاندارد مصارف و نمایش خانگی و سازگار با تلویزیونهای Full HD هستند)

طبق استاندارد High Profile@Level4.1 نهایت ReFrame در رزولیشن 1920x1080p 30fps عدد 4 و در 1280x720p 60fps عدد 9 است که در حداکثر بیت ریت 62Mb/s در کلاس high profile (پروفایل مورد استفاده در BluRay ) کد میشوند. افزایش این مقدار به بیش از حد استاندارد در کیفیت تصویر و پخش آن تاثیر محسوسی نداشته جز اینکه زمان Rip کردن را به چندین برابر افزایش میدهد.
    فرمول آنچه در این استاندارد کاربرد دارد بصورت زیر است:
    8388608= x ReFrame عرض x طول --- یا به عبارت دیگر --- مقدار ReFrame =( عرض x طول ) / 8388608

حال آنکه بندرت فایلهایی وجود دارند که به سبب عدم آگاهی بعضی افراد از علوم و استانداردهای coding ، با تصور اشتباه به بهتر شدن کیفیت و پخش تصاویر هنگام Rip ، مقدار را بیشتر از حدود استاندارد معین میکنند که مشکلاتی را برای پخش در پلیرها ایجاد کرده اند و از این بابت نمیشود به دستگاه ایراد گرفت چون تحت استاندارد عمل میکند هر چند که WD live فراتر از استاندارد موجود آنها را پخش میکند.
    موارد استفاده reference frame با مقادیر خیلی بالا در استاندارد Level5 به بالا خواهد بود که رزولیشنهای 2K یعنی 2048 به بالا و یا فریم ریتهای بالاتر از 30p در 1920x1080 را ساپورت میکند و در حال حاضر دارای مصارف خانگی نیست.

هر چند که باید متذکر شوم در حال حاضر حداکثر مقدار Reframe قابل پخش در NTR8x در 1920x1080p مقدار 8 (دوبرابر استاندارد در این پروفایل و level) و در 1280x720p مقدار 16 (حداکثر مقدار) است و اشکال در پخش فایلهای 1920x1080p خواهد بود که دارای مقداری بیش از 8 باشند.
    با سلام
    با تشکر از جناب babak عزیز که بطور علمی و فنی پاسخ دوست عزیزمان را دادند ، امیدوارم شاهد ارایه توضیحات و مطالب فنی بیشتری از طرف دوستان در این فروم باشیم تا بار علمی تایپیک نیز ارتقاء یابد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام

نسخه 1.68 سازگار با سیستم ایران منتشر گردید . با این که تست نرم افزار از وظایف این شرکت میباشد متاسفانه به دلیل مشغله زیاد در این روز ها موفق به تست نگردیدم اما چون احتمال این را میدادم که بعضی از دوستان بخواهند در این 2 روز استفاده کنند آن را در سایت قرار دادم. جهت تغییرات ایجاد شده در آن بزودی در سایت نتایج را اعلام خواهم کرد لینک برای دانلود:

با سلام
    دوست عزیز و گرامی ، همانطور که پس از نصب نسخه 67 تلفنی به اطلاع رسید ، علاوه بر عدم نمایش آیکون IMS بر روی صفحه LCD دستگاه ، در این نسخه تعداد هنگ کردن دستگاه در پخش دیجیتال بنحو چمشگیری کاهش یافته بود و تنها مشکل آن نسبت به نسخه 64 ، منقطع شدن زیرنویس فارسی بود .
    بنده دیشب اقدام به نصب نسخه 68 نمودم که متاسفانه با هنگ کردن در زمان تعویض کانال تلویزیون بمراتب بیشتر از نسخه 64 مواجه شدم ، البته مشکل فونت زیرنویس فارسی حل شده اما مشکلات دیگر همچنان پابرجاست .
    شایان ذکر است که هنگ کردن در این نسخه ارتباطی با info bar ندارد زیرا چندبار در زمان تعویض کانالی از تلویزیون که مدت زیادی درحال تماشای آن بودیم اتفاق افتاد . با تشکر

13. این کاربر از r-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mart-co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران چهارراه ولیعصر بازار رضا شماره 41

