آقا مباركه. از كجا گرفتي؟ قيمتش چنده؟
سلام بچه ها من یک 42 جی10 گرفتم..تصویرش خوبه..ولی امکانات زیادی نداره..و احساس میکنم برای خونه ی ما کوچیک هست .به نظر شما بفروشم به خواهرم و صبر کنم تا v10 50 بگیرم..از جهت دیگه هم من شاید نتونم بیشتر از 2.5 ملیون به تی وی بدم.
منظورتون از امکانات زیاد نداشتن چیه؟!
میشه توضیح بدین.؟
منظورشون ظاهرا کم بودن امکانات جانبی هست که در مدل آسیایی فاقد امکاناتی چون lan و networking و... هست
اینطور که من در سایتشون دیدم ظاهرا بلوری فیلم هاشون کپی هست ,رو بلو ری خام رایت شده.
قیمت بلوری خام سونی یادمه پارسال 25 گیگابایتش (تک لایه) چیزی حدود21 تومن بود تو پشت شهرداری! .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ami R 940; 12-10-2009 at 13:19.
والا غرب و شرق نداره مهم شمال هست![]()
پایه اممن همه جوره ارادت دارم به شما .
![]()
به نظر من صبر کنی اون مدلی که معرفی کردم بخری بهتره به دلیل این که سینما خانگی های پاناسونیک مثل پلاسماهاش دارای امکانات فوق العاده و قیمت کم هست . احتمالا شاید عرضه شده باشه واس آسیا یه زنگ بزن نمایندگی .
تجربه به من ثابت کرده در زمینه صوت و تصویر یا باید با چشم دیدن و گوش دادن و به قول معروف به دل نشستن صدا و تصویر اقدام به خرید کرد یا به برسی سایت های معتبر در این زمینه رجوع کرد و اتکا به مشخصات فنی نکرد .
حتما یادتون هست آیوا یه مدت 15000 وات می زد ولی در عمل اون چیزی که با مشخصات اعلام شده بود زمین تا آسمون متفاوت بود.
من صدای این مدل رو نشنیدم نمی تونم نظر خاصی بدم با توجه به امکانات مدل خیلی خوبی هست اما عالی نیست نسبت به SC-BT300 .
تو cnet اطلاعاتی از این مدل پیدا نکردم یه سرچ می کنم کجا بررسی کردن لینکش رو میدم .
Last edited by Ami R 940; 12-10-2009 at 13:03.
آقا امروز از یک منبع موثق خبر گرفتم گفتن v10 یک ماه دیگه وارد بازار ایران میشه نمایندگی
هم تایید کرد.پس باید همچنان![]()
منتظظظظظظظظظظظظظظظظر بمانیم
![]()
اول خیلی خوشحالم که کنار یه پروفشنال وایستادم
راستش من دوست دارم تمامه بلندگوهایه سینما خانگیم ایستاده باشه که مشکل نداشته باشم بابت بلندگوهایه ساروند این مدل هم اگه اشتباه نکنم دوتا از این کوچیکاش پشت سر قرار میگیره به غیر از اون دوتا وایستاده
بعد اگه من این pt 875 رو بگیرم و بعدا براش یه بلوریپلیر بخرم بهتر نیست
راستی این SC-BT300 پلیرش mkv هم پخش میکنه
دوستان بازم اگه کسی عکسی از چیدمان این SC-BT300 بتونه پیدا کنه ممنون میشم بزاره چون اگه پولمم به این مدل برسه میترسم نتونم چیدمانشو تو خونه درست کنم
این مدل گویا usb نمیخوره
امیر اقا یه چرتکه بنداز ببین این مدل وارد بشه حدودا چند در میاد
درباره این سایته هم بلوری هاش کپی هست وگرنه پک هایه بلوری تا 160 هزار تومن هم هست من بابام چندماه پیش رفت افریقایه جنوبی بد اومد گفت امیر یه پک فیلم بود قیمتش 150 دلار (1600رند)بود گفت مگه چیه خندیدم گفتم اینا برایه ما نیست ما همون وی سی دی نگاه کنیم بهتره
من نمیدونم چرا همیشه وقتی میخوام یه چیزی بخرم مثلا همین کامپیوتر گفتم تا 1تومن پول میزارم یه چیزه توپ میبندم الان به 2تومن رسیده تازه باز منتظره سری جدید کارتهایه انویدیا هستم ببینم چی میشه
این سینما خانگیه خدا نکنه اینطوری بشه که باید یه جشنه گلریزان بزارم پول جمع کنماخرشم یه گلدموند میخرم
حالا پولش از کجا خدا میدونه
چند تا از دوستان زنگ زده بودن و از نمایندگی جویا شده بودن که ظاهرا این هفته میاد خیلی تعجب کرده بودم ! .
قبلا هم عرضه کردم تا این مدل در سایت خاورمیانه معرفی نشده انتظار ورود این تلویزیون رو در ایران نباید داشت,پس از معرفی در سایت خاورمیانه چند هفته بعد در ایران قابل خرید هست .( روال همیشگی عرضه محصولات پاناسونیک)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه كپي بشه عيبي داره؟ از كيفيتش كم ميشه؟!
اون 21 تومن هم مطمئنا تا حالا ارزونتر شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)