تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 54 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 540

نام تاپيک: میزگـــــرد فلـــســفـــــی

داره خودمونی میشه a@s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دلیل اینکه ما بحث فلسفی نمیکنیم اینکه وقتی میخوایم بحثی رو مطرح کنیم و وقتی که بحثی مطرح میشه یک یا چندیدن نفر از روی تعصب و... میان و نقل میکنن و بحث رو با حرفهای به اصطلاح علمای دین به انزوا میکشن و نقض میکنن و وقتی با یک حرف منطقی و علمی و عقلی جوابشون رو میدی به هیچ وجه قانع نمی شن...
    برای یک بحث فلسفی باید تعصب و دین و... رو کنار گذاشت و با فکری ازاد بحث کرد و نه اینکه...
    تعصب مانند یخ می ماند و هیچ چیز در یخ نمی روید!
    سلام سعیدجان
    درعین حالیکه مطلبی که میگی درسته ولی خواستم این روبگم که درفلسفه هم مکاتبی هست که ممکنه افرادی باشندکه به آن گرایش داشته باشندو بد نیست اگرکسی گرایش مکتبی داشته باشد.چون وقتی کسی به مکتبی اعتقادداشته باشد دیگران میتوانندنظر وی رادرهر مسئله بفهمند بی آنکه خودآن شخص درموردآن مسئله اظهارنظرکرده باشد.مثلا وقتی شخصی اومانیست باشدمامیدانیم که که نظرش نسبت به مسئله شناخت چیست؟حتی اگر درین مورداظهارنظرنکرده باشدواین خیلی بهترازآنست که شخصی هیچ چیز راقبول نکند مدام درحال انکارونفی باشد ووقتی ازو بپرسند پس توبه چی اعتقاد داری؟بگوید :من فقط میتوانم بگویم به چی اعتقادندارم.البته این هم جدیدابرای خودش یک فلسفه ای شده است که معلوم نیست به چه دردی میخورد؟ شایدهم من ازین چیزها چیزی نمیفهمم امیدوارم شمایایکی دیگرازدوستان من را راهنمایی کنید.

2. این کاربر از a@s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

سلام سعیدجان
    درعین حالیکه مطلبی که میگی درسته ولی خواستم این روبگم که درفلسفه هم مکاتبی هست که ممکنه افرادی باشندکه به آن گرایش داشته باشندو بد نیست اگرکسی گرایش مکتبی داشته باشد.چون وقتی کسی به مکتبی اعتقادداشته باشد دیگران میتوانندنظر وی رادرهر مسئله بفهمند بی آنکه خودآن شخص درموردآن مسئله اظهارنظرکرده باشد.مثلا وقتی شخصی اومانیست باشدمامیدانیم که که نظرش نسبت به مسئله شناخت چیست؟حتی اگر درین مورداظهارنظرنکرده باشدواین خیلی بهترازآنست که شخصی هیچ چیز راقبول نکند مدام درحال انکارونفی باشد ووقتی ازو بپرسند پس توبه چی اعتقاد داری؟بگوید :من فقط میتوانم بگویم به چی اعتقادندارم.البته این هم جدیدابرای خودش یک فلسفه ای شده است که معلوم نیست به چه دردی میخورد؟ شایدهم من ازین چیزها چیزی نمیفهمم امیدوارم شمایایکی دیگرازدوستان من را راهنمایی کنید.
    حرفاتون درسته ولی فلسفه یه چهار چوبی داره و اون چهارچوب بی چهار چوب بودنه
    و دین و... همه یه چهارچوب تعیین میکنن و مانع میشن از رسیدن به حقیقت و شاید در مواردی هم کمک کنن ولی فلسفه باید بی چهار چوب باشه

