تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 51 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 507

نام تاپيک: ADSL Asretelecom / شرکت عصر انتقال داده

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

چیزی که من از عکس پست قبلیت متوجه شدم اینه که مودم داره مصرف رو نشون می‌ده در حد 14.5 گیگ دانلود و 12.6 گیگ آپلود. ولی شما معتقدی که تو این مدت 22 گیگ ترافیک داشتی و حدود 7 گیگ مصرف کردی و 15 گیگشم معلوم نیست چی شده. این 22 گیگ ترافیک که شما فقط ازش 7 گیگ مصرف کردی، مال کدوم بازه زمانیه عزیز؟ مال 3-4 روز آخر اون نموداره؟

یه چیزی الآن به ذهنم می‌رسه. اونم این که به هر حال مقدار آپلود شما هم قابل توجهه. یعنی تقریبن به همون اندازه دانلود، آپلود هم داری. طبق قانون، ISPها موظفن، 25% ترافیک خریداری‌شده رو به صورت رایگان به عنوان آپلود به ترافیک مجاز سرویس اضافه کنن. عصر تلکام هم همین کار رو می‌کنه. یعنی وقتی شما 4 گیگ ترافیک بخری، 1 گیگ هم به عنوان اون 25%رایگان برای آپلود، بهش اضافه می‌کنه.

معمولن چون برای عموم کاربرای عادی، ترافیک آپلود خیلی کمتر از ترافیک دانلوده، ترافیک ایجاد شده به خاطر آپلود تو همون 25% رایگان پوشش داده می‌شه. اما در مورد شما، چون ترافیک آپلودت تقریبن به اندازه دانلودته، یه بخشی از ترافیک آپلودت در واقع داره از کل ترافیک خریداری شده‌ات استفاده می‌کنه و محاسبه می‌شه. درست مثل کاری که اپراتورها موبایل می‌کنن و هر دو سمت ترافیک رو محاسبه می‌کنن.

شما 22 گیگ ترافیک خریدی با احتساب 25% ترافیک رایگان، حدود 27 تا 27.5 گیگ کل ترافیک قابل استفاده‌ات برای دانلود و آپلود بوده. تو نمودار هم حدود 26.5 گیگ کل ترافیک دانلود و آپلودت بوده که خیلی به هم نزدیکن. البته اگه این مشکل واسه‌ات تو بازه‌ای کمتر از 7 روز اتفاق افتاده باشه، موضوع چیز دیگه‌ایه.
    داخل تصویر، هر نمودار یک روز هست. علت بالا بودن حجم مصرفی، ساعات شبانه ی رایگان هست نه اینکه در طی روز مصرف کرده باشم. جزئیات مصرفم داخل برنامه روی کامپیوتر هست و این نمودارها فقط به صورت روزانه و لحظه ای نمایش میدن.

طبق گفته ی پشتیبانیشون، ترافیک آپلود رایگان هست. روی پارس آنلاین هم من آپلود داشتم و محاسبه نمیشد.

البته بازم بیشترین میزان آپلود رو من در ساعات رایگان شبانه داشتم نه در ساعات روز.

روز آخر که 2 گیگ خریدم، و در طی 11 ساعت با نیم گیگ دانلود کلاً از بین رفت...

من جزئیات مصرفم رو به طور دقیق روی تمام دستگاه ها تحت کنترل دارم و چیزی از دستم در نمیره که محاسبه نکرده باشم. در طی این چند روز اندکی که از این سرویس استفاده کردم، مصرف دانلود روزانه م کلاً به 4-6 گیگ هم نرسیده (تازه مدتیشم با 4G ایرانسل بودم که اونم برنامه دسکتاپم حساب کرده و حوصله کم کردن اون ساعات رو نداشتم) و با اینکه آپلود طبق مصوبه و گفته ی شرکت رایگانه، گیریم که حساب کرده باشن هم آپلودم در ساعات روزانه اندک گیگی بیش نبوده و باقیش برای ساعات رایگانه.

برای من هیچ شکی باقی نمونده که سیستم محاسبه ترافیک مصرفی این شرکت، حداقل برای این سرویس مزخرف هایپر کومبو که مثلاً قراره ترافیک داخلی رو 50% تخفیف بده (قضییه "کامبو/combo" همینه)، مشکل اساسی داره. حداقل 10 گیگابایت حجم از من خورده شد و روز آخر هم که به طور دقیق تمام این دانلود/آپلودهای شبانه رو تعطیل کرده بودم و چک کردم و هیچ راهی نداره که 2-3 گیگ حجم من با این نیم گیگ مصرف تموم شده باشه! پشتیبانی هم خلاصه منظور کلامشون (مثل اینکه خودشونم میدونن مشکلشونو)، این بود که نمیتونی قانونی اثبات کنی و کاری برات نمیکنیم! منم برام 30-40 تومن مهم نیست و اعصابمو نمیزارم پای این آدمای دروغگو... :/
    Last edited by Zeitgeist; 10-05-2016 at 14:35.

2. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

داخل تصویر، هر نمودار یک روز هست. علت بالا بودن حجم مصرفی، ساعات شبانه ی رایگان هست نه اینکه در طی روز مصرف کرده باشم. جزئیات مصرفم داخل برنامه روی کامپیوتر هست و این نمودارها فقط به صورت روزانه و لحظه ای نمایش میدن.

طبق گفته ی پشتیبانیشون، ترافیک آپلود رایگان هست. روی پارس آنلاین هم من آپلود داشتم و محاسبه نمیشد.

البته بازم بیشترین میزان آپلود رو من در ساعات رایگان شبانه داشتم نه در ساعات روز.

روز آخر که 2 گیگ خریدم، و در طی 11 ساعت با نیم گیگ دانلود کلاً از بین رفت...

من جزئیات مصرفم رو به طور دقیق روی تمام دستگاه ها تحت کنترل دارم و چیزی از دستم در نمیره که محاسبه نکرده باشم. در طی این چند روز اندکی که از این سرویس استفاده کردم، مصرف دانلود روزانه م کلاً به 4-6 گیگ هم نرسیده (تازه مدتیشم با 4G ایرانسل بودم که اونم برنامه دسکتاپم حساب کرده و حوصله کم کردن اون ساعات رو نداشتم) و با اینکه آپلود طبق مصوبه و گفته ی شرکت رایگانه، گیریم که حساب کرده باشن هم آپلودم در ساعات روزانه اندک گیگی بیش نبوده و باقیش برای ساعات رایگانه.

برای من هیچ شکی باقی نمونده که سیستم محاسبه ترافیک مصرفی این شرکت، حداقل برای این سرویس مزخرف هایپر کومبو که مثلاً قراره ترافیک داخلی رو 50% تخفیف بده (قضییه "کامبو/combo" همینه)، مشکل اساسی داره. حداقل 10 گیگابایت حجم از من خورده شد و روز آخر هم که به طور دقیق تمام این دانلود/آپلودهای شبانه رو تعطیل کرده بودم و چک کردم و هیچ راهی نداره که 2-3 گیگ حجم من با این نیم گیگ مصرف تموم شده باشه! پشتیبانی هم خلاصه منظور کلامشون (مثل اینکه خودشونم میدونن مشکلشونو)، این بود که نمیتونی قانونی اثبات کنی و کاری برات نمیکنیم! منم برام 30-40 تومن مهم نیست و اعصابمو نمیزارم پای این آدمای دروغگو... :/
    من از اولشم حسم نسبت به این سرویس هایپرکمبوی این شرکت یه جورایی منفی بود. اصلن سراغش نرفتم. تجربه بهم ثابت کرده، این سرویسای خاص که ISPها می‌ذارن مثلن با قیمت کم و در ظاهر جذابه، یه جای کارش می‌لنگه. البته کلن این عصرتلکام همه چیزش تعطیله. از جمله همین سیستم اکانتینگش.

ولی باور کن، برای من دو بار تا حالا به دلیل این که از اون 25% آپلود رایگانم به طول کامل استفاده نکردم یه مقدار حجم اضافه کرده. البته چون سرویس من 3 گیگ بودش، مقدار حجمی هم که برام اضافه کرده در پایان 3گیگ در حد 200 تا 400 مگابایت بوده:

محتوای مخفی: عکس بذل و بخشش عصرتلکام 

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

من از اولشم حسم نسبت به این سرویس هایپرکمبوی این شرکت یه جورایی منفی بود. اصلن سراغش نرفتم. تجربه بهم ثابت کرده، این سرویسای خاص که ISPها می‌ذارن مثلن با قیمت کم و در ظاهر جذابه، یه جای کارش می‌لنگه. البته کلن این عصرتلکام همه چیزش تعطیله. از جمله همین سیستم اکانتینگش.

