تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 165 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1647

نام تاپيک: آرشیو / والیبال FIVB World League 2013 | با حضور ایران

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همون فرهنگ باید ادامه پیدا می کرد تا امروز به شماره خاص برای هر صندلی و نفر برسه نه اینکه ناظر ای اف سی که از پل گذشت دیگه کار به روال سابق برگرده فرقی هم نداره 100 هزار نفر یا 12 هزار نفر یا ... اگه به تعداد بلیط فروشی بشه حداقل جایگاه ها مشخص باشه نه کسی زیر دست و پا له میشه و خدای نکرده میمیره و نه مشکلی برای حضور بانوان هست!و این رایگان برگزار کردن شده یه مشکل اساسی!رایگان نداریم بلیط باید فروخته بشه و به دست تماشاگری که میخواد بیاد برسه منتها اگه میخواین رایگان باشه پول بلیط رو باید یک نهاد و ... پرداخت کنه نه اینکه بلیط فروشی نشه!این باعث هرج و مرج و شلوغی میشه چه معنی داره از ساعت 8 صبح در باز بشه هرکی خواست بیاد ظرفیت 1 تکمیل بشه و 4 چند هزار نفر بیشتر هم باشن و 5 اعلام کنن که دیگه نیاین و از 6 الی 7 شروع کنن به کتک زدن اونایی که اومدن (البته منظورم این بازی نیست چون بازی های ارتشهای دنیا هم بود کلا روند برگزاری رو میگم چه تو فوتبال مثل دربی و ... )
    این که واقعا رویایی هر تماشاگر ایرانی هست به خدا!
    اینکه بدونی اگه بلیط رو خریدی و نرفتی پس جات خالی میمونه و...

ولی قضیه فرهنگ که گفتی یه چیزی واقعا بالاتر از ظرفیت تاپیک و انجمن ./

+
    یدونه عکاس خانوم که چندبار پشت کادر رویت شد
    دور اول و مقدماتی مسابقات به صورت گروهی هست (4 گروه 4 تیمی) و 1 تیم از هر گروه به دور نهایی میره + بهترین تیم دوم(از نظر امتیاز) و تیم میزبان که 2 تیم هم اونجا اضافه میشه (اگه میزبان خودش جز تیمهای اول گروه باشه باز یک تیم دیگه از تیمهای دوم بر اساس امتیاز اضافه میشه) بعد از دور گروهی که رفت و برگشت هست بازی های فینال در یک کشور ثابت برگزار میشه!(مثلا شانسی میگما ژاپن )نهایتا 6 تیم به فینال میرن که دو گروه 3 تیمی میشن که به صورت تک بازی مقابل هم قرار میگیرن(هر تیم فقط 2 بازی) و 4 تیم به دور بعد میرن که اول و دوم های دو گروه مقابل هم (تک بازی) که فینال و رده بندی مشخص بشه حالا اینکه رنکینگ کلی چه شکل هست اگه اشتباه نکنم امتیاز 10 تیم دور گروهی که حذف شدن برای رده شانزدهم تا هفتم و امتیاز دور گروهی فینال برای دو تیمی که حذف شدن برای رده ششم و پنجم و فینال و رده بندی هم که چهارم تا اول رو مشخص می کنه!
    این برنامه لیگ رو نمیدونستم این طوریه دیگه لیگ نمیشه که
    مثل کاپی چیزی میمونه که خیلی طول میکشه

2. 6 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه روزی فدراسیون والیبال آرزوش این بود که جزء چهار تیم اول آسیا باشه
    حالا کارمون به اونجا رسیده که ژاپن رو 6 گیمه میکنیم
    حرفی نمیمونه جز دنیایی از سپاس تقدیم کادر فنی و بازیکنا
    و تبریک به مردم ایران به ویژه اعضای پی سی ورلد

اما افسوس که بانوان همیشه همراه ایرانی از شادی پایان کار باز موندن

4. 10 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

ولاسکو: این پیروزی تقدیم به بانوان ایرانی

سرمربی تیم ملی والیبال که قراردادش با فدراسیون ایران به پایان رسیده گفت که هیچ چیز درباره‌ ماندنش در کشورمان مشخص نیست.

خولیو ولاسکو پس از پیروزی ۳ بر صفر برابر ژاپن و صعود به لیگ جهانی والیبال در نشست خبری گفت: این موفقیت را به ملت ایران تبریک می‌گویم و از همه که ما را در این راه کمک کردند تشکر می‌کنم. از این پس والیبال ایران وارد فاز جدیدی می‌شود و این اتفاق جدیدی است. ایران که باید در لیگ جهانی حضور پیدا کند، نیاز به تغییرات بزرگتری دارد.

وی ادامه داد: می‌خواهم در این بخش از صحبت‌هایم موفقیت والیبال ایران را به تمام زنان ایرانی علاقه‌مند به والیبال تقدیم کنم. فکر می‌کنم بانوان هم باید در سالن‌های والیبال حضور داشته باشند چرا که والیبال یک ورزش خانوادگی است و خشونتی در آن دیده نمی‌شود. به کشورهای زیادی سفر کرده‌ام و در تمام آن‌ها شاهد بودم که زن‌ها در کنار مرد‌ها تیم و بازیکنان مورد علاقه خود را تشویق می‌کنند.

ولاسکو با بیان اینکه به بازیکنان تیم ملی والیبال ایران افتخار می‌کنم، خاطرنشان کرد: وقتی وارد ایران شدم گفتم که می‌خواهم تغییراتی در والیبال ایران ایجاد کنم و خوشبختانه بازیکنان ایران هم این موضوع را درک کردند و با تلاش همه‌جانبه خود به این موضوع جامه عمل پوشاندند.

سرمربی آرژانتینی تیم ملی والیبال ایران با بیان اینکه پیروزی ایران برابر ژاپن را باید مدیون بازیکنان سابق تیم ملی هم باشیم، افزود: در مدت حضورم در ایران بازیکنان زیادی به تیم ملی آمدند و رفتند، باید ذهنیت خود را تغییر دهیم و بدانیم این موفقیت را مدیون تمام خانواده والیبال هستیم و از یاد نبریم که این موفقیت حاصل یک کار تیمی است.

ولاسکو در پاسخ به این سؤال که با توجه به اتمام قراردادش باز هم در ایران می‌ماند یا خیر، تصریح کرد: ۲ ماه پیش با داورزنی در خصوص این موضوع صحبت کردم و گفتم کمی به استراحت احتیاج دارم و می‌خواهم در کنار خانواده و نوه‌ام باشم. همچنین برخی از دوستانم در آرژانتین هستند و باید آن‌ها را هم ببینم. حتما پس از رفع خستگی در مورد ماندن در ایران تصمیم‌گیری می‌کنم. در حال حاضر هیچ چیز مشخص نیست.

وی ادامه داد: نباید فراموش کنیم که نظر فدراسیون ایران هم مهم است و باید شرایط جدید مسئولان فدراسیون والیبال را هم بشنوم و بتوانم تصمیم‌گیری کنم.

ولاسکو تاکید کرد: ما در مسابقات انتخابی المپیک یک ست کم آوردیم و نتوانستیم به المپیک راه یابیم و حضور در لیگ جهانی و بازی‌های بهتر هدف ماست. با این تماشاگرانی که در ایران وجود دارند، می‌توانیم فینال لیگ جهانی را هم برگزار کنیم.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران خاطرنشان کرد: ما در آینده بازی‌های دشواری داریم و نیاز به حمایت بیشتری از سوی هواداران داریم. می‌توانیم فینال لیگ جهانی را با برنامه‌های خوبی که داریم برگزار کنیم. در حال حاضر قسمتی از روابط بین‌الملل ما تقویت یافته و همه ما را می‌شناسند اما فدراسیون جهانی والیبال به صحبت و توضیح ارزشی قائل نمی‌شود بلکه به عملکرد کشور‌ها نگاه می‌کند.

ولاسکو افزود: حضور در لیگ جهانی شرایط بسیار متفاوتی را می‌خواهد. ما باید به آن شرایط عادت کنیم. لیگ جهانی مشکلات سفر و غذا را دارد. من پس از چند روز دلم برای کباب تنگ می‌شود. شما ببینید ما بیشترین روزهای سفری که با تیم ملی داشتیم ۱۰ روز بود که بازیکنان در ۲ روز پایانی برای خانواده خود دلتنگ شده بودند. ما باید به شرایط لیگ جهانی عادت کنیم.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران یادآور شد: مشخص نیست برنامه بازی‌های ایران چگونه است؛ یا دو بازی در ایران برگزار می‌شود و پس از آن در کشور دیگر و یا ۳، ۴ بازی را در کشورهای دیگر برگزار می‌کنیم. ممکن است بازیکنان ۲۰ روز دور از ایران باشند. این موضوع نشان می‌دهد باید با شرایط هماهنگ شویم. لیگ جهانی شرایط سختی دارد.

ولاسکو اظهار داشت: امیدوارم ایران در گروه‌های سختی قرار نگیرد. روسیه و برزیل از تیم‌های خوب لیگ جهانی هستند. در این بین تیم‌هایی مثل هلند و لهستان در نیمه نهایی لیگ قرار دارند، همچنین کره جنوبی هم از تیم‌های پائین این جدول به حساب می‌آیند. به هرحال باید گروه خود را بدانیم تا پس از آن در این مورد صحبت کنیم. شاید ما اگر در لیگ جهانی جزء تیم‌های پائین قرار بگیریم برای حضور مجدد، بار دیگر با ژاپن روبرو شویم و شاید این‌بار به این کشور سفر کنیم.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران در مورد ادامه همکاری با خوان سیچلو تصریح کرد: وی مهره بسیار مهمی برای کادر فنی ایران است. او می‌خواهد به لیگ ایتالیا برود و در آنجا مربیگری کند و در آن زمان تیم ملی ایران فعالیت خاصی ندارد و با این شرایط مشکلی برای همکاری با وی وجود ندارد. شاید سیچلو نیاز به استراحت داشته باشد و بخواهد به آرژانتین برود.

ولاسکو در مورد ظهور پدیده‌ها در تورنمنتهای مختلف خاطرنشان کرد: این موضوع یک فلسفه طولانی دارد. ذهنیت من بر این است که نام بازیکنان در ایران اهمیت زیادی دارد و مردم فکر می‌کنند وقتی یک بازیکن شناخته‌تر باشد، همیشه بهتر بازی می‌کند و یا اگر یک بازیکن جوان و گمنام باشد، همیشه مقصر است. برخی از مربیان از نام‌های بزرگ می‌ترسند.

وی اضافه کرد: من به بازیکنان شناخته‌ شده‌تر و با اسم‌های بزرگ احترام می‌گذارم اما نام بزرگ برای من مهم نیست و هر بازیکنی موظف است بهترین نمایش را داشته باشد.

ولاسکو عنوان کرد: قبلا هم گفته بودم من هم یک آدم هستم و ممکن است اشتباهاتی داشته باشم. برخی از بازیکنان نامدار با شرایطی که بوجود آمد بیشتر تمرین کردند و بهتر شدند.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران گفت: تیم ایران باید به لیگ جهانی برود و در آنجا نباید به ۱۲ بازیکن اکتفا کند و بدون شک نیاز به تیم بزرگتری داریم. همه بازیکنان باید بدانند که همیشه در دید ما هستند و باید برای بهتر شدن تلاش کنند.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 8 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

لیگ جهانی کی شروع میشه؟
    راستی آخر بازی یه تیکه دیدم خانوما چند نفر بودن که

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یه روزی فدراسیون والیبال آرزوش این بود که جزء چهار تیم اول آسیا باشه
    حالا کارمون به اونجا رسیده که ژاپن رو 6 گیمه میکنیم
    حرفی نمیمونه جز دنیایی از سپاس تقدیم کادر فنی و بازیکنا
    و تبریک به مردم ایران به ویژه اعضای پی سی ورلد

اما افسوس که بانوان همیشه همراه ایرانی از شادی پایان کار باز موندن
    من یادمه 3 - 0 به کره جنوبی باختیم یه ست 25 بر 9 !!

همون موقع هایی بود که فوتبالمون 6 به 2 فوتبالشونو زد

همه چی بر عکس شده حالا !!

9. 4 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

جالبه بعضی از دوستان عدم اجازه حضور خانم ها رو به مشکلات فرهنگی ربط میدن! !!!
    انشالله یه روز خوب میاد

Sent from my ST25i using Tapatalk 2

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

لیگ جهانی کی شروع میشه؟
    راستی آخر بازی یه تیکه دیدم خانوما چند نفر بودن که
    خرداد 92 فک کنم .

والیبال رو اگه مثل فوتبال و فوتسال وارد حاشیه نکنن خیلی خوب میشه ... ولی بعید میدونم . اینجا تا یه تیمی خوب بازی میکنه اونو میبرن تو حاشیه . نمونش همین فوتسال !

12. 5 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

خدا کنه ولاسکو رو نگه داره من که این خونسردیشو میبینم کیف میکنم

14. 4 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

امروز بعد از چند سال رفتن استادیوم خیلی خوب بود . ساعت 5:30 بود که رسیدیم استادیوم پر شده بودش .
    یکی از صحنه های بد اخر بازی کتک زدن عکاسان توسط نیروهای حراست بود که خیلی بد بودش

16. 2 کاربر از steps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

من هم تبریک می گم این صعود واقعا مقتدرانه رو .

دابل کردن ژاپن اونم 3-0 واقعا لذت بخشه .

دیشب باز هم سعید معروف نشون داد که از تمام پاسورهای ایران و اسیا یک سرو گردن بالاتره . بازی خوب قائمی و شهرام محمودی هم قابل ستایش بود .
    از فرهاد ظریف این کوچولوی دوست داشتنی والیبال هم نباید غافل شد . خلاصه همه خوب و عالی بودند . دستشون درد نکنه ...
    پ ن : دست سرمربی ژاپن هم درد نکنه ... چشممون بعد از مدتها به جمال شماره 17 ژاپن افتاد !

یه چیزی که بعد از بازی خیلی تو ذوق میزد حضور پر تعداد آقایون مسئول بود که مثل همیشه مواقع برد سر و کله شون پیدا میشه و موقع باخت همشون گم و گور میشن
    بنده خدا بازیکنا و کادر فنی خواستند بعد از این پیروزی بزرگ یه عکس یادگاری با هم بگیرن که اونم آقایون گند زدن توش
    موسوی اون پشت داشت بال بال میزد اونوقت این آقایون کل لنز دوربین رو گرفته بودند
    اینم سند مکتوبش ! :

18. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •