دوستان مگه به کسی ربطی داره بعضیا دوست دارن طرفدار چندتا تیم باشن .مثل خودم. شما هم می تونید از این پماد جدیدا استفاده کنید![]()
دوستان مگه به کسی ربطی داره بعضیا دوست دارن طرفدار چندتا تیم باشن .مثل خودم. شما هم می تونید از این پماد جدیدا استفاده کنید![]()
اولا از اون آدرسایی که شما گذاشتین ایشون از همه تیما تعریف میکردن و انگار همه تیما رو دوست داشتن
بعدشم همه اون پستهای ایشون مال بعد از حذف منچستر در CL هست، شما باید میگشتی ببینی قبل از حذف اون پستی در حمایت از اینتر داشته یا نه.
ضمنا دوست داشتن چند تیم خیلی طبیعیه و احتمالا اون عزیزی که اشاره به طرفداری از یک تیم کرد منظورش اولویت بود، بعدش هم هواداری ها باید موازی باشه، نه این که یه تیم حذف شد بریم سراغ اون یکی.
اون موردی که درباره خودتون گفتین فکر کنم با مورد دوستتون به همون دلایلی که گفتم فرق میکنه.
اگر هم دقت کرده باشین همیشه آدما بین تیمای مورد علاقشون میتونن تفاوت قائل بشن و بگن که کدومو از همه بیشتر دوست دارن، مثلا اکثر هوادارای بارسا که طرفداری تیمای دیگه ای هم هستن، اولویتشون بارساست.
دوستان بایرنی لطفا حرفایی نزنید که یه مشت از خدا بی خبر بیان به بایرن مقدس ما توهین کنن
هر کی حق داره هر چند تا تیم که دلش میخواد دوست داشته باشه...بیخیال
فکر کنم منظورت حزب باده.نه؟
فکر کنم منظورت حزب باده.نه؟ببین چقدر از این حزب متنفرم که این طوری نوشتم !
چه مصیبتی شده این علاقه ما به اینتر!
والا من نمیدونم، به دوستان طرفدار بایرن چه ارتباطی داره که من (یا هر کس دیگه) طرفدار چه تیم یا تیم هایی هست! جالبه... این موضوع پس از حذف یونایتد و خصوصا بعد از مشخص شدن فینالیست های امسال به صورت غیر مستقیم چندین بار مطرح شد... چند روز پیش به صورت جدی از جناب vroom عزیز مطرح شد و بنده هم با دلیل توی همین تاپیک پاسخشون رو دادم (ادرس پستم رو پایینتر قرار دادم) که بنده یهویی و به خاطر حذف من یو طرفدار اینتر نشدم و از قبل طرفدارش بودم. حالا ایشون میان میگن که آیا طرفدار چند تیم بودن درسته؟! خوب نظر شما اینه که نادرسته... به نظر خیلی ها هم این درسته... خوب حالا این وسط چی ثابت شد؟! واقعا چی ثابت شد؟!
در کمال ناباوری دارم میبینم، دوباره یه سری میان میگن که فلانی به خاطر حذف من یو، رفته طرفدار اینتر شده... از این دوستان عزیز که دو دسته هستند (دسته اول کسایی که مدت زیادی نیست تو انجمن خبر ورزشی پست میدن، دسته دوم کسایی هستند که آلزایمر دارند!) می خواهم که برن تو همین بخش خبری، یه سرچی بزنن و پستای منو پیدا کنن... طبیعتا با دیدن پستای من باید بفهمند که من علاوه بر یونایتد طرفدار اینتر هم بودم (آن هم قبل از حذف یونایتد)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه میدونستم واسه طرفداری کردن از یه تیمی باید کلی پست طرفداری زد، قبلنا هر جا که اسم از یونایتد می بردم، از دومین تیم مورده علاقم یعنی اینتر هم اسم می بردم یا مثل بعضی ها هر 3 دقیقه یه بار سلام می کردم و یه پست با نام تیمم تو فروم میفرستادم....
واقعا بهش فکر میکنم خندم میگیره!چون من یو حذف شد pcforlife طرفدار اینتر شد! از اینتر تیم قوی تر نبود که برم طرفدارش بشم؟ خوشبین ترین طرفدار اینتر هم شب بازی اینتر بارسا تو نیو کمپ، احتمال صعود اینتر رو اگه کمتر از بارسا نمیدونست، بیشتر هم نمیدونست... بالتبع بارسا یا حتی لیونی که رئال رو حذف کرده بود، گزینه ای (نگیم بهتر) برابر با اینتر برای طرفداری بودند... حالا اگه بایرن قهرمان میشد، تمام این دوستان میرفتند آمار پست های طرفداری من از اینتر رو در می آوردند که بگن ایشون نه تنها طرفداره اینتره، بلکه طرفدار لیون، فیورنتینا، یوونتوس، اون تیم اسرائیلیه و تمام تیم های بازنده در مقابل بایرن هستش...!!!
