خدایی من با شاتگان کل کل ناپذیرم اما با بقیه سلاح ها میتونی منو بپاشونی رو در و دیوار : دیحیف که من وقت نخواهم کرد بازی رو انجام بدم(به غیر از چند دست بازی با bot ها) و گرنه تو انلاین این نوید رو با شاتگان جدید پخشش می کردم رو دیوار..... .
خدایی من با شاتگان کل کل ناپذیرم اما با بقیه سلاح ها میتونی منو بپاشونی رو در و دیوار : دیحیف که من وقت نخواهم کرد بازی رو انجام بدم(به غیر از چند دست بازی با bot ها) و گرنه تو انلاین این نوید رو با شاتگان جدید پخشش می کردم رو دیوار..... .
پس رفقا یادتون باشه قرار میزاریم...ببینم اصلا میتونید به من نزدیک بشید.![]()
نوید جوون تو داری با کسی صحبت می کنی که نزدیک به 80 هزار آدم کشته تو gears 2.......اچیو 1999 بازی آنلاین رو هم گرفته.......در نتیج بترس .....بترس از خشم مراد(البته نمیدونم امار تو چطور شاید خفنتر)
+
راستی امیدوارم تو شماره جدید پروفایلا پاک نشن یا leaderboard قاطی نکنه.....من دو بار کلا هر چی امار داشتم برگشت اول...... .
الان داداشم که میخواد بره تو بازی هر وقت پروفایل اون میاد تو بازی بازی هنگ می کنه و اگه منم قبلش in شده باشم پروفایلم پاک میشه....
خدا کنه اینو درس کنن.................. .
.
.
.
منم هستما... تابستون سرم شلوغه... ولی پاییز بشه خلوت تر میشه سرم... کارمم تغییر دادم self employee شدم دیگه راحت وقتمو تنظیم می کنم... ما هم واسه خودمون شاخیم.... حریف می طلبیم به قول معروف
امروز یک ایمیل اومده برام از طرف گیرزیا... یک کد هایی قرار دادن به نام COG-Code که باید از فروم ها و کامیونیتی ها از لایو و ایکس باکس موبایل یا ایمیل لایو این کد هارو گیر بیاری... با استفاده از این کد ها عکس و آیتم و آیکون و چیز های دیگه یگیرز رو بدست میاره!
الان من یکیشو وارد کردم! پوستر گیرز گرفتم! عکسی بود خدا! با حجم 18 مگابایت![]()
اینم از این ... گفتم بچه ها از زمونه عقب نمونن![]()
نه امکان نداره این مشکلات باقی مونده باشه در بازی . توی Gears 2 از اول این سیستم رنک دهی نبود وقتی هم اضافه شد با کلی مشکل اضافه شد . من خودم چندین بار 1 شدم : دیراستی امیدوارم تو شماره جدید پروفایلا پاک نشن یا leaderboard قاطی نکنه.....من دو بار کلا هر چی امار داشتم برگشت اول...... .
در ضمن من 30000 کشتم و اون 1999 هم که خیلی وقته گرفتیم : دی
خیلی خوبه این بازی با Bot هم بازی کنی بهت حال میده شدیدا
یه لینکی چیزی بده : دیاینم از این ... گفتم بچه ها از زمونه عقب نمونن
اره شنیدم این شماره اپیک خیلی رو سرورای حفظ اطلاعات مردم کار کرده و دیگه اطلاعات یهو ناپدید نمیشه.....
یکی هستیم پس تقریبا.....چون من با داداشم خیلی با bot ها بازی می کنیم....در نتیجه از این 80000 حدود 40000 یا 50000 هزاری مربوط به bot ها میشه...شایدم بیشتر(جدی میگم)... .
+
اره هوششون خوبه انصافا.....خیلی مواقع هم از بازی با ادما بهتر....نمیگن از این اسلحه استفاده نکنین یا....با این لگی هم که شماره 2 داش کلا بازی با bot ها بیشتر توصیه میشد(مخصوصا که میشد دو نفره بازیش کرد)
+
راستی ای کاش یه سیستم ضبط هم به بخش horde اضافه می کردن مثه همونی که واسه halo reach بود .....یادش بخیر کل چند ساعت بازیتو تو firefight ضیط می کرد.....بعدش میتونستی راحت بشینی مثه فیلم تماشاش کنی.....سوم شخصیم میتونستی بکنی........
.
.
.
.
..
.
Last edited by halflife g; 24-08-2011 at 19:06.
لینک نمی تونم بدم :پی آخه باید اولین کد رو پیدا کنی تا با اکانت فیس بوقت فعال بشی... اون لینکه توش کده بود ، اینو می ذارم :
ولی خب به دردی نمی خوره! خالیه! بدون کد! :(کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال مسخره
این بازی حداکثر رزولیشنش 720p هست؟
![]()
عکس هایی جدید از بازی که در اون کیفیت بازی از لحاظ گرافیکی کاملا مشخصه....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)