روبیک من Dian Sheng TM هست و واقعا فوق العاده ست . خیلی راضیم . به زودی عکسشم میزارم.
روبیک من Dian Sheng TM هست و واقعا فوق العاده ست . خیلی راضیم . به زودی عکسشم میزارم.
http://www.rubiks.com/Shop.aspx
این سایته 5*5 هم داره
صفحه هاش به هم گیر نمی کنه؟
دیان شنگ ها معمولا اینطورین![]()
این سایته یه مقدار گرون فروش نیست؟
روبیک 2*2 رو میدن 7000 تومن..!
3*3 : 12000 الی 15000 تومن!
حتی روبیک جاسویچی رو میدن 7000 تومن!
5*5 رو هم میدن 30000 تومن تقریبا!
نظر شما چیه؟
رکورد من 85 ثانیه است. دیگه خیلی سخت شده. هر کار می کنم از این کمتر نمیشه. ولی بازم جا داره روی سرعت دستام کار کنم. روبیک هم گهگاهی گیر میکنه و زمان رو میگیره.
فعلا که ساعت مسابقات رو مشخص نکردن. انشالله یه ساعتی قرار میزاریم هم دیگه رو پیدا می کنیم.
نه این اصلا اینطور نیست . یه عکس ازش میزارم با شایدم با فیلم . TM Dian Sheng خیلی خیلی خوبه.صفحه هاش به هم گیر نمی کنه؟
دیان شنگ ها معمولا اینطورین![]()
بله خیلی خیلی گرونه. ولی خوب کیفیت خوبی داره ، نمیدونم یه جورایی هم می ارزه هم نهاین سایته یه مقدار گرون فروش نیست؟
روبیک 2*2 رو میدن 7000 تومن..!
3*3 : 12000 الی 15000 تومن!
حتی روبیک جاسویچی رو میدن 7000 تومن!
5*5 رو هم میدن 30000 تومن تقریبا!
نظر شما چیه؟
Last edited by mr6768; 14-04-2010 at 21:31.
من امروز صبح يه Dian Sheng R خريدم. خيلي روون تر از Revenge هستش. صفحاتش هم گير نمي كنه (لااقل تا الان).
روبيك آينه اي هم بايد نقره اي باشه ولي تو تبليغات فيلم چينيه يكي بود كه هرطرفش يه رنگي بود. فكر كنم هر مدلي داشته باشه.
من که از ایران پازل خرید کردم با پیک برام فرستاد فرداش.خیلی راضی بودم ازش،قیمتاشم خوبه!![]()
سلام خدمت شما دوست عزیز و دوستان دیگه...
روبیک آینه اورجینال موجود در فروشگاه آنلاین سایت ایران پازل ، روبیک دور مشکی نقره ای است که به تعداد محدود و قیمت استثنایی بفروش می رسد...
دریچه ای نو به سوی تفکری خلاق
ایران پازل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی شهشهانی جان منکه هنوز آینه ایشو نخریدم ولی شاید چون عکسه اینجوری افتاده! با این حال قیمتش خوبه میارزه بخری شاید منم خریدمولی میخوای اول تو امتحان کن
من 3*3 شو خریدم خوب بود.
سایت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)