ولی باور کن، برای من دو بار تا حالا به دلیل این که از اون 25% آپلود رایگانم به طول کامل استفاده نکردم یه مقدار حجم اضافه کرده. البته چون سرویس من 3 گیگ بودش، مقدار حجمی هم که برام اضافه کرده در پایان 3گیگ در حد 200 تا 400 مگابایت بوده:

آره به من هم این آخر حدود فقط 300 مگ اضافه کرد سیستمشون! در کل اعصاب خوردیه این شرکت... :/

فقط یک چیز از این برنامه می خواستم و اونم ایمه که چطور میشه کاری کرد تا این برنامه ریز مصرف و حجم مصرف دیتای هر یک از کارت شبکه هامو(4 تا کارت شبکه)به صورت مستقل از هم مثلا در یک صفحه به من نشون بده؟
    چنین قابلیتی در حال حاضر نداره. میشه پیشنهاد داد بگنجونن در ورژنای بعدی...
    از سازنده ش پرسیدم گفت که فعلاً قصد گنجاندن چنین امکانی رو ندارن ولی گفت میتونید از ورژن Portable (قابل حمل بدون نیاز به نصب) هر چند تا میخواید همزمان باز کنید و هر کدوم رو تخصیص به یه کارت شبکه بدین. حتی میتونید برای هر کدوم یه icon (تصویر) متفاوت هم ست کنید که معلوم باشه چی به چیه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نسخه پرتبل در پایین این صفحه زیر نسخه قابل نصبشه:

5. 2 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

شما الان شبی چقد با آسیاتک دان میکنی ؟؟ چه سرویسی دارید ؟

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

آره به من هم این آخر حدود فقط 300 مگ اضافه کرد سیستمشون! در کل اعصاب خوردیه این شرکت... :/

از سازنده ش پرسیدم گفت که فعلاً قصد گنجاندن چنین امکانی رو ندارن ولی گفت میتونید از ورژن Portable (قابل حمل بدون نیاز به نصب) هر چند تا میخواید همزمان باز کنید و هر کدوم رو تخصیص به یه کارت شبکه بدین. حتی میتونید برای هر کدوم یه icon (تصویر) متفاوت هم ست کنید که معلوم باشه چی به چیه:

نسخه پرتبل در پایین این صفحه زیر نسخه قابل نصبشه:

انجام دادم و بسیار عالی شد.فقط وقتی که یک کارت شبکه به خصوص رو انتخاب می کنم(با هر کدوم از برنامه های پرتابل) گزینه نادیده گرفتن ترافیک داخلی غیر فعال می شود.این یعنی اینکه چون فقط قراره ترافیک یک کارت شبکه به خصوص مانیتور شود کلا شبکه داخلی ترافیکش حساب نمیشه؟

نکته بسیار مهم دیگه هم اینکه من الان 4 تا برنامه پرتابل برای 4 تا کارت شبکه ام نصب کردم.پنجمی رو هم گذاشتم روی حالت تمام ارتباطات.این پنجمی همون برنامه اصلی هستش که از اول بودش و نصبی هست و نه پرتابل.حالا با اینکه در هر 5 تا تیک اجرا هنگام بالا آمدن ویندوز رو زدم اما فقط همین برنامه نصبی

موقعیکه ویندوز میاد بالا خود به خود اجرا میشه و 4 تای دیگه که همشون پرتابل هستند رو باید برم و دستی یک یکی اجرا کنم تا باز بشن.

آیا راهی نیست که اون 4 تا هم خود به خود با بالا اومدن ویندوز شروع به کار کنند؟
    Last edited by david-ebi; 11-05-2016 at 04:40.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شما الان شبی چقد با آسیاتک دان میکنی ؟؟ چه سرویسی دارید ؟
    من الآن سرویس شهاب 10مگابیت 10گیگ در ماه گرفتم. سرعت شبانه رایگانش متغیره. بعضی شبا روی 250 کیلوبایته. بعضی شبا هم تا 450-500 بالا می‌ره. فرقی هم بین سرورهای خارجی و داخل کشور وجود نداره. برخلاف اون چیزی که دوستان تو تاپیک آسیاتک می‌گفتن، سرعت دانلود من حتی از سرورهای خود آسیاتک هم همینه.

جالبه که تخصیص سرعت شانسیه. یعنی یکی دو شب 250 است که حدود 5 گیگ می‌شه دانلود کرد. یه شب یهو می‌شه همون 500 که 9 تا 10 گیگ می‌شه باهاش دانلود کرد.

فعلن از عصرتلکام برام خیلی بهتره. هم از نظر حجم دانلود رایگان و هم از نظر کیفیت سرویس. کیفیتش حتی به نظرم از پارس‌آنلاین که قبلن داشتم بهتر بوده تو این 10 روزی که سرویسم فعال شده.

