خوب اگه میشه یک تست از امروز بزارید
خوب اگه میشه یک تست از امروز بزارید
خيلي دلم ميخواد بزارم اما مثل اينكه امروز دارن تغييرات ميدن واسه همه قطع شده . وصل شد 3 سوت واست ميزارم![]()
کاش یکی هم جواب منو میداد...![]()
نمایندگی هاش که تو سایتش هست !!!!
اینم صفحه نمایندگی هاش :
تو تهران 2 تا نمایندگی داره آدرس بهارستان هم می زارم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
م بهارستان - خ فخرآباد - پلاک 79
برو تو اون صفحه شماره تلفنش هم زده .
---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
مودم را دقیق نمیدونم ولی تو سایتش بری برا ثبت نام یک قسمتی داره نوشته مودم دارم که میتونی تیک بزنی ولی یکی از دوستان همینجا گفت زنگ زد گفت مودم ایرانسل داره جواب منفی دادند شما خودت زنگ بزن بپرس . قیمت هاش هم خیلی خوبه که بالاس!!!!!!!!!! ADSL 25 گیگ شما چقدر میگیری ؟؟ اینجا میده 40 تومان . قیمت هاش به نظرم خوبه .
داخل سایتش که زده اگر مودم وایمکس داشتید مک آدرسش رو باد بهشون بدید.
ممنون...من آسیاتک دارم....512......3ماه 6 گیگه.....40 تومن....شب هم رایگانه.....مودم را دقیق نمیدونم ولی تو سایتش بری برا ثبت نام یک قسمتی داره نوشته مودم دارم که میتونی تیک بزنی ولی یکی از دوستان همینجا گفت زنگ زد گفت مودم ایرانسل داره جواب منفی دادند شما خودت زنگ بزن بپرس . قیمت هاش هم خیلی خوبه که بالاس!!!!!!!!!! ADSL 25 گیگ شما چقدر میگیری ؟؟ اینجا میده 40 تومان . قیمت هاش به نظرم خوبه .
من یه اشتباهی کردم..مودمم وایرلس هست.......اینطوری خدمات نمیدن...
========
یه سوال....بخوام اینترنت مرکزی بزارم باید چیکار کنم..؟/
منظورت از مرکزی چیه ؟ یعنی کل ساختمان با مودم وایرلس وصل بشند ؟؟
منظورت از اینترنت مرکزی چیه ؟اینترنت را شیر کنی برای همه با مودم وایرلس ؟
منظورت از اینترنت مرکزی چیه ؟ یعنی اینترنت را در کل ساختمان با وایرلس شیر کنی ؟
منظورت از اینترنت مرکزی چیه ؟ یعنی اینترنت را در کل ساختمان با وایرلس شیر کنی ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)