همچنین بسیار خوشحالم که اگه طرفدار هر تیمی باشم، میام بدون رودروایسی و مقتدرانه!اعلام طرفداری خودم رو از تیمم به هم عضوی هام تو فروم میگم نه مثل بعضی از طرفدارای.... بماند... اونایی که باید بفهمن فهمیدن...
ضمنا آقایونی که میان منو به تعصب و بی منطقی متهم میکنن، و خیلی زیبا قیافه حق به جانب میگیرن و خودشون رو محق چیزی میدونن که وجود نداره، برن به دو سه ماه پیش و به خاطر بیارن حرفایی رو که تو پستاشون زدن و اون پستا حذف شدن و عامل قفل شدن همین تاپیک پی سی و نسخه های قبلی بودند.والا خوبه ما نیومدیم عکس العمل کارای غلط اونا رو انجام بدیم...
این دو تا لینک رو هم دوستان (خصوصا حمید عزیز) ببینن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه من طرفدار یه تیمی شدم، اصلا به خاطر رنگ تیم نبوده... و الا منچستر تا چند سال پیش لباس دومش آبی بود یا اینتر تو پیراهن سومش صلیب قرمز رو پیراهنشه که اصلا ربطی به اینتر آبی نداره! بعد قرار نیست سبک بازی هر تیمی شبیه به هم باشه! اگه یه نفر با حوصله بازی کردن آلمان ها رو دوست داشته باشه، اما سبک هجومی برزیلی ها رو بپسنده، چیز عجیبیه؟! شایدم جرم مرتکب شده...
پس چی!معلومه خوشحال شدم! اگه بایرن قهرمان می شد، شما خوشحال نبودی؟!
خلاصه دوستان!اگه من حرفی زدم (تو تمام تاپیک های انجمن خبر ورزشی این فصل اخیر) که باعث رنجشش شدم، همین جا ازش عذر میخوام.
تو این پستم هم اگه پرحرفی کردم و باعث شدم چشاتون خسته بشه!شرمندم... دیگه هم این بحث و ادامه نمیدم... از حمایت سروش و میلاد هم بی نهایت ممنونم! (قربون رفیق بی کلک!
)
قربون همتون
یاعلی![]()
Last edited by pcforlife; 23-05-2010 at 20:55.
خب منم به اون آقا گفتم نشونه بهتری بیاره، حالا که اون نیاورد و شما آوردی چه بهتراین دو تا لینک رو هم دوستان ببینن:
ضمنا یه خرده جملاتت راجع به طرفداری از تیمها شبهه ایجاد میکنن: گرچه هر دو رو دوست دارم (اولویت ها در طرفداری)، اونم تیم خوبیه، لازم نیست تیمی رو که دوست نداری ازش تعریف کنی حتی اگه در حد بارسا باشه
البته دیگه برام ثابت شد منچستر و اینترو با هم دوست داری.
علی رقم اینکه توی 1 پست مشخصا ازم اسم برده شد ولی بازم نقل قول نمیگیرم و جوابی نمیدم
بازم میگم : طرفداری از چند تیم, همزمان اصلا معنی نداره و از پایه اشتباهه چون اگر کسی واقعا طرفدار 1 تیم باشه نمیتونه تیم دیگه را دوست داشته باشه(طرفدار بودن را با دنبال کردن بازی های 1 تیم و علاقه جزئی اشتباه نگیرید) منم بخاطر حظور بالاک تو چلسی بازی های این تیم را دنبال میکنم و شاید حتی دوست داشته باشم چلسی برنده بشه ولی به هیچ وجه طرفدار چلسی نیستم و اگر حتی چلسی قهرمان اروپا هم میشد نمیامدم اینجا کر کری بخونم که چلسی همه ی تیم ها را سوراخ کرد و .....
مجددا هم قضاوت را به عهده ی دوستان میذارم
پ.ن: چیزایی که تو این پست گفتم مسلما نظرات شخصیم بوده و برای هیچ کس هم تعیین تکلیف نکردم و نمیکنم که طرفدار 1تیم باش یا 2تا تیم یا n تا.......هر کس آزاده هر عقیده ای که میخواد داشته باشه
کماکان به کسی که طرفدار چند تیم هست خرده میگیرم چون نظرم اینه اما اصلا هدفم این نیست که نظرم را به کسی تحمیل کنم![]()
اشکالی نداره بابا بذارید هرکی طرفدار هرچند تا تیم که خاست باشه.آخه بیچاره ها هر تیمی رو انتخاب میکنن میبینن گند میزنه مجبورن همزمان طرفدار 10 تا تیم باشن تا حداقل یکیشون قهرمان شه دیگه![]()
منم باهاتون هم عقیده هستم. کلآ هیجان و جذابیت فوتبال به اینه که آدم طرفدار یک تیم باشه و وقتی اون تیم برد یا باخت , شاد یا ناراحت بشه. کل کل و این جور چیزا هم به خاطر همین هست دیگه ! ولی اینکه من طرفدار 60 تا تیم باشم و با حذف هرکدوم , برم سراغ یکی دیگه , به نظر منم زیاد جالب نیست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)