فکر کنم با این قیمت ها که شما میگی باید همین فریم هایی که از قدیم داریم رو دودستی بچسبیم.
لااقل میدونیم که این عینک اصل کره یا ایتالیا هست و نمیری پول به اشغال های چینی که به پول خون میدن بدی
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
فکر کنم با این قیمت ها که شما میگی باید همین فریم هایی که از قدیم داریم رو دودستی بچسبیم.
لااقل میدونیم که این عینک اصل کره یا ایتالیا هست و نمیری پول به اشغال های چینی که به پول خون میدن بدی
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
سلام
من خودم عینک ساز هستم نمیخوام تعریف کنم ولی خدایی قیمت هام مشکلی نداره
حرف کاربر "همت" رو در مورد بعضی عینک سازی ها قبول دارم
دیشب یکی از دوستان خودم رو بعد از مدتی دیدم که عینک با فرام EA داشت که این مد رو من داشتم تا تقریبا پارسال ولی تمام کردم! گفتم از کجا گرفتی؟گفت فلان جا!گفتم چرا اونجا؟!حالا چند؟!!!
فرامی که من خودم میدادم 110 ایشون از یک جا که اسمش رو نمیگم توی یک شهر خریده بود 280 بدون تخفیف !!!
:|:|
سلام
من بحثاتونو خوندم که عالی بود.اما مکان عینکسازی که گفتید به قیمت خرید حساب میکند ذکر نکردید.میخواستم ببینم مقدوره آدرسشو بدید؟![]()
سلام
جان؟!!
هیچ جا عینکی رو به قیمت خرید نمی فروشن اینو مطمئن باشید
میدونم نمیدن.یکی ادعا کرده بدو تو بحثها! شما میدونید بهترین جای خرید عینک که هم اصل باشه و هم قیمتش مناسب باشه کجاست؟ یه چیزی تو مایه های 300 تومن.شما فکر کنم خودتون هم عینک فروشی دارید نه؟آدرس میتونید بدید؟
دوستان فریم عینک شیک و جوان پسندانه میشه چندتا معرفی کنید ؟ ممنون![]()
kasra71
نه عزیزم اینطور چیزی نمیشه که به قیمت خرید بدن
توی این قیمت اسپیدو و کت هستند4
من تهران نیست
Georges St-Pierre
سلام
puma,vinti,Vinti+,speedo,EA,Ceebe
شرمنده من دقت نکردم شیرازی! تو تهران جای خوب نمیشناسی؟ این عینک خریدن هم شده معضلی برای من! از بین اینا خودت کدومو پیشنهاد میکنی؟
دوستان بهترين مكان براي خريد عينك طبي كجاست؟؟؟در تهران؟؟؟
كلا بازارش كجا هست؟؟؟ارزون فروش هم باشن...
سپاسگزارم
سلام دوستان عزیز...من شماره چشمم چهاره و شیشه فتو کرومیک فشرده میخوام .. چون نو افتاب اذیتم میکنه و سردرد میگیرم ..من چند ساله شیشه عینکم رو عوض نکردم .. الان به عینک فروشیها که سر میزنم میگن شیشه فشرده فتو کرومیک دیگه نیست ...و وارد نمیشه ... واقعا اینطوره ؟ یعنی من نمیتونم شیشه فشرده فتوکرومیک پیدا کنم ؟ یا هست ولی همه جا ندارن ؟
اگه منو راهنمایی کنین بینهایت ممنون میشم .....
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)