تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدوم تیم قهرمان باشگاههای اروپا میشه؟

راي دهنده
218. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اینتر میلان ایتالیا

124 56.88%
  • بایر مونیخ المان

94 43.12%
صفحه 39 از 43 اولاول ... 29353637383940414243 آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 427

نام تاپيک: بایرن مونیخ 0 - اینتر 2 / قهرمانی اینتر در لیگ قهرمانان اروپا 2010

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

بچه ها من کلا طرفدار لیگ آلمان اسپانیا ایتالیا فرانسه و تمام لیگ های موجود هستم و دید تیمم همتونو لول کرد هههههههههههه!
    خجالتم نمیکشه تا دیروز منچستر حالا امروز امضاشم عوض کرده !سنگ پای قزوین همینه جالبه من تا حالا ازت نشنیده بودکم که بگی اینتری هستی همش از حموم منچستر حرف میزدی من توی این تاپیک هیچ وقت از قهرمانی بایرن حرف نزدم و به اینتری ها هم توهین نکردم و بهشونم تبریک میگم ولی تو خیلی با مزه ای کلی باهات خندیدم میدونم باز الان میای جواب میدی پدیده ی زمان ولی زمان نشون میده بایرن هر وقت به منچستر میخوره میزنتش حالا با داور بی داور با رافائل بی رافائل با گل زده بیشتر بی گل زده در همه حال !
    راستی من طرفدار بایرن بارسلونا لیون منچستر لیورپول اینتر یووه آث میلان رئال مادرید بوردو فیورنتینا و هر تیمی که هر سال حضور داشته باشه هستم و همه تیم ها رو لول میکنیم هر سالم جام مال یکی از تیم های منه که طرفدارشم دیدید امسالم ما قهرمان شدیم راستی چلسی یادم رفت !
    در مورد پمادم من تجربه نکردم میشه تو بگی سر بازی منچستر استفاده کردی جواب داد یا نه ؟
    دوستان مگه به کسی ربطی داره بعضیا دوست دارن طرفدار چندتا تیم باشن .مثل خودم. شما هم می تونید از این پماد جدیدا استفاده کنید

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

البته من نماینده کسی نیستم و از طرف کسی وکالت ندارم اما بهتره در رابطه با اینکه چه کسی طرفدار چه تیم ( یا تیمهایی) هست یا نیست اول تحقیق کنیم و بعد تهمت و افترا بزنیم و تشویش اذهان کنیم ، پس صفحات زیر رو لطفا مرور کنید که تماما قبل از بازی فینال هستش و مربوط به دوست خوبم حسین یا همون pcforlife

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    ضمن اینکه صرف بر اینکه کسی چیزی رو ندیده یا نشنیده باشه دلیل بر نفی و عدم اون چیز نمیتونه باشه ،

در مورد طرفدار چند تیم بودن هم من واقعا نمیدونم چه اشکالی داره ؟ کما اینکه من با اینکه منچستری هستم اما زمانی که گاس هیدینک مربی چلسی بود دوست داشتم چلسی هم موفق بشه .

اولا از اون آدرسایی که شما گذاشتین ایشون از همه تیما تعریف میکردن و انگار همه تیما رو دوست داشتن
    بعدشم همه اون پستهای ایشون مال بعد از حذف منچستر در CL هست، شما باید میگشتی ببینی قبل از حذف اون پستی در حمایت از اینتر داشته یا نه.
    ضمنا دوست داشتن چند تیم خیلی طبیعیه و احتمالا اون عزیزی که اشاره به طرفداری از یک تیم کرد منظورش اولویت بود، بعدش هم هواداری ها باید موازی باشه، نه این که یه تیم حذف شد بریم سراغ اون یکی.
    اون موردی که درباره خودتون گفتین فکر کنم با مورد دوستتون به همون دلایلی که گفتم فرق میکنه.
    اگر هم دقت کرده باشین همیشه آدما بین تیمای مورد علاقشون میتونن تفاوت قائل بشن و بگن که کدومو از همه بیشتر دوست دارن، مثلا اکثر هوادارای بارسا که طرفداری تیمای دیگه ای هم هستن، اولویتشون بارساست.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان بایرنی لطفا حرفایی نزنید که یه مشت از خدا بی خبر بیان به بایرن مقدس ما توهین کنن
    هر کی حق داره هر چند تا تیم که دلش میخواد دوست داشته باشه...بیخیال

