تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 674 اولاول ... 293536373839404142434989139539 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جون اینجور که من متوجه شدم، اینی که شما میگی تو ساکر 10 با آنالوگ سمت راست میشد مثلا اگر فشار بیشتری به آنالوگ در جهتای مختلف میا وردی توپو سریعتر میفرستاد و همچنین برای اروم پاس دادن میشد ارومتر آنالوگ سمت راستو فشار بدی که برای پاس دادن پشت محوطه به صورت عرضی و بعدش شوت زدن خیلی خوبه
    من تا الان این چیزی که شما گفتی رو نمیدونستم اما فکر میکنم منظور شما سرعت حرکت توپ در زمان دادن پاس هستش . اما منطقی به نظر نمیرسه خب وقتی CPU خودش سرعت مناسب پاسو تعیین میکنه احتیاج به استفاده از این آنالوگ نیست که آخه !
    این که من میگم توی نسخه 2011 بصورت گزینه و آپشن توی تنظیمات صفحه اول بازی وجود خواهد داشت . به این شکل که شما میتونی گزینه کمکی ( که توی نسخه های قبل وجود داشت ) یا گزینه دستی رو انتخاب کنی . اگه گزینه دستی رو انتخاب کنی دقت و سرعت حرکت توپ در زمان پاس دادن کاملا به مهارت شما بستگی داره و CPU به هیچ وجه خطای دقت پاس شما رو تصحیح نمیکنه . توی سیستم قدیمی پاس که توی نسخه های قبل وجود داشت اگه شما پاس بی دقتی هم که میدادی CPU بی دقتی شما رو تصحیح میکرد و توپو به بازیکن هم تیمی میرسوند فقط کافی بود شما دکمه پاسو فشار بدی بالاخره نوپ به یکی از بازیکنان هم تیمیت میرسید اما توی این سیستم جدید شما به هر طرف پاس بدی توپ به همون طرف میره هر چند که اونطرف بازیکنی از شما وجود نداشته باشه علاوه بر این سرعت پاس هم به شما بستگی داره مثلا اگه شما آروم دکمه پاسو فشار بدی توپ فقط چند سانتیمتر به جلو حرکت میکنه و اگه خیلی فشار بدی سرعت توپ در اون پاس بشدت زیاده و ممکنه بازیکنی که میخوای بهش پاس بدی نتونه توپ شما رو درست کنترل کنه چون سرعت توپ زیاده که سبب میشه کنترلش سخت بشه .
    یکی از علتهای اصلی که من کنسول خریدم همین بود که فیفا این گزینه دستی رو داره اما شکر خدا امسال کونامی هم این گزینه رو به بازی اضافه کرده . همین حالت دستی میتونه در مورد سانترها و شوتها هم در بازی تعبیه شده باشه باید ببینیم امسال کونامی گزینه شوت و سانتر دستی رو هم به بازی اضافه کرده یا نه .

با این سیستم این مهارت شخصی شماست که سبب میشه توی یک بازی برنده بشید یا احیانا بازیو واگذار کنید . توی سیستم قبل ( نسخه 2010 به قبل ) در واقع این CPU بود که همه کارها رو میکرد شما فقط بصورت حدودی بازیکن صاحب توپو به سمت بازیکنی که میخواستی بهش پاس بده حرکت میدادی بعد دکمه پاسو فشار میدادی , CPU خودش دقت پاس شما رو تعیین میکرد هم دقت در جهت پاس و هم قدرت و سرعت مناسب توپو در واقع این شما نبودی که بازی میکردی بلکه این CPU بود که همه کارها رو برای شما انجام میداد .

راستی بچه ها من توی تاپیم فیفا هم گفتم هر کی هر پستی زد پایینشم بگه طرفدار کدوم تیم توی این جام جهانی هستش و اینکه کدوم تیم احتمال قهرمانیش بیشتره .ببینیم نهایتا پیش بینی کی درست تر از آب در میاد .
    Last edited by 4039; 13-06-2010 at 13:03.

2. 6 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

حسین جان.یعنی برای شوتم همین طوره.اگه رو حالت دستی باشه هر جا رو هدف بگیری میزنه یا فقط برای پاس اینجوریه.
    منم طرفدار تیم بهترین بازیکن جهان(مسی) آرژانتینی هستم.
    Last edited by MJ assassins creed; 13-06-2010 at 17:31.

4. این کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان.یعنی برای شوتم همین طوره.اگه رو حالت دستی باشه هر جا رو هدف بگیری میزنه یا فقط برای پاس اینجوریه.
    منم طرفدار تیم بهترین بازیکن جهان(مسی) آرژانتینی هستم.
    قاعدتا باید حالت دستی شوت رو هم به بازی اضافه کنن ( توی فیفا وجود داره . به احتمال زیاد این هم اضافه میشه ) آره اگه شوت روی حالت دستی باشه هر نقطه ای رو که نشونه بگیری توپ به همون نقطه میره اما این کار همچین کار راحتی نیست چون اولا باید با آنالوگ دقیق جهت گیری کنی و دوم اینکه قدرت ضربه شوت هم دقیق باشه ( به اندازه دکمه شوت رو نگه داری ) دقیقا مثل سیستم پنالتی که توی نسخه 2010 وجود داره اینجا هم همون سیستمه اگه بتونی قدرت و جهت شوت رو دقیق تعیین کنی میتونی توپو زیر طاق و سه کنج دروازه حریف قرار بدی اما گفتم کار راحتی نیست تمرین زیادی لازم داره من با وجود تمرین زیاد بازم به این دقت نمیتونم شوت بزنم اما باید بگم امکان پذیره .
    در مورد سانترها و پاسهای تودر هم جریان به همین شکله . به نظر من شوت کمکی توی PES بهتر از شوت دستیه علتش اینه که توی PES مهارت فردی بازیکنان در شوتهاشون اعمال شده مثلا بیش از 90 درصد تک به تکها رو میشه با تورس به گل تبدیل کرد اما با یک بازیکن دیگه این کار رو به راحتی نمیشه انجام داد . توی PES سه مهارت مختلف در زمینه شوت برای یک بازیکن نعریف شده 1- قدرت شوت 2- دقت شوت 3- دقت بازیکن در گل کردن توپها از زاویه بسته . من سه مورد رو قبلا امتحان کردم PES واقعا خوب روی این موارد کار کرده علاوه بر این کارت تمام کنندگی هم برای بعضی از بازیکنان مثل همین تورس تعریف شده نظر شخصی من اینه که شوت به همون شکل کمکی باشه بهتره واقعا حیفه که فردیت گرایی در مورد شوتزنی از این بازی حذف بشه چیزی که تازه امسال فیفا داره روش کار میکنه .

من چند هفته پیش توی تاپیک فیفا در مورد آزادی عمل در پاسها ( پاس عادی , پاس تودر و سانتر ) و همینطور شوتها ( شوت عادی و چیپ ) یک مطالب مختصری نوشته بودم با توجه به اینکه امسال قراره این آزادی عمل در PES هم اعمال بشه به نظرم رسید بد نباشه اون مطالب رو توی این تاپیک هم قرار بدم چون میدونم بعضی از بچه ها به اونجا سر نمیزنن .

یکی از ویژگیهای برجسته فیفا ( و الان PES ) آزادی عمل موجود در این بازیه به این شکل که مثل دنیای واقعی فوتبال ما میتونیم توپ رو به هر نقطه ای که مد نظرمونه ارسال کنیم چه در پاسها و سانترها و چه در شوتها .
    اگه دقت کرده باشید توی فوتبال واقعی بسیاری از پاسها در طول 90 دقیقه بصورت مستقیم به یار خودی داده نمیشه علت این مساله اینه که در بعضی از شرایط اگر پاس مستقیم داده بشه احتمال قطع شدن توپ توسط حریف زیاده . بنابراین ما مجبوریم در بسیاری از مواقع از پاسهای غیر مستقیم استفاده کنیم و این کار امکان پذیر نیست مگر اینکه گزینه پاس دستی ( manual )رو فعال کنیم .
    به تصویر زیر نگاه کنید :

در این وضعیت اگر بازیکن آبی پوش صاحب توپ بخواد از پاس مستقیم استفاده کنه احتمال تصاحب توپ توسط بازیکن حریف که در کنار یار خودی قرار گرفته وجود داره بنابراین گیمر باید توپو جایی پاس بده که کمی از بازیکنان شماره 4 و 10 فاصله داشته باشه ( کمی به سمت راست خودش ) .

و یا در مورد سانترها و ارسالهای بلند . به تصویر زیر نگاه کنید :
    درصورتیکه گزینه سانتر assisted ( یا همون کمکی ) فعال باشه با ارسال توپ برای یار خودی ( در اینجا بازیکنی که داره از سمت چپ خودشون به زمین حریف نفوذ میکنه ) توپ مستقیم به این بازیکن میرسه و در زمانیکه توپ در حال رسیدن به این بازیکنه مدافعین حریف خودشونو به موقعیت مناسبی برای دفاع کردن میرسونن و یک ضد حمله خطرناک از دست میره اما اگر ما گزینه سانتر دستی رو فعال کرده باشیم با ارسال توپ به منطقه مشخص شده در تصویر فضای مناسب تری برای نفوذ بازیکن ( در اینجا بازیکنی که داره از سمت چپ خودشون به زمین حریف نفوذ میکنه ) فراهم میشه و از این ضد حمله خطرناک رو میشه به نحو احسنت استفاده کرد .

به همین شکل با فعال کردن گزینه دستی در پاسهای تودر هم میشه آزادی عمل بیشتری داشت که اتفاقا توی تصویر بالا میشه از پاس تودر manual به شکل موثری استفاده کرد .
    این دو مثال بالا تنها گوشه ای از قابلیتهای این آزادی رو به نمایش میزارن کارهای بسیار زیادی میشه با این سیستم پاس انجام داد به امید خدا من سعی میکنم در آینده و در یک پست اختصاصی کارهایی مفید و متنوعی که میشه از طریق این سیستم و این آزادی عمل انجام داد با تصویر یا انیمیشن ارائه بدم کارهایی که بیشتر براساس تفکر میشه انجام داد نه بر اساس پاسهای راحت و تک ضرب پینگ پنگی نسخه قبل .
    این آزادی عمل یک حسن و مزیت دیگه هم داره و اونم طبیعی شدن اجرای بازیه . اگر ما گزینه پاس کمکی یا همون assisted رو انتخاب کنیم پاسها با دقت بسیار بالایی به یار خودی میرسه و این مساله بازیو کمی مصنوعی میکنه و نمای بازی رو هم از حالت طبیعی خارج میکنه و بازی اصطلاحا حالت پینگ پنگی به خوش میگیره . ( همونطوریکه توی بازی پینگ پنگ توپها بشکل رالی و سریع بین بازیکنان رد و بدل میشه ) . در واقع CPU همه کار رو انجام میده گیمر فقط دکمه پاس رو فشار میده بر اساس آمار اکثر گیمرها بخصوص اونایی که مهارت بیشتری در بازی دارن از این سیستم پاس پینگ پنگی متنفرن . علاوه بر اینها بازی خیلی راحت و آسون میشه چون ما خیالمون راحته که توپها حتی در شرایط سخت هم به مقصد میرسند بهمین خاطر درصد تصاحب توپ گیمر بالا میره و موقعیت گلزنی بیشتری در بازی براش فراهم میشه و این میشه که راحت در سخت ترین درجه بازی تیمهای بزرگ دنیا رو میشه با چند گل بدرقه کرد و نهایتا جذابیت بازی برای گیمر از بین میره .

این ویژگی منحصر به فرد و جالب با اضافه شده کنترل حرکت 360 درجه در فیفا 10 ( و الان در PES 2011 ) به اوج تکامل خودش رسید به این شکل که این امکان به گیمر داده میشه تا در زوایای ریز تر پاسها و ارسالهای بسیار دقیقتری داشته باشه .
    Last edited by 4039; 13-06-2010 at 18:56.

6. 15 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

حسین جان این ازادی عمل تو پاس و شوت باید نیمه اتوماتیک باشه
    اگه کاملا دستی باشه چون فقط داریم با دسته و کیبورد بازی میکنیم
    غیر ممکنه بشه یه پاس حرفه ای داد
    به نظرم باید تو حالت گزینه دستی cpu+جهت دسته باشه
    اگر cpu بازی به کل نباشه به نظرم نظم بازی میریزه به هم

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

سلام حسین جان.
    عرض کنم خدمتت که تو این بازی که فرمودی دارای سه حالت اتوماتیک - نیمه اتوماتیک و دستی هستش . یعنی اگه ما بازی رو رو دستی قرار بدیم هم پاسها دستی میشه و هم شوتها درسته؟ ایا میشه فقط پاسها دستی شن ؟ یا تفکیک پذیری ندارن ؟
    (به قولی یا هر دو یا هیچ کدوم) .

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به نظر من کاملا دستی باشن خیلی بهتره...الان توی نسخه 2010 وقتی پاس های تکضرب میدیم اونقدر سرعت پاسکاری و سرعت توپ زیاده که چشم ادم درد میگیره...ماشاا... همه پاسها هم به بازیکن مورد نظر میرسه.
    با تمرین هم میشه مهرات لازم رو برای پاس دادن بصورت دستی رو بدست آورد...همین ویژگی جدید میتونه هم از سرعت بسیار زیاد بازی کم کنه و هم این که گیم پلی بازی رو از این حالت مصنوعی در بیاره و بازی کمی جلوه طبیعی به خودش بگیره...اگه کونامی بتونه کاری کنه که این مدافعان خودشون دنبال بازیکن حریف نیافتن هم خیلی خوب میشه...
    بارها روی همین هوش مصنوعی ضعیف ضربه خوردم...با این که مدافعان تیم رو به عقب هدایت میکنم ولی باز میبینم که دو تا از مدافعان خود به خود رفتن سراغ بازیکن حریف...یک مشکل دیگه هم می مونه که به نظر من یک مشکل اساسیه و اون دروازه بانان و هوش مصنوعی بسیار پایین و انیمیشن های کملا مصنوعی هست که برای اونا در نظر گرفته شده.
    امیدوارم این قسمت رو هم درست کنن که خیلی اعصاب خوردکنه.
    از حسین عزیز و بقیه دوستان هم بابت تمام زحماتی که میکشن ممنوم

10. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

نه مجتبی جان میشه . من الان سه فصل کامله که دارم توی منیجر مد که شبیه مستر لیگه با همین حالت دستی بازی میکنم . البته باید حتما دسته بازی آنالوگ داشته باشه . ببین من چند صفحه قبل هم گفتم امسال کونامی حرکت 360 درجه رو به کمال خودش میرسونه ( مثل الان فیفا ) بنابراین پاسهایی با زاویه بسیار بسیار کم هم میشه داد حالا اگه مثلا دو سه درجه هم انحراف داشت بازیکنی که بهش پاس میدیم اتوماتیک خودشو به توپ میرسونه .
    به امید خدا نسخه 2011 که اومد ببینم کی هنرشو داره با این سیستم تمام بازیهاشو ببره . اگه یک نفر تونست با این سیستم پاس , جزء 4 تیم بالای جدول یک لیگ باشه واقعا نشون میده که یک بازیکن کاملا حرفه ائیه و قابل احترامه .

سلام حسین جان.
    عرض کنم خدمتت که تو این بازی که فرمودی دارای سه حالت اتوماتیک - نیمه اتوماتیک و دستی هستش . یعنی اگه ما بازی رو رو دستی قرار بدیم هم پاسها دستی میشه و هم شوتها درسته؟ ایا میشه فقط پاسها دستی شن ؟ یا تفکیک پذیری ندارن ؟
    (به قولی یا هر دو یا هیچ کدوم) .
    نه آرمین جان 5 تا گزینه مجزا باید باشه .
    الان فیفا اینجوریه یعنی 5 تا آپشن و گزینه برای این موارد داره :
    1- پاس دستی
    2- پاس تودر
    3- سانتر
    4- شوت
    5- چیپ
    حالا هر گیمری با توجه به سلیقه خوش هر کدومو که دوست داشت میتونه دستی یا نیمه دستی یا کمکی انتخاب کنه .
    در حالت نیمه دستی , یا قدرت پاس و شوت رو خود CPU به عهده میگیره و یا دقت پاس رو ( از نظر جهت پاس یا شوت )
    من هنوز دقت نکردم ببینم توی PES 2011 شوت رو هم میشه بصورت دستی قرار داد یا نه اما اگر هم نشه بازم چیزیو از دست نمیدیم چون همین شوت کمکی خیلی خوبه چون توش فردیت گرایی بازیکنان اعمال شده پس جای نگرانی نیست .

به نظر من کاملا دستی باشن خیلی بهتره...الان توی نسخه 2010 وقتی پاس های تکضرب میدیم اونقدر سرعت پاسکاری و سرعت توپ زیاده که چشم ادم درد میگیره...ماشاا... همه پاسها هم به بازیکن مورد نظر میرسه.
    با تمرین هم میشه مهرات لازم رو برای پاس دادن بصورت دستی رو بدست آورد...همین ویژگی جدید میتونه هم از سرعت بسیار زیاد بازی کم کنه و هم این که گیم پلی بازی رو از این حالت مصنوعی در بیاره و بازی کمی جلوه طبیعی به خودش بگیره...اگه کونامی بتونه کاری کنه که این مدافعان خودشون دنبال بازیکن حریف نیافتن هم خیلی خوب میشه...
    بارها روی همین هوش مصنوعی ضعیف ضربه خوردم...با این که مدافعان تیم رو به عقب هدایت میکنم ولی باز میبینم که دو تا از مدافعان خود به خود رفتن سراغ بازیکن حریف...یک مشکل دیگه هم می مونه که به نظر من یک مشکل اساسیه و اون دروازه بانان و هوش مصنوعی بسیار پایین و انیمیشن های کملا مصنوعی هست که برای اونا در نظر گرفته شده.
    امیدوارم این قسمت رو هم درست کنن که خیلی اعصاب خوردکنه.
    از حسین عزیز و بقیه دوستان هم بابت تمام زحماتی که میکشن ممنوم
    بهزاد من به ذهنم رسید این سیستم پاس برای تو ایده آل میشه چون میدونم توی پاسکاری مهارت زیادی داری و از قدیم یادمه از این نوع پاس سریع که اصطلاحا بهش میگن پینگ پنگی متنفری ( مثل من و خیلیهای دیگه ) . تازه همونطوریکه گفتی سرعت بازی هم کم میشه و سرعت بازی خیلی واقعی میشه چون آدم مجبوره اول دقت کنه بعد پاس بده همین مساله سبب میشه آدم نتونه تک ضرب و تند تند توپو بین بازیکناش رد و بدل کنه دقیقا مثل فوتبال واقعی . حالا خودتون بازی کنید منظورمو میفهمید .
    Last edited by 4039; 13-06-2010 at 21:06.