4. 2 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه angello1920's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان من رو به عنوان عضو جديد بپذيريد.من هم علاقه زيادي به فلسه دارم.گاهي اوغات خيلي در مورد مسائل مختلف فكر مي كنم در واقع تمام روز رو. سوالي يا بهتره بگم عقيده اي كه مدتي هست كه دلايل زيادي و مطمئني براي انكارش ندارم ذهنم رو مشغول كرده خوشحال مي شم كه عقيده ي خودتون رو درباره اش بگيد.
    عقيده ي من در مورد قيامته.خداوند توي قران گفته كه كسي زمان وقوع قيامت رو نمي دونه حتي پيامبر.من اعتقاد دارم كه زمان قيامت تقريبا مشخصه.و اون هم زمان مرگ هر شخص خواهد بود.دلايلم رو به اين صورت ذكر مي كنم كه, هر فردي بعد از فوتش ديگر زمان برايش معني پيدا نخواهد كرد.چنانچه كه در قرآن هم اومده در جايي عزير (اگر اشتباه نكنم) با چهارپايش از كنار دهكده اي عبور مي كردن كه اين سوال رو از خودش حيرت زده مي پرسد چطور خدا مي تواند موجودات رو دوباره زنده كند و در همين حال او مي ميرد و بعد از 100 سال(مدت دقيقش رو نمي دانم) زنده مي شود خدا ازش مي پرسه كه چه مدت درنگ كردي جواب داد 1 روز يا نيمي از روز و خدا بهش گفت كه به چهارپايت نگاه كن كه استخوناش باقي مونده و به بارت نگاه كن كه (ظاهرا انگور بوده) مانده است.خوب يه داستان ديگه هم كه خودتون مي دونيد كه عده اي به غار پناه برده و بعد از سالياني از خواب بيدار شدن به همراه سگشان كه اونها هم گمان مي كردن كه مدت اندكيست كه خوابيدن.و دليل ديگر خود ما هستيم.2 نفر رو در نظر بگيريد كه يكي در ساعت 12 شب به سر كار مي رود و تا 7 صبح كارش به اتمام ميرسد و ديگري در ساعت 12 شب مي خوابد و در ساعت 7 صبح بيدار مي شود.آيا زمان از نظر هر دو يكسان گذشته؟اگر اين دلايل رو در رابطه با قيامت در نظر بگيريم مي توانم بگويم كه به عنوان مثال پس از مرگ من مرحله ي بعدي كه وجود دارد باز كردن چشمهايم است.زيرا در اين بين زمان برايم معني پيدا نخواهد كرد و اگر برزخ را هم در نظر بگيريم رويايي است كه همانند خواب است.پس به نظر شما با توجه به اينكه بعد از مرگ زمان برايمان مفهوم بسيار كمي پيدا خواهد كرد مي توانم بگويم كه قيامت لحظه اي است كه مي ميرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasha_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    عـــــــرش

پيش فرض

سلام
    اول باید به یک سری تفاوتها توجه داشته باشید . تفاوت برزخ و قیامت
    برزخ به چیزی میگن که بین 2 چیز دیگه قرار گرفته . توی قرآن اومده : و پشت سر آنها برزخ است تا زمانی که برانگیخته شوند.
    با این تفاسیر و البته بخشهای دیگه ای از قرآن و روایات میشه به این موضوع پی برد که عالم برزخ عالمیه بین دنیا و اخرت .یا بهتر بگم عالم برزخ با مردن در این دنیا شروع میشه و تا قیامت ادامه پیدا میکنه.توی عالم برزخ از بدن انسان به صورت لطیف یاد شده یعنی یه حالتی بین روح و جسم که نه جسم به معنای زمینی ست و نه روح ، در واقع وزن و حجم نداریم اما شکل و فرم بدن زمینی رو داریم . اما توی قیامت روح همراه بدن(جسمانی) هست . مثل همین بدنی که الآن داریم.البته توی برزخ هم شکل کلی بدن ما به همین شکل هست به طوری که وقتی برزخی ها ما رو اونجا میبینن میگن که این فلانیه.
    توی عالم برزخ از یک طرف اونایی که از نعمتهای اون استفاده میکنند از خدا میخوان که زودتر قیامت رو برپا کنه و کسایی که عذاب میبینن هم از خدا میخوان که قیامت رو به تاخیر بندازه ، این یعنی اینکه عذاب و پاداش در قیامت قابل مقایسه با برزخ نیست و در درجاتی بالاتر قرار داره.
    عالم برزخ (پس از مرگ) بر این عالم احاطه داره ، یعنی مثل این عالم که به عالم درون رحم مادر احاطه داره.
    نکته ی دیگه اینه که عالم پس از مرگ عالمی ست که از زمان آغاز حیات بشر عده ای به این عالم میرن و عده ای هم از مادر متولد میشن اما در قیامت حالات همه یکسان هست و اگر قراره که جان آدمیان گرفته بشه به یکباره صورت میگیره که در قرآن درباره ی لحظه ی قیامت و اتفاقات اون بارها اومده.
    موضوع دیگه اینه که فرد در عالم برزخ (عالم قبر یا عالم پس از مرگ)با همون حالت جسمی و روحی برزخی خودش به دنیا میاد و حتی گفته شده که حداقل هفته ای یک بار به این دنیا و خانواده ش سر میزنه چون حقیقت اعمال براش بیشتر قابل درکه از حالات خوب اونا شاد و از اعمال بدشون ناراحت میشه.
    درباره زمان هم باید بگم که زمانش و طولانی و کوتاه بودنش به فرد بستگی داره ، چنانچه هر چی انسان سبکبار تر باشه و تعلق به دنیا کمتر باشه برزخ براش کوتاه تر و برعکسش هم برزخ براش طولانی تر هست. اما میشه زمانی که بر روح انسان در پس از خواب میگذره رو مثل زمانی دونست که بر بدن برزخی انسان در عالم برزخ میگذره به طوری که فردی که 5 ساعت میخوابه از لحاظ زمانی که بر او میگذره با فردی که 10 ساعت میخوابه تفاوت چندانی نداره.
    ضمن این که بین خواب و مرگ تفاوتهایی وجود داره ، البته شباهتهایی هم هست. خواب مرگ سبک یا مرگ خواب سنگین و عمیق هست. توی خواب روح به طور موقت از بدن جدا میشه اما مرگ روح به طور کامل.
    در ماجرای اصحاب کهف هم همونطور که در قرآن اومده اونها خوابیدن به طوری که گاها" تکون هم میخوردن و ازین پهلو به اون پهلو میرفتن. پس روح به طور کامل از بدن اونا جدا نشد.در جاه هایی از زبان پیامبر خواب رو برادر مرگ تشبیه کردن که در یک جا پیامبر به یکی از اقوامش میگه که شما میمیرین همونطور که میخوابین و برانگیخته میشین همونطور که بیدار میشین. البته موضوع خواب موضوع بسیار پیچیده ای هست که هنوز هم ناشناخته های زیادی در این باب هست.
    امیدوارم تونسته باشم ابهام شما رو برطرف کنم.
    البته این بحث ها ، بحثهای دینی و اعتقادی هستن و به نظرم در تاپیک فلسفه نباید این بحثها مطرح بشه اما چون دراینجا از همه چی صحبت شده پس فکر نمیکنم فعلا" اشکال خاصی داشته باشه.
    در باره این موضوع مطلب زیاده اما من به همین مقدار بسنده میکنم ، مطمئنا" دوستان دیگه هم توضیحاتی میدن.

7. این کاربر از sasha_h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

سلام
    اول باید به یک سری تفاوتها توجه داشته باشید . تفاوت برزخ و قیامت
    برزخ به چیزی میگن که بین 2 چیز دیگه قرار گرفته . توی قرآن اومده : و پشت سر آنها برزخ است تا زمانی که برانگیخته شوند.
    با این تفاسیر و البته بخشهای دیگه ای از قرآن و روایات میشه به این موضوع پی برد که عالم برزخ عالمیه بین دنیا و اخرت .یا بهتر بگم عالم برزخ با مردن در این دنیا شروع میشه و تا قیامت ادامه پیدا میکنه.توی عالم برزخ از بدن انسان به صورت لطیف یاد شده یعنی یه حالتی بین روح و جسم که نه جسم به معنای زمینی ست و نه روح ، در واقع وزن و حجم نداریم اما شکل و فرم بدن زمینی رو داریم . اما توی قیامت روح همراه بدن(جسمانی) هست . مثل همین بدنی که الآن داریم.البته توی برزخ هم شکل کلی بدن ما به همین شکل هست به طوری که وقتی برزخی ها ما رو اونجا میبینن میگن که این فلانیه.
    توی عالم برزخ از یک طرف اونایی که از نعمتهای اون استفاده میکنند از خدا میخوان که زودتر قیامت رو برپا کنه و کسایی که عذاب میبینن هم از خدا میخوان که قیامت رو به تاخیر بندازه ، این یعنی اینکه عذاب و پاداش در قیامت قابل مقایسه با برزخ نیست و در درجاتی بالاتر قرار داره.
    عالم برزخ (پس از مرگ) بر این عالم احاطه داره ، یعنی مثل این عالم که به عالم درون رحم مادر احاطه داره.
    نکته ی دیگه اینه که عالم پس از مرگ عالمی ست که از زمان آغاز حیات بشر عده ای به این عالم میرن و عده ای هم از مادر متولد میشن اما در قیامت حالات همه یکسان هست و اگر قراره که جان آدمیان گرفته بشه به یکباره صورت میگیره که در قرآن درباره ی لحظه ی قیامت و اتفاقات اون بارها اومده.
    موضوع دیگه اینه که فرد در عالم برزخ (عالم قبر یا عالم پس از مرگ)با همون حالت جسمی و روحی برزخی خودش به دنیا میاد و حتی گفته شده که حداقل هفته ای یک بار به این دنیا و خانواده ش سر میزنه چون حقیقت اعمال براش بیشتر قابل درکه از حالات خوب اونا شاد و از اعمال بدشون ناراحت میشه.
    درباره زمان هم باید بگم که زمانش و طولانی و کوتاه بودنش به فرد بستگی داره ، چنانچه هر چی انسان سبکبار تر باشه و تعلق به دنیا کمتر باشه برزخ براش کوتاه تر و برعکسش هم برزخ براش طولانی تر هست. اما میشه زمانی که بر روح انسان در پس از خواب میگذره رو مثل زمانی دونست که بر بدن برزخی انسان در عالم برزخ میگذره به طوری که فردی که 5 ساعت میخوابه از لحاظ زمانی که بر او میگذره با فردی که 10 ساعت میخوابه تفاوت چندانی نداره.
    ضمن این که بین خواب و مرگ تفاوتهایی وجود داره ، البته شباهتهایی هم هست. خواب مرگ سبک یا مرگ خواب سنگین و عمیق هست. توی خواب روح به طور موقت از بدن جدا میشه اما مرگ روح به طور کامل.
    در ماجرای اصحاب کهف هم همونطور که در قرآن اومده اونها خوابیدن به طوری که گاها" تکون هم میخوردن و ازین پهلو به اون پهلو میرفتن. پس روح به طور کامل از بدن اونا جدا نشد.در جاه هایی از زبان پیامبر خواب رو برادر مرگ تشبیه کردن که در یک جا پیامبر به یکی از اقوامش میگه که شما میمیرین همونطور که میخوابین و برانگیخته میشین همونطور که بیدار میشین. البته موضوع خواب موضوع بسیار پیچیده ای هست که هنوز هم ناشناخته های زیادی در این باب هست.
    امیدوارم تونسته باشم ابهام شما رو برطرف کنم.
    البته این بحث ها ، بحثهای دینی و اعتقادی هستن و به نظرم در تاپیک فلسفه نباید این بحثها مطرح بشه اما چون دراینجا از همه چی صحبت شده پس فکر نمیکنم فعلا" اشکال خاصی داشته باشه.
    در باره این موضوع مطلب زیاده اما من به همین مقدار بسنده میکنم ، مطمئنا" دوستان دیگه هم توضیحاتی میدن.
    دوست گل من از این به بعد جوابهاب دینی و صحبت دینی ممنوع هست(طبق قوانین موضوعات علمی و سایت)