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMAN-JEEZY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوشبختانه یا متآسفانه توی ایران رسمه که وقتی یه تیمی قهرمان میشه , یه شبه تعداد طرفداراش چند برابر میشن ! الآن از دیشب تا حالا چند هزار تا طرفدار جدید اینتر توی ایران متولد شده که البته همگی هم (طبق ادعای خودشون) از 45 سال پیش طرفدار تیم بودن !!
    یه جورایی مثل چلسی که تا 5 سال پیش توی ایران کسی این تیم رو تحویل نمیگرفت ولی الآن تعداد طرفداراش از اکثر تیم های شناخته شده بیشتره ! lol
    توی رکوردهای گینس قسمت "حذف باد" رو اگه ببینیم احتمالآ ایران بهترین مقام رو داره !
    فکر کنم منظورت حزب باده.نه؟

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فکر کنم منظورت حزب باده.نه؟
    ببین چقدر از این حزب متنفرم که این طوری نوشتم !

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

چه مصیبتی شده این علاقه ما به اینتر!
    والا من نمیدونم، به دوستان طرفدار بایرن چه ارتباطی داره که من (یا هر کس دیگه) طرفدار چه تیم یا تیم هایی هست! جالبه... این موضوع پس از حذف یونایتد و خصوصا بعد از مشخص شدن فینالیست های امسال به صورت غیر مستقیم چندین بار مطرح شد... چند روز پیش به صورت جدی از جناب vroom عزیز مطرح شد و بنده هم با دلیل توی همین تاپیک پاسخشون رو دادم (ادرس پستم رو پایینتر قرار دادم) که بنده یهویی و به خاطر حذف من یو طرفدار اینتر نشدم و از قبل طرفدارش بودم. حالا ایشون میان میگن که آیا طرفدار چند تیم بودن درسته؟! خوب نظر شما اینه که نادرسته... به نظر خیلی ها هم این درسته... خوب حالا این وسط چی ثابت شد؟! واقعا چی ثابت شد؟!
    کد:
    در کمال ناباوری دارم میبینم، دوباره یه سری میان میگن که فلانی به خاطر حذف من یو، رفته طرفدار اینتر شده... از این دوستان عزیز که دو دسته هستند (دسته اول کسایی که مدت زیادی نیست تو انجمن خبر ورزشی پست میدن، دسته دوم کسایی هستند که آلزایمر دارند!) می خواهم که برن تو همین بخش خبری، یه سرچی بزنن و پستای منو پیدا کنن... طبیعتا با دیدن پستای من باید بفهمند که من علاوه بر یونایتد طرفدار اینتر هم بودم (آن هم قبل از حذف یونایتد)
    اگه میدونستم واسه طرفداری کردن از یه تیمی باید کلی پست طرفداری زد، قبلنا هر جا که اسم از یونایتد می بردم، از دومین تیم مورده علاقم یعنی اینتر هم اسم می بردم یا مثل بعضی ها هر 3 دقیقه یه بار سلام می کردم و یه پست با نام تیمم تو فروم میفرستادم....

