ضمن تشکـــــــــــــرفـــــــ ــراوان از عزیزان {
mk_4th}و{
hekhek}و{
pooria-ir}
درسته,منم تو همین فروم دیدم که منبعی بود ک اول خود سونی فراخوان داده بود ولی بعدش به اپدیت بسنده کرد
بود که نمیدونم یعنی یادم نیست موثق بود یانه!وکساییم که داشتند بدی ازش نگفتن.از طرف دیگه مراجعه به پست #378هم یه چیز دیگه میگه که ادم 2باره دل چرکین میشه!
ولی میدونید آخه مشکل چیه؟مشکل اینه که سری f12 فول اچ دی نیست مگر با قیمتای بالاتر_فک کنم 1700ت_در نتیجه نه led backlit هست نه full HD در صورتیکه 115 قیمت مناسبی داشت وفول بود
بنظرتون تا کی 1700به 1500 یا حدوداشیرسه.اصلا میرسه؟؟!؟
مشکل من این هست که لپ تاپی میخوام کوچیک نباشه و جای pc روهم برام بگیره تو مایه های سری f با مشخصات همزمان زیر به ترتیب اولویت:
1-full HD
2-led backlit
3-core i7
و مشکلات پیش بینی نشده هم حتی الامکان نداشته باشه
اول از همه که اگه یه سونی مثلا سری EA ویا HP خوب معرفی کنید که fullhd led باشه و core i5 هم باشه با اینکه 2 هسته ای هستش چون تو بنچمارکا من! اختلاف زیادی برای لپتاپه همه کاره ندیدم میرم میگیرم وخیال خودمو راحت میکنم.
115 اگه اون مشکلاش نباشه خب از led بودن دست میکشم ومیخرمش . هر چند که بعضیا با دلایل علمی !تو این تاپیک گفتن led & lcd از لحاظ کیفیت فرقی ندارن ولی من که رفتم تو یه مغازه که f12 رو ببینم یه acer بغلش روشن بود که من با این که از گوشه میدیم
رنگای پر تر وقشنگ تری نسبت به f12 داشت.2تا دلم مقایسه کردم_فک کنم 5010و1520dell_یه جورایی led زنده تر نشون میده!حالا نمیدونم منظور دوستان از کیفیت چیه چون من تجربه زیادی تو این مورد ندارم! نظــــــــرتـــــــون چـیــــــــه؟؟؟
حالا میخوام ببینم کسی در مورد زیر حرفی داره؟؟
DELL 1558
LED backlit
FULLHD
core i7
1350تومن حدودا
9cell
نور پس زمینه کیبوردم داره از سری f کوچکتره و همچنین سبک تر
نمیدونم POLAND هم داره یا نه یا این بحثا دیگه نیست ولی اگه داشت حتما میخریدم.داره یا نه؟؟
البته درسته vaio F series واقعا خوشگله و منمن عاشقش شدم وسخته ازش دست بکشم ولی 1558هم زشت نیست
اینو که میگن تو کار عادی گرمه وکیفیت قطعاتش خوب نیستو نمیدونم!
نظــــــــرتـــــــون چـیــــــــه؟؟؟
ببخشید که سرتونو درد آوردم.در کل حالا من چکار کنم؟؟؟