سلام جانی عزیز
اگه امکان داره یک نرم افزار خوب و حرفه ای برای gps که به درد ایران هم بخوره معرفی کن
سلام جانی عزیز
اگه امکان داره یک نرم افزار خوب و حرفه ای برای gps که به درد ایران هم بخوره معرفی کن
خوب آقا masoudbrg منتظر کمکتم
سلام.خوش امدی. راستش من از دوبی آوردم همش تموم شد یعنی روهوا رفت. فکر نمیکنم قیمت ثابتی تهران براش پیدا کنی .بچه ها فکر نکنید اونورم خیلی ارزونه. دوبی 510$ بود. البته چین 450 $ free ship میتونید پیدا کنید.اگرم حوصله دردسر ندارید600 تا 650 گیر میارید که جانی فکر کنم بتونه کمکتون کنه.
برنامه تا دلتون بخواد موجوده فقط باید روت کردن و کار با android sdk رو آموزش ببینید (سرچ کنید جالبه)
بهترین و کامل ترین برنامه برای gps هم maverick میباشد.
راستشو بخوای من که خیلی مشکل دارم . البته قبلش یه مدت hd2 داشتم واسه همین به سایز بزرگ دیگه حسابی عادت کردمبیشتر واسه این میترسم که همش توی دستمه یه ضربه ای چیزی بخوره با اینکه invisible shield هم استفاده کردم اما چیکار کنم خیلی نسبت به گوشی حساسم.
سلام. احمد جان به نظر من gps بدون گوگل هیچه واسه همین خودم google maps ( ورژن جدید رو که میشه مینیمایز کرد) رو به همه ترجیح میدم. طبق شنیده ها توی ورژن جدید گوگل میخواد نقشه ی راههای ایران رو هم اضافه کنه واسه گوشی های آندروید.
راستی SHOLS_U2_02.31.1 احتمالا تا آخر هفته میاد واسه مایلستون
سلام
جانی هیچ خبری از app2sd نشد؟؟؟به شدت لازمه؟؟؟ توی سایت پاندا پی سی سویئت واسه آندروید هست با اون نمیشه کاری کرد؟
ممنون
خیلی وقته هست!!!!!!!!!!!اگه یادتون باشه خیلی وقت پیشم گفتین من گفتم بهتره صبر کنین یه راه ساده تر بیاد وگرنه app2sd واسش هست. یکمی خیلی سخته فقط
![]()
جاني قيمت جديد نداري
كسي جديدن نيورده بار جديد ؟
ببخشید منظورم همین هست!!..یعنی یه راه ساده که بشه روی مموری کارت برنامه نصب کرد؟؟ آخه با این فرم ویر جدید
کمی از حافظه داخلی هم که کم شده....
همون قیمت قبلیه 650!
راهش ساده نیست ولی این مشکلو حل میکنه app2sd. راستی نرم افزار cachemate رو هم امتحان کن , بهش میگی cache مربوط به کدوم قسمت ها رو پاک کنه ببین نتیجه نمیگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)