میگم یه ذره با دقت تر بخون پستمو متوجه میشی که نوشتم مادرید زودتر از بارسا تاسیس شده...
به آتیشی بودنم هم می نازم...
در ضمن مستر پاتر شما هم وقت کردی یه کم برو گشتی بزن توی سایت های رسمی و امارا رو نگاه کن
میگم یه ذره با دقت تر بخون پستمو متوجه میشی که نوشتم مادرید زودتر از بارسا تاسیس شده...
به آتیشی بودنم هم می نازم...
در ضمن مستر پاتر شما هم وقت کردی یه کم برو گشتی بزن توی سایت های رسمی و امارا رو نگاه کن
دوست من حالا شد یه حرفی...حالا میتونیم منطقی صحبت کنیم...شما توی این پستت ادب به خرج دادی ولی من از اونجاهایی شاکیم که سه چهار بار راجع بع بارسا چیزایی رو گفتی...توی تاپیک نسخه ی اول جام قهرمانان...
و واقعا هم بنده قصد اهانت و توهین رو نداشتم تا اینکه بحث بالا گرفت و دیگه خودت بقیه شو میدونی.
در ضمن بنده از سر بی دقتی جدول رو زیر سوال بردم و از روی قصد نبوده.
لطفا اون پست من که مورد نظر شماست رو بزار اینجا تا راجع بهش بحث کنیم... اگه اشتباه از من بود که ازت عذر خواهی میکنم... میدونی... من میخوام بفهمم، مشکل شما و امثال شما با من چیه... دوباره ازت میخوام که شفاف بگی!!!دوست من حالا شد یه حرفی...حالا میتونیم منطقی صحبت کنیم...شما توی این پستت ادب به خرج دادی ولی من از اونجاهایی شاکیم که سه چهار بار راجع بع بارسا چیزایی رو گفتی...توی تاپیک نسخه ی اول جام قهرمانان...![]()
عزیزم!میگم یه ذره با دقت تر بخون پستمو متوجه میشی که نوشتم مادرید زودتر از بارسا تاسیس شده...
بارسا سال 1899 تاسیس شده !
رئال 1902!
خودتم متوجه نمیشی چی میگی!
باید قبول کنیم که بارسا قهرمانه !!!![]()
"" فغت "" اینو بدار "" رئال ""
تکه تو جهان
یعنی میگی رئال قهرمان میشه !!!![]()
احتمال بارسا زیاده اما شاید تنها مورینیو بتونه روی بارسا رو کم کنه ...
توی مرحله گروهی که نتونست اینکار رو انجام بده ، مورینیو مربی خوبی هست ( از لحاظ نتیجه گیری) ولی نه به خوبی گاس هیدینک .
ترسیدی پست منو نقل قول کنی؟؟؟چون جوابی نداشتی؟؟در ضمن مستر پاتر شما هم وقت کردی یه کم برو گشتی بزن توی سایت های رسمی و امارا رو نگاه کن
Last edited by majid_potter7; 09-04-2010 at 21:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)