سلام بر همه دوستان. من یه مپ می سازم با چند تا اتاق. داخل یکی از این اتاق ها سه تا دشمن می سازم ولی این سه تا شروع می کنن به کشتن خودشون !!کسی می دونه مشکل از چیه ؟
سلام بر همه دوستان. من یه مپ می سازم با چند تا اتاق. داخل یکی از این اتاق ها سه تا دشمن می سازم ولی این سه تا شروع می کنن به کشتن خودشون !!کسی می دونه مشکل از چیه ؟
سلام
ببخشید یه نفر NET. ورژنی که برای نصب آنریل میخواد رو برای دانلود میذاره؟؟
سلام Amir Reza جان . اینم چند تا لینک برای دانلود .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد لینک بالایی www.freedanload.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون
ولی من باید کدوم رو دانلود کنم تا بتونم آنریل رو نصب کنم؟؟؟
لطفا هم آنریل رو بذارید و هم برنامه ی که باید نصب باشه.
سلام Amir Reza جان. لینک دومی رو دانلود کن اگه آنریل نصب نشد اونوقت لینک اولی رو دانلود کن ! اینم لینک خود برنامه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به دوستان ببخشید که کم میام.آقای mohieli عزیز اشکال کار از اسکیپتها است و اینکه تیم درست نکردی.![]()
Veria جان ممنون. راجع به ساخت تیم یه توضیح می دی ؟
بعضی مواقع دوربین سیاه میشه
این لینک آموزش متریال اگه باز داری بزار من هنوز نمیتونم خوب متریال بسازم![]()
بیا نینجا جان . اینم از لینک البته فکر کنم دیده باشی.
روش ساخت تیم رو کسی بلد نیست . خیلی بهش احتیاج دارم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
این چند تا لینکم پیدا کردم که امیدوارم به دردت بخوره .
Basic introduction to the material editor and some simple examplesکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
More basic examples
Slightly more complex examples.
List of all available material expressions and their use
advanced material tutorial on how to create a large outdoor watersurface
likewise, but this time on how to create a small indoor watersurface
این صفحه رو هم ببین .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohieli; 01-04-2010 at 15:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)