خودتون یه چیزی بنویسید ...به دست و باشون بیفتید.....
اخه ما مردیم...تو فیسبوک صفحه جدید رو درست کردیم براشون
من میگم راست میگین همه طرفداراشو جمع کنیم و.... امیل بزنیم
من به زودی یه دامنه با اسم ای جی ای و فقط برای ای جی ای میگیرم
خودتون یه چیزی بنویسید ...به دست و باشون بیفتید.....
اخه ما مردیم...تو فیسبوک صفحه جدید رو درست کردیم براشون
من میگم راست میگین همه طرفداراشو جمع کنیم و.... امیل بزنیم
من به زودی یه دامنه با اسم ای جی ای و فقط برای ای جی ای میگیرم
ای جی ای ...شاید بعدا اومد فعلا بچشبیم به بازی های دیگه .....
من خودم بازم ای جی ای رو نصب کردم تا یه بار دیگه برم ....هیچ ازش خسته نمیشم میخوم توش رکورد بزنم
.......
ای جی ای 1 خیلی از ای جی ای 2 بهتر بود
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------
این فلش بوینت هم که خیلی سخته
آی جی آی 2 گرافیکش بهتر بود اما نسبت به 1 چیز جدیدی نداشت اما 1 بخاطر اینکه سیو نداشت باید یه مرحله رو صد بار میرفتی تا پیروز بشی به همین خاطر تمام حواس و تمرکزت رو جمع میکردی تا نبازی به همین خاطر خیلی جذاب بود
من با اون مراحل برفی خیلی حال کرددم خیلی
این مرحله بهترین مرحله ای بود که رفتم عکسشو گزاشتم
همون مرحله اییه که هلکوپتر سقوط کرد . واقعا داستانش خیلیج الب بودم من واقعا یک لحظه فکر کردم خود جونز هستم
میبینمش یاد خاطره هام میفتم وای که چه خاطرهه ایی باهاش داشتیم ....
پناه میبرم به بازی IGI از شر بازی های کا اف دیوتی و ...
اینجا میتونیین کامنت بزنید مال سایت کدمستره
اگه نخسه سوم این بازی بیاد گرافیکش خیلی خیلی عالی میشه اگه گرافیک فلش پوینت رو توش استفاده کنه معرکه میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا ممکنه به عنوان بازی برتر سال انتخاب شه
من که انقدر بهش ایمیل میزنم تا دیونه شن
...............
جالبه نخسه دوم هم ازش خیلی استقبال شده خیلی اما فقط به خاطر تکثیر غیر مجاز ورشکست شد.......
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کچاش باید کامنت گذاشت؟
سلام. بازی igi2 مرحله15 pir-strike شماره یک که یه دستگاهی هست، بعد از کشتن افراد هر کاری کنیم نمیشه شماره یک رو انجام داد. کسایی که بازی کردن خواهش میکنم توضیح بدن شماره یک رو باید چیکار کنیم. تا حالا ده مرتبه رفتیم نشد . هیچ کاری نمیشه کرد. خواهش میکنم تقاضا میکنم جوابهای الکی و چرت و پرت ندین.
فکر کنم اونو میگی که وقتی مرحله اولش رو انجام میدی از اونطرف موشک میزنن درسته؟ اگه اونه بهت بگم که نباید اول مرحله یک رو انجام بدی از یه جایی میانیر بزن که نبیننت برو مرحله بعدی رو انجام بده همونجا که سکوی موشک هست فکر کنم بعد که اونارو درو کردی و موشکها رو نابود کردی بیا مرحله یک رو انجام بده بعد میتونی سایر مراحل رو بری
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
ضمنا با اون دستگاه که داری و به هواپیماها میگی فلان نقطه رو بمبارون کنن باید هم اون دستگاه مرحله یک و هم اون موشکها رو بترکونی اما اول مرحله یک رو انجام نده
کمک فوری فوری
سلام من توی مرحله 16 گیر کردم اونجا که دنبال چینیه توی معبد باید بری. آخرین کاری که باید بکنی کار شماره 5 باید بری توی معبد دنباله اون ژنراله اما هیچ راهی نداره که وارد بشی داخل معبد از کجا باید داخل شم؟راه زیرزمینی داره؟
کمک کنید
مرسی
برادر اونجا باید یه کامپیوتر رو دستکاری کنی تو همون لابلاتوار که پره کامپیوتره قبلش پشنهاد میکنم بازی رو سیو کنی موفق باشی
بازی igi 1 و 2 رو تا حالا بیش از 20 بازی کردم هنوز هم 1 رو بازی میکنم اسلحه کلاش رو خیلی دوست دارم خیلی واقعی درست شده ولی سازنده هاش یه اشتباه کردن اونم اینکه گلنگدن کلاش سمت راسته نه چپ به هر حال تو دوران خودش بهترین بازی بوده خدایی تا الان هم بازیی مثل igi تا الان بازی نکردم حیف که شماره 3 دیگه نداره خبری از ساخته شدنش هم نیست حیف این بازی پر طرفدار که اینطوری رها بشه سوالی بود در خدمتیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)