12. 5 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بهزاد من به ذهنم رسید این سیستم پاس برای تو ایده آل میشه چون میدونم توی پاسکاری مهارت زیادی داری و از قدیم یادمه از این نوع پاس سریع که اصطلاحا بهش میگن پینگ پنگی متنفری ( مثل من و خیلیهای دیگه ) . تازه همونطوریکه گفتی سرعت بازی هم کم میشه و سرعت بازی خیلی واقعی میشه چون آدم مجبوره اول دقت کنه بعد پاس بده همین مساله سبب میشه آدم نتونه تک ضرب و تند تند توپو بین بازیکناش رد و بدل کنه دقیقا مثل فوتبال واقعی . حالا خودتون بازی کنید منظورمو میفهمید .
    اره...اگه همچین سیستمی توی بازی پیاده بشه میتونه گیم پلی رو خیلی تغییر بده و از این حالت مصنوعی در بیاره...ولی توی این تریلری که از گیم پلی بازی منتشر شده بود همچین چیزی قابل مشاهده نبود...حالا نمیدونم هنوز این تکنیک به بازی اضافه نشده بوده یا این که اضافه شده و تاثیری نداشته!

ولی اگه سیستم شوت زنی هم دستی باشه خوب میشه...چونکه اکثر شوتها توی چارچوبه و این هم زیاد جالب نیست و باید یک تغییری بکنه...در مورد سرعت خود بازی چیزی منتشر نشده؟!
    سرعتش کمتر شده یا نشده؟!

14. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اره...اگه همچین سیستمی توی بازی پیاده بشه میتونه گیم پلی رو خیلی تغییر بده و از این حالت مصنوعی در بیاره...ولی توی این تریلری که از گیم پلی بازی منتشر شده بود همچین چیزی قابل مشاهده نبود...حالا نمیدونم هنوز این تکنیک به بازی اضافه نشده بوده یا این که اضافه شده و تاثیری نداشته!

ولی اگه سیستم شوت زنی هم دستی باشه خوب میشه...چونکه اکثر شوتها توی چارچوبه و این هم زیاد جالب نیست و باید یک تغییری بکنه...در مورد سرعت خود بازی چیزی منتشر نشده؟!
    سرعتش کمتر شده یا نشده؟!
    شاید اون تریلری که دیدی کامپیوتر در مقابل کامپیوتر بوده اما بدون هیچگونه شکی این سیستم پاس توی این نسخه اعمال خواهد شد چون بارها و بارها خود کونامی از این سیستم توی این نسخه خبر داده تازه مگه همین چند روز پیش توی اخبار نداشتیم که جان مورفی گفته بود این آپشن رو غیر فعال هم میشه کرد پس وجود داره که میگه میشه غیر فعالش کرد .
    فقط خدا کنه روی عملکرد دروازه بانها و اون چند موردی که بالا گفتی هم کار کنن اگه همون چند موردی که گفتی درست بشه بازی خیلی خوبی میتونه از کار در بیاد .
    سرعتو مگه خبر نداری ؟ قراره 5 تا آپشن و گزینه براش طراحی کنن از 2- تا 2+ مثل فیفا که الان سه تا گزینه داره .

16. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تریلر که مربوط به بازی بارسلونا با یک تیم دیگه بود...من هم تغییز محسوسی توی سیستم پاسکاری بازی ندیدم و به نظرم مثل قبل بود و چیز ویژه ای نداشت...حالا شاید دقیق توجه نکردم ولی همه پاسها به نظرم مثل قبل بود.
    اگه سرعت بازی هم همینطوری که گفتی باشه خیلی خوب میشه و میشه گفت کونامی بالاخره فکری برای سرعت وحشتناک بازی کرده.
    فقط هوش مصنوعی دروازه بانان و مدافعین درست بشه عالی میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •