طرف آدم میکشه
دزدی میکنه
دروغ میگه
چند میلیارد پول بالا میکشه
کله یه بیگناه رو زیر آب میکنه
و ...
اما عروسی و نامزدی دخترش
زن و مرد جدا هستن !
چون از تمام کارای بالا بدتره !!!
وای به حال ماها
...
چفدر این فیلم آموزندست !!!
طرف آدم میکشه
دزدی میکنه
دروغ میگه
چند میلیارد پول بالا میکشه
کله یه بیگناه رو زیر آب میکنه
و ...
اما عروسی و نامزدی دخترش
زن و مرد جدا هستن !
چون از تمام کارای بالا بدتره !!!
وای به حال ماها
...
چفدر این فیلم آموزندست !!!
ظاهر فریبی یکی از ویژگیهای آدمای موذی و خطرناکه!
امروز برای اوین بار یکی از قسمتهای این سریال رو به طور کامل دیدم البته کم و بیش در جریان داستانش بودم و چند دقیقه ( در مجموع ! ) از یکی دوقسمت اول رو دیده بودم . اولین چیزی که به ذهنم میرسید این بود که به راحتی میشد در یک فیلم سینمایی همه وقایع سریال رو جا داد . به نظرم یکی از کش دار ترین سریالهای موجود میباشد ! البته احتمالا طبق معمول به نظر آقای سیروس مقدم سکانسهای کش داده شده بسیار هنرمندانه و با بار معنایی بسیار بالا هستند ! که صد البته اینطور نیست . موسیقی سریال به عنوان اینکه حوصله بیننده از دیدن این سکانسها سر نره نقشش رو خیلی خوب ایفا میکنه . کلا سریال دقیقاً مصداق لقمه رو دور سر چرخوندن و به دهن گذاشتنه !
واقعا همین طورهموسیقی سریال به عنوان اینکه حوصله بیننده از دیدن این سکانسها سر نره نقشش رو خیلی خوب ایفا میکنه . کلا سریال دقیقاً مصداق لقمه رو دور سر چرخوندن و به دهن گذاشتنه !
تیتراژپایانی هم خوبه گاهی اوقات فکر می کنم حیف پیسانی که توی این فیلم بازی می کنه و حیف اصفهانی که داره می خونه
البته پسیانی خیلی وقته که تن به هر نقشی اونم تو تلویزیون میده (فکر کنم از آغاز دهه 80 شمسی با سریال مزخرف گمگشته)
خب یه دفعه بگو فیلمو جمع کنن بره پی کارش دیگه این حیفه اون حیفه خب اگه همیناهم نبودن که دیگه فیلم تعطیل میشد در ضمن حیف به پوریا پور سرخ و نگفتی![]()
اتفاقا خاستگاه و محل ترقی پوریا پورسرخ همینجور سریالا بوده.
سلام
همه موضوع های خنده دار کنار
ولی فکر کنید تو عروسی آهنگ احسان خواجه امیری بزارن!!!!!!!!!!!
خیلی جالبه!!
ببینید بذارید براتون تشریح کنم بینندکان این سریال رو:
80درصد از خانوم ها به خاطر پور سرخ
79 درصد آقایون به خاطر عاطفه رضوی
35 درصد به خاطر تیتراز پایانی و اصفهانی
عاطفه رضوی کیه دیگه؟؟
نوری!!
نمیدونم قبلا تو همین فروم بود یا پرشین تولز ، طرف همین اشتباه رو کرده بود
در ضمن من به شخصه به شدت تکذیب میکنم که به خاطر ایشون این سریالو ببینم ، اتفاقا چند دفعه میخواستم به خاطر ایشون سریالو ترک کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)