دوستان لطفا باگ هارو بیخیال بشید وقتی خودتون ردش کردید اگر مشکلی دارید یا جواب سوالی میدونین پست بدین یا توضیحی از بازی دیگه لازم نیست اینجا بگید به فلان باگ برخوردید که هم دوستان از خرید بازی ناامید بشن و هم بزارید پستای کسانی که در اجرای بازی مشکل داشتن بالا باشه تا بقیه دوستان ببینن و شاید یکی جواب سوال مارو میدونست و یک کمکی به ماهم کرد تا بازی ما هم بتونیم اجرا کنیم یا مشکلات کسانی که گیر کردن رفع بشه و ....
بهرحال من دوباره پستمو میارم بالا

سلام
چیزی که مسلمه مشکل شما زا کرک هست. شما اینو دانلود کن . من خودم با همین کرک تا آخر بازی رفتم بدون مشکل ( البته با همون باگ هایی که شما میگین ازشون حرفی نزنیم) . حجمش حدود 16 مگه و فقط کافیه محتویات داخل فایل Rar رو در دایرکتوری بازی کپی کنید. اینم بگم که دایرکتوری بازی شامل پوشه binery میشه.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
اي بابا خوب يه نفرم به ما كمك كنه دوروزه همش دارم ميام ميگم ولي كسي كمك نميكنه. خودتون بازي رو بازي كردين ديگه بي خيال ماها شدين. خوب بگين تا منم بتونم بازي كنم.
.gif)
سلام
مشکل شما هم شاید با کرکی که تو پست قبل گذاشتم حل بشه. امیدوارم.
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
داخل بازي يه خط از اين طرف مانيتور اومده رفته اون طرف. چيكار كنم خطه از بين بره.؟؟
سلام
عزیز جان دو حالت وجود داره یا مونیتور دچار مشکل شده یا کارت گرافیکت اگه تو محیط ویندوز اون خط نیست پس کارت گرافیک شما در حین انجام این بازی دچار مشکل میشه. که اونم شاید بشه با کم کردن جزییات گرافیکی حل کرد.