داخل تصویر، هر نمودار یک روز هست. علت بالا بودن حجم مصرفی، ساعات شبانه ی رایگان هست نه اینکه در طی روز مصرف کرده باشم. جزئیات مصرفم داخل برنامه روی کامپیوتر هست و این نمودارها فقط به صورت روزانه و لحظه ای نمایش میدن.
طبق گفته ی پشتیبانیشون، ترافیک آپلود رایگان هست. روی پارس آنلاین هم من آپلود داشتم و محاسبه نمیشد.
البته بازم بیشترین میزان آپلود رو من در ساعات رایگان شبانه داشتم نه در ساعات روز.
روز آخر که 2 گیگ خریدم، و در طی 11 ساعت با نیم گیگ دانلود کلاً از بین رفت...
من جزئیات مصرفم رو به طور دقیق روی تمام دستگاه ها تحت کنترل دارم و چیزی از دستم در نمیره که محاسبه نکرده باشم. در طی این چند روز اندکی که از این سرویس استفاده کردم، مصرف دانلود روزانه م کلاً به 4-6 گیگ هم نرسیده (تازه مدتیشم با 4G ایرانسل بودم که اونم برنامه دسکتاپم حساب کرده و حوصله کم کردن اون ساعات رو نداشتم) و با اینکه آپلود طبق مصوبه و گفته ی شرکت رایگانه، گیریم که حساب کرده باشن هم آپلودم در ساعات روزانه اندک گیگی بیش نبوده و باقیش برای ساعات رایگانه.
برای من هیچ شکی باقی نمونده که سیستم محاسبه ترافیک مصرفی این شرکت، حداقل برای این سرویس مزخرف هایپر کومبو که مثلاً قراره ترافیک داخلی رو 50% تخفیف بده (قضییه "کامبو/combo" همینه)، مشکل اساسی داره. حداقل 10 گیگابایت حجم از من خورده شد و روز آخر هم که به طور دقیق تمام این دانلود/آپلودهای شبانه رو تعطیل کرده بودم و چک کردم و هیچ راهی نداره که 2-3 گیگ حجم من با این نیم گیگ مصرف تموم شده باشه! پشتیبانی هم خلاصه منظور کلامشون (مثل اینکه خودشونم میدونن مشکلشونو)، این بود که نمیتونی قانونی اثبات کنی و کاری برات نمیکنیم! منم برام 30-40 تومن مهم نیست و اعصابمو نمیزارم پای این آدمای دروغگو... :/