تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 102 اولاول ... 293536373839404142434989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1019

نام تاپيک: Test Drive Unlimited 2

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

خوبي شما ؟؟؟
    مطمئني حالت خوبه دوست عزيز...؟؟؟
    كجا جواب خودمو دادم...!
    منظورم كاملا واضح بود و سعي كردم واضح بگم يعني درك اينم اينقدر سخت بود ؟!

من ميگم كه وسعت يعني كلي امكانات خوب و مثبت در كنار محيطي پهناور با كلي جزئيات و از طرفي گيم پلي عالي و گرافيك شايسته و غيره غيره...

مفهوم بود ؟؟

اين آخرين پست من در اين رابطه بود و كاري به گفته هاي ديگران ندارم...
    وقتي متوجه نميشين ... نميشين ديگه
    این بحث رو شما دوست داری ادامه بدی چون بی نتیجه است!
    شما حالت خوب نیست عزیز . درست مطلب رو نمیخونی هی بحث میکنی!
    یک سری گفتی وسعت يعني كلي امكانات خوب و مثبت در كنار محيطي پهناور با كلي جزئيات و از طرفي گيم پلي عالي و گرافيك شايسته بعد گفتی اعم از این مسائل و فقط وسعت مهم هست! خودت یک نتیجه گیری بکن؟!
    خودت یکیم فکر کن ببین کی حالش خوب نیست! این بحثی که میکنی بی هدفه این جور پست دادن هم شبیه به اسپم دادن هست.این رو هم گفتم که بدونی کی داره اشتباه میکنه! بحث منطقی کن تا بشه به یک نتیجه درستی رسید.
    +
    از سایر دوستان هم عذر خواهی میکنم که از بحث اصلی دور شدیم.
    Last edited by Killzone2; 12-02-2011 at 22:35.

2. 4 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

دوستان من نسخه ی xbox رو خریدم، انصافا گرافیکش زیاد جالب نیست! ولی شاید گرافیک pc بهتر باشه، من سیستمم بد نیست گرافیکم 4890 هستش ولی نسخه pc رو ندارم (پول هم حاضر نیستم واسش بدم ) ولی شاید اینهمه بحث سر گرافیک به خاطر بهتر بودن گرافیک روی pc هستش. یه چیزه دیگه هم هست، میانگین نمرات کاربرا تو سایت گیم اسپات واسه نسخه pc الان 6.5 هستش ولی واسه نسخه xbox میانگینش 8 هستش! کلاً همه چی ضد و نقیضه!

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستاني كه وارد هاوايي شدن اين نمايندگي بوگاتي كجاست...؟

شده مثل ibzia كه همه نمايندگي هاي رو پيدا كردم بوگاتي رو آخر از همه...
    الان تو هاوايي از صبح كه نشستم پاش كلي گشتم نمايندگي ها رو پيدا كنم و حتي يه ميشن هم نرفتم اما بوگاتي رو پيدا نكردم هنوز...

لا مصب خيلي بزرگه هاوايي !
    نزديك 7 ساعته دارم فقط جاده ها رو تو نقشش آبي ميكنم شايد هنوز 30 % نقشه هاوايي هم نشده !

داره خودمونی میشه Tomas Angelos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان
    واقعا هاوایی حرف نداره.ولی لیسانسش گریه منو درآورده
    کسی جایی رو نمیشناسه لیسانس جعل کنه