پيش فرض

دوست عزیز r-k

بنده به نوبه خود از شما کمال تشکر را دارم و میدانم که قصد ونیت شما فقط خیر میباشد و آنچه حق شما میباشد داشتن دستگاهی بدون عیب و نقص. باور بفرمایید که قصد من و شرکت فقط فروش صرف یک کالا نیست و مطمئناً درک میکنم که بر طرف شدن ایرادات دستگاه بیشتر از اینکه برای شما سودی داشته باشد برای این شرکت سود دارد چون در ازای بر طرف شدن ایرادات فروش این شرکت بالاتر خواهد رفت که خود سبب سود بیشتر خواهد بود. اما باور بفرمایید نقد و بررسی یک دستگاه با روالی که در اینجا میگذرد متفاوت است شما زحمت کشیده بودید و نواترون را با Egate مقایسه کرده بودید خواهشاً به پستهای 20# در مورد زیر نویس Sub/Idx پست 67# در مورد ----T در فروم Egeat توجه بفرمایید و به بنده بگویید اگر روزی خدای نکرده برای ریموت کنترل این دستگاه ایرادی بوجود آمد وا قعاً چکونه میتوان از آن استفاده کرد. در مورد BBC Planet که خیلی از دوستان ایراد گرفته بدند و دوست عزیز بابک واقعاً تضیح کاملی دادند شما در پست 39# میبینید که این دستگاه هم ایراد دارد.در مورد پشتیبانی نرم افزاری هم فقط این بس که دز صورت داشتن ایراد نرم افزاری کدام یک از برندهایی که نام بردید مسئولیتی قیول میکنند ( منظور نمایندگی داخل ) و در صدد بر طرف کردن آن بر می آیند.
    در مورد دستگاهایی مانند Xvision, Jam , ویا سایر Set Top Box ها فکر کنم این کار واقعاً بی انصافی میباشد و در حال حاضر همانگونه که خودتان مستحضر هستید که در داخل فروشگاه یک مدل پلیر دیگر وجود دارد که با قیمت بسیار ارزانتر میتواند بسیار قویتر از آن برندهای مذکور عمل نماید .
    من از اینکه واقعاً این دستگاه به صورت منصفانه در حد توانایی هایی که باید داشته باشد و کسری هایی که دارد مورد نقد قرار بگیرد مطمئناً هیچگاه نه تنها ناراحت نمیشوم بلکه باید تشکر هم بکنم. اما باور بفرمایید از اینکه بعضی از افراد با قصد معلوم فقط بخواهند با از بین بردن یک محصول به هدف خود برسند جای ناراحتی دارد.
    باور بفرمایید این بازی در دنیای تجارت خیلی قدیمی شده و دوست ندارم سایر دوستان گرفتار بازی بشوند.
    مگر ما چند برند معروف و خوب در بازار در زمینه مدیا پلیر داریم، خوب معلوم است اگر بتوانیم یک مارک خوب را با تبلیغات منفی از بین ببریم مصرف کننده به دنبال سای کالاهای موجود بازار خواهد رفت ، این کار ساده ترین و کم هزینه ترین میباشد. و همان طور که در پستهای قبلی گفته بودم میبینیم که تقلبی Novatron را هم زدند با همان ظاهر فقط با کیفیت بسیار پایین تر و این قضیه رو من فقط از طریق یکی از مشتریان عزیز که آمده بود برای اطمینان حاصل متوجه شدم. همون طور که در آن پست گفته بودم صاحب آن سایت نیز جز یک ایرانی که از دست قضا به لینترنت و سایت هم تبحری هم ظاهراً دارند نمی باشند.
    این ها رو گفتم شاید بعضی از دوستان متئجه بشوند چه جریانی در این فروم میگذرد و بعضی ها هم خجالت بکشند و بجز فکر کردن به سود به فکر راهی باشند که مصرف کننده نهایی نیز ضرر نکند
    به دوستان دیگر هم عرض کنم چرا هر کسی باید برای کالای خو تبلیغ کند و بدو تبلیغ به هیچ وقت هیچگونه تجارتی پیش نخواهد رفت اما همانگونه بالا گفتم چه نوع تبلیغی ؛ و در پستهای پیشتر نیز گفتم تبلیغ در کجا هر حرف جایی دارد و هر کلام مقامی ، انسان ....
    از اینگه باز هم وقت و جای دوستان را گرفتم عذر خواهی میکنم.

---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------

با سلام
    دوست عزیز و گرامی ، همانطور که پس از نصب نسخه 67 تلفنی به اطلاع رسید ، علاوه بر عدم نمایش آیکون IMS بر روی صفحه LCD دستگاه ، در این نسخه تعداد هنگ کردن دستگاه در پخش دیجیتال بنحو چمشگیری کاهش یافته بود و تنها مشکل آن نسبت به نسخه 64 ، منقطع شدن زیرنویس فارسی بود .
    بنده دیشب اقدام به نصب نسخه 68 نمودم که متاسفانه با هنگ کردن در زمان تعویض کانال تلویزیون بمراتب بیشتر از نسخه 64 مواجه شدم ، البته مشکل فونت زیرنویس فارسی حل شده اما مشکلات دیگر همچنان پابرجاست .
    شایان ذکر است که هنگ کردن در این نسخه ارتباطی با info bar ندارد زیرا چندبار در زمان تعویض کانالی از تلویزیون که مدت زیادی درحال تماشای آن بودیم اتفاق افتاد . با تشکر

در صورتی که سایر دوستان هم تایید میکنند سریعاً اینجانب به شرکت اصلی منعکس کنم.

15. 2 کاربر از Mart-co بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •