عمرنات کلسیم 600 بشه !
شرط میبندم به 700 نمیرسه
عمرنات کلسیم 600 بشه !
شرط میبندم به 700 نمیرسه
عجب داستانی شد اقا باور کنید من هدف دارماینم از این امیر 70 که بی هدف داره X10 میگیره
یه چیزو میدونم اونم اینکه 900 تومن پول واسش جدا کردمبه نظرتون تابستون قیمتش چند میشه؟
بدون شک از این بیشتر که دیگه نمیدن
اگه بدن من یکی که واقعآ دیگه بیخیال میشم و اون 900 تومن یه 100 تومن دیگه بهش اضافه میکنم و میگیرمش
دیگه بیشتر از این میخوای؟؟
دوستان من خودم اسپم دوست دارمولی اینجا مقدس ترین تاپیک p30 ه.3 صفحه رفتیم جلو بدون 1 پست مفید!
اسپم بسه دیگه
خب یه شایعه شیرین
Something very very interesting popped up in my News Reader today: René, from the highly recommended german Website mobiflip.de has attended the CeBIT recently and amongst some other latest Devices, such as the latest HTC Bangers Legend and Desire, he also had a play with the long-awaited Sony Ericsson Xperia X10. The interesting Part? Well, the Demo Girl confirmed to René that the X10 will indeed be released with Android 2.0 on it! The Demo Device had 1.6 on it and to be honest, I’m again not too impressed with what i was seeing. The Device was obviously still lagging and did not do the Overall Impressions any Favors.
یه ویدیو از ریچل تو CeBIT 2010
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت طلاولی حجمش خیلی زیاده کانورتر نداشتی؟
اینم با فرمت 3GP و حجم 19 مگابایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سامان جان دمت گرم عجب شایعه با حالی راه انداختیخب یه شایعه شیرین![]()
ایول داداش تا باشه از این شایعه ها
ولی خوب من باورم نمیشه این عشق ما با اندو 2 بیاد
بچه های دیگه کسی تحقیق کرده ببینیم یه منبع معتبر تر هم این خبرو تصدیق یا تکذیبش کرده؟
WoW
حتما این و ببینین
CeBiT 2010 3d hologram xperia x10
نمای 3D ت بره تو حلقم ریچلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه ویدیو دیگه
Sony Ericsson Xperia X10 - Speed - Opening Timescape & Mediascape
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسي سامان
ويديو رو ديدم ...اونم هويدا بود
چه هزينه اي كرده بودن![]()
آره.بعدا که کار کاسبی راه انداختم میخوام یکی از اینا بگیرم تو دفترم بزارم واسه تبلیغ SE
تنها چیزش که یه کم تو ذوق من میزنه جای اثر انگشت رو صفحشه که به نظرم بیش از حده
ولی فکر میکنم با یه محافظ اسکرین خوب حل بشه نه؟؟؟؟؟؟؟
نه باباولی فکر میکنم با یه محافظ اسکرین خوب حل بشه نه؟؟؟؟؟؟؟
اين صفحه خازني ها كه شيشه هست جنسشون ... tft هم كه بندازي بد ميشه به گمانم
من كه تي ف تي انداختم ركب خوردم
آيفون هم كه ديدم خيلي روش رد دست ميموند.. نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)