قطعاتش شیمانو هستش عکسی ازش پیدا نکردم
اما میخواستم نظرتون رو درباره این ویوا بدونم
ویوا مدل senator
این هم عکسش
بین این دو تا مدل که گفتم موندمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت این مدل ویوا 290 تومان هستش
مرسی از راهنمایی
قطعاتش شیمانو هستش عکسی ازش پیدا نکردم
اما میخواستم نظرتون رو درباره این ویوا بدونم
ویوا مدل senator
این هم عکسش
بین این دو تا مدل که گفتم موندمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت این مدل ویوا 290 تومان هستش
مرسی از راهنمایی
فکر نمی کنم زیاد جالب باشه
منم یه ویوا دارم اگه بتونم عکسش رو میزارم ولی زیاد جالب نیست در صورتی که از این خیلی سر تره
بازم بقیه دوستان بهتر میتونن کمکتون کنن
اگه بتونین هاسا پیدا کنید توی این رنج قیمت دوچرخه های بهتری داره
مدل هایی مثل viva speed 18 راضی تر هستند و قطعات بهتری داره من نسبت به اورلود نظر بهتری دارم
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------
درسته هر دو هیبرید هستن
tfs 500 از tfs100 خیلی بهتره ولی خوب قیمتش هم فکر کنم دو برابر 100 باشه برای نیاز شما tfs 100 هم گزینه ی مناسبیه
دوستان من دنبال مدل پیشرفته نمیگردم و دوچرخه ای می خوام که کارکردن باهش راحت باشه و استحکام خوبی هم داشته باشه(دوچرخه ATB(
مدل senator این دو وِیژگی رو داره؟
نظرتون درباره این مدل از ویوا چیه؟
مدل : Bianchi
عکس و توضیحات این مدل
این مدل در مقابل speed 18 یا senator چگونه ست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
Last edited by ارج جلال; 28-10-2011 at 10:39.
سلام
امروز به دوچرخم که نگاه کردم چند تا چیز میز روش نوشته بود
روی بدنه زده بود ra77ler
viva alloy7005 روی بدنه نزدیک چرخ عقب
بدنه vivas
zoom220 فرمان
دنده shimano
میشه یکی یه توضیحاتی در مورد این مدل بده!!!!!!!
راستی
آقای جلال فکر کنم این مدله بهتر باشه
speed 18 از این دو مدلی که شما گفتین قطعات بهتری داره از جمله قطعات دنده و شانژمان بعدش هم مدل bianchi
چند وقت پیش یکی از بچه های همین فورم این مدل ها برای خرید بررسی کردن و ویوا element خریدن
اگه صفحه های قبلی این تاپیک بگردین می تونین بحثش پیدا کنید و ازشون سوال کنید از دوچرخه راضی هستن حدود صفحه های 26 یا 27
---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
viva alloy 7005 آلیاژ بدنه هست
vivaz هم شاید مدلش باشه
دنده شیمانو هم باید روی قطعات مثل چرخ دنده ها و شانژمان سری زده باشه مثلا acera ,altus,....
Last edited by aliy2324; 29-10-2011 at 10:57.
کسی از قیمت merida tfs 100 مدل 2012 خبر داره؟
تو سایت مریدا مشخصات مدل 2012 رو زده که یه سری قطعاتش با 2011 فرق میکنه!
کدومشون بهتره؟ پیشنهاد میدین چند هفته صبر کنم تا مدل 2012 رو بگیرم یا برم سراغ همون 2011؟
لینک merida tfs 100 مدل 2011:
لینک merida tfs 100 مدل 2012:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تفاوت چندانی توی قطعات ندارن فقط توی بدنه تفاوت دارن که میله پایین مدل 2012 انحنا داره و جوش محکم تری به بدنه وصل شده حالا این باعٍ تفاوت زیادی میشه یا نه نمیدونم
از نمایندگی سوال کنید ببینید دقیقا کی وارد میشه 2 -3 هفته انتظار ارزش داره ولی بیشتر نه
قیمت tfs 100 حدود 640 هزار تومان
سلام دوستان
چند روزی نشد بیام فروم ممنون از راهنماییهای خوب همتون
من دوشنبه میرم تهران واسه خرید دوچرخه ...
دوتا آدرس از نمایندگیها گیر اوردم که نزدیک هم هستند
خیابان ستارخان نرسیده به باقرخان-پلاک ۱۶۳--فروشگاه دوچرخه مریدا
میدان توحید - ستارخان - نرسیده به باقرخان-پلاک ۱۵۹ جاینت
اگه دوستان این نزدیکا فروشگاه دیگه ای میشناسن که بتونم سر بزنم ممنون میشم
ضمنا به خاطر فاصله زیاد باید همه خریدامو بکنم ممنون میشم دوستان بگن چه چیزایی باید بگیرم و از کجاها میتونم بگیرم ؟
یه ست کامل لباس (آستین بلند)شلوار حتما لازم دارم
هم اکنون منتظر یاری سبزتان هستیم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)