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوستان شما از صفحه 35 تا 39 این تاپیک رو نگاه بکنید فقط شده کل کل و توهین و ضایع کردن همدیگه برای یک بازی به خدا ارزش نداره
    هر بازیی برای خودش یک هدف یک داستان یک نقد داره
    من نمیدونم ما چرا هی عادت داریم بازی ها رو با هم مقایسه کنیم و هی یک بازی رو به رخ یک بازی دیگه بکشیم هرکس یک سلیقه ای داره و از یک سبک بازی خوشش میاد دلیل نمیشه که هی بازی ها رو با هم مقایسه کنه که
    نظر همه محترم هست از جمله آقا امین/ آرش جان/ مصطفی جان/ مسلم جان/و همه ی بچه های این تاپیک
    ازنظر خود من این بازی عالی هست چند صفحه قبل هم گفتم ولی این دلیل نمیشه من بخوام سر هر نقدی که از بازی میکنند و به بازی نمره های کمی میدن ناراحت بشم
    هرکی یه نقدی میکنه ما نباید ناراحت بشیم اتفاقا باید خوشحال هم بشیم که از یک بازی ضعف بگیرند
    آقا امین هم که چیزی نگفت نظر خوش رو نسبت به بازی گفت این آقا به گرافیک بازی 6 داد دلیل نمیشه ما ناراحت بشیم که برداشتی که از این بازی داشت رو گفت حالا چون ما میگیم بازی در حد عالی هست نباید از این حرف ناراحت بشیم اصلا این تاپیک ها درست میشه که این نقد ها توش انجام بشه و نقطه ضعف و قوت های بازی توش مورد بررسی قرار بگیره نه اینکه هی یک بازی رو با یک بازی دیگه مقایسه کنیم و بخوایم همدیگرو ضایع کنیم

خیلی حرف زدم ببخشید سرتون رو درد آوردم ولی چون دیدم که این همه انسان متمدن و با شخصیت به خاطر یک بازی با هم کل کل میکنند خیلی ناراحت شدم

موفق باشید

---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------

سلام دوستان
    واقعا هاوایی حرف نداره.ولی لیسانسش گریه منو درآورده
    کسی جایی رو نمیشناسه لیسانس جعل کنه

حالا اشک در اومدنت مونده محمد جان هنوز به لیسانس A1 نرسیدی وقتی برسی خودت رو میزنی به جای گریه
    نه عزیز اونجا ایران نیست که بشه لیسانس جعل کرد باید تلاش کنی تا لیسانس بگیری مثل تمام بچه های این تاپیک

7. 4 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جالب تر اینکه خیلی از این دوستان جز این بازی و چند تا بازی فوتبال بازی های دیگه ای انجام ندادن !!!
    البته من در تاپیک PES تجربشو داشتم که به بازی انتقاد که کنی یهو بهت حمله میکنن انگار ارث باباشونه !!!

مرسی از جواب بسیار فنی تون!!
    خواهشاً امین جان مبهم حرف نزن !!! شما چی کار به این داری که کی چیا رو بازی کرده ؟! خود ه من همه ی بازی هایی که خودت میدونی رو بازی کردم

خودت جواب خودت رو دادی!

اگر امکانات و موارد مثبت نیست پس چرا این همه درباره امکانات گفتی حالا میگی وسعت اعم از امکانات و ... هست!
    الان شما اون جمله شعور و فهم رو که بهش اشاره کردی درباره وسعت چی بود؟!
    پس برای شما کیفیت مهم نیست هر چی بازی بزرگتر باشه بهتره! خیلی خوب این هم نظر خوبیه!
    NFS رو قراره با وسعت زیاد درست کنن و بدون هیچ نوع خلاقیت و ... این بازی از نظر شما بهترین خواهد بود.!
    پس باید یک ماشین خالی در یک محیط بزرگ قرار داشته باشه تا بزرگترین باشه؟!
    نظرات خیلی کارشناسانه ای داده میشه لذت میبریم!
    به نظرم شما داری سفسته میکنی ! خودتم میدونی منظور ما چیه اما میخوای منحرف کنی.

آرش کی گفت که وسعت برای ما مهمه !؟!! ما میگیم همیشه نمیشه همه چیز رو با هم داشت.اگر واقعاً میخوایم یک بازی اوپن ورد واقعی داشته باشیم باید یک سری چیزایی مثل گرافیک رو از دست بدیم . البته این افت گرافیک در این بازی در حدی هست که میشه چشم پوشی کرد برای همین الان ما داریم بحث میکنیم اینجا !

همچین حرف میزنین وسعت بازی و چنان از بازی طرفداری میشه که انگار بازی رو بهترین حالت ساختش بوده و هرکی ایراد بگیره همه بر میگردن به وسعت!! آقا چی داری میگی وسعت وسعت! هر بازی ای واسه خودش وسعت داره! تو هر فریم ای که تو میگیری قرار نیست کله اون منطقه رو واسه تو Render کنه که! بخشی که دیده میشه رندر میشه!
    جالبه که بعضی ها این بازی رو دارن با GT5 و Forza مقایسه میکنن و میگن اگه وسعت بازی اینقدر نبود حتمی گرافیکش بالاتر از این بود!! عجب... این مدلیشو ندیده بودم! انگار که بیای تویه AW بگی که تو روز گرافیک بده بعد یکی بیاد بگه اگه درخت هاش زیاد نبود 100% گرافیکش بهتر می شد!! RDR هم وسعت داشتش! حالا این به RDR میرسه؟ ( بحث سبک بازی و اینا نیست بحث سره گرافیکه! ) Forza3 هم تو خیلی از پیست هاش ( از جمله Fujima Kaido ) وسعت بزرگی داشت پس اونم اینطوریه دیگه؟
    اصلا بازیه شما Complete هست و هیچ مشکلی هم نداره هر مشکلی هم که داشت مطمئن باشین از وسعت بازیه...
    ( فن بازی هم حدی داره دیگه )
    ما برمیگردیم به وسعت چون اشکالاتی که از بازی میگیرید ربطی به گیم پلای نداره و همه چیش برمیگرده به گرافیک و تکستچر !!! به نظر خودت که اهل گیم هستی وسعت یک منطقه با گرافیک و وضوح آبجکت ها رابطه نداره ؟؟؟

جواب قسمت قرمز شده اینه:

به من بگو دلیل اینکه Cysis شد یک غول چی بود ؟؟؟ چون وسعت منطقه بالا بود حالا بیایم بگیم که وسعت ه بالا که هنر نیست و رندر نمیشه ؟!!!!

همین هیلو ریچ یکی از دلایل موفقیتش از دید منتقدان همین بیشتر شدن وسعت نسبت به نسخه ی قبل بود.

این چه حرفیه که میگی هر چی وسعت بالا باشه همونجا رندر نمیشه ؟!!!! منم میدونم که همونجا رندر نمیشه اما برای رندر شدنش وسط بازی در حالت عادی باعث افت فریم میشه که اجباراً برای کنسول ها باید جزییات بازی کم بشه.

اینم توجه بشه که من همین امشب نسخه ی PC رو گرفتم و باید بگم گرافیکش به شدت منو مجذوب کرد و دیگه حرفی برای گرفیک در نسخه ی PC به نظر من باقی نمیمونه.

بوی فلز قفل تاپیک داره به مشام میرسه......
    نه بابا, داره بحث در مورد بازی میشه. این جور ابهامات برای هرکسی امکان داره پیش بیاد.

این بحث رو شما دوست داری ادامه بدی چون بی نتیجه است!
    شما حالت خوب نیست عزیز . درست مطلب رو نمیخونی هی بحث میکنی!
    یک سری گفتی وسعت يعني كلي امكانات خوب و مثبت در كنار محيطي پهناور با كلي جزئيات و از طرفي گيم پلي عالي و گرافيك شايسته بعد گفتی اعم از این مسائل و فقط وسعت مهم هست! خودت یک نتیجه گیری بکن؟!
    خودت یکیم فکر کن ببین کی حالش خوب نیست! این بحثی که میکنی بی هدفه این جور پست دادن هم شبیه به اسپم دادن هست.این رو هم گفتم که بدونی کی داره اشتباه میکنه! بحث منطقی کن تا بشه به یک نتیجه درستی رسید.
    +
    از سایر دوستان هم عذر خواهی میکنم که از بحث اصلی دور شدیم.
    مشکل اینجاست که هرکسی فکر میکنه خودش منطق داره !

دوستان شما از صفحه 35 تا 39 این تاپیک رو نگاه بکنید فقط شده کل کل و توهین و ضایع کردن همدیگه برای یک بازی به خدا ارزش نداره
    من نمیدونم ما چرا هی عادت داریم بازی ها رو با هم مقایسه کنیم و هی یک بازی رو به رخ یک بازی دیگه بکشیم هرکس یک سلیقه ای داره و از یک سبک بازی خوشش میاد دلیل نمیشه که هی بازی ها رو با هم مقایسه کنه که
    نظر همه محترم هست از جمله آقا امین/ آرش جان/ مصطفی جان/ مسلم جان/و همه ی بچه های این تاپیک
    ازنظر خود من این بازی عالی هست چند صفحه قبل هم گفتم ولی این دلیل نمیشه من بخوام سر هر نقدی که از بازی میکنند و به بازی نمره های کمی میدن ناراحت بشم
    هرکی یه نقدی میکنه ما نباید ناراحت بشیم اتفاقا باید خوشحال هم بشیم که از یک بازی ضعف بگیرند
    آقا امین هم که چیزی نگفت نظر خوش رو نسبت به بازی گفت این آقا به گرافیک بازی 6 داد دلیل نمیشه ما ناراحت بشیم که برداشتی که از این بازی داشت رو گفت حالا چون ما میگیم بازی در حد عالی هست نباید از این حرف ناراحت بشیم اصلا این تاپیک ها درست میشه که این نقد ها توش انجام بشه و نقطه ضعف و قوت های بازی توش مورد بررسی قرار بگیره نه اینکه هی یک بازی رو با یک بازی دیگه مقایسه کنیم و بخوایم همدیگرو ضایع کنیم

خیلی حرف زدم ببخشید سرتون رو درد آوردم ولی چون دیدم که این همه انسان متمدن و با شخصیت به خاطر یک بازی با هم کل کل میکنند خیلی ناراحت شدم

موفق باشید

حالا اشک در اومدنت مونده محمد جان هنوز به لیسانس A1 نرسیدی وقتی برسی خودت رو میزنی به جای گریه
    نه عزیز اونجا ایران نیست که بشه لیسانس جعل کرد باید تلاش کنی تا لیسانس بگیری مثل تمام بچه های این تاپیک
    کل کل نیست عزیز داریم در مورد بازی بحث میکنیم. خب یک عده میگن گرافیک پایینه و جالبیش اینه که ما هم قبول داریم که نسبت به بازی های دیگه پایین تره اما ما میگیم نباید یک جانبه به بازی نگاه کرد.
    Last edited by Mostafa NBA; 12-02-2011 at 23:41.

9. 4 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

کل کل نیست عزیز داریم در مورد بازی بحث میکنیم. خب یک عده میگن گرافیک پایینه و جالبیش اینه که ما هم قبول داریم که نسبت به بازی های دیگه پایین تره اما ما میگیم نباید یک جانبه به بازی نگاه کرد.
    من کاری ندارم ولی شما به این 4 صفحه نگاه کن دیگه از حالت بحث خارج شده و به توهین و تحقیر کردن رسیده
    ولی هرجوری مایلید
    منم میگم راجع به بازی باید توی تاپیک مربوط به خودش بحث بشه و تمام نقاط قوت و ضعفش پیگیری بشه ولی نه دیگه به توهین و کل کل برسه

موفق باشید

11. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

اول یه خواهش از کادر مدیریت لطفا پستارو فعلا حداقل پاک نکنید ، بزارید ببینیم بحث به نتیجه میرسهه یا نه ، بعضی وقتا این بحثا لازمه !
    به من بگو دلیل اینکه Cysis شد یک غول چی بود ؟؟؟ چون وسعت منطقه بالا بود حالا بیایم بگیم که وسعت ه بالا که هنر نیست و رندر نمیشه ؟!!!!

همین هیلو ریچ یکی از دلایل موفقیتش از دید منتقدان همین بیشتر شدن وسعت نسبت به نسخه ی قبل بود.

اقا شمام که داری حرفی میزنیا !! کی گفته کرایسیس بخاطر وسعتش غول شده !!؟؟؟ شما داری این بازیرو با کرایسیس مقایسه می کنی ؟ کرایسیس وسعت داشت اما مهم تر از اون انیمیشنای عالی ، نورپردازی که بهترین بازی موجود هست ، تکنیک ذره ای عالی برای ذرات معلق هوا و فیزیک و واکنش اب ، محیط و ... که همه بهترین های موجودن ،اینا باعث شدن این بازی بهترین بشه ، کی گفته گرافیک نسبت به محیط اندازه گیری میشه !!
    نظر شما اینه که وسعت مهمه ، بر اساس معیار شما میگم ، بازی JC2 رو که بازی کردید ؟ خدا رو شکر TD وسعتش در حد اون بازی نیست ، شما همون بازی رو که حتی بازی ریسینگ هم نیست با این بازی مقایسه کنید ! وضوح تصویر ، ابجکت های بسیار با کیفیت ، اب و هوای متغیر بسیار واقعی که مناطق بارونی برفی افتابی رو در 24 ساعت دربرمیگیره و ...
    پس بر اساس وسعت باشه این بازی باید به کل کرایسیس ، انچارتد و بازی های بزرگو بخوره که ! این که یک محیط بی جزئیات با وسعت بالا بسیازی چه هنری می خواد ؟

مشکل اینجاست که هرکسی فکر میکنه خودش منطق داره !

مصطفی جان معیار ما معیار همه گیمر های دنیاست !!! شما فقط میگید همه سایتا گفتن فلان بازی شاهکاره چون محیطش وسیعه اما یه نمونه نیاوردی که برای ما اثبات بشه ادعاتون !

به نظرم شما داری سفسته میکنی ! خودتم میدونی منظور ما چیه اما میخوای منحرف کنی.

آرش کی گفت که وسعت برای ما مهمه !؟!! ما میگیم همیشه نمیشه همه چیز رو با هم داشت.اگر واقعاً میخوایم یک بازی اوپن ورد واقعی داشته باشیم باید یک سری چیزایی مثل گرافیک رو از دست بدیم . البته این افت گرافیک در این بازی در حدی هست که میشه چشم پوشی کرد برای همین الان ما داریم بحث میکنیم اینجا !

اول یه مثال نقض : RDR ، GTA و ... اینا همه از نظر گرافیکی بهترین های موجود هستن با محیطی بزرگ و ...
    در ضمن شما خودت میگی باید یسری چیزا رو از دست داد برای محیط وسیع ، پس خودتم قبول داری که این بازی بسیار بسیار ضعف ها داره که شما دلیلشو وسعت میدونی ما دلیلشو کار ضعیف تیم سازنده ( چون بازی های OW رو دیدیم که هیچ مشکلی نداشته باشن )
    خواهشاً امین جان مبهم حرف نزن !!! شما چی کار به این داری که کی چیا رو بازی کرده ؟! خود ه من همه ی بازی هایی که خودت میدونی رو بازی کردم

این پست بالا رو با شما نبودم عزیز
    وقتي متوجه نميشين ... نميشين ديگه
    اساس بحث اینه که بر اساس توهین پیش نریم !!! رعایت کنید ، بیشتر دوستایی که نظر مخالف شما رو دارن از اعضای کاربر فرومن که نسبتا در زمینه بازی تخصص دارن ، حداقل تنوع بازیهایی که انجام دادن بیشتره ، کسایی که مشاهده می کنن خودشون میتونن تصمیم بگیرن که اون شعر قشنگی که گفتین در مورد کی صادقه

الان تستی دوباره زدم...این بازی جز یاداوری افکت های بسیار عالی فورزا 3 واسم چیز دیگه ای نداره...
    حتی حتی باز میگم از dirt 2 هم ضعیفتره....

حامد قابل مقایسه با PARADISE هم نیست از نظر فنی !!!
    به نظر من بحث اگه میخواهید بکنید منطقی بحث کنید . اینجا یکی یه چیزی میگه یکی دیگه میاد یه چیزی دیگه جواب میده ! کسی هم که میگه گرافیک بازی ضعیفه یه حالت بیشتر نداره ( سیستمش توان اجرا بازی رو نداره ) چون من مطمئنم همه اونهایی که به گرافیک بازی تو PC گیر دادن سیستم خوبی نداشتن که بتونن گرافیک واقعی بازی رو ببینن . وگرنه از هرچیز بازی بشه ایراد گرفت از گرافیکش نمیشه !

الان اگه یه بازی مثل NFS HP بهتون میدادن بازی کنید با یه پیست و چندتا جعبه و بشکه کلی تعریف میکردید اما وسعت گرافیکی این بازی رو زیر سوال میبرید . به قول یکی از بچه ها همین که به شعور گیمر احترام گذاشتن کافیه . نه اینکه مثل NFS چندتا پیست ناقص با طراحی های فجیح بندازن تو دی وی دی و بفرستن تو بازار ...
    دقیقا شده همون تاپیک PES !! دوستان چون فیفای نکست رو نمیتونستن بازی کنن میگفتن این بازی بهترینه و فلان !! الان شما چون نمیتونین گرافیک بازی هایی مثله FMS رو ببینید این بازی بنظرتون بهترینه !!
    +
    جالبه همین بازی بسیار ضعیف از نظر شما ( HOT PURSUIT ) از نظ بسیاری منتقدا در نمره اورال تونست حتی GT5 رو بگیره !!!
    +
    متاسفانه هنوز نمره های بازی نیومده امیدوارم مثله همون بازی PES نشه که میانگین نمرات بازی 10 نمره پایین تر از بازی های ذکر شده بودن
    Last edited by amin 2010; 13-02-2011 at 00:05.

13. 4 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسي مصطفي...
    هر كس دنبال قضايا و پست ها بوده ميفهمه كي بحث گرافيك و مقايسه ها رو شروع كرد...
    خوبه علني هم گفتيم دم GT و FORZA به خاطر گرافيكشون گرم و درش شكي نيست
    هرچند اين قضيه رو انكار نميكنم اما ما TDU رو به خاطر گرافيكش بازي نميكنيم به خاطر ساعات خوشي كه با گيم پلي و زيبا بودنش از حس رانندگي براي ما رقم ميزنه دوستش داريم و ازش لذت ميبريم...( هرچند بازم ميگم گرافيكش از حد خودشم فراتره )
    هر كي سليقش مثل ما بود و از بازي لذت برد نوش جونش هر كسي هم با بازي حال نكرد و موارد ديگه اي واسش مهمتر بود اميدوارم از عنوان مورد علاقش لذت ببره...

خوب فعلا بيخيال ويرون تو هاوايي شدم و رفتم نيم ساعته A4 رو تموم كردم

15. 2 کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خیلی جالبه...
    دوستان فن بازی هم حدی داره خواهشآ تمومش کنید!
    اگر کسی بازی رو نقد کرد بهش احترام بزارید نه اینکه به پستش حمله کنید که تو چرا اینجوری امتیاز دادی!
    همه ی این جنگ و جدل سر چیه واقعآ!!!؟اینکه یکی نظرش اینه که گرافیکش بده یکی میگه عالیه!خجالت داره به خدا...

ناظرین انجمن آقای شهاب خان و آرمین عزیز لطفآ رسیدگی کنید به این تاپیک...

17. 6 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •