اینقدر هم وضعشون خراب نیست! تو آفیس و کارهای اینجوری خوب جواب میدن!من الان یه ماهه اینو اونور میکنم یکی بگه این نت بوکا آفیس رو خوب اجرا میکنه (البته به جز فروشنده ها) اونوقت شما...
اینقدر هم وضعشون خراب نیست! تو آفیس و کارهای اینجوری خوب جواب میدن!من الان یه ماهه اینو اونور میکنم یکی بگه این نت بوکا آفیس رو خوب اجرا میکنه (البته به جز فروشنده ها) اونوقت شما...
سلام به همه دوستان گل
من می خوام یه لپتاپ سبک بگیرم. 10 اینچ باشه کافیه. واسه پی دی اف و آفیس و از این جور چیزا!
HDMI هم اگر داشته باشه خوبه!
قیمت هم حدود 300 یا 400 .
خودم یه چند تا IBM , ASUS , Acer و ... در نظرم هست ولی همشون تقریبا شبیه همند! جایی هم پرفورمنس دقیق ندارند توی اکثر سایتا!
بیزحمت راهنمایی کنید از بین اینا کدوم بهترند.
الان تو بازار داخلی نت بوکی هست که گرافیک Nvidia ION رو داشته باشه؟
راستی کسی قیمت جدید Hp mini 110 رو تو بازار داره؟!
کسی در مورد لپتاپ های دانش آموزی گاج چیزی شنیده؟!! ۳۹۹ هزار تومن، با سخت افزار در حد معقول. ویندوز ۷ رو هم ساپورت میکنه!!! این لینکش:
متخصصین یه نگاهی بندازن و نظرشون رو لطفا بگن. داره وسوسم میکنه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همچین چیزه خاصی نیست .. تمام نت بوک های حال حاضر این مشخصات را دارند و با همین قیمت هم عرضه میشن
گاج هم احتمالا به کشور دوست و برادر سفارش داده براش زدند داره با آرم خودش می فروشه
asus eee pc 1001 توی رایان صبا میده 335000 . میشه کسی بگه کدوم مدلشه ؟
1001p
10001ha
?
سلام..
من یه نت بوک میخوام تا 400 تومن که صفحش بالای 10 باشه ! برای وب گردی و دیدن فیلم میخوام ! خوبه ؟ یه سوال دیگه هم داشتم این cpu اتم اینتل یک هسته ای هستش یا 2 هسته ای ؟من گیج شدم همه جا نوشته dual ! یعنی پس 2 تا 1.6 هستش ؟ این مدل اومده ایران ؟ چنده ؟ Acer Aspire One 52YK
Last edited by citrix; 22-04-2010 at 18:08.
چرا هیچکسجواب این بنده خدا رو نداد؟
من فقط میتونم بگم که فکر نکنم با hd پیدا کنی مگر یه مدل دل
اینم بگم که با فیمتای مختلف معمولا امکانات جانبی فرق میکنه که فاکتور دوست داشتنییهو کیفیت ساخت که به نظرم فاکتور مهمتریه
در مورد پرفورمانس هم چشممون به نظر اساتیده![]()
کسی جواب نمیده؟ اینهمه اینجا استاد داره یکی نمیاد جواب بده ؟![]()
از نظر باطری ایسوس 1005 از بقیه بهتر هست بیشترین شارژ را نگه میداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)