اینترنت رایگان شبانه برای اکثر کاربرا مشکل کندی لود صفحات رو داره
ولی اکانت روزانه مشکلی نداره
شما منظورت اکانت رایگان شبانست؟ یا روازنه؟
اینترنت رایگان شبانه برای اکثر کاربرا مشکل کندی لود صفحات رو داره
ولی اکانت روزانه مشکلی نداره
شما منظورت اکانت رایگان شبانست؟ یا روازنه؟
با سلام. میشه این قابلیت جدید صبانت ( Mac address ) را غیرفعال کرد.اگه میشه لطفا من رو راهنمایی کنید.
اینترنت شبانه که یک صفحه هم به زور باز میکنه . من منظورم روزانه بود مثلا توی همین فروم 3 تا تب که باز میکنم جون میکنه تا کامل بشه , بعضی وقتها هم باید چند بار رفرش بشه صفحه
شبانه که اصلا برای وبگردی نیست چوه همه اون موقع دارن دانلود می کنند ترافیک عجیبی داره . معلومه به زور صفحه لود می کنه! در ضمن شب ها برای وبگردی باید دانلود هایت را قطع کنی.
سلام...آقا شب ها از چه ساعتی رایگانه؟ من که از ساعته 4:30 تا همین حالا که ساعت 5:45 صبح هستش , هر چی دان میکنم واسم حساب میکنه... اکانتمم 3 ماهه , 128 با 9 گیگ دان دارم
من خودم دیشب نتونستم از طریق گوگل تالک با دوستم صحبت کنم . ترافیک بالا بود
salam....migam sabanet , az che sa@ti freeye.....man sa@te 4:45 sobh ke download kardam, bad raftam rize masrafiyo chek kardam vasam hesab karde bood?
سلام
دوستان به نظرتون با سرویس 128 - 3 ماهه - 9 گیگ در روز چند ساعت میشه کار کرد طوری که برای روزهای ماه 3 گیگ به طور مساوی تقسیم بشه و اخرش به سیب خوری نیفتیم ؟ برای کارهایی مثل مدیریت وبلاگ و سایت که حداقل روزی 3 ساعت روشون وقت بزاریم .
یوزرنیم
و
پسورد شبانه فرق میکنه
دوستان دو تا سوال دارم در رابطه با صبا نت سرعت دانلود شبانه صبا نت چقدر هست و در ضمن ایا صبا نت adsl 2+ هست یا نه من از پارس سرویس میگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)