دوست عزیز این رایگانشو پس ما از کجا بگیریم؟؟؟؟
در ضمن تبریک میگم بهتون
---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
دوست عزیز ما رایگانشو از کجا بگیریم؟؟؟؟؟؟
درضمن بهتون تبریک میگم
دوست عزیز این رایگانشو پس ما از کجا بگیریم؟؟؟؟
در ضمن تبریک میگم بهتون
---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
دوست عزیز ما رایگانشو از کجا بگیریم؟؟؟؟؟؟
درضمن بهتون تبریک میگم
http://www.namakdoon.net/ncity_full.php
بچه ها شما این شکلک رو چطوری می بینین؟
من تو مجموعه ام این سمت چپ به رنگ زرد هست که چپ چپ با عصبانیت نگاه می کنه شما همین رو می بینین یا تغییر کرده؟
تغییر نکرده....همینجوری که میگی می بینم
میخوای منم بذارم...تو ببین:![]()
با سلام
من یه نرم افزار می خواستم که در چت شکلکهای زیادی داشته باشم
دوست عزیز هیچ تصویری اینجا نمیبینم !!؟!![]()
دوست عزیزم اگر گهگاهی برای لحظاتی تصاویر نمکدون دیده نمیشوند...مربوط به سرور نمکدون هست و که گاهی پاسخدهی نمیکنه ولی همیشه بزودی مشکل حل میشه...همین طور که الان حل شده و من تصویر رو می بینم
---------- Post added at 06:58 AM ---------- Previous post was at 06:54 AM ----------
در مورد این موضوع تحقیق میکنم![]()
در بخش دانلود سایت تغییراتی صورت گرفته است که امیدوارم مورد قبول واقع بشه
کاربران نمکدون نیز از مرز 250 نفر عبور کرد...با تشکر از دوستانی که نام خود را ثبت کردندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by labkhand; 08-02-2011 at 06:56.
در مورد این موضوع تحقیق کردم...نرم افزارهایی هست که برای مرورگر نوار ابزار قرار میده و برای مسنجر گزینه ی مربوطه ولی احتمال میدم برای استفاده در مسنجر باید شخص مقابل هم این نرم افزار رو داشته باشه
من شخصا به نرم افزارهای شکلکی که دارای نوار ابزار هستند اطمینان کامل ندارم و ممکنه شما رو به adware یا تبلیغ افزار دچار کننددر ضمن این نرم افزارها شکلک ها را از اینترنت بارگذاری میکنند و قطعا سرعت نمکدون را ندارند
![]()
به خاطر مشکل encoding که در صفحات ثبت نام به وجود اومده بود عذرخواهی میکنم....مشکلات برطرف شد و هم اکنون صفحات ثبت نام در سلامت کامل به سر می برند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)