    شما هم اگر میخواید به دوستی کمک کنید چرا با جواب علمی کمکش نمیکنید!!!!
    یا با جوابی عقلانی!!
    سلام دوستان من رو به عنوان عضو جديد بپذيريد.من هم علاقه زيادي به فلسه دارم.گاهي اوغات خيلي در مورد مسائل مختلف فكر مي كنم در واقع تمام روز رو. سوالي يا بهتره بگم عقيده اي كه مدتي هست كه دلايل زيادي و مطمئني براي انكارش ندارم ذهنم رو مشغول كرده خوشحال مي شم كه عقيده ي خودتون رو درباره اش بگيد.
    عقيده ي من در مورد قيامته.خداوند توي قران گفته كه كسي زمان وقوع قيامت رو نمي دونه حتي پيامبر.من اعتقاد دارم كه زمان قيامت تقريبا مشخصه.و اون هم زمان مرگ هر شخص خواهد بود.دلايلم رو به اين صورت ذكر مي كنم كه, هر فردي بعد از فوتش ديگر زمان برايش معني پيدا نخواهد كرد.چنانچه كه در قرآن هم اومده در جايي عزير (اگر اشتباه نكنم) با چهارپايش از كنار دهكده اي عبور مي كردن كه اين سوال رو از خودش حيرت زده مي پرسد چطور خدا مي تواند موجودات رو دوباره زنده كند و در همين حال او مي ميرد و بعد از 100 سال(مدت دقيقش رو نمي دانم) زنده مي شود خدا ازش مي پرسه كه چه مدت درنگ كردي جواب داد 1 روز يا نيمي از روز و خدا بهش گفت كه به چهارپايت نگاه كن كه استخوناش باقي مونده و به بارت نگاه كن كه (ظاهرا انگور بوده) مانده است.خوب يه داستان ديگه هم كه خودتون مي دونيد كه عده اي به غار پناه برده و بعد از سالياني از خواب بيدار شدن به همراه سگشان كه اونها هم گمان مي كردن كه مدت اندكيست كه خوابيدن.و دليل ديگر خود ما هستيم.2 نفر رو در نظر بگيريد كه يكي در ساعت 12 شب به سر كار مي رود و تا 7 صبح كارش به اتمام ميرسد و ديگري در ساعت 12 شب مي خوابد و در ساعت 7 صبح بيدار مي شود.آيا زمان از نظر هر دو يكسان گذشته؟اگر اين دلايل رو در رابطه با قيامت در نظر بگيريم مي توانم بگويم كه به عنوان مثال پس از مرگ من مرحله ي بعدي كه وجود دارد باز كردن چشمهايم است.زيرا در اين بين زمان برايم معني پيدا نخواهد كرد و اگر برزخ را هم در نظر بگيريم رويايي است كه همانند خواب است.پس به نظر شما با توجه به اينكه بعد از مرگ زمان برايمان مفهوم بسيار كمي پيدا خواهد كرد مي توانم بگويم كه قيامت لحظه اي است كه مي ميرم؟
    دوست عزیزم خوش اومدین به جمع ما
    ببینید ما تصمیم گرفتیم که به جای بحث مذهبی و عقیدتی و... به فلسفه بپردازیم
    اینکه چرا زمان زود میگذره و یا ... بهتره به جای خوندن مشتی توهمات و فکر بر روی اونها برید و در مورد نسبیت که انیشتین در فیزیک نوین اونها رو مطرح کرده مطالعه کنید
    در مورد وجود روح و جهان های موازی باید بگم که هر دو رو آمریکایی ها وجودش رو اثبات کردن
    میتونید مقالاتش رو سرچ کنید و بخونید(ترجیحآ انگلیسی)
    در مورد جهنم هم بنا به گفته خود قران و خدا که شما بهش استناد کردین هیچ چیز منفی رو خدا خلق نکرده پس جهنم هم نمیتونه وجود داشته باشه
    در مورد پایان حیات بر روی کره زمین(قیامت)و حسابرسی به اعمال و... نظر من اینکه خداوند(اگر وجود داشته باشه که فکر میکنم وجود داره چون واجب الوجود هست)قوانینی وضع کرده که انسان و روحش به موزات کارهای خوب یا بد پاداش و یا جزا دریافت میکنن نه اینکه بیاد و دادگاه راه بی اندازه و...
    توصیه ای هم دارم
    همیشه افکارتون رو با فکرتون و با علم توجیه کنید و بسنجید نت با یکسری عقاید تحریف شده!
    اگر مسلمان هستین اولین مسئله ای که قران بهش اشاره میکنه علم و قلم و... هست و میبینیم که خداوند به قلم قسم میخوره!
    و اگر شیعه هستین تمام امامان به مسئله علم تاکید فراوانی داشتن و یک ساعت تفکر رو به چندصد سال عبادت ترجیح دادن
    و همینطور پیامبران و...
    از منظر دانشمندان هم که همه به طرف یک چیز رفتن و اون علمه

9. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

(اگر وجود داشته باشه که فکر میکنم وجود داره چون واجب الوجود هست)
    وجود واجب‌الوجود، یعنی وجود واجب‌الوجود؛ نه وجود چیزی که بهش میگیم خدا.
    حالا این واجب‌الوجود (که منشاء مخلوقات (ممکن‌الوجودها) است) میتونه هرچیزی باشه. واجب‌الوجود بودن فقط یکی از صفات خداست. نظم هم همین طور، ناظم بودن یکی از صفات خداست.

و یک ساعت تفکر رو به چندصد سال عبادت ترجیح دادن
    تصحیح می‌کنم: «۷۰ سال عبادت بدون تفکر»

در مورد جهنم هم بنا به گفته خود قران و خدا که شما بهش استناد کردین هیچ چیز منفی رو خدا خلق نکرده پس جهنم هم نمیتونه وجود داشته باشه
    اگر به قرآن اعتقاد دارین:
    ف ۱: خدا میگه: «ومن یَعمل مثقال ذرة شراً، یَره»
    ف ۲: خدا نمیتونه شَر رو خلق کنه.
    ن: خدا نتیجه هر عملی رو میده، ولی نه با موجود سومی به نام جهنم.
    شاید بپرسید پس عامل عذاب چیه، جواب خود انسان هست (چگونگی این رو اگر میخواهید بدونید این نیاز به بحث داره). عدم مخلوق «جهنم» عدم عذاب رو ثابت نمی‌کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasha_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    عـــــــرش

پيش فرض

فقط خواستید یه ایرادی بگیرید و فکر کردید که چون اسم این تاپیک بحثهای فلسفی است ، هر کی که هر چی گفت ، باید باهاش بحث کرد !

شما در صفحات مختلف این تاپیک پستهایی به دور از منطق و البته سطحی داده اید که معمولا" من ترجیح میدادم به این پستها پاسخی ندم ، به جای تفریح کردن در این محیط کمی هم مطالعه کنید.

ماشاا... جملات فلسفی هم کم نگفتید...!

فلسفه باید بی چهار چوب باشه

اینکه چرا زمان زود میگذره و یا ... بهتره به جای خوندن مشتی توهمات و فکر بر روی اونها برید و در مورد نسبیت که انیشتین در فیزیک نوین اونها رو مطرح کرده مطالعه کنید

نسبیت چه ارتباطی به زود گذشتن و دیر گذشتن زمان پس از مرگ و "روح انسان" داره ؟
    هر چی رو بلدیم و توی فیزیک دبیرستان خوندیم که نباید به خورد مردم بدیم

در مورد وجود روح و جهان های موازی باید بگم که هر دو رو آمریکایی ها وجودش رو اثبات کردن
    میتونید مقالاتش رو سرچ کنید و بخونید(ترجیحآ انگلیسی)

ما مثل شما دست به سرچمون خوب نیست ، شما بفرمایید آمریکایی ها اینها رو چه جوری ثابت کرد (ترجیحا" به فارسی و با منبع)

چقدر هم خوب و زود به نتیجه میرسین ، کجای قرآن این چیزا رو گفت.
    اگر منظورت اون بحث زلزله و ... باشه اصلا" ربطی به این نداره ، زلزله و سیل رو که نمیشه فرستاد جهنم ، آخه اصلا" اینا آدم نیستن !!! که بخوان تکلیف پس بدن.

نظر من اینکه خداوند(اگر وجود داشته باشه که فکر میکنم وجود داره چون واجب الوجود هست)

خوب خدا رو شکر که یه چیز تو این تاپیک یاد گرفتی (واجب الوجود) !

قوانینی وضع کرده که انسان و روحش به موزات کارهای خوب یا بد پاداش و یا جزا دریافت میکنن

باز هم خدا رو شکر که اینا رو قبول داری و توهم نمیدونی

همیشه افکارتون رو با فکرتون و با علم توجیه کنید

این رو لطفا" بیشتر توضیح بدید.!

اگر مسلمان هستین اولین مسئله ای که قران بهش اشاره میکنه علم و قلم و... هست و میبینیم که خداوند به قلم قسم میخوره!
    و اگر شیعه هستین تمام امامان به مسئله علم تاکید فراوانی داشتن و یک ساعت تفکر رو به چندصد سال عبادت ترجیح دادن
    و همینطور پیامبران و...

خب....

(البته خدا در اولین سوره به مسئله خواندن اشاره میکنه(اقرا) و من هم به شما توصیه میکنم بیشتر کتاب بخونید) .

همین قرآنی که شما چندین بار ازش نام بردید مسائلی داره که اگر یک بار (فقط یک بار) اونو با ترجمه بخونید با شناختی که من از شما دارم همه رو توهم خواهید دانست.
    در آخر بفرمایید که قرآن رو قبول دارید یا خیر ؟

در ضمن تمام بخشهای پست من (پست 385) با استناد به قرآن و احادیث معتبر بود.

12. این کاربر از sasha_h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه angello1920's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

از دوستاني كه جواب رو دادن متشكرم البته جواب اصلي رو ندايد ولي چيزي هم ياد گرفتم.
    مي شه بگيد فلسفه چيه؟فيزيكه ؟ يا هر سوالي كه توي ذهنتون و يا انتقاد مي شه فلسفه؟سوال بنده ديني به نظر مي رسيد ولي چون من اين موضوع رو در ميان دوستان ديگه ام در ميان گذاشتم و اين موضوع به نتايج عجيب رسيد كه گمان كنم شما بهش بگيد فلسفه من ترجيح دادم كه مطرح بشه در غير اين صورت سوالم رو از يه عالم دين مي پرسيد نه از سايت هاي آمريكايي!متاسفانه چيزي كه توي اين تاپيك خيليييييييييييي زياد ديده مي شه اينه كه هر كسي به هر نتيجه اي كه رسيده مي خواد عقايد خودش رو به ديگران تحميل كنه پس ديگه جاي بحثي نيست!
    فلسفه باید بی چهار چوب باشه
    من هم موافقم
    شما به آمريكايي ها خيلي علاقه داريد؟
    ياد بگيريد كه به جاي اينكه بگيد برو فلان كشور جوابت رو داده بگيد كجاي كشور؟مي گيد هر دو رو آمريكايي ها وجودش رو اثبات كردن يعني ايراني ها نكردن آخه خيلي خنده داره من دارم بحث در مورد يك موضوع مي كنم شما ربطش مي دي به يه كشور؟
    چون اسم این تاپیک بحثهای فلسفی است ، هر کی که هر چی گفت ، باید باهاش بحث کرد !
    چشم شما بفرماييد كه اعضاي تاپيك در چه موردي بايد بحث كنن .فلسفه يه چيز كليه .

دوستان اگر مخالفيد با اين موضوعي كه مطرح كردم ما كه دعوا نداريم چشم چيزي نمي گيم.
    Last edited by angello1920; 28-05-2010 at 14:26.

14. این کاربر از angello1920 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

a@s

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

A.فقط خواستید یه ایرادی بگیرید و فکر کردید که چون اسم این تاپیک بحثهای فلسفی است ، هر کی که هر چی گفت ، باید باهاش بحث کرد !

شما در صفحات مختلف این تاپیک پستهایی به دور از منطق و البته سطحی داده اید که معمولا" من ترجیح میدادم به این پستها پاسخی ندم ، به جای تفریح کردن در این محیط کمی هم مطالعه کنید.

ماشاا... جملات فلسفی هم کم نگفتید...!

