تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 91 اولاول ... 293536373839404142434989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 903

نام تاپيک: معرفی پلاسمای پاناسونیک سری V10

داره خودمونی میشه alireza1974's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آقا مباركه. از كجا گرفتي؟ قيمتش چنده؟

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام بچه ها من یک 42 جی10 گرفتم..تصویرش خوبه..ولی امکانات زیادی نداره..و احساس میکنم برای خونه ی ما کوچیک هست .به نظر شما بفروشم به خواهرم و صبر کنم تا v10 50 بگیرم..از جهت دیگه هم من شاید نتونم بیشتر از 2.5 ملیون به تی وی بدم.

3. این کاربر از abbas_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام بچه ها من یک 42 جی10 گرفتم..تصویرش خوبه..ولی امکانات زیادی نداره..و احساس میکنم برای خونه ی ما کوچیک هست .به نظر شما بفروشم به خواهرم و صبر کنم تا v10 50 بگیرم..از جهت دیگه هم من شاید نتونم بیشتر از 2.5 ملیون به تی وی بدم.
    منظورتون از امکانات زیاد نداشتن چیه؟!
    میشه توضیح بدین.؟

5. این کاربر از Persian_Gun's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شاد این هفته بیاید شاید

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

منظورتون از امکانات زیاد نداشتن چیه؟!
    میشه توضیح بدین.؟
    منظورشون ظاهرا کم بودن امکانات جانبی هست که در مدل آسیایی فاقد امکاناتی چون lan و networking و... هست

من تو يه سايت كه فيلم ميفروشه عضو شدم. بهم ايميل دادن گفتن اگه فيلم بلو ري مي خواي ايميل بده قيمت هر بلوري هم گفت بين 15 تا 25 و براي اعضا 4 تومان تخفيف داره.
    اگه با اين قيمت بده عاليه! شمام يه نگاه بندازين:
    اینطور که من در سایتشون دیدم ظاهرا بلوری فیلم هاشون کپی هست ,رو بلو ری خام رایت شده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قیمت بلوری خام سونی یادمه پارسال 25 گیگابایتش (تک لایه) چیزی حدود21 تومن بود تو پشت شهرداری! .
    Last edited by Ami R 940; 12-10-2009 at 13:19.

8. 3 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

شما که بچه غربی امیر اقا یه جوری میگی که خرید این فیلما برات به صرفه نیست از ما بچه هایه شرق چه انتظاری داری حالا برایه اینکه این تضاده طبقاتی از بین بره بیا دست بندازیم گردن همدیگه یه عکس بگیریم
    میدونی امیر اقا قیمتشم مهم نباشه من باید پول بالایه چیزی بدم که حتی اصلا به کارم نمیاد تا چند ساله دیگه هم که بخواد بلوری جا بیوفته قطعا مدلایه بهتری عرضه میشه
    در کل اگه pt875 نیومده باشه من چی بگیرم؟
    و اینکه کسی نقدوبررسی از این سینما خانگی دیده
    والا غرب و شرق نداره مهم شمال هست

پایه ام من همه جوره ارادت دارم به شما .

به نظر من صبر کنی اون مدلی که معرفی کردم بخری بهتره به دلیل این که سینما خانگی های پاناسونیک مثل پلاسماهاش دارای امکانات فوق العاده و قیمت کم هست . احتمالا شاید عرضه شده باشه واس آسیا یه زنگ بزن نمایندگی .

تجربه به من ثابت کرده در زمینه صوت و تصویر یا باید با چشم دیدن و گوش دادن و به قول معروف به دل نشستن صدا و تصویر اقدام به خرید کرد یا به برسی سایت های معتبر در این زمینه رجوع کرد و اتکا به مشخصات فنی نکرد .

حتما یادتون هست آیوا یه مدت 15000 وات می زد ولی در عمل اون چیزی که با مشخصات اعلام شده بود زمین تا آسمون متفاوت بود.

من صدای این مدل رو نشنیدم نمی تونم نظر خاصی بدم با توجه به امکانات مدل خیلی خوبی هست اما عالی نیست نسبت به SC-BT300 .

تو cnet اطلاعاتی از این مدل پیدا نکردم یه سرچ می کنم کجا بررسی کردن لینکش رو میدم .
    Last edited by Ami R 940; 12-10-2009 at 13:03.

10. 3 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آقا امروز از یک منبع موثق خبر گرفتم گفتن v10 یک ماه دیگه وارد بازار ایران میشه نمایندگی
    هم تایید کرد.پس باید همچنان منتظظظظظظظظظظظظظظظظر بمانیم

12. این کاربر از saeed.1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

والا غرب و شرق نداره مهم شمال هست

پایه ام من همه جوره ارادت دارم به شما .

به نظر من صبر کنی اون مدلی که معرفی کردم بخری بهتره به دلیل این که سینما خانگی های پاناسونیک مثل پلاسماهاش دارای امکانات فوق العاده و قیمت کم هست . احتمالا شاید عرضه شده باشه واس آسیا یه زنگ بزن نمایندگی .

تجربه به من ثابت کرده در زمینه صوت و تصویر یا باید با چشم دیدن و گوش دادن و به قول معروف به دل نشستن صدا و تصویر اقدام به خرید کرد یا به برسی سایت های معتبر در این زمینه رجوع کرد و اتکا به مشخصات فنی نکرد .

حتما یادتون هست آیوا یه مدت 15000 وات می زد ولی در عمل اون چیزی که با مشخصات اعلام شده بود زمین تا آسمون متفاوت بود.

من صدای این مدل رو نشنیدم نمی تونم نظر خاصی بدم با توجه به امکانات مدل خیلی خوبی هست اما عالی نیست نسبت به SC-BT300 .

تو cnet اطلاعاتی از این مدل پیدا نکردم یه سرچ می کنم کجا بررسی کردن لینکش رو میدم .
    اول خیلی خوشحالم که کنار یه پروفشنال وایستادم
    راستش من دوست دارم تمامه بلندگوهایه سینما خانگیم ایستاده باشه که مشکل نداشته باشم بابت بلندگوهایه ساروند این مدل هم اگه اشتباه نکنم دوتا از این کوچیکاش پشت سر قرار میگیره به غیر از اون دوتا وایستاده
    بعد اگه من این pt 875 رو بگیرم و بعدا براش یه بلوریپلیر بخرم بهتر نیست
    راستی این SC-BT300 پلیرش mkv هم پخش میکنه
    دوستان بازم اگه کسی عکسی از چیدمان این SC-BT300 بتونه پیدا کنه ممنون میشم بزاره چون اگه پولمم به این مدل برسه میترسم نتونم چیدمانشو تو خونه درست کنم
    این مدل گویا usb نمیخوره
    امیر اقا یه چرتکه بنداز ببین این مدل وارد بشه حدودا چند در میاد
    درباره این سایته هم بلوری هاش کپی هست وگرنه پک هایه بلوری تا 160 هزار تومن هم هست من بابام چندماه پیش رفت افریقایه جنوبی بد اومد گفت امیر یه پک فیلم بود قیمتش 150 دلار (1600رند)بود گفت مگه چیه خندیدم گفتم اینا برایه ما نیست ما همون وی سی دی نگاه کنیم بهتره
    من نمیدونم چرا همیشه وقتی میخوام یه چیزی بخرم مثلا همین کامپیوتر گفتم تا 1تومن پول میزارم یه چیزه توپ میبندم الان به 2تومن رسیده تازه باز منتظره سری جدید کارتهایه انویدیا هستم ببینم چی میشه
    این سینما خانگیه خدا نکنه اینطوری بشه که باید یه جشنه گلریزان بزارم پول جمع کنم اخرشم یه گلدموند میخرم حالا پولش از کجا خدا میدونه

14. این کاربر از amirspl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

چند تا از دوستان زنگ زده بودن و از نمایندگی جویا شده بودن که ظاهرا این هفته میاد خیلی تعجب کرده بودم ! .

قبلا هم عرضه کردم تا این مدل در سایت خاورمیانه معرفی نشده انتظار ورود این تلویزیون رو در ایران نباید داشت,پس از معرفی در سایت خاورمیانه چند هفته بعد در ایران قابل خرید هست .( روال همیشگی عرضه محصولات پاناسونیک)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

اینطور که من در سایتشون دیدم ظاهرا بلوری فیلم هاشون کپی هست ,رو بلو ری خام رایت شده.

قیمت بلوری خام سونی یادمه پارسال 25 گیگابایتش (تک لایه) چیزی حدود21 تومن بود تو پشت شهرداری! .
    مگه كپي بشه عيبي داره؟ از كيفيتش كم ميشه؟!
    اون 21 تومن هم مطمئنا تا حالا ارزونتر شده.

18. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •