سلام .من مشخصات lh600 را می خواستم .هر جا گشتم خبری از اون نیست !
سلام .من مشخصات lh600 را می خواستم .هر جا گشتم خبری از اون نیست !
خوب دوستان من یه عکس از اون سایه (ابر ، شبه ، روح ..) گرفتم که اینجا گذاشتم
البته تو عکس اصلا مشخص نبود اما یه مقدار خیلی کم با فتوشاپ کاری کردم که مشخص بشه و متوجه بشید وقتی تصویر در حال حرکته چی میبینم . البته این عکسها رو هم وقتی تصویر در حال حرکت بود گرفتم اما تو عکس چیزی مشخص نمی شد .
حالا تو این عکسی که گذاشتم و تو عکس پایینی هم دور اون سایه ها خط کشیدم میتونید متوجه بشید:
![]()
من الان 40 روزه یک ال سی دی 37 اینچ ( lh500 ) خریدم الان دو روزه بطور ناگهانی تصویرش رفت و دیگه هم نیومد با گلدیران هم تماس گرفتم اومدند و بعد از کلی ور رفتن و بررسی گفتند یک قطعه میخواهد باید درخواست کنند از شرکت بعد دوباره میایند .....!!!!
مخلص کلام الکی الکی شدیم بی تلوزیون و مسابقات جام جهانی هم از کفمون میره ! از گلدیران و قطعه یدکی هم هیچ خبری نیست
نمیدونم این تلوزیون آخرش برای ما تلوزیون بشو هست یا نه ؟
حالا به نظر شما آخرش اگه درست نشه چکار میکنند ؟
در ارتباط با hl600 شنیدم که تکامل یافته hl500 باید باشه .
کنتراست200000
200HZ
و ظاهرا کیفیت صداش هم بهبود یافته
100%تعویض می شود.
من امروز تصویر SL900 رو با یک مدل سامسونگ (سری 4) مقایسه کردم درسته که هم رده نیستند اما ال جی واقعا بهتر بود...
تصویر LH500 و هم دیدم با HD خوبه اما با ویدیوی معمولی خیلی مشکل داره یعنی خیلی بلور داره و تصاویر مات هست...
من تصویر ویدیوی معمولی رو در سری V سونی دیدم خیلی بهتر از LG هستش!
به به دوست عزیز شما عجب مقایسه می کنید :
شما sl900 lgکه بک لایت led با قیمت1,800,000 با سامسونگ سری چهار که نهایت قیمتش1,200,000است (اونم تازه با سینمای خانگی)مقایسه می کنید؟![]()
بعد اون موقع lh500با قیمت 1,280,000با 40ex700مقایسه میکنید که قیمتش2,180,000است ؟
بعد باید بدونید که از lcdهای با سایز 42 کمه کم باید 2 متر فاصله داشته باشید .
شما نوک دماغ خودتان را دارید می کنید تو lcdبعد میگید بولور داره و تصویر مات اونم چی در رزولوشن sd.
پس این قدر از دوستان که این مدل را دارند چرا توی این lcdبولور ندیدن نکنه همه دارن از بولوری استفاده میکنند یا همه ----- لینوکسی خریدن دارن hd sewisنگاه میکنند؟
بعد یه سوال دیگه هم داشتم این کدام نمایندگی بود که هم گذاشت شما lcdرا با فیلم hdببینید وهم با فیلم معمولی ؟
تا جایی که من میدونم تو نمایندگی یه سری از lcdها به وسیله hdmi hubبه هم دیگر وصل هستند که اون ها هم به بولوری lgوصل هستن ویک سری دیگه هم همین طور به dvd معمولی؟
Last edited by jabarsink2000; 29-06-2010 at 07:56.
واقعا کسی از lh600 خبری نداره .آخه میخوام سفرش بدم .
خب کنار هم بود با هم مقایسه کردم وگر نه میدونم که خیلی با هم فرق دارند...به دوست عزیز شما عجب مقایسه می کنید :
شما sl900 lgکه بک لایت led با قیمت1,800,000 با سامسونگ سری چهار که نهایت قیمتش1,200,000است (اونم تازه با سینمای خانگی)مقایسه می کنید؟![]()
من منظورم ex700 نبود من منظورم v550 بود.بعد اون موقع lh500با قیمت 1,280,000با 40ex700مقایسه میکنید که قیمتش2,180,000است ؟![]()
با دی وی دی معمولی گذاشته بودن اما کیفیت خیلی پایینی داشت!بعد باید بدونید که از lcdهای با سایز 42 کمه کم باید 2 متر فاصله داشته باشید .
شما نوک دماغ خودتان را دارید می کنید تو lcdبعد میگید بولور داره.
پس این قدر از دوستان که این مدل را دارند چرا توی این lcdبولور ندیدن نکنه همه دارن از بولوری استفاده میکنند یا همه ----- لینوکسی خریدن دارن hd sewisنگاه میکنند؟
بعد یه سوال دیگه هم داشتم این کدام نمایندگی بود که هم گذاشت شما lcdرا با فیلم hdببینید وهم با فیلم معمولی ؟
تا جایی که من میدونم تو نمایندگی یه سری از lcdها به وسیله hdmi hubبه هم دیگر وصل هستند که اون ها هم به بولوری lgوصل هستن ویک سری دیگه هم همین طور به dvd معمولی؟
نکته ضعف lh500 تو فرمت رزولشون های ضعیفه! اما با hd خوبه!
در کل lh500 هر چه قدر هم خوب باشه به ex500 نمیرسه اما میشه گفت با b690 سامسونگ تقریبا در یک سطح هستش (در بعضی موارد سامسونگ خوبه و در بعضی موارد الجی)
چرا کسی جوابی به این پست من نداد . گفتید عکس بزار کلی هنر بخرج دادم عکس گذاشتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)