تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 51 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 502

نام تاپيک: بارسلونا 1 - اینتر 0 / اینتر، دیگر فینالیست قهرمانان اروپا

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

تبریک میگم به دوستان اینتری. بازی فقط تفاوت مربی ها بود. ولی عجب بازکنیه این زانتی، معرکست.

وقتی یه مربی بازیکنانی مثل بویان و جفرن رو به آنری ترجیح میده حقشه که ببازه.
    جالبه آنری بازی این هته توی لیگ توی ترکیب بود و خیلی خوبم بازی کرد. یعنی قشنگ تابلو هستش که با آنری لج کرده وگرنه بازیکنی مثل جفرن که اون چنانی تجربه نداره و اصلا توی بازی هیچ کاری نکرد رو نمی اورد.
    من خیلی آنری رو دوست دارم. اون جا که دیدم تعویض آخر جفرن اومد عصابم داشت خورد می شد
    کلا گواردیولا بازیکنان تیم جوانان رو به فوق ستاره ها ترجیح میده. بازیکنانی مثل زلاتان و آنری همیشه می تونن تاثیر گذار باشن حتی اگه روز خوبشون هم نباشه تا آخرین لحظات می تونن خطرناک باشن.
    واقعا اون لحضه من خیلی اعصابم خورد شد (با اینکه دوست داشتم اینتر ببره) جالب اینجاست که آنری تجربه به خون کشید اینتر رو هم داره. ولی بازم جفرن رو آورد تو که کار خاصیم انجام نداد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینتر-بایرن
    چه فینال جفنگی!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اینم لینک خلاصه ای از بازیه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان من واقعا تعجب میکنم و اصلا دوست نداشتم پست بدم ولی آدمو مجبور میکنن بعضی ها.....
    دیشب یکی از قشنگترن بازیهای بارسا بود که واقعا فوتبال بازی کرد......مثال میزنم اسپانیا تا حالا تو جام جهانی خسلس آش دهن سوزی نبوده ولی کلی طرف دار داره چون فوتبالو به نمایش میزاره..........دیشب اینتر برد ولی اگر بارسا جاش با اینتر برعکس بود من دگه طرفدار بارسا نبودم .....بردن یه جنبه فوتباله ولی بازی قشنگ به نمایش گذاشتن یه جنبه.....اگه به جام باشه که بارسا 6 تا 6 تا برده......و از ارزشش کم نمیشه همون طور هم که دیدین بعد از باخت بارسا طرفداراش خوشحالی کردن تو میدون شهر به خاطر بازی قشنگ.....و درضمن حالم از مورینیو با اون غرور و تکبرش به هم میخوره.....
    ولی خوب چیزی که ثبت میشه برد اینتره و باید به طرفداراش بعد از 40 سال تبریک گفت

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

با 10 نفر بازیکن و اون داوری که همیشه طرف بارساست بهتر از این نمیشد بازی کرد
    خوبه قبل از اینکه 10 نفره بشن هم داشتن دفاع میکردن. از دقیقه 60 بازی رفت اینتر رفت تو دفاع. بنده خدا میلیتو و اتو او اصلا توپ بهشون نرسید. وقتی هم میرسید کار نمیتونستن بکنن چون اون جلو هیچ کس نبود
    وقتی میزنن زیر توپ و والدز دروازه بان توپ رو وسط زمین!!!! میگیره دیگه به عمق فاجعه پی ببرید. خود مورینیو هم میدونه اگه زشت بازی نمیکرد عمرا نمیبرد!
    مبارکتون باشه. به مورینیو بگید فینال هم همینطوری بازی کنه تا خرشوتا و بچه غولای بایرن بزنن لهشون کنن

فقط دعا میکنم مورینیو رئال نیاد. کار ندارم که چقدر موفق میشه حالم از ال کلاسیکویی به هم میخوره که مورینیو مربی یکی از این 2 تیم بشه. میدونم مربی بارسا نمیشه. تصور کنید رونالدو و کاکا برن دفاع کنن روبرو بارسا. هیچ راهی جز دفاع محض بلد نیست مورینیو (مقابل بارسا)

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

واقعا برای اینتر و مربی مغرورش متاسفم..........
    حیف این تیم که بشه قهرمان اروپا!!!!!!!!
    و به طرفدارای رئال میگم اگه عرضه داشتن بارسا رو میبردن خودشون هیچی نیستن از بقیه مایه میذارن!!!!!!
    فقط بارسا و فقط پپ گواردیولا

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا اون لحضه من خیلی اعصابم خورد شد (با اینکه دوست داشتم اینتر ببره) جالب اینجاست که آنری تجربه به خون کشید اینتر رو هم داره. ولی بازم جفرن رو آورد تو که کار خاصیم انجام نداد.
    من خودمم طرفدار هیچ کدوم از تیما نبودم ولی خیلی زور داره بازیکنانی که این همه تجربه داره رو ول کنی به جاش یه بازیکن مثل جفرن بیاری که نمی دونه لیگ قهرمانان اروپا چی هستش. حتی بویان و پدرو هم خوب نبودن.
    کلا معلوم شد که گواردیولا مربی نیست.اینجارو با تیم جوانان اشتباه گرفته. من آرزو می کنم که مربی منچستر بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

خوبه قبل از اینکه 10 نفره بشن هم داشتن دفاع میکردن. از دقیقه 60 بازی رفت اینتر رفت تو دفاع. بنده خدا میلیتو و اتو او اصلا توپ بهشون نرسید. وقتی هم میرسید کار نمیتونستن بکنن چون اون جلو هیچ کس نبود
    وقتی میزنن زیر توپ و والدز دروازه بان توپ رو وسط زمین!!!! میگیره دیگه به عمق فاجعه پی ببرید. خود مورینیو هم میدونه اگه زشت بازی نمیکرد عمرا نمیبرد!
    مبارکتون باشه. به مورینیو بگید فینال هم همینطوری بازی کنه تا خرشوتا و بچه غولای بایرن بزنن لهشون کنن

فقط دعا میکنم مورینیو رئال نیاد. کار ندارم که چقدر موفق میشه حالم از ال کلاسیکویی به هم میخوره که مورینیو مربی یکی از این 2 تیم بشه. میدونم مربی بارسا نمیشه. تصور کنید رونالدو و کاکا برن دفاع کنن روبرو بارسا. هیچ راهی جز دفاع محض بلد نیست مورینیو (مقابل بارسا)
    آقا وقتی تیمتون باخته .اینقدر دیگران رو مقصر نکن
    شما به اینتر و مورینیو حسودیت میشه !!!وگرنه نمیگفتی مورینیو خوب نیست
    به نظر من مورینیو یکی از بهترین مربی ها هست
    مورینیو به موقع حمله میکنه و به موقع هم دفاع میکنه
    تازه بایرن ... چپ اینتر هم نمیشه..

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

خود مورینیو هم ولش میکردی میرفت تو زمین دفاع میکرد LOL
    آدم 3-0 ببازه بهتر از اینطور دفاع محض کردن هست!
    لابد الان میان میگین نیازی به گل زدن نبوده و تاتکتیک تیم دفاع کردن بوده و غیره
    تقصیر گواردیلا و تیم بارسا هست که بازی رفت اونطوری بازی کردن(حالا با اتوبوس رفتن یا هر چی) و کار رو واسه خودشون سخت کردن.
    کلا مورینو هم آدم عقده ای هست اگه میتونست کلا همه ی بازیکن هاش رو روی خط دروازه میچید روی سر هم که هیچ توپی رد نشه=))

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

تازه بایرن ... چپ اینتر هم نمیشه..
    بر عکس نوشتی داداش
    اخه از طرفداران تیمی که اخرین بار سال 1972 رفتن فینال و دست از پا درازتر برگشتن انتظار بیش از این هم نمیره
    بندگان خدا تو کف فینال و جام قهرمانی و ... به سر میبرن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •