سلام
دوستان كسي راه حلي براي نشان دادن آيكون باطري بعد از نصب ويندوز xp پيدا كرده است؟
ممنون مي شم راهنمايي كنيد
سلام
دوستان كسي راه حلي براي نشان دادن آيكون باطري بعد از نصب ويندوز xp پيدا كرده است؟
ممنون مي شم راهنمايي كنيد
ظاهرا با قیمت بانه قاطی کردم ببخشید این یه شرکت تو تهرانه
با گرافیک x4500 به قیمت 710000
با گرافیک 4330 به قیمت 820000
شرکت امپایر که با گارانتی ایران (سینسپ) 5% به قیمتها اضافه میشه
66731832
empiresinsep.com
سلام
وب کم چجوری فعال میشه
بارها در این پست گفته شده که از نصب xp روی 1564 صرف نظر کنید..چون درایور های مناسبی براش پیدا نمیشه..
و البته مشکلاتی دیگر مثل نشان ندادن وضعیت باتری..در هر حالت من در سون هم برای اطلاع از وضعیت باتری از دکمه F3 که نشانگر باتری روش هست،استفاده می کنم..
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
بعد از نصب همه ی درایورها موجود در DVD ..برنامه ای برای تنظیمات وبکم در Start نشون داده میشه..که برای چت هم باید اون رو به برنامه مورد نظر شناسوندش..
سلام دوستان.1پيشنهاد:به نظرم براي انتقال آهنگ و عكس ... و خلاصه هرجور اطلاعات از موبايلتون به لپ تاپ يا برعكس از رم ريدر استفاده كنيد به نظرم سرعتش خيلي بالاتر ار بلوتوث هست و شما فقط بايد آداپتور مناسب واسه مموري گوشيتون بگيريد.اگه تا حالا امتحان نكرديد پيشنهاد ميدم اين كارو انجام بديد.
در تکمیل حرف حمید عزیز..باید گفت بعضی اوقات که رم گوشی از نوع Micro SD هست..و با گذاشتن در قاب مخصوص برای استفاده در رم ریدر،سیستم نمی تونه اجازه دسترسی به فایلهای داخل مموری رو بده و حتما باید داخل گوشی باشه،که با توجه به تنظیمات اتصال به سیستم در گوشی " PC Connection " باید طوری تنظیم کنید که بتوان از طریق کابل اتصال گوشی به سیستم بتوان به مموری دستیابی داشت..به عبارتی حالت Mass Storage رو انتخاب کنید..
این طوری هم می تونید با سرعتی بهتر از بلوتوث به گوشی دسترسی داشته باشید..![]()
سلام در لپ تاپ 1564 و ويندوز 7 زيگورات
من هنگام نصب ويندوز 7 در مرحلهاي با انتخاب x86 و زيرش 32 مواجه شدم كه 32 را انتخاب كردم و حالا يك ويندوز 32 بيتي نصب شده دارم سووالم اينجاست كه آن x86 منظورش همان ويندوز 64 بيتي بوده؟
2- اخر نصب هم يك ارور مبني بر نبودن ديسك با پيغام cmd.exe داد و قفل شد كه ريستارت كردم و ويندوز شروع به كار كرد اين چه بوده و ايا ايرادي ندارد؟
1-
86 همون 32 بیتی هست
2-
اگر خوب کار میکنه مشکلی نیست
لطفا درایور وب کم و گرافیک و لن وایرلس مخصوص ویستا 32 رو برام بذارید چون مال ویندوز 7 تو ویستا جواب نمیده
دوست عزيز برو تو سايت دل اونجا به راحتي مي توني دانلود كني.همه درايورا موجوده.
dell.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)