تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 89 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 890

نام تاپيک: همه چيز درباره سري f ( نهايت تكنولوژي ) سوني وايو

داره خودمونی میشه hekhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

والا من خودمم واسم سوال شده بود که اینا که تفاوتی ندارند چرا قیمتشون با هم فرق داره...اما تو بعضی لیستا دیدم که کنار F12HFXK نوشته 320GB+ اما در مورد F12 CFX اینطور نیست ظاهرا ... قیمت F12HFX با گارانتی ایران رهجو چقدره؟اصلا این مدل رو گارانتی میکنه؟...اگر ایران رهجو گارانتی نکرده باشه بهترین گارانتی که میشه گرفت چیه؟
    تا اونجا که من می دونم HFX هارد 320 با سرعت 7200 هست ولی CFX سرعتش 5400 هست
    راستش من در مورد گارانتی خیلی نمیدونم و نمیشناسم
    امرتات،ایران رهجو،ایریکام و ایران گارانتی هایی هستند که من میشناسم
    فکر کنم همگی 1 ساله هستند واسه f12
    چقدر اختلاف قیمت دارند؟
    Last edited by hekhek; 03-09-2010 at 15:31.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

تا اونجا که من می دونم HFX هارد 320 با سرعت 7200 هست ولی CFX سرعتش 5400 هست
    راستش من در مورد گارانتی خیلی نمیدونم و نمیشناسم
    امرتات،ایران رهجو،ایریکام و ایران گارانتی هایی هستند که من میشناسم
    فکر کنم همگی 1 ساله هستند واسه f12
    چقدر اختلاف قیمت دارند؟
    فک کنم 40 50 تومن اگه بیشتر نباشه کمتر نیست...ارزششو داره؟...در ضمن اینا که نوشته MADE IN USA ساخت آمریکاست یا اینکه بعضی فروشنده ها میگن ساخت چینه به سفارش آمربکا؟

داره خودمونی میشه conjed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از طرف منم مطالب hekhek تأیید میشه؛ خدا رو شکر که یکی که سری 12 رو داره خودش اومد گفت!
    کنجد جان؛ آی دی با مزه ای داری آدم روحیه اش باز میشه! واسه این گفتم نمیارزه چون انتخاب های مطمئن تری هم میتونی داشته باشی؛ من خودم هم 115 سفارش دادم که بخرم... ولی دیگه تولیدش متوقف شده بود تو بازار کم بود نرسید دستم؛ ولی الان خوشحالم که نشد! 115 واقعا خوبه؛ ولی اینا رو از بعضی ها تأیید شده میدونم؛ اول این که چند مورد خرابی و بد سکتور هارد توی 115 بوده؛ دوم این که گاهی صدای اضافه زیاد تری داشته؛ سوم این که اول که خیلیا خریدن از بهینه نبودن وضعیت پراسس طی کار های متفاوت ناراضی بودن که با آپ دیت گفتن حل شده؛ 4ام اصلا مشکلی هم نداشته باشه که اکثرا هم ندارن؛ ولی این وضعیت ذهنی آزار دهنده واسه آدم باقیه که اگه کوچک ترین مشکلی هم پیش بیاد آدم میگه نکنه به خاطر همونه که میگفتن مشکل داره سری 11! اذیت میکنه؛ نه!؟ پس خرید سری 12 ((منطقی تره))؛ ولی لزوما به معنی بهتر بودنشون نیست! من شخصا F123fx, f127fx, f12hfx, cfx, gfx, kfx... کلا گرافیک 330 دار ها رو پیشنهاد میکنم

ضمن تشکـــــــــــــرفـــــــ ــراوان از عزیزان {mk_4th}و{hekhek}و{pooria-ir}

درسته,منم تو همین فروم دیدم که منبعی بود ک اول خود سونی فراخوان داده بود ولی بعدش به اپدیت بسنده کرد
    بود که نمیدونم یعنی یادم نیست موثق بود یانه!وکساییم که داشتند بدی ازش نگفتن.از طرف دیگه مراجعه به پست #378هم یه چیز دیگه میگه که ادم 2باره دل چرکین میشه!
    ولی میدونید آخه مشکل چیه؟مشکل اینه که سری f12 فول اچ دی نیست مگر با قیمتای بالاتر_فک کنم 1700ت_در نتیجه نه led backlit هست نه full HD در صورتیکه 115 قیمت مناسبی داشت وفول بود
    بنظرتون تا کی 1700به 1500 یا حدوداشیرسه.اصلا میرسه؟؟!؟

مشکل من این هست که لپ تاپی میخوام کوچیک نباشه و جای pc روهم برام بگیره تو مایه های سری f با مشخصات همزمان زیر به ترتیب اولویت:
    1-full HD
    2-led backlit
    3-core i7
    و مشکلات پیش بینی نشده هم حتی الامکان نداشته باشه

اول از همه که اگه یه سونی مثلا سری EA ویا HP خوب معرفی کنید که fullhd led باشه و core i5 هم باشه با اینکه 2 هسته ای هستش چون تو بنچمارکا من! اختلاف زیادی برای لپتاپه همه کاره ندیدم میرم میگیرم وخیال خودمو راحت میکنم.

115 اگه اون مشکلاش نباشه خب از led بودن دست میکشم ومیخرمش . هر چند که بعضیا با دلایل علمی !تو این تاپیک گفتن led & lcd از لحاظ کیفیت فرقی ندارن ولی من که رفتم تو یه مغازه که f12 رو ببینم یه acer بغلش روشن بود که من با این که از گوشه میدیم رنگای پر تر وقشنگ تری نسبت به f12 داشت.2تا دلم مقایسه کردم_فک کنم 5010و1520dell_یه جورایی led زنده تر نشون میده!حالا نمیدونم منظور دوستان از کیفیت چیه چون من تجربه زیادی تو این مورد ندارم! نظــــــــرتـــــــون چـیــــــــه؟؟؟

حالا میخوام ببینم کسی در مورد زیر حرفی داره؟؟
    DELL 1558
    LED backlit
    FULLHD
    core i7
    1350تومن حدودا
    9cell
    نور پس زمینه کیبوردم داره از سری f کوچکتره و همچنین سبک تر

نمیدونم POLAND هم داره یا نه یا این بحثا دیگه نیست ولی اگه داشت حتما میخریدم.داره یا نه؟؟

البته درسته vaio F series واقعا خوشگله و منمن عاشقش شدم وسخته ازش دست بکشم ولی 1558هم زشت نیست
    اینو که میگن تو کار عادی گرمه وکیفیت قطعاتش خوب نیستو نمیدونم! نظــــــــرتـــــــون چـیــــــــه؟؟؟

ببخشید که سرتونو درد آوردم.در کل حالا من چکار کنم؟؟؟
    Last edited by conjed; 03-09-2010 at 18:53.

داره خودمونی میشه mk_4th's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرمان - تهران

پيش فرض

شما که اینقدر مانیتور و کیفیت تصویر برات مهمه به نظر من توی سری Aw سونی هم یه چرخ بزن؛ در حد تیم ملیه ( البته برزیل نه ایران! ) به سایت سونی هم سر بزنی میبینی که چه خفن روی کیفیت تصویر کار شده؛ کانفیگش هم خوبه...

5. این کاربر از mk_4th بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فک کنم 40 50 تومن اگه بیشتر نباشه کمتر نیست...ارزششو داره؟...در ضمن اینا که نوشته MADE IN USA ساخت آمریکاست یا اینکه بعضی فروشنده ها میگن ساخت چینه به سفارش آمربکا؟
    به خودت بستگی داره HFX سرعت هارد بیشتری داره
    نظر من HFX هست به خاطر 50 تومن بعدا پشیمون میشی دور بالا باعث میشه سرعت عملیات بره بالا
    بین اون دو مورد HFX بهتره مگر مدل دیگه ای انتخاب بکنی تا مقایسه بکنیم.
    در مورد آمریکایی و چینی
    کلا کارخونه سونی تو چین هست
    کارشم سر هم کردن قطعات کامپیوتری که عمدتا ساخت چین نیستند هست.بدنه ساختشونه و حتی مانیتور ژاپنیه!
    بنابراین تمام این لپ تاپ ها چینی هستند
    اونایی که ساخت چین برای تمامی بازارهاست که برچسب Made in China خورده
    یه سری لپ تاپ به سفارش آمریکا تو چین ساخته میشه و چون ناظر آمریکایی تو کارخونه حضور داره این لپ تاپ ها Made in U.S.A خورده
    بنابراین تفاوتی ندارند
    مدلهای آمریکایی به خاطر یه بر چسب قیمتهای بالاتری دارند
    Last edited by hekhek; 04-09-2010 at 08:33.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درسته,منم تو همین فروم دیدم که منبعی بود ک اول خود سونی فراخوان داده بود ولی بعدش به اپدیت بسنده کرد
    بود که نمیدونم یعنی یادم نیست موثق بود یانه!وکساییم که داشتند بدی ازش نگفتن.از طرف دیگه مراجعه به پست #378هم یه چیز دیگه میگه که ادم 2باره دل چرکین میشه!
    ولی میدونید آخه مشکل چیه؟مشکل اینه که سری f12 فول اچ دی نیست مگر با قیمتای بالاتر_فک کنم 1700ت_در نتیجه نه led backlit هست نه full HD در صورتیکه 115 قیمت مناسبی داشت وفول بود

مشکل من این هست که لپ تاپی میخوام کوچیک نباشه و جای pc روهم برام بگیره تو مایه های سری f با مشخصات همزمان زیر به ترتیب اولویت:
    1-full HD
    2-led backlit
    3-core i7

اول از همه که اگه یه سونی مثلا سری EA ویا HP خوب معرفی کنید که fullhd led باشه و core i5 هم باشه با اینکه 2 هسته ای هستش چون تو بنچمارکا من! اختلاف زیادی برای لپتاپه همه کاره ندیدم میرم میگیرم وخیال خودمو راحت میکنم.

115 اگه اون مشکلاش نباشه خب از led بودن دست میکشم ومیخرمش . هر چند که بعضیا با دلایل علمی !تو این تاپیک گفتن led & lcd از لحاظ کیفیت فرقی ندارن ولی من که رفتم تو یه مغازه که f12 رو ببینم یه acer بغلش روشن بود که من با این که از گوشه میدیم رنگای پر تر وقشنگ تری نسبت به f12 داشت.2تا دلم مقایسه کردم_فک کنم 5010و1520dell_یه جورایی led زنده تر نشون میده!حالا نمیدونم منظور دوستان از کیفیت چیه چون من تجربه زیادی تو این مورد ندارم! نظــــــــرتـــــــون چـیــــــــه؟؟؟

DELL 1558
    LED backlit
    FULLHD
    core i7
    1350تومن حدودا
    9cell

نمیدونم POLAND هم داره یا نه یا این بحثا دیگه نیست ولی اگه داشت حتما میخریدم.داره یا نه؟؟

البته درسته vaio F series واقعا خوشگله و منمن عاشقش شدم وسخته ازش دست بکشم ولی 1558هم زشت نیست
    اینو که میگن تو کار عادی گرمه وکیفیت قطعاتش خوب نیستو نمیدونم! نظــــــــرتـــــــون چـیــــــــه؟؟؟

به نظر من لپتاپ سخت میتونه جای PC را بگیره.یعنی من که هم لپتاپ دارم هم PC راغب ترم با PC کار کنم
    لپتاپ مشکلات خاص خودش مثل گرم شدن و این حرفا داره
    بگذریم
    چون شما لپتاپی میخوان که جای pc رابگیره بنابراین قاعدتا یه جورایی باید خفن باشه.درسته که خود من برند سونی را با کیفیت میدونم و نسبت به برندهای دیگه خیلی می دوسمش
    ولی حقیقت اینه که قیمتش در مقایسه با برندهای دیگه گرونتر است
    به نظر من شما از سونی بیا بیرون و با تحقیقات فراوان dell بردار

8. 2 کاربر از hekhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

1-full HD
    2-led backlit
    3-core i7

DELL 1558
    LED backlit
    FULLHD
    core i7
    1350تومن حدودا
    9cell

سلام اومدم اینجا ببینم تاپیک رم لپ تاپو بچه ها چیزی در موردش گفتن یا نه دیدم این تاپیک همچنان فعاله

من 3 ماهه f115fm دارم
    corei7 1.6
    6gb ram ddr3
    500gb hard
    gt330 vga

من این لپ تاپو واسه جایگزین desktop خونه خریدم علارغم اینکه اعتقاد داشتم هیچ سیستمی جایگزین نمیشه به اصرار بابا گرفتمش
    بگذریم، باید بگم همه چیزی که از یه سیستم انتظار داشتم بود، من چند تا نکته میگم با چشم باز و مطمئن خرید کنی:

وزن بالاش یکم اذیتم میکنه تو رفت و امد ها، ولی چون همون اول با وزن کنار اومدم یه کیف کولی گرفتم حل شد همه چی.

یه بار تو شرکت گذاشتمش کنار یک سونی AW رسما تو رنگ و کیفیت تصویر ازش به شدت کم اورد، اما بازم واسه من زیاد مهم نبود چون من تو خونه یه LCD 21 سامسونگ دارم 2 مانیتوره کار میکنم، و خب رنگ واسم مهم نبود HD بودن یا بهتر بگم رزولیشن 1080*1920 واسم مهم بود که فضای کار فوق العاده عالیی در اختیارت قرار میده

من بازی نمیکنم، اما وقتی که گرفتمش همه گفتن سری F مشکل داره، گرافیکش میسوزه و این حرفا، هرچی بازی تا حالا اومده رو روش نصب کردم و روی HIGH بازی کردم، همه رو رو فریم ریت عالی اجرا کرده، اخیرا ,MAFIA2 رو نصب کردم و راحت دارم بازی میکنم

مشکل کیفیت صداش در حقیقت یک مشکل احمقانه است، بیت ریت و کیفیت کارت صدا رو پایین ترین حالت ممکن تنظیم شده، اگه بزاریش رو بالاترن صدایی رو بهت میده که تاحالا با لپ تاپای سونی نشنیدی ، حداقل منی که تو خونه هم SR دارم هم CW اینو میگم

بک لایت عالیه از دستش نده

الان که دارم این مطلبو مینویسم، رم لپ تاپم خراب شده، مورد نادری که من تو این چند سال نه از لپ تاپای تو خونه دیدم نه همکارا و دوستان، خدا رو شکر زنگ زدم گارانتی گفت بیا اینجا یک ربعه واست عوضش میکنیم

ببین، من با اینکه میدونستم اینهمه از سری F بد میگن، ولی چون همه چیزی که می خواستم تو سری F بود و من سونی می خواستم، رفتم طرفش، روزی هم که هنگ کرد، با خیال راحت، یه تست گرفتم، تو تست رم ارور داد، منم گفتم خدا رو شکر مورد حادی نبود، این چیزا واسه همه لپ تاپا پیش میاد، ممکنه دل بگیری رمش بسوزه، اون موقع هر روز با خودت میگی کاش سونی گرفته بودم اینجوری نمیشد و این حرفا

من طراحی دستگاهم واسم مهم بود، سخت افزارش مهم بود که بتونه از پس کارایی که من ازش می خوام بر بیاد، همین، تمام چیزی که می خواستم براورده شده، پس اگه نیازاتو نشناسی و صرفا به حرف این و اون یه چیزی بگیری اخرش کلی پول میدی و پشیمونی

نمیگم محشره ولی اونچیزی هست و بود که ازش انتظار داشتم و 1.800 خرجش کردم.

ببخشد اگه زیادی حرف زدم، انشالله موفق باشی
    سوالی داشتی ایمیل بده، چون من زیاد وقت نمیکنم به انجمن سر بزنم

10. این کاربر از hasteem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ای بابا تو رو خدا یکی که خودش این مدلا رو داره بیاد نظر بده اینجا.خداییش من موندم سری F12 بگیرم یا نه,مخم ترکید تو انتخاب مدل ,همینم با بدبختی انتخاب کردم
    من f115 دارم، لپ تاپم خیلی وقتا رو پامه، مشکل گرمایی باز چه صیغه اییه؟؟؟
    چه قبل از اپدیت چه بعد از اپدیت، من مشکل حرارت نداشتم
    خدا وکیلی سونی هم یه فراخوان داده ها، دیگه از اشغال ترین جنس های چینی هم بهش بدتر نگاه میکنن
    تویوتا هم کلی فراخوان داد
    این همه شررکت دارن فراخوان میدن
    خب پیش میاد، تازه تو بعضیا، من تو این مدت مشکلی نداشتم غیر رمم، که اونم گارانتی هست خدارو شکر.
    نمیشه که بیام بگم کل سری f رماشون مشکل داره، من یک نفرم، که تاحالا هیچ کی این مشکل رمو نداشته فکر کنم

12. این کاربر از hasteem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_vbasic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Iran-Ahar

پيش فرض

سلام
    ممنون میشم رنگهای موجود سری F رو بگید
    مدل : F12HFX/B

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    ممنون میشم رنگهای موجود سری F رو بگید
    مدل : F12HFX/B
    B/ اخرش مخفف BLACK
    فقطم همین رنگم داره

15. این کاربر از hekhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •