پست بالایی بشدت مورد تایید است
پست بالایی بشدت مورد تایید است
بچه ها اطلاعات جدیدی دارم مبنی بر اینکه ساخت کره این گوشی هم تو بازار ایران با گارانتی اصلی موجوده.
نوکیا تو هند و کره و چین و فنلاند خط تولید داره که همشون به یک کیفیته. حالا اگه دوستان عشق کردند با نام کره بگیرند به این نکته اشراف داشته باشند. ولی هنوز واسم بغرنجه این مسئله که کیفیتاشون واقعا یکیه یا نه!
عزیزم با سلام واسه این گوشی بازی زیاد هست .
برو سایت موبایل 9
در مورد ساین کردن گوشی توضیح میدین با تشکر
دوستان به نظر شما صفحه گوشی کوچیک نیست . چرا تو اهواز بعضی رنگ هاش صفحه شون کمی کوچیک تر هست .
---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------
به غیر دوربین و رم و ورژن نسخه سیمبیانش و قیافه نازش و تاچ خازنیش.
مگه ساین شده نیست این گوشی مانند دیگه گوشی ها
رم + ورژن نسخه سیمبیانش بیشن 5800 و X6 مشابه هست!
تاچ خازنی ... cpu 434 در برابر 369 mhzممنون به نظر تون ارزش 380000 تومن رو داره؟ در مقابل 5800 که الان قیمت حول 250000 تومن هست ؟
من داخل امکاناتش خوندم تقریبا شبیه هم بودن غیر از دوربین ....![]()
32 /16 گیگ حافظه داخلی
دوربین :دي
قیافه :دي
منظورتو از ساین کردن من نمیفهمم!
بعضی برنامه ها رو واسه استفاده تو گوشی باید ساین کرد مثبلا واسه ساین کردنش شماره سریال باید بدی و برا بعضی ها شماره سریال خود گوشیتو لازم داره و با GPRS یا wifi این کار رخ می ده که نیاز به اتصال اینترنته.
یه ساین دیگه اینه که شماره سریال گوشیتو تو باکس یا سایت اپراتورت ساین میکنی واسه استفاده کردن گوشیت که این کار فعلا مسکوت مونده و قراره دوباره واسه مقابله با چاقاق انجام بشه
اگه منظورت ساپورت فارسی گوشیه باید اینو بگم که گوشی هایی که با گارانتی اصلی وارد بازار ایران میشن پروداکت کد اونا که این کد رو زیر باتری رو برچسب سریال می تونی پیداش کنی تنظیم شده واسه فریم ویر فارسیه که براحتی میتونی فریم ویر فارسی توش بزنی ولی اون گوشی هایی که قاچاقی میان چون پروداکت کدشون واسه فریو ویر غیر فارسی مثل عریبی یا انگلیسیه واسه فارسی کردنشون ابتدا با استفاده از نرم افزار NSS نوکیا باید پروداکت کدشو تغیر بدی به پروداکت کد فارسی بعد فریو ویر فارسی توش بزنی که در این صورت گوشیت دست کاری میشه و پروداکت کدت با زیر گوشی نمی خونه واگه احیانا گارانتی یا سایر خدمات مشابهی داشت هباشه با این کار این خدمات لغو میشهو اصلا به ریسکش نمی ارزه
Last edited by Help118; 10-06-2010 at 21:48.
ایکس 6 صفحش خازنی و 5800 مقاومتی که خود بسی مزیت است
ایکس 6 صفحه ضدخش شیشه ای داره در مقابل 5800 قابلیت تشخیص دست خط داره(زیاد مهم نیست حالا)
ایکس 6 حافظش 16گیگه ولی 5800 حافظه داخلیش 81مگابایته و مموری کارت رو تا 8 گیگ ساپورتت داره و ایکس 6 درگاه حافظه نداره
ایکس 6 دوربینش 5 مگاست و 588 3.2 که دوربین ایکس 6 فلاشش واسه فیلمبرداری هم کاربرد داره
ایکس6 دوربین دومش QCIF با 16 فریم تو ثانیس ولی QVGA هستش
ایکس 6 و 5800 تو سی پی یو و رم و ورژن سیستم عامل و باتری باهم برابرند
ایکس 6 در میزان SAR با RM-559 برابر 1.11 وات بر کلیگرم در هر ده گرم بافت بدنه ولی 5800 برابر 0.97 هستش که از این لحاظ 5800 برتره
اینا کم و بیش تا جایی که من میدونستم اختلافات این دو گوشیه اگه نکته ای مونده دوستان متذکر شن
همه این موارد بالایی به درک اسفل السافلین ولی قیافه ایکس 6 و ال سی دیش یه چیز دیگس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)