کسی راه حلی نداره؟؟؟![]()
کسی راه حلی نداره؟؟؟![]()
شما از کسایی که این مدل رو دارن بپرسید.آقای pesare_tanha این مدل رو داره.ازش بپرسید.
درود دوست عزیز
1 - نه متاسفانه با آخرین فریمور ورژن اروپایی هم B650 مشکل زیر نویس حل نمی شه 25/01/2010
2 - نه متاسفانه گزینه ای در منوی مخفی به نام Arabic Font داره ولی غیر فعال هست .
3 - تلوزیون های سری B کلا فرمت idx رو ساپورت نمی کنن . فرمت Sub رو هم متاسفانه با این که ساپورت می کنن ولی عملا اجرا نمی کنن . فقط SRT رو بدون مشکل می خونه اگه فایل ها هم نام باشن که متاسفانه ورژن اروپایی
چون فونت اربیک نداره به صورت نامفهوم نمایش می ده .
شما فعلا راهی جز SUBMUX نداری که خوب جواب می ده . من دارم روش کار می کنم که با فریمور اروپایی مشکل رو حل کنم اگه به نتیجه ای رسیدم تو همین تاپیک قرار می دم . ولی راه دیگش اینه که فریمور خاورمیانه رو بریزی
که مشکلات خاص خودش رو داره و اگر حرفه ای نیستی توصیه نمی کنم .
سلام دوستان .
تی وی ما هم این مشکل رو پیدا کرده امروز متوجه شدم یه خط افقی وسط تی وی افتاده ماله ----- و کابل هم نیست از یو اس بی میخونه هم همینطوریه کلا یه خط هست وسط صفحه .... در ضمن من هیچ انگولکیش هم نکردم اصلا نمیدونم منو مخفی چی هستاینکه دو خط سراسری از عرض افتاده وسط صفحه البته خط ها موقه دیده میشه که یه صفحه سیاه بیاد![]()
یکی به داده ما برسهاین سامسونگم که .....
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
من یادمه اونروز هم که رفتم تی وی بخرم اونی که تو فروشگاه تصویر پخش میکرد یه خط وسط تصویرش داشت . من که پرسیدم یارو گفت اشکال از کابله ! ولی الان میفهمم که نه مشکل فراگیر هستش بله !
آقا ما چکار کنیم؟این تلویزیون را بخریم یا نه؟بقیه عزیزانی که چند وقته این تلویزیون را دارند یک لطفی کنند و یک خط بنویسند که سامسونگ بی 690 آری یا نه؟
واسه ما که چند وقته داریم مشکلی نداره
دوستان اگه b690تون گارانتی داره باهاشون تماس بگیرید خوب
اگه میخای کانالهای خودمون به اضافه ماهواره ببینی آره بخرش
منظورم خطی هست که وسط تلویزیون افتادهو دوستان بهش اشاره داشتند..آیا شما این مشکل را دارید؟چند وقته تلویزیونتون را دارید؟
تا تکلیف این مشکل روشن نشده نخرید بهتره چون مثل اینکه خیلی ها به این مشکل برخورد کردند تو فرومهای خارجی هم من یه سرچی زدم چند نمنونه از این مورد ها بوده تو ال سی دی های سامسونگ . میخواید عکس بگیرم الان بزارم .
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
گارانتی داره ولی من گفتم یکی دو روز بگذره شاید خودش بره (تو همین تاپیک یه نمونه داشتیم ) اگه نرفت زنگ بزنیم .دوستان اگه b690تون گارانتی داره باهاشون تماس بگیرید خوب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)