اصلا شما تونستی از طریق dlna فیلمو با زیرنویس حالا هرچند خرچنگ قورباغه ببینی یانه؟
توجه داشته باش تنظیمات زیرنویس تی وی هم باید فعال باشه ها؟
....Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk....
اصلا شما تونستی از طریق dlna فیلمو با زیرنویس حالا هرچند خرچنگ قورباغه ببینی یانه؟
توجه داشته باش تنظیمات زیرنویس تی وی هم باید فعال باشه ها؟
نه عزیز جان تلویزیون SONY KDL-W800A دارم که کلا" سونی با زیر نویس فارسی مشکل داره و تنظیمات Subtitle تو تلویزیونهای سونی نیست و مودم روتر linksys 120N با سرعت انتقال 150 مگابایت در ثانیه
با برنامه Mezzmo میتونم فیلم رو رو تلویزیون با زیر نویس فاریس ببینم ولی ریپ میزنه اصلا" نمیتونی فیلم رو عقب و جلو کنی و قطعی داره.فکر کردم از لپ تابم باشه با cpu دو هسته ای 2.66 و چهار گیگ رم DDR1066
اما وقتی برنامه Serviio روی لپ تابم ریختم نظرم عوض شد و متوجه شدم اصلا" مشکل از مودم روتر linksys 120N یا سخت افزار لپ تابم نیست. فیلم فول اچ دی 1.5 گیگ با فرمت MKV که با برنامه Mezzmo ریپ میزد با برنامهServiio براحتی تو تلویزیونم پخش میشه و ریپ نمیزنه و حتی میتونی فیلم رو هر چقدر خواستی عقب و جلو کنی و مشکلی به هیچ عنوان نداره.
این نشون میده که برنامه Mezzmo سرعت استریم پایینی داره وServiio سرعت استریم بالا و غیر قابل تصور
اما مشکل از جایی شروع میشه که میخواهی زیرنویس فیلم رو ببینی.با تنظیمات بسیار خوب برنامه Mezzmo زیر نویس فارسی رو براحتی میتونی همراه فیلم می ببینی ولـــــــــــــــــــــــ ــــــی تو برنامه Serviio با تنظیمات ضعیف (یا اینکه من نتونستم کاری با هاش انجام بدم) نمیتونی زیر نویس رو بیاری. هر کاری بود تو تنظیمات Subtitle این برنامه انجام دادم و موفق نشدم.حتی تو قسمت Subtitle Character Encoding: بنا به توصیه سایت( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) برای نشون دادن زیرنویس عربی روی cp1256 گذاشتم و بازم موفق نشدم.
دو بار بهشون در اینباره ایمیل زدم که تا الان جواب ندادند.
خوب با این تفاسیر بگو من چیکار بکنم تمام راهها رو رفتم.این برنامه Serviio یه راهی برای نشون دادن زیرنویس داره و حتما" داره ولی تا اینجا من موفق نشدم.اگر برو بچ رو این برنامه فوکوس کنند کار خیلی ها راه میافته ضمن اینکه این برنامه مجانیه .
دوست دارم یکی این وسط کمک کنه واین مسئله رو با همفکری حلش کنیم.
ممنون
Last edited by majidgolizadeh; 21-05-2014 at 20:52.
از برنامه allshare استفاده کردی یا نه ببینی مشکلتو حل میکنه یا نه؟
نصب کردم ولی نتونست تلویزیونم رو پیدا کنه ظاهرا فقط برای "تلویزیون سامسونگه
برای حل مشکل زیرنویس اینو امتحان کن:
encoding خود فایل srt رو تغییر بده بوسیله ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
فایل رو باز کن با notepad++ .برو به منوی encoding و Convert to UTF-8 without BOM رو انتخاب و Save کن فایل رو.
داخل مدیا سرور هم encoding رو برگردون به پیش فرض یا بزار utf-8 .
در ضمن دلیل کندی Mezzmo نسبت به اون یکی شاید اینه که Mezzmo تبدیل میکنه فیلم رو ولی Serviio مستقیم ارسال میکنه.
Last edited by Yi Yi; 22-05-2014 at 17:54.
خوب یه خبر خوب بدم.
بالاخره تونستم با نرم افزار Serviio زیرنویس فارسی رو هم ببینم
برین توقسمت Delivery/Subtitle و جای سه گزینه رو مارک کنید
تو قسمت Subtitle Character Encoding هر چی هست رو پاک کنید و چیزی ننویسید.خالی خالی
تو قسمت Preferred Language هم بزنید FA و بعد Save کنید .براحتی میتونید با این نرم افزار قوی زیر نویس فارسی رو روی تلویزیونتون ببینید
اما و اما
یه مشکلی هست که دارم روش کار میکنم بلکه این هم حل بشه
وقتی شما قسمت Enable Burned-in subtitles رو تیک یا مارک میزنین هنگام پخش تو تلویزیون تصویر از حالت Full screen خارج میشه
اگر کسی تونست این مشکله حل کنه خبر بده.
توجه: این نرم افزار بصورت پیش فرض Pro نصب میشه و 15 روزه هست .طی اون چیزی که تو سایتش نوشته در صورت نخریدن لایسنس و فعال کردن اون بعد از 15 روز از حالت Pro در میاد و Free میشه.
ظاهرا" تفاوت Pro و Free در وارد کردن و استفاده کردن در ادرسهای اینترنتی که روی صفحه تلویزیون نمایش داده میشه هست مانن youtube و....
Last edited by majidgolizadeh; 23-05-2014 at 21:07.
سلام لطفا یه آموزش واسه وارد کردن پوشه مدیا به نرم افزار بزارین
از قسمت library تب shared folders رو انتخاب و add local رو میزنیم بعد پوشه مربوطه رو انتخاب میکنی و بسته محتوای پوشه که عکس یا فیلم یا موسیقی باشه تیک مربوطه رو میزنی...میتونی واسه همه پوشه ها هم همه تیک ها رو بزنی تفاوتی نمیکنه بعد ۳تا تیک اون زیر هست میزنی و در نهایت force refresh و save...... تموم شد
Sent from my LT18i
من تعداد زیادی DLNA Media Server برای پخش مدیا در تلویزیون سامسونگ امتحان کردم.
به نظرم بهترین ها اونایی اند که دارای اپلیکیشن کلاینت اند و محدود نیستند به امکانات پایین DLNA .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه اپ کلاینت داره واسه سامسونگ و من ترجیح میدم اش به بقیه مدیا سرورها.
هم رایگانه ، هم امکاناتش بالاس و هم زیبا و خوشگله.
![]()
Last edited by Yi Yi; 24-05-2014 at 20:13.
سلام دوست گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من Plex رو نصب کردم و تونستم تو تلویزیونم که Sony KDL-W800A هست فیلم از روی کامپیوترم ببینم.برنامه فوق العاده و خوبی با امکانات زیاد.
سرعت استریمش هم بد نیست و خوبه.
من تو قسمت Setting رفتم Subtitle رو ی فارسی گذاشتم ولی در نهایت زیرنویس فارسی رو تو تلویزیون نشون نداد.
اایا شما فیلمهاتون رو که با فرمت MKV و زیرنویسsrt. میباشند زیر نویس رو ،تو تلویزیونتون دارین؟ و اگر دارین راهنمایی کنید تا ما هم استفاده کنیم.
ممنون از این برنامه
منتظر جوابتون هستم
Last edited by majidgolizadeh; 24-05-2014 at 21:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)