B.نسبیت چه ارتباطی به زود گذشتن و دیر گذشتن زمان پس از مرگ و "روح انسان" داره ؟
    هر چی رو بلدیم و توی فیزیک دبیرستان خوندیم که نباید به خورد مردم بدیم

C.ما مثل شما دست به سرچمون خوب نیست ، شما بفرمایید آمریکایی ها اینها رو چه جوری ثابت کرد (ترجیحا" به فارسی و با منبع)

D.چقدر هم خوب و زود به نتیجه میرسین ، کجای قرآن این چیزا رو گفت.
    اگر منظورت اون بحث زلزله و ... باشه اصلا" ربطی به این نداره ، زلزله و سیل رو که نمیشه فرستاد جهنم ، آخه اصلا" اینا آدم نیستن !!! که بخوان تکلیف پس بدن.

E.خوب خدا رو شکر که یه چیز تو این تاپیک یاد گرفتی (واجب الوجود) !

F.این رو لطفا" بیشتر توضیح بدید.!

G.خب....

(البته خدا در اولین سوره به مسئله خواندن اشاره میکنه(اقرا) و من هم به شما توصیه میکنم بیشتر کتاب بخونید) .

همین قرآنی که شما چندین بار ازش نام بردید مسائلی داره که اگر یک بار (فقط یک بار) اونو با ترجمه بخونید با شناختی که من از شما دارم همه رو توهم خواهید دانست.
    در آخر بفرمایید که قرآن رو قبول دارید یا خیر ؟

H.در ضمن تمام بخشهای پست من (پست 385) با استناد به قرآن و احادیث معتبر بود.
    در ابتدا باید بگم که من نه به شما و نه به کسی توهین نکردم و فقط و فقط واقعیت رو میگم
    شما به حدیث و... استناد میکنی و من به فیزیک و ریاضی و ....
    خب معلومه کدوم باور پذیرتر هست!!!
    A.اینم قوانین و البته قابل توجه شما!!!
    3- دقت كنيد كه مطالب شما در يكي از تقسيم بنديهاي موجود در فهرست كامل از كليه مقالات علمي قرار گيرد و از قرار دادن مطالب بدون ارتباط و فاقد جنبه علمي خودداري نماييد.
    حرفای سطحی و غیر منطقی من رو نقل کنید و دلیل اینکه شما جواب ندادین این نبوده که حرفای من مشکل داشته
    دلیل این بوده که نمیتونستید پاسخی علمی و نه حدیث و... و توهم بهش بدین!
    در مورد اطلاعاتم هم بله من هرچقدر هم بدونم بازم نمیدونم
    دلیلی هم نمیبینم که به شما ثابت کنم اطلاعاتم زیاد هست یا نه ولی دوست دارم همیشه یاد بگیرم برعکس بعضی ها که مغزشون تا قیامت همینی هست که هست!
    B.شما اصلآ میدونید که نسبیت یعنی چی؟!!
    شما از کجا میدونید قوانین مختلف پس از مرگ دیگه کارایی ندارن؟!!
    قابل توجه شما
    درسهایی که در هر مقطع تحصیلی توو ایران ارائه میشه طوری برنامه ریزی شده که دانشجو یا دانش آموز هیچ چیزی نفهمه!
    برا همین هم هست که شما نمیدونید نسبیت چیه ولی وقتی بپرسم فلان پیامبر کی ظهور کرد با افتخار جواب میدین!!!
    درضمن انواع فیزیک از جمله فیزیک نوین در مقطع دکترا و بالاتر از اون هم تدریس میشه!
    C.اون کسی دنبال مطلب میره که میخواد یاد بگیره
    نمیشه که همینجور یه جا بشینیم و اطلاعات خودش بیاد و به دستمون برسه و البته تغصیر شمام نیست از بچگی اینطور عادت دادن
    D.یعنی فقر و بدی و دزدی و دروغ رو خدای اسلام آفریده؟
    همه ی اینها رو ما داریم میبینیم در جامعه
    آیا اینا زلزله ان؟یا توفانن؟!!!
    اگر نمیدونید برید از رهبران دینیتون بپرسید
    خداوند هیچ بدی رو خلق نکرده یا کرده؟
    E.با اینکه من اینارو با تحقیق و مطالعه بدست میارم ولی اگر در تاپیک هم یاد گرفتم به این یاد گفتن افتخار میکنم
    یادگیری و سوال و... عیب نیست
    عیب اینکه هنوزم مثل 1400 سال پیش فکر کنی!
    F.همیشه افکارتون رو با علم و فکر توجیه کنید نه با توهماتی مثل...
    G.ممنونم از توصیه تون
    کتاب خونه ی من هر روز و هر روز کاملتر میشه...
    مشکل اینجاست که من ترجمه ی تحریفی رو نمیخونم و محمد رسول خدا هم گفته که هرکس باید خودش قران رو تفسیر کنه و بخونه
    نویسنده ی قران محمد بوده و هیچ انسانی هم کامل نیست پس نمیشه چیزی رو مطلقآ درست و مطلقآ غلط دونست و من هم مثل کتابهای دیگه حقیت هاش رو قبول دارم و اسطوره و داستان هاش رو نه
    H.بله درسته
    A.وجود واجب‌الوجود، یعنی وجود واجب‌الوجود؛ نه وجود چیزی که بهش میگیم خدا.
    حالا این واجب‌الوجود (که منشاء مخلوقات (ممکن‌الوجودها) است) میتونه هرچیزی باشه. واجب‌الوجود بودن فقط یکی از صفات خداست. نظم هم همین طور، ناظم بودن یکی از صفات خداست.

B.تصحیح می‌کنم: «۷۰ سال عبادت بدون تفکر»

اگر به قرآن اعتقاد دارین:
    ف ۱: خدا میگه: «ومن یَعمل مثقال ذرة شراً، یَره»
    ف ۲: خدا نمیتونه شَر رو خلق کنه.
    ن: خدا نتیجه هر عملی رو میده، ولی نه با موجود سومی به نام جهنم.
    C.شاید بپرسید پس عامل عذاب چیه، جواب خود انسان هست (چگونگی این رو اگر میخواهید بدونید این نیاز به بحث داره). عدم مخلوق «جهنم» عدم عذاب رو ثابت نمی‌کنه.
    A.عزیز چرا میپیچونی؟!
    بله تمام دنیا رو یک ذره هم میتونه ساخته باشه ولی اون ذره رو چی ساخته؟
    منظور من همین چیزی بود که حتی اون ذره رو هم ساخته و یا خلق کرده
    در مورد صفات خداوند همه من نظری ندارم چون خدا رو ندیدم ولی واجب الوجودی خداوند احساس میشه و همینطور که اشاره کردین نظمش و...
    B.بله اینم هست
    ولی در مواردی هم گفتن که برای مثال 1 ساعت تفکر بهتر از چند ده یا چند صد سال عبادت هست
    C.مشکل اینکه عذابی وجود نداره
    ببینید اگر دنیای پس از مرگ وجود داشته باشه(که بنابر شواهد 50% امکان داره وجود داشته باشه)
    در این دنیا اونهایی که خوبی کردن به اندازه خوبیشون رتبه بالاتری دریافت میکنن و نعمت هایی بیشتری و...
    اونهایی که بدکار بودن و... در واقع موقعیت های پایینتری میگیرن ولی عذابی در کا نیست
    نبود انرژی مثبت ،انرژی منفی خونده میشه
    یعنی انرژی منفی و آتشی وجود نداره بلکه نبود انرژی مثبت باعث میشه که طرف به جاهای بالاتر نرسه
    همون هرچی بکاری همونو برداشت میکنی خودمون
    Last edited by saeeddz; 28-05-2010 at 14:53.

16. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

از دوستاني كه جواب رو دادن متشكرم البته جواب اصلي رو ندايد ولي چيزي هم ياد گرفتم.
    مي شه بگيد فلسفه چيه؟فيزيكه ؟ يا هر سوالي كه توي ذهنتون و يا انتقاد مي شه فلسفه؟سوال بنده ديني به نظر مي رسيد ولي چون من اين موضوع رو در ميان دوستان ديگه ام در ميان گذاشتم و اين موضوع به نتايج عجيب رسيد كه گمان كنم شما بهش بگيد فلسفه من ترجيح دادم كه مطرح بشه در غير اين صورت سوالم رو از يه عالم دين مي پرسيد نه از سايت هاي آمريكايي!متاسفانه چيزي كه توي اين تاپيك خيليييييييييييي زياد ديده مي شه اينه كه هر كسي به هر نتيجه اي كه رسيده مي خواد عقايد خودش رو به ديگران تحميل كنه پس ديگه جاي بحثي نيست!

من هم موافقم

شما به آمريكايي ها خيلي علاقه داريد؟
    ياد بگيريد كه به جاي اينكه بگيد برو فلان كشور جوابت رو داده بگيد كجاي كشور؟مي گيد هر دو رو آمريكايي ها وجودش رو اثبات كردن يعني ايراني ها نكردن آخه خيلي خنده داره من دارم بحث در مورد يك موضوع مي كنم شما ربطش مي دي به يه كشور؟

چشم شما بفرماييد كه اعضاي تاپيك در چه موردي بايد بحث كنن .فلسفه يه چيز كليه .
    دوستان اگر مخالفيد با اين موضوعي كه مطرح كردم ما كه دعوا نداريم چشم چيزي نمي گيم.
    علم مرزی نمیشناسه
    منم تقصیری ندارم
    اگر ایرانی ها اثات میکردن میگفتم ایرانی ها
    ولی در ایران چند مرکزی هم که در مورد ارواح تحقیق میکردن رو هم بستن و حتی حداد عادل هم توو مجلس اعتراض کرد
    خب حالا من چی بگم؟
    در مورد سوالتون باید بگم بپرسید ولی باید دوستان اون رو علمی پاسخ بدن چون فلسفه هم یک نوع علم هست دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •