آقای حرفه ایی گفت فقط 1.00
.
من که همیشه rotwk بازی میکردم بازم حاضر شدم بیام lotr2 رو بازی کنم ولی اون حاضر نشد حتی یک پچ رو عوض کنه .
شرط هم میندم اگه بازی اوکی میشد میرفت Elves رو بر میداشت . اونم فقط واسه تراندیلش![]()
آقای حرفه ایی گفت فقط 1.00
.
من که همیشه rotwk بازی میکردم بازم حاضر شدم بیام lotr2 رو بازی کنم ولی اون حاضر نشد حتی یک پچ رو عوض کنه .
شرط هم میندم اگه بازی اوکی میشد میرفت Elves رو بر میداشت . اونم فقط واسه تراندیلش![]()
حالا خوبه ایراد از تو بود . دوما من رندوم بازی میکنم armyاانتخاب نمیکنم هر تیمی استراتژی و خوبی های خودشو داره
تو هنوز اینو نمیدونی هر کی بازیش واقعا خوبه رندوم بازی میکنه و با ید بلد باشه با همه تیما خوب بازی کنه
سوما من اصلا 1.06 بازی نمیکنم تو پستای قبل هم گفتم کلا یه سری ازچیزاش با 1.00 فرق میکنه ولی همه ورژن 1.00 بازی کردند چون ورژن ارجینال بازی هست مخصوصا کسایی که مدعی هستند از زمان ناصرالدین شاه بازی میکنند اوایل این ورژن بود
عزیزم هر وقت اوکی شد منم هستمقبل از بازی شرط نبند ضرر میکنیا
![]()
Last edited by arashinfernal; 04-11-2013 at 02:09.
امید دیگه این حرفا بدرد نمیخوره هر وقت ایرادت درست شد من هستم بازی میکنیم replay تو سایت میگذاریم قضاوت با بچه های دیگه
2بازی: 1رفت 1برگشت که کسی نگه شانسی بردی.....یکبار من هاست میشم یک بار تو
با آرش موافقم! پیشنهاد خوبیه!
باشه عزیزم.
جمعه . سمت صبح یا ظهر . صد در صد اوکی میکنم .
میدونی چرا ؟
چون من شب ها دیر میام و این موقع هم حال و حوصله بازی کردن ندارم و هم سرعت اینترنت پایین . باز بازی لگ دار نشه .
واسه همین میگم جمعه .
باشه اگه جمعه برنامه ای با دوستام نداشتم بازی میکنیم
من آماده ام .
ولی الان دوباره تست میکنم بازم میس مچ ارور میده .
تا به حال lotr2 رو با پچ 1.00 با کسی آنلاین بازی نکردم .
الان هم دارم پچ 1.07 رو دانلود میکنم .خواستی بیا با اون بازی کنیم .
ااگر dvdبازی رو داری توی پوشه dvdاکسپلور کن ببین پچ اضافه یا کرک اگه داشت اتوران نکن دستی فایلset upنصب کن نه کرک لازم هست نه فایل ایمیج
عجله ندارم هر وقت 1.00 درست شد بیا بازی کنیم
بچه های دیگه هم اگر دوست داشتند بیایند بازی کنیم
مشکلم حل شد با پچ زیر .
هم 1.00 و هم 1.06 و 1.07 .
تست هم کردم مشکلی نداشت .
از این به بعد منتظرتم توی گیم رنجر.
نو که گفتی پچ 1.06 رو نداری و بازی هم نمیکنی که
پس این چیه ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)