تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 54 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 539

نام تاپيک: پژو روآ Roa

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

دوستان چه گناهی کردن که شما میخوای تو این تاپیک نظر بدی؟! چند بار خواستیم به خاطر شما قفل کنیم اما باز فرصت دادیم این تاپیک ادامه پیدا کنه!
    پس لطفا این حرف های تکراری رو به همه نزنید! چون اونقدر من و دوستان جواب شما رو دادیم که دیگه خسته شدیم!
    دوست من فقط من حرف تکراری میزنم شما نمیزنی!خودتم فقط میگی روا بدهمن با توجه به کسانی که داشتنو راضی بودن جواب این دوستمونم دادم.......
    فقط میتونم بگم شما تنها کسی هستی که فقط از من انتقاد میکنی و خودتو فوق تخصص همه چی میدونی!دوست من اشکال نداره فقط سکوت میکنم...
    Last edited by irinn65; 13-09-2010 at 23:08.

2. این کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

دو سه روز مشهد بودم اینقدر اردی و روآ دیدم که فکر کنم تو عمرم ندیده بودم!

هر 10 تا اتاق 405 8 9 تاش اردی و روآ بود. برعکس بقیه شهرا !

چه طرفداری دارن اینا تو مشهد !

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

از زبان یکی از بچه های tuningtalk.com

خب عرض کنم خدمتتون روآی سال رو اگه فقط توو 6 ماه اول و کمتر از 10 هزار کیلومتر کارکرد در در نظر بگیریم خیلی عالی شده نسبت به روآی معمولی . اینجور بگم که با روآی معمولی اصلا قابل مقایسه نیست خیلی بهتر شده . میتونم اشاره کنم به موتور بدون سر و صدا (چون استکان تایپید ها عوض شده و فیلر اتومات نصب شده که موقع گرما و سرما خودش تنظیم بشه )، اتاق بدون لرزش تا سرعت 180(چون گاردان دو تکه شده و وسطش یه مفصل ثابت داره که به اتاق وصله و بنابرین میشه گفت به جای این که یه میل گاردان بزرگ و دراز داشته باشه دو تا میل گاردان کوتاه داره ) و به راحتی از بالانس خارج نمیشه که موجب لرزش اتاق بشه . لرزش فرمون روو سرعت 120 هم که توو همه روآهای معمولی بود رفع شده . دیفرانسیل و گیربکس بدون کوچکترین صدا ( پوسته ی رفع صدا ) ، شتاب و سرعت عالی که مربوط میشه به دیسک و صفحه پژویی و تقویت موتور.
    ( موتور 1700 سی سی ، یعنی از 405 حدود 60 سی سی کمتر داره ) عدم تفاوفت بین گاز و بنزین ( چون پایه گاز سوزه ) واقعا گاز و بزنینش فرق چندانی نداره .
    خب حالا اشاره میکنم که مشکلاتی که بعد از 6 ماه یا بعد از 10 هزار تا سراغ ماشین میان

1__ لاستیک سایی وحشتناک
    2__صدای قر قر از داخل گیربکس
    3__ کم اوردن در حالت بنزین ( وسط گاز دادن و دور گرفتن ماشین یهو سکته میزنه بعد رفع میشه )
    4__ماشین روو کولر کپ میکنه خیلی درگیر میشه موتور
    5__صدای چلق چلق فیلر ها کم کم به گوش میرسه
    6__ کم کم صدای دیفرانسیل در میاد و قطعا به مرور بیشتر خواهد شد
    7__جلوبندی تعطیل شده فرمون توو دست لق لق میکنه ( البته این مربوط به اکثر روآ هاس چه سال چه پارسال )
    8__صدای چلق چلق و صر و صدای سر سیلندر به اوج خودش میرسه
    9__دنده 2 از جاش بیرون میزنه
    خب حالا ماشین رو میبرید نمایندگی واسه تعمیر گیربکس اما از اونجایی که تغیراتی توو گیربکس دادن لوازمش در حال حاضر نیست ، و البته اگه باشه هم فایده نداره چون عوض هم بشه باز همین بساطه.
    و اما... سر و صدای موتور به حدی میرسه که صداش شبیه مینی بوس میشه ! و توو ترافیک و کوچه پس کوچه همه مسخره میکنن( واقعا ) ماشینو میبری نمایندگی نشون بدی به خاطر صدا و پیش خودت هم میگی با یه فیلر حل میشه اما در کمال ناباوری میشنوی که موتور ماشینی که 6 ماه کار نکرده باید کامل باز بشه. چرا؟ چون مغزی فیلر اتومات که بهش اشاره کردم به خاطر بد بودن جنسش گیرپاچ میکنه و استکان تایپید هارو همیشه بالا نگه میداره و این باعث میشه که استکات تایپید به میل بادامک فشار بیاره و باعث سائیدگی هر دو قطعه بشه. تعویض استکان تایپید با فقط بازکردن سر سیلندر امکان پذیره اما تعویض میل بادامک رو باید حتما موتور بیرون باشه تا در بیاد. این قطعه ها هم چون جدید گذاشتن خود شرکت هم واسه تحویلش مشکل داره و این میشه که حدود 20 روز طول میکشه تا بیاد. یعنی 20 روز ماشین اونجا افتاده باشه. و اینم بگم که بدون استثنا روآی سال به این وضع میوفته بعد از چند ماه . و در ضمن توو هر نمایندگی هم که رفتم چند تا دیگه دقیقا به خاطر همین عیب اونجا افتاده بود . جالب این که شرکت هیچ اقدامی نکرده واسه این قضیه و همینطور داره میندازه به مردم ! و از همه مهمتر این که ماشین توو هفتمین یا هشتمین ماه گارانتی به این روز میوفته و با گارانتی همون قطعه هارو دوباره روش نصب میکنن که مسلما باز 6 7 ماه بیشتر کار نمیکنه . و اونوقته که دیگه ماشین گارانتی هم نیست و این میشه که باید 400 هزار تومان بیای وسط . من که یه ماهه تعمیر کردم دوباره داره کم کم صدا میوفته .
    من که فنا شدم شما مراقب باشید
    آهاااااااااااااااااااااای ملت روآی سال نخرید

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نشونه این چیزایی که الان گفتی چیه رفیق؟
    سر و صدای موتور؟
    من اصلا وارد نیستم یکم راهنمایی کن. ممنون.

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از زبان یکی از بچه های tuningtalk.com

خب عرض کنم خدمتتون روآی سال رو اگه فقط توو 6 ماه اول و کمتر از 10 هزار کیلومتر کارکرد در در نظر بگیریم خیلی عالی شده نسبت به روآی معمولی . اینجور بگم که با روآی معمولی اصلا قابل مقایسه نیست خیلی بهتر شده . میتونم اشاره کنم به موتور بدون سر و صدا (چون استکان تایپید ها عوض شده و فیلر اتومات نصب شده که موقع گرما و سرما خودش تنظیم بشه )، اتاق بدون لرزش تا سرعت 180(چون گاردان دو تکه شده و وسطش یه مفصل ثابت داره که به اتاق وصله و بنابرین میشه گفت به جای این که یه میل گاردان بزرگ و دراز داشته باشه دو تا میل گاردان کوتاه داره ) و به راحتی از بالانس خارج نمیشه که موجب لرزش اتاق بشه . لرزش فرمون روو سرعت 120 هم که توو همه روآهای معمولی بود رفع شده . دیفرانسیل و گیربکس بدون کوچکترین صدا ( پوسته ی رفع صدا ) ، شتاب و سرعت عالی که مربوط میشه به دیسک و صفحه پژویی و تقویت موتور.
    ( موتور 1700 سی سی ، یعنی از 405 حدود 60 سی سی کمتر داره ) عدم تفاوفت بین گاز و بنزین ( چون پایه گاز سوزه ) واقعا گاز و بزنینش فرق چندانی نداره .
    خب حالا اشاره میکنم که مشکلاتی که بعد از 6 ماه یا بعد از 10 هزار تا سراغ ماشین میان

1__ لاستیک سایی وحشتناک
    2__صدای قر قر از داخل گیربکس
    3__ کم اوردن در حالت بنزین ( وسط گاز دادن و دور گرفتن ماشین یهو سکته میزنه بعد رفع میشه )
    4__ماشین روو کولر کپ میکنه خیلی درگیر میشه موتور
    5__صدای چلق چلق فیلر ها کم کم به گوش میرسه
    6__ کم کم صدای دیفرانسیل در میاد و قطعا به مرور بیشتر خواهد شد
    7__جلوبندی تعطیل شده فرمون توو دست لق لق میکنه ( البته این مربوط به اکثر روآ هاس چه سال چه پارسال )
    8__صدای چلق چلق و صر و صدای سر سیلندر به اوج خودش میرسه
    9__دنده 2 از جاش بیرون میزنه
    خب حالا ماشین رو میبرید نمایندگی واسه تعمیر گیربکس اما از اونجایی که تغیراتی توو گیربکس دادن لوازمش در حال حاضر نیست ، و البته اگه باشه هم فایده نداره چون عوض هم بشه باز همین بساطه.
    و اما... سر و صدای موتور به حدی میرسه که صداش شبیه مینی بوس میشه ! و توو ترافیک و کوچه پس کوچه همه مسخره میکنن( واقعا ) ماشینو میبری نمایندگی نشون بدی به خاطر صدا و پیش خودت هم میگی با یه فیلر حل میشه اما در کمال ناباوری میشنوی که موتور ماشینی که 6 ماه کار نکرده باید کامل باز بشه. چرا؟ چون مغزی فیلر اتومات که بهش اشاره کردم به خاطر بد بودن جنسش گیرپاچ میکنه و استکان تایپید هارو همیشه بالا نگه میداره و این باعث میشه که استکات تایپید به میل بادامک فشار بیاره و باعث سائیدگی هر دو قطعه بشه. تعویض استکان تایپید با فقط بازکردن سر سیلندر امکان پذیره اما تعویض میل بادامک رو باید حتما موتور بیرون باشه تا در بیاد. این قطعه ها هم چون جدید گذاشتن خود شرکت هم واسه تحویلش مشکل داره و این میشه که حدود 20 روز طول میکشه تا بیاد. یعنی 20 روز ماشین اونجا افتاده باشه. و اینم بگم که بدون استثنا روآی سال به این وضع میوفته بعد از چند ماه . و در ضمن توو هر نمایندگی هم که رفتم چند تا دیگه دقیقا به خاطر همین عیب اونجا افتاده بود . جالب این که شرکت هیچ اقدامی نکرده واسه این قضیه و همینطور داره میندازه به مردم ! و از همه مهمتر این که ماشین توو هفتمین یا هشتمین ماه گارانتی به این روز میوفته و با گارانتی همون قطعه هارو دوباره روش نصب میکنن که مسلما باز 6 7 ماه بیشتر کار نمیکنه . و اونوقته که دیگه ماشین گارانتی هم نیست و این میشه که باید 400 هزار تومان بیای وسط . من که یه ماهه تعمیر کردم دوباره داره کم کم صدا میوفته .
    من که فنا شدم شما مراقب باشید
    آهاااااااااااااااااااااای ملت روآی سال نخرید
    عموی من روای سال داره تا حالا نزدیک 20000 تا باهاش کار کرده هنوز کوچکترین مشکلی نداره! خیلی هم راضیه!
    اینایی که گفتی معمولا مربوط می شه به عدم توجه به ماشین در زمان آب بندی که معمولا رعایت نمی کنیم و ماشین ها به این روز میفتن!

7. 3 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

عموی من روای سال داره تا حالا نزدیک 20000 تا باهاش کار کرده هنوز کوچکترین مشکلی نداره! خیلی هم راضیه!
    اینایی که گفتی معمولا مربوط می شه به عدم توجه به ماشین در زمان آب بندی که معمولا رعایت نمی کنیم و ماشین ها به این روز میفتن!
    کاملا درسته...ادم اگه راننده باشه برای ماشینش مشکلی پیش نمیاد حتی اگه ژیان باشه البته بفکر ماشین بودنم مهمه راننده اگه ماشین باز باشه و برسه به ماشینش زور نیاره مثل ساعت کار میکنه
    بعضیا یه ماشین میگیرن پدر ماشینو در میارن میخوان ایراد نداشته باشه
    البته اینم بگم ماشینهای ایرانی شانسی هستن و اینکه اب بندی واقعا برای اینده ماشین مهمه....

داره خودمونی میشه 8211534635's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    خراسان بزرگ

پيش فرض

سلام
    از یک سال پیش تا حالا تغییری در روآی سال ایجاد شده است؟
    عیب های کمی که در آن بوده است برطرف شده است؟
    مدل شهریور 89 با تولید اول 88 چقدر تفاوت کرده و بهینه شده است؟
    با تشکر
    Last edited by 8211534635; 21-09-2010 at 14:22.

داره خودمونی میشه 8211534635's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    خراسان بزرگ

پيش فرض

دو سه روز مشهد بودم اینقدر اردی و روآ دیدم که فکر کنم تو عمرم ندیده بودم!

هر 10 تا اتاق 405 8 9 تاش اردی و روآ بود. برعکس بقیه شهرا !

چه طرفداری دارن اینا تو مشهد !
    سلام
    واسه اینه که نو و تمیزش به صد تا پراید شرف داره!!!

11. این کاربر از 8211534635 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

سلام
    از یک سال پیش تا حالا تغییری در روآی سال ایجاد شده است؟
    عیب های کمی که در آن بوده است برطرف شده است؟
    مدل شهریور 89 با تولید اول 88 چقدر تفاوت کرده و بهینه شده است؟
    با تشکر
    از صفحات اول تا اینجا در این تاپیک صحبت کردیم میتونید از اول یه مروری بکنید چون در مورد مزایا معایب و ...در موردش بحث شده اگه توضیح بدیم فکر کنم تکراری میشه!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

جدیدا انگار ایرانخودرو هم مثل سایپا که خبری ازپراید دوگانه سوز نیست روای سالم گاز سوزش کم شده!من روزنامه مطالعه میکردم فقط بنزینی سال بود با ای بی اس حدود9تومان بدون ای بی اس8300 8400بود!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •