تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 95 اولاول ... 293536373839404142434989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه amir1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام.من یه تلویزیون b650 خریدم.یه مشکلی داشتم و اون اینه که وقتی برای اولین بار روشن می کنی بعد تقریبا 5 دقیقه ریستارت میشه.ولی بعدش دیگه این اتفاق نمی افته.می تونین کمکم کنین؟؟؟
    کسی راه حلی نداره؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

شما از کسایی که این مدل رو دارن بپرسید.آقای pesare_tanha این مدل رو داره.ازش بپرسید.

داره خودمونی میشه peyyyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من چند روز پیش از بانه مدل اروپایی b550 رو از بانه خریدم به قیمت 840 تومان ( 40 اینچ ) . ----t هم داره ( معادل b580 سام سرویس البته سام سرویس ----t نداره ) مشکل پخش زیرنویس فارسی دارم . فایل srt رو هم نام با فیلم کنار فیلم میذارم ولی هنگام پخش زیرنویس اولا از چپ به راست مینویسه ثانیا حروفات رو جدا میکنه . البته میدونم که به خاطر نداشتن زبان فارسی هستش ولی سوالم اینه که
    1- آیا تا حالا کسی با آپدیت فریم فویر این مشکل رو حل کرده
    2- آیا از طریق منوی مخفی میشه کاری کرد
    3- آیا با پسوند idx/sub هم این مشکل رو خواهم داشت و یا کلا باید بیخیالش بشم و زیرنویسه بچسبونم به فیلم
    باتشکر . هر کی میدونه جواب بده در حق بقیه هم لطف میکنه
    درود دوست عزیز

1 - نه متاسفانه با آخرین فریمور ورژن اروپایی هم B650 مشکل زیر نویس حل نمی شه 25/01/2010
    2 - نه متاسفانه گزینه ای در منوی مخفی به نام Arabic Font داره ولی غیر فعال هست .
    3 - تلوزیون های سری B کلا فرمت idx رو ساپورت نمی کنن . فرمت Sub رو هم متاسفانه با این که ساپورت می کنن ولی عملا اجرا نمی کنن . فقط SRT رو بدون مشکل می خونه اگه فایل ها هم نام باشن که متاسفانه ورژن اروپایی
    چون فونت اربیک نداره به صورت نامفهوم نمایش می ده .
    شما فعلا راهی جز SUBMUX نداری که خوب جواب می ده . من دارم روش کار می کنم که با فریمور اروپایی مشکل رو حل کنم اگه به نتیجه ای رسیدم تو همین تاپیک قرار می دم . ولی راه دیگش اینه که فریمور خاورمیانه رو بریزی
    که مشکلات خاص خودش رو داره و اگر حرفه ای نیستی توصیه نمی کنم .

4. این کاربر از peyyyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان .

اینکه دو خط سراسری از عرض افتاده وسط صفحه البته خط ها موقه دیده میشه که یه صفحه سیاه بیاد
    تی وی ما هم این مشکل رو پیدا کرده امروز متوجه شدم یه خط افقی وسط تی وی افتاده ماله ----- و کابل هم نیست از یو اس بی میخونه هم همینطوریه کلا یه خط هست وسط صفحه .... در ضمن من هیچ انگولکیش هم نکردم اصلا نمیدونم منو مخفی چی هست

یکی به داده ما برسه این سامسونگم که .....

---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------

من یادمه اونروز هم که رفتم تی وی بخرم اونی که تو فروشگاه تصویر پخش میکرد یه خط وسط تصویرش داشت . من که پرسیدم یارو گفت اشکال از کابله ! ولی الان میفهمم که نه مشکل فراگیر هستش بله !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا ما چکار کنیم؟این تلویزیون را بخریم یا نه؟بقیه عزیزانی که چند وقته این تلویزیون را دارند یک لطفی کنند و یک خط بنویسند که سامسونگ بی 690 آری یا نه؟

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

واسه ما که چند وقته داریم مشکلی نداره
    دوستان اگه b690تون گارانتی داره باهاشون تماس بگیرید خوب

8. این کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا ما چکار کنیم؟این تلویزیون را بخریم یا نه؟بقیه عزیزانی که چند وقته این تلویزیون را دارند یک لطفی کنند و یک خط بنویسند که سامسونگ بی 690 آری یا نه؟
    اگه میخای کانالهای خودمون به اضافه ماهواره ببینی آره بخرش

10. این کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اگه میخای کانالهای خودمون به اضافه ماهواره ببینی آره بخرش
    منظورم خطی هست که وسط تلویزیون افتادهو دوستان بهش اشاره داشتند..آیا شما این مشکل را دارید؟چند وقته تلویزیونتون را دارید؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تا تکلیف این مشکل روشن نشده نخرید بهتره چون مثل اینکه خیلی ها به این مشکل برخورد کردند تو فرومهای خارجی هم من یه سرچی زدم چند نمنونه از این مورد ها بوده تو ال سی دی های سامسونگ . میخواید عکس بگیرم الان بزارم .

---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------

دوستان اگه b690تون گارانتی داره باهاشون تماس بگیرید خوب
    گارانتی داره ولی من گفتم یکی دو روز بگذره شاید خودش بره (تو همین تاپیک یه نمونه داشتیم ) اگه نرفت زنگ بزنیم .

13. این کاربر از ^^ HAMID ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اینم عکس که خط با فلش مشخص شده :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •