جالبه كسايي كه ميان تو اين تاپيك نظر ميدن اكثرا از شركت هاي PAP گله و شكايت دارن پس چرا نظر سنجي بالاي تاپيك به نفع شركت هاي خصوصيه؟ پس اين نظرات رو كيا مي دن؟ جالبه.
مخابرات
شركت هاي اينترنتي
جالبه كسايي كه ميان تو اين تاپيك نظر ميدن اكثرا از شركت هاي PAP گله و شكايت دارن پس چرا نظر سنجي بالاي تاپيك به نفع شركت هاي خصوصيه؟ پس اين نظرات رو كيا مي دن؟ جالبه.
برای اولین من سرویس adsl 2+ 128 گرفتم بدون محدودیت دانلود ماهی 10 هزار تومان
سلام با اين قيمتي كه مخابرات مي ده خيلي عاليه. حداقل استرس نداري پهناي باندت تموم بشه . من 3 ماه رو تو 1.5 ماه تموم كردم و همين جور دارم مي سوزم . ديشب كه داشتم اختتاميه جشنواره فجر رو اينترنتي مي ديدم " استرس داشتم كه پهناي باندم زياد نره. خدا كنه زود كرج رو هم راه بدازن .
در ضمن خود مخابرات مودمم میدهد به قیمت 27500 تومان نصبشم رایگانه رانژه خطم رایگانه
اینجوری باشه که خیلی ردیفه ماهی 5 تومن !!!!!!!
کسی آماره دقیق نداره
من هم روز اول یه کم مشکوک بودم اینها نوشتن ماهی 10 تومن ولی قبض هر دو ماه میاد یعنی رو قبض میزنن 20 تومن ؟؟؟
شاید یکی از دلایل که میان شرکت ها رو انتخاب میکنن سرعت مخابرات باشه که بیشتر از 128 نمیده
من خودم تا زمانی که نتونم از مخابرات 512 بگیرم نمیام سمتش![]()
امروز adsl من از مخابرات وصل شد و کیفیت نسبتا خوبی داره که باید دید با زیادتر شدن کاربران همینطوری باقی میمونه یانه؟
البته برای من که با مرکز سلمان فارسی سعادت اباد طرف بودم هرچی باشه نعمته!
اونهایی که توی این منطقه مخابراتی هستند میدونند چه مکافاتیه گرفتن adsl توی این مرکز!
ولی الان خیلی راضیم و با صحبتهایی که کردم سرعت بالاتر هم تا 2 مگ میدند ولی باید مشترک حقیقی نباشی یا شرایطش رو داشته باشی و یا پارتی...![]()
سلام بچه ها ميخواستم بدونم كه مركز مخابراتي شهيد لطيفي اي دي اس ال ميده؟
دوست عزیز در پست اول لیست مراکز مخابراتی امده به ان پست مراجعه نموده و با مرکز مخابراتی خود تماس حاصل نمائید و در مورد سرویس سوال کنید
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------
128 به بالا ر وفقط به کسانی که دانشجو یا شرکت و یا امریه داشت هباشند میدهد این مصوبه مجلس است
این دوستان بگن یاهو براشون قطعه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)