خوب این اموزشی که گذاشتم واسه خودم کار کرد البته تو بازی نمیشد شلیک کرد که از قبل این مشکل بودش
ولی سیستم انلاینش خیلی بده شاید من بخوام سرور دیگه ای برم اینجا خودش سرور درست میکنه
هر کسی اصلش رو خریده مارو هم راهنمایی کنه ؟
خوب این اموزشی که گذاشتم واسه خودم کار کرد البته تو بازی نمیشد شلیک کرد که از قبل این مشکل بودش
ولی سیستم انلاینش خیلی بده شاید من بخوام سرور دیگه ای برم اینجا خودش سرور درست میکنه
هر کسی اصلش رو خریده مارو هم راهنمایی کنه ؟
این اموزشی که گذاشتم تست کردم کار میکنه من نمیتوستم باهاش شلیک کنم که مشکل از بازی خودم بود الان دارم تستش میکنم
ولی به هر حال دنبال اصل بازی هستم کس نیست مارو راهنمایی کنه ؟
در ضمن تست کردن این اموزش به ضررشون نیست حتما بکنید چند نفر از دوستای من دارن بازی میکنن !
سلام دوست عزیز .
من از یکی از دوستام تو توپخونه گرفتم و دیگه نداره که بخوام بهت آدرس بدم .
ولی اگر بخوای وست گیم داره ولی میده 60 تومن .
من هم امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت دوستان دیگه واسه teknogods صبر نکنید همین راهو برید
دوستان مثل اینکه سایتدیگه کد نمیده اگه میتونید یه دونه هم واسه من کرد بدین ؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم زیاد اینگلیسی بلد نیستم و از همه درخواست ترجمه میکنم دوستان اگه مشکلی داشت بگید
1. یدونه اکانت تو steam درست کنید( از اکانت اصلی خودتون که بازی رو مجاز گرفتید استفاده نکنید ) احتمال بن شدن دارن
2. به سایت
بریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
( فعلا کار نمیکنه )
ایمیل معتبر خودتون رو بدید و رو Submitکلیک کنید
به inbox ایمیلتون برید و ایمیلی که از طرف Zero Gear اومده باز کنید لینکی که تو ایمیل میده رو باز کنید و beta key رو کپی کنید
تو steam لوگین کنید و به تب My games برید
رو Activate a product on Steam کلیک کنید و اون کدی که کپی کرده بودید رو اینجا پست کنید
(در ضمن بگم بازی خدود گ300 مگ هستش )
تو My games راست کلیک کنید
properties > Update > Automatic updates >(select) Do not automatically update this game
به جایی که steam رو نصب کردید برید بعدش برید اینجا :
\steamapps\common\zero gear\Server
هر چی در فولدر Server هستش رو cut کنید تو یه پوشه دیگه ( اگه بعدا نمیخواد zero gear رو بازی کنید delete کنید )
بعد تمام فایل های Modern Warfare 2رو کپی کنید تو همین شاخه
\steamapps\common\zero gear\Server
از این لینک کرک جدید رو دانلود کنید :
از فشردگی خارجش کنید و کپی کنید تو فولدر steamapps\commonکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو steam لوگین کنید و به تب my games برید و zero gear رو اجرا کنید
اما این mw2 رو اجرا میکنه
بقیش مهم نیست
چند توصیه مهم : (واسه اینکه مثل من نشید و 300 مگ بیشتر دانلود نکنید)
1. اگه steam شما خیلی وقته نصبه یا قاطی داره بهتره یه بار دیگه پاک و نصب کنید و اموزش بالا رو انجام بدید
2. بازی mw2 رو یه جا دیگه نصب کنید و از اونجا کپی کنید به بخش مربوطه
3. حتما تو steam
properties > Update > Automatic updates
Do not automatically update this game انتخاب شده باشه
Last edited by alizshah; 21-12-2009 at 21:04.
اصلا ادرس توپ خونه تو تهران کجاست ؟
وست گیم سایت داره ؟
فکر کنم بدون اون کد هم بشه انکارو کرد فقط باید بازی zero gear رو از هرجا می تونین دانلود کنین بعد بازی رو توی steam اد کنید بقیه مراحل فرقی نمیکنه(تنها مشکل این کار اینه که توی این اکانت جدیده بدون سریال نامبر نمیتونید فرند اد کنید)
حالا بالا خره ميتونيم co op بريم
ولي نميتونيم multi بريم يا حل شده؟نه حل نشده
بايد بريم بازي رو بخريم كساييم كه پول ندارن و يا دسترسي ندارن بايد برن خودشون رو بكشن
مثل من![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)