(مرکز مخابراتی کاشانی تهران)

9. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

انجام دادم و بسیار عالی شد.فقط وقتی که یک کارت شبکه به خصوص رو انتخاب می کنم(با هر کدوم از برنامه های پرتابل) گزینه نادیده گرفتن ترافیک داخلی غیر فعال می شود.این یعنی اینکه چون فقط قراره ترافیک یک کارت شبکه به خصوص مانیتور شود کلا شبکه داخلی ترافیکش حساب نمیشه؟

نکته بسیار مهم دیگه هم اینکه من الان 4 تا برنامه پرتابل برای 4 تا کارت شبکه ام نصب کردم.پنجمی رو هم گذاشتم روی حالت تمام ارتباطات.این پنجمی همون برنامه اصلی هستش که از اول بودش و نصبی هست و نه پرتابل.حالا با اینکه در هر 5 تا تیک اجرا هنگام بالا آمدن ویندوز رو زدم اما فقط همین برنامه نصبی

موقعیکه ویندوز میاد بالا خود به خود اجرا میشه و 4 تای دیگه که همشون پرتابل هستند رو باید برم و دستی یک یکی اجرا کنم تا باز بشن.

آیا راهی نیست که اون 4 تا هم خود به خود با بالا اومدن ویندوز شروع به کار کنند؟
    شاید بتونی از تو Task Scheduler ویندوز برای هر کدوم از اون پرتابل‌ها یه Task تعریف کنی که به محض بالا اومدن ویندوز اجرا بشن.

11. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

من دیر متوجه این مسئله شدم و ثبت ناممو کرده بودم!

بهم به دروغ گفتن که سرویس روزانه شبانه سرعتش روی 10 مگ بسته میشه و بازه. حالا که راه انداختن، اولاً که خطم رو روی 3 مگابیت دانلود و نیم مگابیت آپلود بستن و هرچقدر بحث کردم که آقا خط من تا 8 مگ راحت میکشه و روی پارس آنلاین مشکلی نداشتم، با اینکه الان snr روی 20 هست میگه "خطت نمیکشه به خاطر همین بالاتر نمیره" در حالی که مشخصه خط روی این عدد خاص فیکس شده و تعریف شده که حتی یک کیلوبیت هم بالا پایین نمیره نه down نه up!

از ساعت 21 تا نمیدونم چند صبح هم که همونطور که دوستان گفتن محدود میشه سرعت. برای من محدود میشه روی 100 کیلوبایت بر ثانیه! زنگ زدم میگن "سرویس شما 1 مگابیت هست (هایپرکومبو) و ساعت 21 تا 8 صبح سرعت همونه که هست"!

حالا دیدم حجمم تموم شده! رفتم تو سایتشون ریز مصرف رو دیدم، دیدم تمام این شبانه ها از ساعت 3-7 رو هم حساب کرده سیستمشون با همین سرعت داغون 100 کیلوبایت که دانلود انجام شده! زنگ زدم، به طور غیرمستقیم منظورشون این بود که نمیتونی اثبات کنی و برو ساعت 3:30 مودم رو خاموش روشن کن، ساعت 6:30 هم همینطور تا ببینیم حساب میکنه یا نه! انگار من بیکارم به خاطر این سرعت داغون اونقدر بیدار بمونم...

در کل اینکه فردا زنگ میزنم جمع کنن میرم آسیاتک یا هر گور دیگه ای. پشت سر هم دروغ فقط شنیدم از این شرکت و افراد پشت تلفنش و سرم کلاه گذاشتن! ای کاش مکالمات رو ضبط میکردم... :|
    داداش ما که خیلی بهت گفتیم نیا ولی اخر اومدی
    تجربه ی شخصیم میگه پارس انلاین بهترین ISP تو ایران ناموسا ، الان خودت اومدی ، نمی دونم ، دیدی یا نه ، هیچ مزایایی نداشت این شرکت ، پارس انلاین مثلا عیدی میده ، یه باشگاه مشتریان داره که هر دفعه امتیازت اضافه بشه میتونی گیگ اضافه بخری ، اپلودش رایگان ، تازه این شرکت سرویسی مخصوص گیمینگ نداره برای پینگ کمتر ، از طرفی مثل پارس انلاین نمی تونن پهنای باند رو کم یا زیاد کنن در اخر خیلی خیلی گرونه
    به نظرم پارس بری بهتره ، طرح یکسال مثلا داره 65 گیگ 69 هزار تومن

13. این کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام برای تخلیه میگن حضوری بیاین برای تخلیه باید چه کار کرد زنگ بزنم به تهران 195 شکایت کنم مشهد کسی تخلیه کرده حضوری رفته

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سرویس های غیر از هایپر کمبو بعد 9 شب سرعتشون بیشتره؟
    ضمنا دوستان سمت این شرکت نیایید هم سرعت شبانه داغون شده هم قعطی داره هم عجیب و غریب حجم میخوره!!! وحشتناک ینی!!! من حساب کتاب اینترنتمو دارم دقیق! 30 گیگ حجمم تموم جمعش میکنم
    Sent from my C6903 using Tapatalk
    Last edited by ArashMiniStar; 05-06-2016 at 14:55.

16. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •