از زبان یکی از بچه های tuningtalk.com
خب عرض کنم خدمتتون روآی سال رو اگه فقط توو 6 ماه اول و کمتر از 10 هزار کیلومتر کارکرد در در نظر بگیریم خیلی عالی شده نسبت به روآی معمولی . اینجور بگم که با روآی معمولی اصلا قابل مقایسه نیست خیلی بهتر شده . میتونم اشاره کنم به موتور بدون سر و صدا (چون استکان تایپید ها عوض شده و فیلر اتومات نصب شده که موقع گرما و سرما خودش تنظیم بشه )، اتاق بدون لرزش تا سرعت 180(چون گاردان دو تکه شده و وسطش یه مفصل ثابت داره که به اتاق وصله و بنابرین میشه گفت به جای این که یه میل گاردان بزرگ و دراز داشته باشه دو تا میل گاردان کوتاه داره ) و به راحتی از بالانس خارج نمیشه که موجب لرزش اتاق بشه . لرزش فرمون روو سرعت 120 هم که توو همه روآهای معمولی بود رفع شده . دیفرانسیل و گیربکس بدون کوچکترین صدا ( پوسته ی رفع صدا ) ، شتاب و سرعت عالی که مربوط میشه به دیسک و صفحه پژویی و تقویت موتور.
( موتور 1700 سی سی ، یعنی از 405 حدود 60 سی سی کمتر داره ) عدم تفاوفت بین گاز و بنزین ( چون پایه گاز سوزه ) واقعا گاز و بزنینش فرق چندانی نداره .
خب حالا اشاره میکنم که مشکلاتی که بعد از 6 ماه یا بعد از 10 هزار تا سراغ ماشین میان
1__ لاستیک سایی وحشتناک
2__صدای قر قر از داخل گیربکس
3__ کم اوردن در حالت بنزین ( وسط گاز دادن و دور گرفتن ماشین یهو سکته میزنه بعد رفع میشه )
4__ماشین روو کولر کپ میکنه خیلی درگیر میشه موتور
5__صدای چلق چلق فیلر ها کم کم به گوش میرسه
6__ کم کم صدای دیفرانسیل در میاد و قطعا به مرور بیشتر خواهد شد
7__جلوبندی تعطیل شده فرمون توو دست لق لق میکنه ( البته این مربوط به اکثر روآ هاس چه سال چه پارسال )
8__صدای چلق چلق و صر و صدای سر سیلندر به اوج خودش میرسه
9__دنده 2 از جاش بیرون میزنه
خب حالا ماشین رو میبرید نمایندگی واسه تعمیر گیربکس اما از اونجایی که تغیراتی توو گیربکس دادن لوازمش در حال حاضر نیست ، و البته اگه باشه هم فایده نداره چون عوض هم بشه باز همین بساطه.
و اما... سر و صدای موتور به حدی میرسه که صداش شبیه مینی بوس میشه ! و توو ترافیک و کوچه پس کوچه همه مسخره میکنن( واقعا ) ماشینو میبری نمایندگی نشون بدی به خاطر صدا و پیش خودت هم میگی با یه فیلر حل میشه اما در کمال ناباوری میشنوی که موتور ماشینی که 6 ماه کار نکرده باید کامل باز بشه. چرا؟ چون مغزی فیلر اتومات که بهش اشاره کردم به خاطر بد بودن جنسش گیرپاچ میکنه و استکان تایپید هارو همیشه بالا نگه میداره و این باعث میشه که استکات تایپید به میل بادامک فشار بیاره و باعث سائیدگی هر دو قطعه بشه. تعویض استکان تایپید با فقط بازکردن سر سیلندر امکان پذیره اما تعویض میل بادامک رو باید حتما موتور بیرون باشه تا در بیاد. این قطعه ها هم چون جدید گذاشتن خود شرکت هم واسه تحویلش مشکل داره و این میشه که حدود 20 روز طول میکشه تا بیاد. یعنی 20 روز ماشین اونجا افتاده باشه. و اینم بگم که بدون استثنا روآی سال به این وضع میوفته بعد از چند ماه . و در ضمن توو هر نمایندگی هم که رفتم چند تا دیگه دقیقا به خاطر همین عیب اونجا افتاده بود . جالب این که شرکت هیچ اقدامی نکرده واسه این قضیه و همینطور داره میندازه به مردم ! و از همه مهمتر این که ماشین توو هفتمین یا هشتمین ماه گارانتی به این روز میوفته و با گارانتی همون قطعه هارو دوباره روش نصب میکنن که مسلما باز 6 7 ماه بیشتر کار نمیکنه . و اونوقته که دیگه ماشین گارانتی هم نیست و این میشه که باید 400 هزار تومان بیای وسط . من که یه ماهه تعمیر کردم دوباره داره کم کم صدا میوفته .
من که فنا شدم شما مراقب باشید
آهاااااااااااااااااااااای ملت روآی سال نخرید