واقعا بهش فکر میکنم خندم میگیره! چون من یو حذف شد pcforlife طرفدار اینتر شد! از اینتر تیم قوی تر نبود که برم طرفدارش بشم؟ خوشبین ترین طرفدار اینتر هم شب بازی اینتر بارسا تو نیو کمپ، احتمال صعود اینتر رو اگه کمتر از بارسا نمیدونست، بیشتر هم نمیدونست... بالتبع بارسا یا حتی لیونی که رئال رو حذف کرده بود، گزینه ای (نگیم بهتر) برابر با اینتر برای طرفداری بودند... حالا اگه بایرن قهرمان میشد، تمام این دوستان میرفتند آمار پست های طرفداری من از اینتر رو در می آوردند که بگن ایشون نه تنها طرفداره اینتره، بلکه طرفدار لیون، فیورنتینا، یوونتوس، اون تیم اسرائیلیه و تمام تیم های بازنده در مقابل بایرن هستش...!!!
    همچنین بسیار خوشحالم که اگه طرفدار هر تیمی باشم، میام بدون رودروایسی و مقتدرانه! اعلام طرفداری خودم رو از تیمم به هم عضوی هام تو فروم میگم نه مثل بعضی از طرفدارای.... بماند... اونایی که باید بفهمن فهمیدن...

ضمنا آقایونی که میان منو به تعصب و بی منطقی متهم میکنن، و خیلی زیبا قیافه حق به جانب میگیرن و خودشون رو محق چیزی میدونن که وجود نداره، برن به دو سه ماه پیش و به خاطر بیارن حرفایی رو که تو پستاشون زدن و اون پستا حذف شدن و عامل قفل شدن همین تاپیک پی سی و نسخه های قبلی بودند. والا خوبه ما نیومدیم عکس العمل کارای غلط اونا رو انجام بدیم...
    این دو تا لینک رو هم دوستان (خصوصا حمید عزیز) ببینن:
    کد:
    کد:
    واقعا خیلی ضایست یه نفر هم طرفدار منچستر باشه و هم اینتر چون اینا هیچ ربطی به هم ندارن
    پراهنشون که کاملا متضاده همه یعنی قرمز و آبی
    مثل اینه که هم پرسپولیسی باشی هم استقلالی
    سبک بازی و فلسفه فوتبالشونم که کاملا متفاوته یکی دفاعی یکی هجومی
    اگه من طرفدار یه تیمی شدم، اصلا به خاطر رنگ تیم نبوده... و الا منچستر تا چند سال پیش لباس دومش آبی بود یا اینتر تو پیراهن سومش صلیب قرمز رو پیراهنشه که اصلا ربطی به اینتر آبی نداره! بعد قرار نیست سبک بازی هر تیمی شبیه به هم باشه! اگه یه نفر با حوصله بازی کردن آلمان ها رو دوست داشته باشه، اما سبک هجومی برزیلی ها رو بپسنده، چیز عجیبیه؟! شایدم جرم مرتکب شده...
    خوب شد بالاخره بعضی از این منچستریهای اینتری هم خوشحال شدن !!
    پس چی! معلومه خوشحال شدم! اگه بایرن قهرمان می شد، شما خوشحال نبودی؟!
    خلاصه دوستان! اگه من حرفی زدم (تو تمام تاپیک های انجمن خبر ورزشی این فصل اخیر) که باعث رنجشش شدم، همین جا ازش عذر میخوام.
    تو این پستم هم اگه پرحرفی کردم و باعث شدم چشاتون خسته بشه! شرمندم... دیگه هم این بحث و ادامه نمیدم... از حمایت سروش و میلاد هم بی نهایت ممنونم! (قربون رفیق بی کلک!)
    قربون همتون
    یاعلی
    Last edited by pcforlife; 23-05-2010 at 20:55.

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

این دو تا لینک رو هم دوستان ببینن:
    خب منم به اون آقا گفتم نشونه بهتری بیاره، حالا که اون نیاورد و شما آوردی چه بهتر
    ضمنا یه خرده جملاتت راجع به طرفداری از تیمها شبهه ایجاد میکنن: گرچه هر دو رو دوست دارم (اولویت ها در طرفداری)، اونم تیم خوبیه، لازم نیست تیمی رو که دوست نداری ازش تعریف کنی حتی اگه در حد بارسا باشه
    البته دیگه برام ثابت شد منچستر و اینترو با هم دوست داری.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

علی رقم اینکه توی 1 پست مشخصا ازم اسم برده شد ولی بازم نقل قول نمیگیرم و جوابی نمیدم

بازم میگم : طرفداری از چند تیم, همزمان اصلا معنی نداره و از پایه اشتباهه چون اگر کسی واقعا طرفدار 1 تیم باشه نمیتونه تیم دیگه را دوست داشته باشه(طرفدار بودن را با دنبال کردن بازی های 1 تیم و علاقه جزئی اشتباه نگیرید) منم بخاطر حظور بالاک تو چلسی بازی های این تیم را دنبال میکنم و شاید حتی دوست داشته باشم چلسی برنده بشه ولی به هیچ وجه طرفدار چلسی نیستم و اگر حتی چلسی قهرمان اروپا هم میشد نمیامدم اینجا کر کری بخونم که چلسی همه ی تیم ها را سوراخ کرد و .....

مجددا هم قضاوت را به عهده ی دوستان میذارم

پ.ن: چیزایی که تو این پست گفتم مسلما نظرات شخصیم بوده و برای هیچ کس هم تعیین تکلیف نکردم و نمیکنم که طرفدار 1تیم باش یا 2تا تیم یا n تا.......هر کس آزاده هر عقیده ای که میخواد داشته باشه
    کماکان به کسی که طرفدار چند تیم هست خرده میگیرم چون نظرم اینه اما اصلا هدفم این نیست که نظرم را به کسی تحمیل کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اشکالی نداره بابا بذارید هرکی طرفدار هرچند تا تیم که خاست باشه.آخه بیچاره ها هر تیمی رو انتخاب میکنن میبینن گند میزنه مجبورن همزمان طرفدار 10 تا تیم باشن تا حداقل یکیشون قهرمان شه دیگه

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

علی رقم اینکه توی 1 پست مشخصا ازم اسم برده شد ولی بازم نقل قول نمیگیرم و جوابی نمیدم

بازم میگم : طرفداری از چند تیم, همزمان اصلا معنی نداره و از پایه اشتباهه چون اگر کسی واقعا طرفدار 1 تیم باشه نمیتونه تیم دیگه را دوست داشته باشه(طرفدار بودن را با دنبال کردن بازی های 1 تیم و علاقه جزئی اشتباه نگیرید) منم بخاطر حظور بالاک تو چلسی بازی های این تیم را دنبال میکنم و شاید حتی دوست داشته باشم چلسی برنده بشه ولی به هیچ وجه طرفدار چلسی نیستم و اگر حتی چلسی قهرمان اروپا هم میشد نمیامدم اینجا کر کری بخونم که چلسی همه ی تیم ها را سوراخ کرد و .....

مجددا هم قضاوت را به عهده ی دوستان میذارم

پ.ن: چیزایی که تو این پست گفتم مسلما نظرات شخصیم بوده و برای هیچ کس هم تعیین تکلیف نکردم و نمیکنم که طرفدار 1تیم باش یا 2تا تیم یا n تا.......هر کس آزاده هر عقیده ای که میخواد داشته باشه
    کماکان به کسی که طرفدار چند تیم هست خرده میگیرم چون نظرم اینه اما اصلا هدفم این نیست که نظرم را به کسی تحمیل کنم

منم باهاتون هم عقیده هستم. کلآ هیجان و جذابیت فوتبال به اینه که آدم طرفدار یک تیم باشه و وقتی اون تیم برد یا باخت , شاد یا ناراحت بشه. کل کل و این جور چیزا هم به خاطر همین هست دیگه ! ولی اینکه من طرفدار 60 تا تیم باشم و با حذف هرکدوم , برم سراغ یکی دیگه , به نظر منم زیاد جالب نیست !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •