سعید واسه پسردایی منم ندارهاگه داشته باشه بعیده فیلترییینگ رو دور بزنه ها منظورم اینه که مثل snaptu یا operamini کار کنن.
سعید واسه پسردایی منم ندارهاگه داشته باشه بعیده فیلترییینگ رو دور بزنه ها منظورم اینه که مثل snaptu یا operamini کار کنن.
جانی عجیبه آخه چرا نداره؟؟؟
جانی به گمونم دور بزنه. مطمئن نیستم حالا دلیشو تو ...ستان بهت میگن
البته برنامه یوتیوب کاملا به فیلترینگ**لخ میده![]()
سلام
تو هدفون کیفیت صدای Aino بهتره یا گوشی های W، ، بلندی صدای کدوم بیشتره تو هدفون، ؟
چجوري ميشه اين گوشي رو آپيدت كرد ؟
منم امروز رفتم Aino رو گرفتم . خيلي گوشي خوبي هست . اون هدستش خيلي خوبه .
اول مي خواستم از يه جا بگيرم گفت قيمتش 340 تومن بعد لوازم جانبيش رو نگاه كردم ديدم هدست و پايه روش نيست !!!!!!! گفتم چرا هدست و پايه نداره ؟ گفت سري جديد 2010 ديگه هدست و پايه نداره ( فكر كرده بود من خرم ) بعد بهش گفتم بدون اينا 200 تومن هم نمي ارزه اگه 180 تومن بدي ازت مي خرم بعد بهم گفت : مرد حسابي اين چه حرفيه مي زني ؟ دارم بهت راست مي گم سري جديد گوشي aino هدست نداره . همون موقع مي خواستم يه فوشي بهش بدم ولي وجدانم نزاشت D:
فقط مي خواستم بگم مردم واسه يكم پول دست به چه كار هايي مي زنن .
راستي آدرس اون مغازه رو بهتون ميدم هر كسي توي شيراز هست از اونجا گوشي نخره . بهتون مي ندازن .
آدرس : شيراز - فلكه ي اطلسي - مغازه اي كه كنار نمايندگي خريد و فروش خودرو هست ( شيرازي ها مي دونن كجا هست ) متاسفانه اسم مغازه رو نمي دونم
چجوري منوي فارسي روي Aino نصب كنم ؟
الان گوشي من فقط زبون انگليسي و فرانسوي داره
چرا هيچ كس جواب نميده ؟
چجوري منوي فارسي روي Aino نصب كنم ؟ الان اس ام اس هاي فارسي برام مياد و نوشته هاي فارسي رو قشنگ نشون ميده ولي خودم نمي تونم فارسي بنويسم . بايد چي كار بكنم ؟
من خودم قبلا w910 داشتم . صداش توی هدفون خیلی خوب بود ولی الان aino دارم صداش چند برابر بهتر از اون هست .
شاهین باید آپدیتی که مربوط به middle east هست رو بریزی روی گوشی. اینطوری زبون شیوای فارسی و شاید عربیاضافه میشه
ممنون میشم اگر کسی کسی با این گوشی گرفته بزاره ما کیفت دوربینشو متوجه بشیم
مرورگر اینترنتیش رو هم توضیحی بدید بد نیست خوبه؟ با ایرانسل و همراه اول و وای فای میشه باهاش به اینترنت وصل شد؟
بچه ها باورتون میشه یک هفته P30W برا من فیلتر بود !!!!!!!!نمونه عکس هم تو پستایه قبل میتونی پیدا کنی کیفیت عکسش تو نور کافی عالیه و اگه عکسه بدی ازش دیدی یا کسی گفت عکساش محوه واسه اینه که لنز دوربینو تمیز نکرده بوده تو نور کم هم خوبه در کل دوربینه خوبی داره
چجوری باید آپدیت خاورمیانه رو بریزم روی گوشیم تا منوی فارسی بهش اضافه بشه ؟؟؟
یه مقایسه بین اسکرین samsung Wave با اسکرین Super AMOLED و Sony ericsson Aino با اسکرین TFT:
,و اینم یه شات از نزدیک تا تراکم پیکسلها دیده بشه:
سلام دوستان اگه امکان داره کسی راجع به ضبط صدای این گوشی بگه مثل w910 خوبه یا مثل g900 va w960 صدای حباب داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)