دوستان شما از صفحه 35 تا 39 این تاپیک رو نگاه بکنید فقط شده کل کل و توهین و ضایع کردن همدیگه برای یک بازی به خدا ارزش نداره
هر بازیی برای خودش یک هدف یک داستان یک نقد داره
من نمیدونم ما چرا هی عادت داریم بازی ها رو با هم مقایسه کنیم و هی یک بازی رو به رخ یک بازی دیگه بکشیم هرکس یک سلیقه ای داره و از یک سبک بازی خوشش میاد دلیل نمیشه که هی بازی ها رو با هم مقایسه کنه که
نظر همه محترم هست از جمله آقا امین/ آرش جان/ مصطفی جان/ مسلم جان/و همه ی بچه های این تاپیک
ازنظر خود من این بازی عالی هست چند صفحه قبل هم گفتم ولی این دلیل نمیشه من بخوام سر هر نقدی که از بازی میکنند و به بازی نمره های کمی میدن ناراحت بشم
هرکی یه نقدی میکنه ما نباید ناراحت بشیم اتفاقا باید خوشحال هم بشیم که از یک بازی ضعف بگیرند
آقا امین هم که چیزی نگفت نظر خوش رو نسبت به بازی گفت این آقا به گرافیک بازی 6 داد دلیل نمیشه ما ناراحت بشیم که برداشتی که از این بازی داشت رو گفت حالا چون ما میگیم بازی در حد عالی هست نباید از این حرف ناراحت بشیم اصلا این تاپیک ها درست میشه که این نقد ها توش انجام بشه و نقطه ضعف و قوت های بازی توش مورد بررسی قرار بگیره نه اینکه هی یک بازی رو با یک بازی دیگه مقایسه کنیم و بخوایم همدیگرو ضایع کنیم
خیلی حرف زدم ببخشید سرتون رو درد آوردم ولی چون دیدم که این همه انسان متمدن و با شخصیت به خاطر یک بازی با هم کل کل میکنند خیلی ناراحت شدم
موفق باشید
.gif)
حالا اشک در اومدنت مونده محمد جان هنوز به لیسانس A1 نرسیدی وقتی برسی خودت رو میزنی به جای گریه
.gif)
نه عزیز اونجا ایران نیست که بشه لیسانس جعل کرد باید تلاش کنی تا لیسانس بگیری مثل تمام بچه های این تاپیک
.gif)